Ca 11.000

2010-01-20 @ 23:50:11 - Kategori: Allmänt

Då har man ca 11.000 låtar i datorn, men ska radera alla tror jag men jag vet inte hur jag ska göra som jag får väll sova på saken, hmm,..

Men nu ska jag diska det sista och så he in kattmaten i skaferiet och sen ska jag släcka alla lampor och så ska jag till sängs, har ont i huvudet och så är jag trött så jag ska upp tidigt imorr..

Hörs imorgon.. Puss på er.

Relax.

2010-01-20 @ 22:24:42 - Kategori: Allmänt
Så, nu är jag mer avslappnad när det är renare i hemmet, men det är åndå inte bra men det går ju fort som fasen att he ihop alla saker omkring, kanske 30 minuter typ.

jag hatar när jag är så nere att jag lägger mig i soffan och titta på tv och palla inget, jag tycker det är jobbigt, jag vill kunna städa och na töcke men jag klarar inte av det, men varför vet jag inte, men jag har det rent hemma det är inget problem men när det är disk så diska jag kanskr 2 dagar efter och så, just det jag är lat på...


Men det ska nog bli en förändring på det hela..

Och så läppglandset jag köpte idag är faktiskt väldigt bra, men det står att det ska vara hållbart i 6 timmar men det är inte sant, det är typ bara glitter i den som gör så att man glänser i läpparna, men man känner sig fräsh på na vis, hehe, och så är det väldigt fint med, jag köpte ett genomskilnigt för jag vill inte ha nå färg på för jag vet inte vad jag skulle passa i..
Men jag är så dålig när det gäller smink..

Alltså.. hmm

2010-01-20 @ 21:48:42 - Kategori: Allmänt
Varför mår man lite bättre när man gör lite rent i hemmet??
Kan någon vara så snäll och förklara det för mig?!

Nu när jag diskade det lilla som jag gjorde (jag har mer) så känndes det mycket bättre, men jag är less ändå men jag ska forstätta, hmm, och nu fick jag städmani,..

GUUUUUDDD!!!!

2010-01-20 @ 21:15:25 - Kategori: Allmänt
Inget går som jag vill hemma hos mig allt krånglar, varför ska det jämt krångla för mig??!!
Är så less på det, just nu är det tv-boxen som inte vill funka, men tur är att jag har kabel så jag kan se på tv, men jag kan inte se på tv6, hmm, det som är en sån bra film där nu och så kan man inte se den..

Och så har jag inte vare så duktig idag, :( jag har rökt idag men jag pallar lixom inte trycket med allt som händer, men jag har slutat men jag fick så jag tackade jag så det är ingens fel än bara mitt fel, men jag lider ändå inte eller jag ångrar mig inte heller, bara att det är JÄVLIGT GOTT!!!!

men va fasen ska man göra när man mår så dåligt när man är hemma, ingen att snacka med och kan komma och hälsa på och alla stökar ner eller ja inte alla men dom som är här messt, ja skit samma, men jag vill att folk ska fatta att jag inte vill ha det så, men det gör ingen, men inget att göra något åt det får vara såhär, eller så kanske man är rent ut sagt LAT av sig..

Men jag har bestämt mig att jag ska diska innan jag lägger mig men jag vet inte om jag orkar för jag har ont i axeln och ryggen, men jag ska ge mig fasen på att det är bättre om jag diskar än att sitta vid datorn och häckar typ, bättre de...

Ja, men jag ska diska nu men jag kommer tillbaka så ska jag skriva om jag har gjort något eller inte, men det börja bli så sent med allt så jag kan just nu bara diska... Måste ju göra något..

Ny Profil Bild..

2010-01-20 @ 19:30:41 - Kategori: Allmänt
Nu har jag en ny profil bild men den sysn inte så bra men här får ni en större bil..

Men jag ska ta en annan snart med och den kommer att bli ljusare, men jag måste vänta till det är ljust men idag orkade jag inte vänta så jag tog en nu då, men jag kanske gör en till morgon när det är ljust eller något..

Men det skulle vara kul och se vad ny tycker om denna bild på mig.. :)

Kommentera snälla. :)

Lesbisk.

