Miicha

Mitt liv som jag.

Helluu..

Allmänt Permalink1
Just nu är jag i skolan och klockan är nu 13.30 och jag håller på att forska om Stephen King som författare och dyligt.

Snart ska jag gå till Grangården och köpa ut sadeljod till Nicko, och Henrik ska besikta 250 i dag och då ska jag åka med han hem tänkte jag då, men han ska inte göra det för är en timme typ, men jag har inte så mycket kvar att göra i skolan nu.. Yepp..

Imorgon ska jag på ultraljud i sjukhuset i Sollefteå klockan 10.00 för att kolla om jag har gallsten men jag vet att jag inte har det, men men, det är bara bra att kolla om man har det eller inte,.. men jag vet att jag inte har det , utan jag har maggatarr för det är vissa mat och stekt som jag inte kan äta utan att få ont i magen, men svart kaffe går bra om jag har mjölk i så får jag jävligt ont och ligger dubbel på golvet...

Den 2/2 är Henrik i Umeå och utbildar sig, vad tråkit det komma att bli vad ensam jag kommer bli, och alla är orlig att jag inte kommer att äta när jag blir ensam, men det kommer jag, annars får Eva och Ubert bjuda mig på mat eller Lelle, hehe, men det komma dom inte att göra ändå, tror jag..

Jajja, man kanske ska plugga mera (Jävla plugghäst) och sen ska jag till Grangården och köpa ut det dära..

Bye Bye.

Coolt.!!

Allmänt Permalink1
Jag har nu kollat runt på olika körskolor i landet messt i norrland, och då hittade jag Vindelns Trafikskola, och där kan man få intensiv utbildning i 2 v och det kostar 8.250 kr och då skulle det ju vara bra för Henrik är ju där snart och utbildar sig, snacka om vad bra det skulle vara för då kan jag ju bo hos han i husvagnen som han ska köra dit.
Coolt!!

Suck, idag har jag bara tvättat tills imorgon när det e skola igen och hoppas att Veronica är där så man kan vara lite envis och så ska pröva iallafall.. Jag har ju problem att bli arg och skälla ut för då kan jag börja att skaka och gråta, men jag ska lära mig att jag inte ska bli så.. Hehe

Idag har jag ätit spaghetti och köttfärssås och det var gott om man hedde salt påne, Pelle-Pung fick lite med, klart att han får lite med han har varit så snäll idag och igår när man va te Ö-vik och hämtade plåt hoss Johanssons plåt, och då var han hos Henriks mor och far med Skott... OH YEAH.!!!

En sak som jag är skit dålig på är att skriva låttexter som jag ska sjunga till det går bara inte, men jag försöker, jag skrev en låt om att jag saknar min morsa men jag vet inte om den var så speciellt bra med tanke på att folket säger inget om det e bra eller dålig, så man vet ju inte, dom som har lystnat påne iförsig...

Jessie har bara vellat kela med mig hela da´n men jag kunde inte riktigt för jag höll på att tvätta så jag gick i väg typ var enda 45 minuter, humm, knepig katt, och så fort man ska ta henne på magen så bits hon och sen kan hon kuta runt lägenheten som om hon brinner på rumpan eller något, hihi..

Shit, vad jag vill ha en hund en större typ en lab eller något, men jag vet inte hur Jessie ska reagera hon är bara van med Pelle och så fort Skott komma så kutar hon iväg och fräser  men hon gör inget mera än det och det e ju bra tycker ja..
Just ja, Jessie var ju ute häromdagen och jag var ju hemma fr skolan då, och då skulle hon hoppa ner från min axel ner på marken och då gick hon till min bro och jamade, och jag gick dit för jag skulle in och då stog hon nedanför bron och jamade och tittade på mig, och jag sa komdå Jessie så går vi in, och hon gick med mig hela vägen in och jamade ännu mera men hon blev glad efetr hon vare ute ett tag.. Gulleplutta...!!

Less less och åter less..!!!

Allmänt Permalink0
Hej alla.. Suck vad less jag är på allt just nu..

Jag är less på skolan speciellt, min rektor Veronica Persson är ett pucko, hon värkar tycka att jag är en idiot för att jag säger att jag har maggatarr och ont i mina knän sedan ett år tillbaka snart. ASHOLE!!!!
Hon ska fasen inte säga något för hon hotar eleverna i skolan ju, och jag i torsdags blev jag kallad cp-unge av en elev som går i övre plan i skolan.
Tur att det e mitt sista termin i skolan i Coronaskolan iallfall sen vet jag inte om jag ska plugga i komvux som rektorn ha planerat utan att säga något till mig, när jag fråga henne vad hon har planerat så säger hon bara att jag ska fortsätta i komvux i höst sen säger hon inget mera..

Tur att jag har min fostermamma Barbro som stöttar mig, och hon säger att hon är så stolt över mig och det är jag med som har kommit och växt under en sådan kort tid..
Ingen i min familj ser att jag har förändrats tror jag, jag har bleve mera vuxen de senaste 2 åren, suck.

Dom som säger att man inte kan uppfostra en katt kan inte ha mera fel, isåfall kan dom inte det.!!
Jag kan uppfostra min katt hon har inte rört en sak på min vägg som har fransar och så det har hon inte rört på någon månad nu, YEAPIIII!!!!!!

Jag vill utveckla min musik mera än vad det är, jag vill ha en my microfon som dom har i musik studios och så, och en keyboard som man kan koppla till datorn, och sådan som man kan instalera mera ljud efekter och dyligt nästan som jag har nu men annat och mera trummslag och så..

Såg på Let´s Dance i går, fasen vad jag blir impad på Laijla Bagge hon är ju super duktig, vill också dansa så bra..!!
Hoppas att hon vinner, men jag vill att Kitty ska ut som bara gnäller och hon är för stel och så.

Jajjapp..

Pussis
Till top