Födelsedagen!!

2009-11-29 @ 20:42:19 - Kategori: Allmänt
Då var man då 21 men igår var man ju 20, suck, ett år äldre, deprimerande, nej då.

Idag har jag städat lite i köket så nu är det som vanligt igen, älskar när det är rent, blir så arg och förbannad så lätt om det är stökigt, men det ska ändå synas att det är någon som bor i lägenheten, men lite dammråttor kan man ju leva med!! hehe..

Idag fick jag bra presenter, jag fick Evas hemmlagade köttbullar som är helt underbart GOTT!!!
Och så fick jag 300 kr då, så jag tankade Corsan lite, typ.

Så kanske imorgon är jag pigg nog att åka till ridskolan och jobba, men jag har varit lite dålig, hostat och snorat lite, men jag har så förbannat med hosta just nu, SKIT JOBBIGT!!!
Och näsan rinner, så jag kanske ska vara hemma imorgon ändå, men jag får se hur jag känner mig imorgon, och så vidare.. SUCKAR!!

Och så är jag så dö less på min dator, internet funkar inte på den, det är något fel på windows tydligen som jag fick höra, LESS LESS!!
Men jag ska nog spara några pengar till en ny dator, (det kommer att ta ett tag).

Men ni får hade så länge, kanske kommer om någon dag igen!!

HEEEJJJJ!!!!

2009-11-15 @ 02:41:49 - Kategori: Allmänt
Just nu har jag tagit några groggar, och så lysstnar jag på Gotthard låtar som är så super bra!!!!! Men på måndag börjar jag att praktisera på stallet i Ramsele då, så jag hoppas att det går bättre denna gång så, suck, men jag ska göra allat jag kan. Jag ska nog inte skriv någe mera just nu ikänner jag som.. MEN HAR DET BRA!!!!!

En bra dag igen!!

2009-11-11 @ 19:20:34 - Kategori: Allmänt
Idag har jag hälpt Eva med affären, jag har torka fönster och hjälpt att ta fram jul-lampor till affären då, och det var kul att hålla på..!! och så har jag gått en prommis idag igen, men mitt steg mål är ju 10.000 steg men idag gick jag typ 5900 något så det är långt kvar, suckar. Men jag är på bra humör idag igen och det är helt underbart, jag har nog inte vare så här glad på skit länge tror jag, hehe, det är skit kul!! Sen ikväll ska jag titta på greys Amatomy och det är ju favorit serien, ja, iallafall en av dom iallafall, men sen vette fasen vad jag ska göra. Imorgon kanske jag ska göra något nyttigt men jag vet inte va, men jag ska iallafall gå på promenad, och så på fredag så beger jag mig till staden Solle på ett möte, så det ska nog bra fint de..!! och så snart är jag klar med syrrans fina sockor men det tar ju ett tag för mig som är ju så jävligt lat av mig, hehe, men snrt så är dom klara!! HADE!!

HEJ ALLA!

2009-11-10 @ 22:47:01 - Kategori: Allmänt
Idag är jag på jätte bra humör!! Jag vet lixom inte varför men jag bara är det, i kväll här så har jag gått en prommis med hunden och jag gick samma sträcka som igår, och jag vill gå ännu längre per dag, mitt mål är att gå minst 10.000 steg om dagen, åh vad skönt det kommer att bli att man kan gå så per dag!! Idag har jag hälsa på Linda P och vi hade det kul och fikade och snackade, sen for vi till näsåker och lämnade hennes syrras dotter, och sen for vi hem till Tynnerås igen då, och sen åkte jag hem. Innan dess var jag på Vulken och frågade Lelle om han skulle ha saker från Solle och det visste han inte, för jag ska ändå dit på fredag på ett möte, och så ringde han senare och frågade om jag kunnde dra med släpvagnen för han tycker att jag är skit bra på att dra med släp, och jag sa ju självklart ja då, vem tackar nej för gratis körning på 16 mil ungefär? Ja inte jag iallafall.. Imorgon vill jag vakna tidingt och så jag kan börja med en prommes med hunden och sen äta lite frukost och sen städa lite, och det ska kännas så skönt att få gjort allt som man inte palla att göra, men nu är jag lixom på hugget känns det som!! HADE BRA ALLA!!!!

Hello..

