Miicha

Mitt liv som jag.

12 years a slave.

Allmänt Permalink0
När sambon och jag for till Vilhelmina en sväng så såg jag denna film som jag länge vilja sett och då tog jag och köpte den och igår så såg jag och sambon på den och jag vart som förälskad i den filmen och rekomendera den starkt.
         
Denna film är ju verklighets baserad film från sen 1800-tal och han som det handlar om skrev boken om slaveri under 1800-talets slut om hur han kämpade för dom vitas vilja genom att samla bommul och massa misshandel samt att inte säga ett ord att dom kan läsa eller skriva för då skulle dom vara dödens direkt.
 
Jag fastnade för denna film och kunde som inte släppa taget för den en sekund och när jag skulle kissa eller dyligt så skyndade jag mig tillbaka för att åter igen se fortsättningen med skarpa blickar på tv rutan.
 
Just att denna film är sann och det har hänt så är den så sorlig och så bra så jag tycker att ni nu ska se denna film antligen hyra den eller som jag köpa den för ni kommer ju inte att ångra er en sekund om man gillar verklighets baserande filmer som denna är eller så kan man streeema den på någon sida som man kan se filmer via. :)
 
Se på den och berätta hur ni tyckte för jag älskade den filmen ;)
 
 
 
 
 
Till top