Miicha

Mitt liv som jag.

Tisdag..

Allmänt Permalink0
SolglasögonDå va nästan denna dag över också men idag har jag inte varit på jobbet då jag spydde imorse så då va jag hemma och det ha gått magsjuka på jobbet men jag har inte det för då skulle jag ja gjort det fler gånger än en men stannade hemma för säkerhetens skull.
 
Har stått i en varm dusch då jag frös som fasen och jag fundera på att det kan nog vara dags att he på elementen så man slipper att frysa tänkte jag så ska jag nog göra det :)
 
Sen såg jag dom här grymma solglasögonen och tänkte mest på att det är synd att man ha glasögon redan för annars skulle jag köpt dom direkt men jag har två sycken hemma i liknande form men så bruka styla mig i dom då jag har extremt tråkigt och sen tar jag foto ;)
 
För er som inte har glasögon eller har linser så klicka på bilden för dom är ju grymt snygga :)
 
Funder på att skaffa linser eller operera mig i ögonen men jag vet inte så kanske inte heller om det går för mig då jag har brytningsfel i båda ögonen så då kanske det inte går men liser går nog om man prata med optikern så kan han nog fixa det så man kan ha brillor :)
 
Jag åt en sen lunch idag så det blir nog en sen middag ikväll.
 
Imorgon så ska jag till stan på hälsocentralen och se om jag blir godkänd men det blir jag så om gamlingarna på jobbet vart godkända så blir jag det nog också :) Haha!! Skojar. ;)
 
Nu ska jag he på elementen :)
 
 
Till top