2010-01-20 @ 18:36:42 - Kategori: Allmänt

Jag hade en person i msn som är lesbisk men det visste inte jag förän nu, men jag är ju inte det utan jag gillar ju killar, och hon snackade engelska och hon sa att hon ville visa sig naken för mig och allt och jag var snygg och så..
Men fasen tänkte jag jo eller hur, men sen gick hon och jag blockade henne och tog bort, jag gillar inte att snacka med sånna som håller på på den viset, det är lixom jobbigt, det gäller även killar så jag blockar och ta bort så fort som möjligt.

Så folk kan glömma att adda mig på msn eller så om dom vill snacka sex och dyligt, det är skit jobbigt, så som sagt blockera och ta bort så fort som möjligt.

Dagens Låt.

2010-01-20 @ 18:14:45 - Kategori: Allmänt
Eminem - We Made You

Vad nice.. :)

2010-01-20 @ 18:08:15 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare i Sollefteå fram och åter med lill syrran och döttra hennes, och det har varit jätte kul, roligt att komma hemmifrån med henne iband.. :)

Så jag köpte en läppglans jätte bra för 124 kr eller hur den nu kostade och så en maskara för 115 kr och en ögonpenna för 45 kr tro jag, och så jätte snygga trosor med.. :)
Och så åkte vi till Mekonomen och där köpte jag en rattmuff en svart, men dom hade inte rosa som oturen är.. hmm. Men det kommer jag köpa sen ändå.. :)

Jag fattar inte!!
När jag äter köttbullar från euroshopper så får jag ont i magen men jag tycker att det är så goooda, men jag kan inte äta dom, suckar, men jag får köpa en annan sort.. Jajja så e det..

men nu ska jag in till Youtube och hitta en låt som jag ska he in i bloggen med, och det har jag inte gjort idag än, men snark komma låten.. :)

Jobbigt.. :(

2010-01-19 @ 13:27:18 - Kategori: Allmänt

Jaa, då fick man inte några kronor i banken, och så..... räkningar dyker upp, är så less på räkningar, bläää, kan man bara inte behålla pengarna istället, hmm, nee det kan man inte, suck..

Jaa idag så blir det kyckling till middag marinerad kyckling, och det är såååå gott och så luktar det underbart med.. :)

men jag vet inte vad man ska göra nu om man ska små städa lite kanske, men jag orkar inte, men jag får se om jag gör något senare.. hmm

nee nu..

2010-01-19 @ 08:10:29 - Kategori: Allmänt
Nu kanske jag ska lägga mig och kanske sova en stund iallafall annars blir jag så grinig idag, hmm, och det blir inte så kul för någon av oss.. hehe..

kommer snart idag någon gång...

Hade..

I´ll Be Back..

Beslut Ångest!!!!!!

2010-01-19 @ 07:39:24 - Kategori: Allmänt
Jag vet inte om jag ska ha långt hår eller om jag ska ha kort hår nu,....!!!
Just nu har jag ju kort.. Men jag vet lixom inte, jag trivs bättre i långt men jag tivs oxå i långt hår, men dteär lixom andra som betsämmer om jag ska ha kort hår, men jag ve´t inte..

Men vad tycker ni?? Ni har ju inte sett mig i kort eller långt eller kort finns ju på kort längre ner i bloggen men långt hår finns inte kanske ännu lääääääääääängre bak.. Men jag vill gärna höra vad ni tycker om det.
Men det lär jag ju inte få höra ändå..

Pinsamt...

2010-01-19 @ 07:29:57 - Kategori: Allmänt
jag hittade inte videon han var med i när han är naken stort sett.. hmm .... pinsamt de vart nu, suckar..
Jajja jag får väll he upp en dagens låt till kanske för att pigga upp er kanske, så det blir två idag  för jag ha redan hett upp en tidigare i natt... :)

men dte är bara att höra av er om ni vill att det är eran låt som ska upp dit innan jag he upp en anna,..

Sömnlöst..

