Lite försenad med bilderna.. Men här är dom.

2009-02-22 @ 11:39:00 - Kategori: Allmänt
När jag va i Borga så var det så fint... Borgahällan, när jag var i Borga var det rätt fint väder och då passade jag att gå ner till sjön för att ta kort på det fina berget!!!...

 Jessie, min underbara tokiga katt, det var några dagar efter hon hade steleriserat sig och hon var så gullig och jag tog kort ¨på henne då!!!...

 Hon igen, innan jag skulle packa till Borga ville inte hon att jag skulle åka, det ser ni, nu har hon den som säng i köket hon älskar den... Hehe..

 Vinnaren i lastbils-träffen i Ramsele, JÄVLIGT snygg lastbil..!!!!!

 När jag var i London med skolan, det var många sånna bussar när vi åkte singhsiing eller hur det stavas... hehe..

 Alla gammla gubbar hade snygga bilar som denna Ferrari..

 Big Ben, visarna funkade inte men den tickade ändå, humm..? Knepingt..

 John Travolta, bra skådis!!

 Jim Carey!! Världens bästa skådis, super kul e han.!!!

 Jhonny Depp, snygging!!! Bra skådespelare eller inte bra utan skit bra!!! Vill gärna träffa han..Nu har jag slut på bilder, men jag har mera på min dator men jag kan inte lägga upp alla.

Ett lyckat möte!!!

2009-02-09 @ 13:10:31 - Kategori: Allmänt
Ja, det var ju ett lyckat möte i dag i skolan, jag är kvar i skolan nu för att jag inte kunde åka med bussen 12.30 för jag hade ett möte kl 12.00..

Jag ska ju börja en annan skola framöver, och jag ska börja på den skolan nu då på onsdagar då, och sen blir det mera.
Jag kanske ska börja på gym genom Finsam heter det, och jag kanske ska gå på mat kurs på Hola genom finsam då. YEAPIII, nu kan jag göra mera olika mat är ju så himla less på det mat jag lagar nu..

Jaja.. jag ska väll plugga nu då.

Kanske kommer igen ikväll eller något efter jag skottat...

Suck. Trisst.

2009-02-06 @ 20:58:39 - Kategori: Allmänt
Imorgon ska jag tvätta 2 st stora IKEA påsar fullt med kläder, har inte fått någon tvätt tid tidigare..

Jo jag glömde skriva mera om hundar som jag skrev igår.

Jo

Hur man ska hälsa på en hund:
Man ska inte ha ögon kontakt och låtsas att hunden inte är i närheten inte röra hunden för då har han din uppmärksamhet.
Man ska vänta med det ett tag tills hunden har lagt sig och typ ``gett upp`` med att fånga din uppmärksamhet, det funkar på en Jack Russel så funkar det på dom flessta..

Det är du som ska gå ut före hunden när ni ska ta en prumenad, för annars är det hunden som bestämmer så länge ni är ute med hunden,
Hunden ska inte dra och hunden ska inte gå före det är ni som ska göra det, hunden ska gå lite bakom eller bredvid eller som man säger ´´fot´´..

Om hunden skäller eller ´´gruffar´´ ska man ge hunden en stöt på nacken och den stöten ska gå fort, dom som har sett på ´´Mannen som talar med hundar´´ vet vad jag menar med det, och medan man ger stöten ska man säga ´´schhh´´ lite bestämmt..

Mjo.. Men jag kan inte så mycket om hundar men jag skriver det jag bara kan, men jag tittar så mycket på tv om djur och läran bara sitter där..

Det är bara vissa hund-raser jag kan om, lite om labrador att det finns 2 olika slags labradorer en amerikans och en engelsk, och det är skillnad på dom raserna.
Jack Russel kan jag lite om med för att jag har en själv, man måste kunna mycket om hundar om man ska skaffa en sådan svår hund-ras, vissa tycker att det är lätt och vissa svårt..
Jämthund kan jag lite med, känner några som har Jämten, och jag har följt en som valp och vet att dom kan vara hopplös men sen blir dom hur gullig och gudomlig som hellst.
Gråhund kan jag inte så mycket om men att dom är känd för att dom drar mycket om man inte kan uppfostra dom rätt, det är ju så med alla hundar.

