Miicha

Mitt liv som jag.

Söndag 12/9

Allmänt Permalink0
Idag så är det sista dagen på denna vecka och det känns som om allt går så jätte fort..

Nästa vecka så kan jag inte åka till skolan för jag har inga pengar till bränsle eller mat så det är rätt hårt just nu men det är ju en vecka kvar till jag får mera pengar och så får jag ju för reseersättningen snart med så då är det rätt bra med pengar så jag klarar mig ialf :)

Men det är ju så här att jag behöver inte träna mig och köra utan på teorin behöver jag mera på så jag måste ringa till min lärare imorgon och säga att jag inte kan komma för jag har inga pengar till bränsle eller syligt om han fråga så säger jag ju det..

Snart ska jag åka till min lilla syster för jag har ju katten i den stugan som jag brukar sova i så måste göra henne sällskap med..

Det är så trisst nu för dels regnar det ute och då finns det inget att göra men jag får väll göra lite i ordning i det huse jag är i och sopa golvet lite och göra så att det blir varmt där för nu lär det vara kallt där just nu, och så måsst jag plugga mera med yrkeskopitensen med hur det nu stavas annars får jag ju inte köra lastbil med betalning så det vill man ju..

Ajja, men jag kommer och skriver mera sen om det går och hur mycket det finns att göra med förståss det är ju en bondgård jag kommer att vara i så där vet man ju aldrig om det finns något att göra eller inte.. :)

hade så länge..
Till top