2010-01-19 @ 07:17:59 - Kategori: Allmänt
Ja det känns att man inte har kunna sove inatt somärnå, man är lixom slö av sig, jag ska se om jag kan sova någe i dag eller nee det ska jag inte utanj ag ksa sova tiditgt i kväll iställe för det är bättre för då slipper man ändra mera det med klockan som foster pappa säger alltid till mig, hmmm,  jag ska nog dricka en massa kaffe och gå ut på prommisar och vakna mera och dyligt, se om jag kan somna i kväl då om typ 20 timmar.. suckar

Men just nu lystna jag på musik men inte för högt så grannen störs utan lagomt men spelar roll om grannen stör på det utan kl är ju över 7 på möra så det spelar ingen roll för der är från 7.00 til 22.00 ju så, jag kan spela hur högt som hellst om jag vill, men nu är jag inte sådan som vill söra vid 7 men kanske 8 haaa... :)

jag ska he en video klipp om Basshunder om jag få tag i den.. :)

Dagens Låt.

2010-01-19 @ 05:30:13 - Kategori: Allmänt

Kenny Loggins - Footloose

Nytt fotto på mig.

2010-01-19 @ 02:09:48 - Kategori: Allmänt
ja det är ett nytt fotto på mig nu när jag har kort hår och svart då..

Var nöjd med kortet och så är det från mini-pc:ns kamera med, haa, tänk att det blev ett sådant fint kort på mig, men jag var hel nöjd som sagt, jag har den på facebook och så nu då här, men jag ska ha den som visnings bild här med men jag har inte ändrat den än.
Men det blir väll snart ska ni se, ni som läser..

Men jag kan inte sova nu heller men jag kommer nog vara vaken resten av natten med men det märeker ni väll om jag kommer in då och då och skriver, hmm, ni som läser märker iallafall..

Men ni som följer mig kan följa mig på blogglovin.se där kan ni följa mig när det är något som händer, men men..

jag vette fasen vad man ska göra nu, kanske ta lite vatten eller så för att man ska kunna slappna av lite, jag har lite ont i axeln och vette fasen vad man sla göra som, och så har jag inte någe värktabbletter  heller men det är ju mitt fel om jag har ont med för jag är för stel och så sitter jag vid datorn hela tiden med och är spänd, hmm..
vad ska man göra..??!!

Förvirrad, or not..

Alltså..

2010-01-19 @ 01:22:22 - Kategori: Allmänt
Här ber man lite bud på tradera och så vinner man inte, jag ka ett bud på nå högtalare för 10 kr, hm, jag kan förstå men ändå,  och så får man inte köpra dom suck dom var ju fina med, men dom kanske tänker att det är för billigt, men det kommer jag nog tänka med när jag he ut en annons där med för hörlurarna, men jag kommer inte få något för dom ändå..

Men det kanske är något för dig..?

Det är ett par trådlösa hörlurar, du kan gå ut med dom 100 meter från ytterdörren utan problem, för det kan jag, dom sitter jätte brapå örorna och är jääte skön och inte gör ont, jätte bra ljud i dom med skit bra bas och så, men om du vill ha en bild på dom så säg till mig så kan jag skicka till dig eller så.
jag har tänkt att ge 500 eller 600 kr för dom, elle högsta bud som sagt, men jag ska he ut det på tradera  om jag inte kan sälja dom här då.. :)

VW..

2010-01-18 @ 22:32:23 - Kategori: Allmänt
Efter uttalande av VW:s styrelseordförande Ferdinand Piech gör rykten i brittisk press nu gällande att Volkswagen ska utveckla en motorcykel tillsammans med KTM.

Foto: Auto Express

Styrelseordförande Ferdinand Piech uppgav under en intervju förra månaden att han ångrar djupt att de inte köpte Ducati när bolaget var konkursmässigt i slutet av 80-talet. Och han vill fortfarande ha ett motorcykelmärke i sin företagsportölj.

– Jag skulle fortfarande vilja ha ett litet och kärnfullt motorcykelmärke. Jag kör själv en Ducati. 180 hästkrafter och mer effekt per kilo än en Bugatti Veyron, sa 71-årige Piëch i intervjun med den tyska tidningen Stern.

