Miicha

Mitt liv som jag.

Jamen. :)

Allmänt Permalink4
Då har ajg varit på aptoteket och köpt jarntabletter så nu får man se om man bli bättre, och så har jag ätit lunch och duschat så nu vart man piggare och bättre så nu tänkte jag att jag ska göra något hemma som diska först som jag alltid brukar göra :)
Såg på Frisör Akuten på kanal5 och det var så roligt, för chefen trode att det var dom anställda som var något fel på men det var ju själva chefen :D
Chefen tyckte inte om förändringen för hon tyckte inte om ljuslila och så vill hon inte vara posetiv för det är samma som att vara negativ enligt henne, Thabita kom ju tillbaka till salongen och då var det samma visa chefen sa att det är dom anställda och dom anställda sa att det var chefen.
Har dom inte tänkt på att det kan vara bådas fel, chefen kan vara mera snällare mot dom anställda och så dom anställda göra ett bättre jobb och inte sitta och gnälla.?
Hehe, det var lite roligt att se :D
#1 - - SabinaKöster:

okej , gick du fordon på gymnasiet då ? eller du aknske inte ens gick på gymnasiet '? ..

haha , ja precis . man får väll ta va man får tag på . men man ska faktikst inte glömma sina drömmar heller ! :)

#2 - - SabinaKöster:

Okej .. ja jag försöker verkligen va kvar i skolan , klarar nästan inte mer .. mår så dåligt i skolan . tviingar mig o va kvar .

alla som hoppt av eller inte gått på gymnasiet säger ju att dom ångrar sig . oså är de där med jobb ! ;)

drömmar ska man ha , realistiska så man kan leva upp till dom .. (:

#3 - - SabinaKöster:

Ååh , ja !

livet är inte lätt alls . jag kämpar . jag kan inte ens sova på nätterna längre för jag år så dåligt . men , finns ingen anledning till att ge upp . det blir ju bara ännu värre då . Kämpa på så klarar man det . man blir så stolt när man väl klarar saker sen :) jag blir så glad av att höra , att personer tror på en . det är lixom så skönt ..

o jag vet att jag inte är ensam . o jag kan ju säga . jag tycker du va riktigt grym som klara av de där o gör de du tycker är kul ! :D

#4 - - sofiaa:

SV: Ja, självdå?:)

Till top