Miicha

Mitt liv som jag.

Ajajaj...

Allmänt Permalink1
Hmm, idag när jag skulle bada Jessie (katten) med hjälp, och så hon var rädd och spänd och hela köret så komm hon loss och så bet hon mig så förbannat att jag bara skrek, och hon bet Henrik med som hjälpte till och han är allergisk mot katter med men det gick bra för han, men jag har fortfarande ont och har bit står på vänster arm och rivsår på höger såg jag drygt 2 timmar senare.
Men jag ska snart sova och se hur det känns sen, just nu känns den som om man är hos doktorn och man har en spruta och dom tok rör sprutan och man känner sig stel och inte kan röra handen, om ni fattar hur det känns så känns det så för mig med.

Men om det känns värre imorgon så ska jag till vårdcentralen, men jag tror inte att det blir värre med tanke på att det är bara lite svullet och så har det inte blivit värre.

Men Jessie var helt tagen av sig och rädd, men nu är hon som vanlig igen som turen är.
Men jag hann ju bada hennne men inte fördigt men jag var ändå stort sett klar, men jag ska bada henne mera sen och så måste man vara lungt och hon måste vara det med, men jag tror att hon var uppstressad på något.

God natt alla.. ses imorr.
#1 - - JenU*:

Sötnos, vore jätte snällt om du kunde kika in mitt senaste inlägg och säga vad du tycker. Skulle betyda sjukt mycket för mej.



http://saavefors.blogg.se



Massa kramar

Till top