Enligt brittiska Auto Express ska nu VW få utvecklingshjälp av österrikiska KTM för bygga motorcyklar, och därmed skulle ytterligare en konkurrent till BMW skapas. Med tanke på framgångarna för såväl den tyska kollegan, som den österrikiska partnern är det förståerligt att Volkswagen kan vara intresserad av ett sådant projekt.

Enligt rykten i bilbranschen kan detta även medföra att trehjulingskonceptet GX-3 plockas fram ur malpåsen igen. Modellen presenterades 2006 i Los Angeles men planerna skrotades. Designen är signerad Kiska, som gör all design åt KTM, medan motorn är på 1,6 liter och 125 hästkrafter.

Behövs ytterligare ett motorcykelmärke? Vad tror du om dessa rykten? Kommentera här nedan.


Källa: Bike.se

Wild Hogs..

2010-01-18 @ 22:24:11 - Kategori: Allmänt
Just nu tittar jag på filmen Wild Hogs, och jag bara älskar den filmen man kan bara inte sluta garva i vissa sener, den är för bra!! Och så är ju John Travolta med den med ännnu bättre fasen..!!

HAAA!!!!

och så nu har jag äte mackorna och jag fick dock inte vara ifred för katten för hon älskar leverpastej, alla katter gör ju det, eller? Min älskar det iallafall.. Hon blev sur när jag tog bort det, hehe, men hon får acceptera det,,..

Men nu ska jag se på filmen klar.. :)

Belgisk blå föds upp i Sverige..

2010-01-18 @ 21:40:24 - Kategori: Allmänt
Den kontroveriella och hårt framavlade korasen belgisk blå har etablerat sig i Sverige.
Detta trots att politiker, lantbrukare och slakterier enats om ett rasen inte skulle finnas här.

Alla konsumenter som äter nötkött har någongång ätit Belgian Blue, säger Torbjörn Esping, författare till en ny bok, som beskriver hur en belgisk blå idag finns hos runt 80 svenska uppfödare..


Fy faan vad det är hemskt, jag skrev av det från Tv4.s text-tv och det är hemskt, dom stackars kor kan ens inte gå två steg utan att rammla för att dom är för tung och inte bena pallar att böra kroppen.. Fy faan..

Modo byter tränare.

2010-01-18 @ 21:32:31 - Kategori: Allmänt
Miloslav Horava lämnar jobbet som tränare för elitserielaget Modo med omedelbar verkan.
han ersätts av finländaren Hannu Aravirta..


Det förvånar mig inte, dom byter ju tränare flera gånger per år ju, stackars spelare... :( Hmm.
kan dom bara inte kämpa på ne då, tränarna vill ju bara vinna och inte loosa allt..

Lyckohjulet..

2010-01-18 @ 21:21:55 - Kategori: Allmänt

Ja jag såg ju på Lyckohjulet när det var för ungeför en timme sedan, och jag tyckte att det var rätt så bra, och så kunde man rätt så mycket med, hehe.. :)

Nu har jag fått i mig mitt kaffe och är rätt nöjd men inte helt, men nu ska jag väll ta en hårdbrömacka med leverpastej och smörgåsgurka på, jummy... :)

Imorgon vette fasen vad jag ska göra än att ta det lungt, jag kanske ska ta bort jul gardinerna eller så jag får se, eller bara ta det lungt och vara framför datorn hela dagen och få ont i axeln, det låter ju bra.. HAA..

Ja och så klart så ska jag betala räkningar.. BLÄÄÄÄ!!!
Jag vill ju behålla alla pengar ju så man kan leva lite lyxigt ett tag, men nej det går inte.. :( Jobbigt..

Japp, så är det och det är för jävligt det med räkningar jag hatar dom, man se en summa komma in på kontot och sen bara poff så är dom borta, suckar, men vad ska man göra man kan bara inte skita i att betala för då blir det bara dyrare för en och så,. Suck..

KAFFEE!!!!!