2009-11-09 @ 00:30:54 - Kategori: Allmänt
Happ, idag har jag inte fått så mycket gjort, men jag har rensat klar fiksen till Jessie så nu är hon överlycklig, hon bara högg som fasen när jag la upp lite på hennes skål, så nu är det klart. Och så har jag fört över låtar till Nicoles dator men det rymdes inte så mycket där för än minnet var slut, hehe, men då fick jag lona Henriks usb minne och la låtar dit, men då var det fullt med och det är 16GB i det oxå, men så fick jag bränna MP3 istället för jag hade bara 4 CD´n kvar, men jag kunnde inte bränna förut men nu kan jag det, så nu snart ska jag köpa tomma cd skivor och bränna mp3 då, så har jag alla mina låtar på cd och det känns super.. Men jag är fortfarande less på allt, just nu livet, allt krånglar känns det som, och det är ingen jag kan prata med heller, suck, men jag ska inte klaga, det känns lite dummt, men men. Ja iallafall så ska jag inte fira Jul iår det har jag bestämmt, jag ser lixom ingen anledning till det och så har jag inte fått någon Jul-kännsla de senaste 3 åren heller, så iår blir det inget, bara sitta hemma och se på film och kanske ta sig en sup eller så, ne då, men film iallafall. Nja, nu ska jag fortsätta att se på 8 Mile på ZTV, men jag har sett den flera gånger men jag tycker att den är en bra film, Henrik har nämligen den filmen, och så gillar jag hip-hop med, speciellt Eminem gillar jag..!! Hade bra!!

Help me.!

2009-11-08 @ 01:05:51 - Kategori: Allmänt
Alltså jag vet inte vad som händer!! Det känns som om något saknas i mitt liv och jag vet lixom inte vad det är som saknas igentligen.. Är det kärlek? Är det en pappa? Är det att hitta mig själv? Är det en sak? Är det pengar? Jag hittar inte frågan som jag ställer mig själv!! GAAAHHH!! Irriterad jag blir lixom. Men jag hade funderingar för ett tag sedan att jag skulle flytta till USA till Kalifornien, men jag vet inte hur jag ska göra, men jag känner att jag inte har en bra framm tid här i Sverige, men jag vet inte, men kanske man stannar ändå, det är ju här man ha allt, familjerna kompisarna och så vidare.. Ja imorr sak jag iallafall kolla om jag har vunnit på lotterna jag köpte, jag köpte en Lördags Godis, och så hoppas jag att jag har vunnit iallafall några kronor, men jag tror inte att jag gör det, men man kan ju alltid hoppas ¨på det bästa. SUCKAR!! Är så less less less less, vill göra något men jag vet inte vad, vill synas vill höras och vill vara glad sprallig och uppåt, men jag tykcker att det är så svårt, och så vill jag vara den som folket lystnar på, jag vill insperera folk att göra en sak som dom inte igentligen vågar, jag vill allt, men jag kan inget.. Ja, Iallafall, Så är hälen klar på syrrans strumpa och så är det bara själva foten kvar och sen så ska jag sy ihop och sedan ska jag skicka den på posten, så blir hon glad!!

Haha.

2009-11-06 @ 18:34:34 - Kategori: Allmänt
Nu vet jag vad jag vill ha när jag fyller år!! Gotthard´s cdn, jag kollade nu på ginza och dom kostade mellan 79 - 159 kr och jag ville köpa en nu ja..!! Jag älskar Gotthard dom är ju så JÄVLA BRA! Det är ju rock jag snackar om nu, men dom är nästan som Takida ungefär fast bättre (enligt mig). Men så då vet ni vad jag önskar mig, men jag vill så klart ha annat med men det får man se hur det blir, men jag blir ju 21 år i år ju så snart är man gammal.. :( Jajja, Nu har man ny ätit och så idag blev det ju tacos, ändå, och å ny lysstna man på hög volym på Gotthard!! Men datorn är ju cp just nu känns det som.. suck.. Jag ska he över låtar på Nickos dator och så radera det på min dator och se om datorn blir bättre i minnet!!

Hatar kärlek!

2009-11-03 @ 14:13:24 - Kategori: Allmänt
Jag är hemligt kär i en kille men det är inte många som vet det, och jag säger inte vem det e heller,men jag tycker att det e skit jobbigt, jag drömmer om han hela tiden och jag tänker på han, men jag vet inte vad jag ska göra!! Blir så less, och så ÅÅHH!!!

Just nu ser jag på Tre Solar på canal plus SF kanalen, och jag har sett den förr, och jag tycker att den är jätte bra, men jag får se hur jag ska göra senare och så har jag inga pengar till mat men jag har lite mat hemma som turen är...

Och så har jag skit ont i magen, så jag funera på att ta vovven ut på en prommis men jag vet inte, det är så dystert ute och så blåser, och så ryggen värker igen, nere i svanken värker det, suck, är slut som människa tror jag..

Datorn hemma hos mig kroglar men jag ska ta bort viruset och så, men jag ska ta den till Aktus och fixa den utan jag vet inte hur jag ska göra, men jag ska skaffa mig en annan dator en bärbar, och så kommer jag ha den andra datorn som en musik och spel daror, men jag vet inte hur mycket pengar jag får från försäkringskassan, hmm, men en ny dator ska jag köpa, jag vill ha en rosa.!!

Ne nu ska jag se på Tre Solar, och sen vette fasen vad jag ska göra.. suck