Miicha

Mitt liv som jag.

Irritation på Ica.

Allmänt 2022, fredag, irritation Permalink0
I lugnan ro for jag till ica på byn och skulle så klart handla för tacos som vi ville ha till middag.
Väl inne på ica så stod det en hög med ungdommar, ca 8 stycken flickor, lite utspritt så pass att man inte kunde gå förbi utan att antingen gå runt eller ursäkta sig.
 
Jag valde dock att ursäkta mig och sa att de finns fler personer som handlar på affären och inte bara dem, gick förbi och hörde sedan skratt från dem. Jodu, var tuff ni då ni är i grupp men då ni är ensam så vågar ni inte så mycket tänkte jag.
 
(Foto: Charles Gao)
 
Hade handlat klart, trodde jag då, och gick till kassan där hela bunten med ungdommar stod som om att hela affären var full av kunder.
De betalade, vissa av dem, och jag packade upp på bandet och betalade och de stod kvar som en bunt vid kassan där man inte kunde passera. En kvinna skulle gå förbi dem och tog ena ungdommen på axeln efter ursäten och ungdommen skrek: SÅG NI!! HON TOG MIG PÅ AXELN!! Och så tittade hon på sin kompisar med hennes enorma reaktion för att dem inte ville flytta på sig då dem stod i vägen för kunderna på affären. Kassörskan gjorde ingenting heller och vilket är ett problem just på den affären att ungdommarna "tar över" affären.
 
Gick ut till bilen efter jag packat varorna i påsen och de stod ute och skrek och hade sig som om de vore någon speciell och kan bete sig hur de själva vill, vilket jag inte brydde mig så mycket om än att dra därifrån i full irritation.
 
Hemma och tog upp varorna, jodå, hade glömt vissa varor som jag skulle ha köpt för jag var ju så stressad över att ungommarna var där och störde kunder genom att vara mitt i gången utan att respektera någon som skulle gå förbi och irritation, så, sambon fick handla de sista vilket han inte hade något emot för då kunde han köpa det han själv ville ha och det som fattades till tacosen. 
 
Kan man bli irriterad för mindre!? Skulle bli galen om mina barn skulle bete sig så där i grupp, att tuffa till sig då det är fler i sin omgivning men totalt tillbakadragen då de är ensam. 
 
Har ni varit med om något liknande? Så nyfiken! 
Till top