2010-01-18 @ 19:06:24 - Kategori: Allmänt
Nu dricker jag mitt efterlägtande kaffe, GUUD vad gott det komma att bli, nu när jag har slutat att röka med så är jag så SUUUUGEN på allt eller ja cigg då och då känns det att jag är sugen på det messta...

Men iallfall så har jag vare på stan i dag och vart på ett möte och det gick jätte bra, som jag hade väntat mig, men det var en bra dag ändå (trots utan något kaffe), men nu ska jag ta det lungna tror jag och njuta av kaffet!!

Och nu komm jag på att jag ska se på Lyckohjulet på tv3 och se hur det programmet är, jag kan skriva mera sen om det programmet..

Dagens Låt.

2010-01-18 @ 18:53:38 - Kategori: Allmänt
Lady Gaga - Bad Romance

Blåsningen..

2010-01-17 @ 21:44:42 - Kategori: Allmänt
ja jag såg ju på Blåsningen på tv3 och sammtidigt åt jag lite mat och grisfötter mums, och nu sitter jag och tittar på Scream2 på kanal5 och dricker en cider.

Men jag tyckte att Blåsnngen vad rätt så bra jag skrattade rätt så högt faktiskt, hehe, men jag får se då om det är lika bra nästa vecka igen då, men dom lurar som fasen kändisarna iallafall och det är det som är kul..

Men har ni hört att om livet är pest ett längre tid så efter ett tag så blir allt bättre?
Det har jag hört av många, men jag börja tycka att det är en myt, jag kan nog tro på det om det händer mig, men jag tycker att mitt liv är skit just nu inget vill som jag vill och allt blir skit i slutändan, och jag vet inte vad jag gör för fel..

Skit allt..

YESS!

2010-01-17 @ 17:20:32 - Kategori: Allmänt
Nu har jag fått en tillfälligt jobb hos Invent Observer men jag vet inte när jag ska börja eller ha ett "uppdrag" som dom säger..
men jag får se då om det blir nära där jag bor och så, så man kan tjäna några lappar iallafall.. :)
Jag får se vad som händer, men det är kul, men jag har inte fått ett svar från Försvarsmakten än men det får jag snart hoppas jag, om jag får jobbe eller inte men jag börjar bli tveksam nu..

Nyss har jag kommit hem, jag har vare hos lill syrran och hennes lill pojke han är så sööööt!!!!
har äte middag där med eller jag tog med mig en tonfisk pasta och den var bra och jag ska göra den flera gånger säger dom där, jätte kul, jag kan laga mat då.. :)

Så nu kanske jag ska diska lite och städa undan efter nu då i helgen blev lite stökigt här, men så ä det ju.. :)
Så det ska jag göra nu innan det är för sent..

Dagens Låt.

2010-01-17 @ 13:25:27 - Kategori: Allmänt
*~Deep Spirit - Lonely ~*

Fyllis..

2010-01-15 @ 23:11:05 - Kategori: Allmänt
Nu känner jag att jag är lite på fyllan, men det betyder inget att jag inte ska skriva på bloggen min..
och just nu snackar jag med killen som jag jävlades med igår, och nu försöker jag att han ska komma hem till mig. hehe.. men det går inte så bra nu heller.

men han vill bara att jag ska visa mig i cammen fuck heller att jag ska säger jag men men, så är väll dom, och så är det en invandrare som inte kan svenska, inte för att jag har något emot dom men jag anser att om dom ska bo i Svergie ska dom kunna svenska med, eller.??

Hemma igen..

2010-01-15 @ 19:56:55 - Kategori: Allmänt
så nu har jag nyss kommit hem för jag har vare ute och kört, jag har vare i Junsele och i Näsåker och kolla läget lite, hellst ville jag till Sollefteå men jag hade inte pengar till dig men det får jag väll ta en annan helg eller nåt sådan eller om jag får jobbet.. :)

Nu ska jag ta fram en öl och en cider och he på en film som jag ska se på och får se om jag får nå merdrömmar i natt eller inte. hehe..

Så kanske man ska se om det finns nå bra låt att hitta i datorn som man kan lystna på senare om jag har lust med det, men jajja, jag ska se på skräckisen nu och dricka en öl och sen får jag se vad som händer, men jag kommer tillbaka det kan ni ge er fasen på!! HAAA..

