Miicha

Mitt liv som jag.

Gårdagens åkning.

Allmänt Permalink0
Min kille ville att jag skulle följa med honom på sitt arbete och åka lastbil med honom för att han tyckte att jag skulle vara borta ett tag, gjorde mig väldigt glad och tycker att det är roligt.
 
 
Ingen märkvärdig bil men det var väldigt roligt ändå att komma hemifrån ett tag som man sällan gör.
Nackdelen var den dagen var att man for till en stad där min dotter är, men andades några gånger djupt så man inte skulle gråta och det gick bra speciellt då jag vet att hon är hos en bra jourfamilj.
 
Vi for hemifrån vid 7 på morgonen och kom hem vid 18 så vi var borta ett bra tag och Zelda (min hund) fick vara hos en kompis från fredag kväll tills killen min hade slutat jobba och det hade gått väldigt bra förutom att min kompis tyckte att hon var extremt tråkig inne då hon var så lugn och ute var hon som om hon hade adhd tyckte han, haha!! 
 
 
Trött var jag då jag åkte då killen min snarkade rätt så bra och gick och la mig på soffan vid 3 på natten och stängde dörren till sovrummet så jag inte skulle höra han snarka så mycket, hörde han ändå men kunde somna om.
Då det var dags att vakna så blev min kille paff att jag inte var i sängen då han vaknade men såg att jag sov på soffan och då blev han lite lugnare då jag misstänker att han trodde att jag skulle vara ute eller något sådant.
 
Min helg har varit rätt okej förutom att jag har haft en smärta som hette duga och har funderingar på att ringa till vårdcentralen och boka en tid om man har något fel i axeln, armen och armbågen så man kan få hjälp där.
Imorgon så har jag rätt mycket att göra så får se om jag har tid att ringa till vårdcentralen men det visar sig om jag har tid annars får man ringa på tisdag! 
 
Pussar och kramar 😘
Till top