Miicha

Mitt liv som jag.

Fobier.

Allmänt Permalink0
Har tänkt på det dära med fobier.
Det finns as mycket fobier, det vi alla gör om dagarna finns det personer som har fober för men kanske inte exakt allt men vissa del om vardagen och vissa har ju allt i din vardag forbi.
Jag kan då säga att jag har toalett och avlopps forbi och vad det kallas det ver jag inte, men jag kan inte gå på något avlopps brunn meller något slags "Hål" i marken, ni hajjar vad jag menar, jag kan inte gå på alla toaletter för vissa kan jag inte alls gå på och det är skit jobbigt faktiskt men vissa kan jag gå på hur bra som hellst.
Om jag bli tvingad att gå på ett avlopps grejs på marken så gör jag ju det men ryser som fan flera minuter men en toalett så kan jag skaka, det var en gång då det var stöm av brott och jag var kissnödig, jag hade mitt ex nära mig och han hjälpte mig och jag skaka och darra hela kroppen medans jag satt på toan utan lysen men hade tänt ljus, sen när jag var klar kutade jag till sängen och grät jag grät och grät jätte mycket jag var jätte rädd, men jag känner mig jätte stolt över mig själv att jag gjorde det!.... I DID IT!! Det är min största forbi! Annars är det spindlar..
Vill veta erat forbi ni får vara anonyma.
Ha det bra!!! :D
Till top