I´ll Be Back..!!!

Helg!!

2010-01-15 @ 17:35:16 - Kategori: Allmänt
Nu är det äntligen helg, så nu har man en anledning till att dricka alkohol, inte för att jag gör det på dagarn men det är så gott på helgen att man slappna av lite, och så i kväll tänkte jag se på Fredagen den 13:de tänkte jag, därför jag köpte öl och cider och sånt. hee..

så får jag se vad man ska göra kanske diska och sen ska man väll ut på byn eller så, jag vet inte,..
Men in till Ok ska jag iallafall och kanske köpa någe gott om det finns där, finns ju gott men om jag känner mig sugen just då,, hehe..

jaa, idag har jag vare hemma för det messta och så har jag hälsa på kompisen och så fick jag 2 korvar så jag var inte så hungrig när jag kom hem. hehe..

men nu ska jag göra något..

See yah.-

Dagens Låt.

2010-01-15 @ 17:25:59 - Kategori: Allmänt
The Refreshments - A Guy Like That


God Natt!!

2010-01-14 @ 23:24:29 - Kategori: Allmänt
Nu ska jag lägga mig snart, men nu ska jag hämta tvätten och he upp det imorgon bitti..

Natti natti

Suck...

2010-01-14 @ 21:29:14 - Kategori: Allmänt
Modo förlorade idag med 5-2 värsta förlusten, suck.. jajja.

Imorgon blir det till system bolaget och köpa nå cider och riktigt stark öl är så underbart gott, jummy..

Det som jag inte fattar det är när folk skriver på siga bloggar är om mode och dyligt, jag skriver om mig själv mitt lite och vad jag har i hjärtat, finns det inga som skriver som jag?
kanske inte för det är nästan inga som läser det jag skriver heller, ja, kanske, jag vet inte ja vad folk tycker och känner om min blogg direkt.. Sak samma, jag tycker att det är kul att skriva bara..

nu sitter jag och titta på film på tv6 och äter tutti frutti och dricker cola och snusar nicotin fri snus, rena drömmen, haaaa.

Nyss så duschade jag och så testade jag det nya tvålen på kroppen för det kliade mycket på huden och så, men den nya parfymfria tvålen värkar funka väldigt bra för det kliar inget än så länge, var nog kännslig mot det andra som jag hade förr då, det var ett problem löst (av 100 typ),..

jag fundera på att jag ska spela på Lördagsgodes för 100 kr och då får man 40 kr rabatt på ica tror jag att det var, men jag ska fråga på ica och se om det är så annars skulle det vara billigt isåfall, och så är det inte så ofta jag spelar heller, men det är kul när man vinner som jag dock aldrig gör..

Snar någon dag ska jag he ut en annons på tradera, och där ska jag he ut mina trådlösa hörlurar som jag aldrig andvänder och är väldigt bra, jag kan gå ut 100 meter jag hör lika bra och bra ljud och bas i dom så dom är bra på det viset, men jag tror att dom kostade typ 600 kr tror jag så jag vill ha ungefär samma pris för dom är inte andvänd som är nå och så får man batteri på köpet med.. :)

tatuerings idé.

2010-01-14 @ 20:24:07 - Kategori: Allmänt
Jag har fundera bra länge på en tatuering och det blir min första, jag tror jag har tänkt på det i kanske ett års tid eller något, och tänkt fram och tillbaka, och nu fundera jag på en vargtass som jag ska ha nere vid foten tänkte jag,.

Men jag vet inte hur jag ska göra och hur mycket det kan kosta, och så klart den ska ju vara svart med, men jag vet som sagt inte hur jag sla göra som, men jag ska tatuera mig i Frösön så klart..

Men då är det då dags att spara lite pengar, undra om den kan kosta runt 1000 eller 1500 kr, men det kan jag spara rätt så fort till om jag har tur..

men jag vill sammtidigt ha något snyggt med men jag vet inte riktigt hur den ska vara som och så har jag inte fundera på det så mycket heller, jag har bara fundera på den jag vill ha och den är ju den vargtass som jag har på bilden..