Jo och så finns det några till som jag kan lite men då kommer det vara några som börjar att skälla på mig som vanligt när jag säger det jag kan, som idag att jag ska sluta att leka bäst. men jag säger bara som jag vet och kan ingen annat..

Imorgon är det första på melodifestivalen hoppas att det blir bättre i år än förra året, och så att man kan följa det och man inte skäms över att man bo i Sverige för att det har vare så dåliga låtar och dyligt.
Men jag är väll inte så bra på att sjunga själv heller för det vet ju alla som har hört alla mina låtar som jag sjunger till, dom bara sitter still och säger inget men jag tål när man säger som det är om det är dåligt eller inte, för då kan man ju förbättra sig, men jag fundera på att skicka in en låt till radion i Sollefteå men jag vet inte hur jag ska göra som.

Men jag är så dålig på att skriva låtar med, men jag försöker iallafall..

Jo,
förra helgen testade jag Jägermister och den var jätte gor stark men gor smakade lakris, och så testade jag Martini den var rätt god med men det var lixom söt, men om man har oliver i så blir det starkare tycker jag iallafall...

Suckar tungt,
Jävla dag...!!!!!

Hundar är LIVET!!!

2009-02-05 @ 20:37:47 - Kategori: Allmänt
Här ska jag skriva lite som jag vet om våra vänner..

Just nu ligger hunden Pelle nedanför mina fötter och njuter, och älskar matte som vanligt.

En hund är inte vilken kompis som hellst utan VÄRLDENS BÄSTA!!!
EN hund förstår mera än en männsika gör, dom förstår vad vi säger till dom, men vi förstår inte dom, sant.
En hund födds inte illsk utan det ä människan som gör hunden illsk, det beropå hur man uppfostrar hunden.
En hund tröstar en mär man är ledsen.
En hund vet när man mår dåligt, människan vet inte det.
En hund måste ha regler annars blir dom tokiga, precis som människan.

Det är människan som är illsk inte hunden som många tror, en hund väjler inte att vara en kamphund utan själva männsikan (ägaren).

Man ska inte ha en hund om man inte kan hantera själva hunden och man måste läsa jätte mycket om just hund-rasen, innan man ens fundera på att köpa.

Man måste minst gå 1 timme om dagen med hunden och man måste vara avslappnad (som om man bär på en handväska) annars blir hunden orolig och drar och blir hopplös, jag vet att det är så.

En dålig vana som alla hundar har är att tigga vid matbordet, och då får man antagligen ha hunden i ett annat rum eller vara envis och be han/hon att gå och lägga sig och inte tigga, för det är fult, men man måste också vara envis tillbaka mot en hund och lära, och det kan ta ett tag så man måste ha tålamod.
Tänk så hära när det gäller maten:
Det luktar gott du blir sugen men får inte äta och det luktar så himla gott men du får bara äta torrfoder.
Jag tycker att en hund kan få äta lite godare mat ibland det är klart om du äter god mat och inte hunden då är det orättvist, men man kanske inte ska göra det som en vana och tigga ändå..

Om en hund gör något fel eller dyligt, ska man INTE klappa dom för det är berömm för dom och då gör dom det igen och tror att det är bra att göra, och då får man berömm om jag gör detta..

Även om en hund är en jakthund som alla hundar är så ska dom ha mycket kärlek, och jag gillar hundar som sitter i en hundgård hela dagarna, för som har lika rätt som er att vara inne, om dom inte vill vara inne då förståss vissa hundar älskar att vara i sina hundgård, och då måste man nästan ha värme i kojan.

Om man väljer en liten hund har man en utmaning framför sig, speciellt om man väljer en terrier dom är envisa, desso mindre desso envisare, jag har både hafft en liten och en stor, jag hanterar bättre en stor hund än en liten.
Det possetiva med en liten hund det är att dom tar en liten plats i vissa suitvationer, det negativa är att dom tror att dom är stora hundar det är så dom klarar sig för att dom är envisa.
Det possetiva med stora hundar är att dom är ``lättare`` att hantera och dom tar inte så stor plats i hemmet, och det negativa är att dom kan vara klumpiga när man åker bil speciellt om man inte har en kompi och inte har lärt dom att ligga i bilen.


Nu kommer jag inte på något mera, men det är lättare om någn frågar..

Skriver en annan gång..