Miicha

Mitt liv som jag.

Lördag 5/2

Allmänt Permalink3
Kom hem sent i natt ca kl ett kom jag eller kvart i om man ska vara noga, fick åka till Sollefteå till sjukhuset med min lilla syster för hennes man fick lov att åka till akuten med ambulans :(
Stackarens svåger, men han fick komma hem så det var inte så allvarligt men ont det kommer han få, jag vet hur det känns..

Så idag har jag ont i huvudet för jag koncentrerade mig mycket när jag körde hem för man kunnde nästan inte se vägen för det snöga så mycket inatt men det gick bra ändå, jag kom ju hem oskadd :P

Nu känns det som att jag har för mycket att göra så jag vet inte om jag orkar göra något idag men jag måste ju för att det ska vara fint någon gång, suck, men jag ska väll börja med den eviga disken som aldrig tar slut värka det som :tired:

Men nu ser jag på tv men jag ska nog göra iordning disken så det kan vara klart när man ska göra sin hemmalagad pizza idag :)

Bilderna som ni ser har jag tagit när jag var hemma på byn som ni ser så är det väldigt dött här den tiden, hehe, var typ mitt på byn..

Hade så länge :D

#1 - - Evelina:

Nu är vinnarna av dagens blogg dragna! Vem de blev finner du http://evelinasjavlablogg.blogg.se/2011/february/dagen-blogg-vinnare-samt-dagens-blogg-2.html

En ny tävling om dagens blogg sätts igång direkt, så anmäl dig gärna igen!



Svara gärna på dagens fråga som jag gjort via video inlägg med :)



Ha en underbar kväll!

#2 - - L I N N :D:

cool header!

du gillar bilar va ?

#3 - - Evelina:

Nu är vinnarna av dagens blogg dragna! Vem de blev finner du http://evelinasjavlablogg.blogg.se/2011/february/dagen-blogg-vinnare-samt-dagens-blogg-3.html!



En ny tävling om dagens blogg sätts igång direkt, så anmäl dig gärna igen!



Ha en underbar kväll!

Till top