Vadå?

2010-01-14 @ 20:01:35 - Kategori: Allmänt
Fylle The Simpsons 20 år?
Ica kortet gör det med om det är sant så så klart..

Men fyller The Simpsons 20 år? Någon som kan svara på den frågan? Plz..`!?

MoDo..

2010-01-14 @ 19:48:39 - Kategori: Allmänt
Åh vad jag hoppas att Modo vinner idag, jag bröjar bli less på att dom ska förlora hela tiden, men jag tror och hoppas att dom vinner för det är ett bra lag, klart dom komma från norrland så klart och so har dom Foppa med, Haa..

frågestunden fick ingen effect det var det jag visste jag skulle bara testa, men jag får väll prova någon anna vecka eller så, men ni får gärna pernumminera på denna blogg om det e så.. :)
och så kan ni ju kolla på annonerna om ni har lust med och kanske köpa en ny mobil från 3 eller en Dell dator eller linser med olika färger eller så,. Skit kul.. :)

Frågestund.

2010-01-14 @ 19:00:03 - Kategori: Allmänt
Om ni har några frågor så svarar jag på dom så fort jag bara kan.. :)

Mätt och belåten.

2010-01-14 @ 18:21:23 - Kategori: Allmänt
Så nu har jag äte middag och i dag blev det tonfisksallad och det är så gott, yummyy, så nu blir det att ta det lungt och sen när maten är smält ligre grand så blir det mera kaffe, blir bra de.

Och sen någon gång ska jag hämta tvätten och tvätta handdunkar och så och så kanske man ska diska eller så väntar man till imorgon för det är inte så mycket heller, och så måste ha ho in disken från diskställe in i skåpen och lådorna, ja, jätte intressant jag skriver,, haaa..

ja som sagt jag har inte så mycket att skriva om men igentligen har jag det, en massa problem och beskymmer men det kan jag ju inte skriva om för det angår bara mig och så, och så tror jag att jag har skrivit det förut någon gång, hmm..

Ajja, någon gång kanske jag skriver om det men men.. :)

lite tråk..

2010-01-14 @ 15:25:01 - Kategori: Allmänt
Nu har jag ladda hem ett till album, och nu håller jag på med The Refershments och jag älsar dom bara.. skit bra.. !!
Och nu så håller jag på att tvätta och det känns skönt så slipper man göra det imorgon så kan man ju sola ut, jag sover ju ut varge morgon, men jag vet inte vad då man ska göra imorgon än att ta det lungt.. hehe..

Jag kanske ska köpa nå cider eller öl imorgon men jag vet inte hur jag ska göra som jag ska nog ta en funderare på det ändå innan jag köper, jag kanske dricker mig full eller så och då mår jag så dåligt dagen efter och så, skit jobbigt, tänk om man skulle må bra dagen efter ändå vad lyxigt. Haa

och så ikväll är det en rätt så bra film på tv6 det är Du jag och Dupree den har jag sett ett antal gånger men det blir väll så idag att jag ser den igen då, för det finns inte så mycket att se på nu för tiden.. suckar.

Ne nu ska jag till tvättstugan och he upp tvätten i torkskåpet, suck..

I´ll be back.

Tråååk!!

2010-01-14 @ 14:23:02 - Kategori: Allmänt
Alltså jag vet inte vad man ska göra när man inte har något att göra, det suger!!
kanske eller jag måste forstätta att tvätta för det går bara inte snart att man skjuter upp det hela, folke blir less på mig... Suck.

Så man måste nog börja med något än att sitta vid datorn hela dagarna.. (blogga är ju kul med)..

men jag snackar ju i mobilen med min kompis så vi har ju inte snackat på kanske en vecka, så hon trode att jag var sur på henne men det är jag inte..

Och så ska jag he på stationära datorn och he på en massa bra låtar, och så klart höööög musik så att det hörs ut..!!! Haa..

och så kaffe måste man göra med annars klarar jag ju inte dagen som kommer eller har kommit.. haa.. :)

och så var det kul att jävlas med folk, men folk jävlas med mig med, och det är så det ska vara men det ska vara en gräns för det så klart, men jag kanske är en sådan som kanske överdriver när jag skämtar så jag ska lära mig att hantera och tänka mig vad jag säger så, och så när jag är på fyllan så ska jag inte snacka så mycket det är vännerna lite less på, så det ska jag träna på.. :)

Dagens Låt.

