Miicha

Mitt liv som jag.

Onsdag 8/9

Allmänt Permalink0
Imorse vaknade jag 6.30 för jag skulle hem till syrran och så skulle jag följa med och jaga älg, jag och min svåger gick ut med hunden deras och det var jobbigt men det hände något iallafall så men älg såg vi inte bara spår efter dom och så hörde vi kanske något som var ute i skogen men vad vet jag inte men intressant var det.. :)

Nu är jag hemma i min lägenhet och degar och ska hälla i mig lite kaffe och så ska jag duscha igen idag för jag svättades som en gris när vi va och gick, och så ska jag diska upp det som är kvar och så ska jag väll ut med soporna fast det kan jag göra imorgon.. hmm...

Ikväll är det Idol igen och det ska jag så klart se på och se om det finns något roligt folk och så kanske jag her i mig lite chocklad igen eller igår åt jag inte det men jag åt lite idag från min syster men jag blev lite sugen nu så får jag se om det blir.. :)

Imorgon så är det ju skolan igen och då får jag se vad dom har hittat på vad vi ska göra om det är teori hela dagen eller om det är lite körning mig spelar det ingen roll men det får jag se imorgon när ja är där.. :D

Alltså jag vet inte för så fort jag är hemma i min lägenhet så känner jag mig så rastlös, medans när jag är hos min syster så är jag inte rastlös det är knäppt men det kan vara så att hos min syster så finns det alltid något och göra även om allt inte är så kul, men de är rätt konstligt och så internet tycker jag har bleve så knäppt det finns lixom inget att göra lägre men jag vet inte.. trubbel jämt i min hjärna..

Ajja, kaffet väntar.
Till top