Miicha

Mitt liv som jag.

Skit bra de.!!

Allmänt Permalink0

Har nu köpt ny gammla högtalare som ni ser på bilden för 200 kr för båda och det är asigt bra ljud bättre än det jag har haft och då hade jag 4 st högtalare (lite mindre) och en baslåda, men dom hära slår det!!

Medans vi for hemåt så gick bilen sönder för exet så vi fick ringa till hans bror så vi fick bogsera den hem, men det var ca 3.5 mil hem så det var innte så farligt ändå.

Ikväll så ska jag se på filmen Christine och så högtalarna till den då så det blir lite skojsigt och så blir det bättre och lite kusligare att se på när man har bra ljud så man hör ju det mesta som man missar när man bara har tvn.. :P

Imorgon ska jag till lillsyrran för mamma och lillasyster är ju där så dit ska jag imorgon, och så kanske jag ska till en gubbe så jag får fixa handbromsen på min bil men annars får exet fixa den för jag vill hellst besikta den till veckan så jag har det överstökat..

Idag har jag oxå köpe varsel byxor som jag har vela haft så det köpte jag idag, och så köpte jag en laser för katter och när jag kom hem så skulle jag testa det på katterna, jo, Jessie tyckte inte om den speciellt men Elvis var galen i den och kuta efter den röda priken och tyckte det var så kul och jag garvade :D

Imorgon hade jag tänkt att jag ska ha varsel byxor på mig för dels jävlas lite med mamma för hon diggar inte arbetsbyxor så jag ska ha på dom imorgon.. :P Hihi..

Ne, nu ska jag koppla högtalarna till stereon som är kopplad till tvn och he på den så det blir lite skojigare att se på tvn (inte för att det är något bra på tvn nu men jag ska ju se på en bra film sen men det är ju då det, men jag ska förbereda mig iallafall och så kanske jag hinner att he på vatten så jag kan diska det som ska diska..

Hade bra..!

Till top