Miicha

Mitt liv som jag.

Födelsedagen!!

Allmänt Permalink0
Då var man då 21 men igår var man ju 20, suck, ett år äldre, deprimerande, nej då.

Idag har jag städat lite i köket så nu är det som vanligt igen, älskar när det är rent, blir så arg och förbannad så lätt om det är stökigt, men det ska ändå synas att det är någon som bor i lägenheten, men lite dammråttor kan man ju leva med!! hehe..

Idag fick jag bra presenter, jag fick Evas hemmlagade köttbullar som är helt underbart GOTT!!!
Och så fick jag 300 kr då, så jag tankade Corsan lite, typ.

Så kanske imorgon är jag pigg nog att åka till ridskolan och jobba, men jag har varit lite dålig, hostat och snorat lite, men jag har så förbannat med hosta just nu, SKIT JOBBIGT!!!
Och näsan rinner, så jag kanske ska vara hemma imorgon ändå, men jag får se hur jag känner mig imorgon, och så vidare.. SUCKAR!!

Och så är jag så dö less på min dator, internet funkar inte på den, det är något fel på windows tydligen som jag fick höra, LESS LESS!!
Men jag ska nog spara några pengar till en ny dator, (det kommer att ta ett tag).

Men ni får hade så länge, kanske kommer om någon dag igen!!

HEEEJJJJ!!!!

Allmänt Permalink0
Just nu har jag tagit några groggar, och så lysstnar jag på Gotthard låtar som är så super bra!!!!! Men på måndag börjar jag att praktisera på stallet i Ramsele då, så jag hoppas att det går bättre denna gång så, suck, men jag ska göra allat jag kan. Jag ska nog inte skriv någe mera just nu ikänner jag som.. MEN HAR DET BRA!!!!!

En bra dag igen!!

Allmänt Permalink0
Idag har jag hälpt Eva med affären, jag har torka fönster och hjälpt att ta fram jul-lampor till affären då, och det var kul att hålla på..!! och så har jag gått en prommis idag igen, men mitt steg mål är ju 10.000 steg men idag gick jag typ 5900 något så det är långt kvar, suckar. Men jag är på bra humör idag igen och det är helt underbart, jag har nog inte vare så här glad på skit länge tror jag, hehe, det är skit kul!! Sen ikväll ska jag titta på greys Amatomy och det är ju favorit serien, ja, iallafall en av dom iallafall, men sen vette fasen vad jag ska göra. Imorgon kanske jag ska göra något nyttigt men jag vet inte va, men jag ska iallafall gå på promenad, och så på fredag så beger jag mig till staden Solle på ett möte, så det ska nog bra fint de..!! och så snart är jag klar med syrrans fina sockor men det tar ju ett tag för mig som är ju så jävligt lat av mig, hehe, men snrt så är dom klara!! HADE!!
Till top