Miicha

Mitt liv som jag.

Ute lekar.

Allmänt Permalink0
Jag har inte egna barn men jag har två fina bonus barn, dom gillar att vara ute men då man har inte så mycket leksaker ute som dom kan leka med.
Man ser på barn då dom inte har varit ute och lekt av sig då det är så bra för dom, det är inte bra att dom sitter inne en hel dag och spela på datorn eller tvn.
Det är väldigt bra för barn och vuxna att vara ute och leka av sig, och som vuxen är det även kul att leka med barnen ute som att spela fotboll så den vuxne kan vara målvakt eller om barnet föredrar att vara det, det brukar vara väldigt kul!
 
lekute.se finns det alla möjliga saker som man kan ha ute och så barnen får leka och ha kul ute, framför allt nu då det är vår och varmare ute så dom kan vara en hel dag ute än inne, då man man som vuxen hålla på att fixa till i trädgården medans barnen leker och stojar och ha kul.
 
Eller varför inte köpa sig en lekställning så dom minsta barnen kan ha det super kul och åka rutsjkana ner, det tyckte jag som liten var väldigt kul.
När man själv var liten så var det väldigt lite tv och data spel utan man var mest ute i skogen och lekte eller bara va ute, man blir mycket friskare som barn att vara ute ofta.
En studsmatta är alltid kul även som vuxen och som vuxen så får man bra motion, barnen älskar att hoppa så en sån studsmatta är ju perfekt för dom att avreagera sig från allt.
Sen är det väldigt kul att se barnen hoppa och leka samt att göra trix som dom vill visa upp för en.
 
Sitta ute på gården och ta ut en massa god fika och bara vara en stund och kolla då barnen leker och ha kul och sen kan man ta en lite paus från lekandet och ta sig lite fika innan leken fortsätter.
 
 
 
 
lekute.se
Till top