2010-01-14 @ 13:54:51 - Kategori: Allmänt
The Hooters - Johnny B. Music video (1987) HQ


Haa..

2010-01-14 @ 00:03:21 - Kategori: Allmänt

Det var kul att jävlas med den kilen han trode på allt, hehe.
Men jag slutade efter ett tag innan det blev för mycket, men som turen är så luras jag sldrig utan det var bara en kompis som jag lurade, hehe, men kul var det :)

Så nu snart ska jag sova för jag ska he tvätten i garderoben för dom har vare på häng.. Så nu snart är väll dom torr hoppas jag för nu har jag ju ett element i toan, hehe..

Så jag undra vad man ska göra imorgon..

undra vad man ska käka förnåge, hmm, men njag ska nog lystna på musik och dyligt som vanligt och kolla e-mailen och se om jag har fått jobbe eller inte, och så klart dagens låt ska jag leta efter med och fundera redan nu om vilken låt det kommer bli..

Natti natti, sov gott, dröm söta drömmar men inte så blöta.. haa

Mhm..

2010-01-13 @ 22:18:20 - Kategori: Allmänt
Så har man hämtat en del av tvätten och så, så nu dricker jag cola och äter Maltesers jätte gott, men inte för mycket jag börjar få lite ont i magen.. :(

Men nu håller jag på att se på American Pie fortfarande och sen ska jag väll jävlas med en kille, hehe, men jag säger inte på vilket sätt så.. :) Haa, kommer bli så kul!!!

Heej..

2010-01-13 @ 21:07:40 - Kategori: Allmänt
Så nu har jag vare ute och raggat runt lite i lill bilen med hög musik.. Haa... :)
Nu tittar jag på tv6 och där är det American Pie - The bandcamp jätte bra!!!
fasen jag vill ha alla American Pie filmer, jag kanske ska köpa dom då för det är ju ingen som vill köpa dom åt mig heller, suck.

Och i dag har jag köpt nikotin fri snus och det är jätte gott faktiskt, jag köpte den bara för att lungna ner mig i varv lite för jag måste annars ha cigg men jag vill inte ha för jag vill ju sluta för gott om jag lyckas...

Och idag har jag tage en ny kort på mig själv och den har jag lagt upp på Facebook.. :)

och jag kan inte he upp den här för den kan vara för stor eller så vill den bara inte vara där, hehe.. :)
men jag ska ha den som en profil bild här på bloggen med.. :)

Dagens Låt.

2010-01-13 @ 12:12:46 - Kategori: Allmänt
Gotthard - Lift U Up


Äntligen..!

2010-01-13 @ 11:59:29 - Kategori: Allmänt
Nu är Gotthard låtarna klar så nu rockar jag som förfullt i hemmet. Haaa...!!
Så nu sitter jag här och titta på tv och tar det lungt innan jag ska börja tvätta igen och små städa så det ser som vanligt ut igen och så klart så ska jag ta ner jul sakerna och he upp de vanliga sakerna igen, synd att julen är redan över snart är det påsk..

Hmm..

Fasen när jag laddade hem Gotthard trodde jag att det skulle vara låtar huller om buller men det var album, hmm, det var ju ännu bättre de.. :)
Så nu ska jag he på hög volym på datorn och sen ska jag ja göra det som ska göras hemma.. :)

Så nu med medan jag titta på tv ska jag söka efter dagens låt.. :)

natti..

2010-01-12 @ 23:00:50 - Kategori: Allmänt
Ne nu går jag och beskymmren och lägger oss,. hehe..
Jag vet inte om jag pallar att vara vaken längre..

Jag ska tvätta resten imorgon och små stada mera och ta bort julen och det ska nog bli skönt det tror jag..

och ska nu ska jag se på Alexander filmen kanske, jag får se om jag orkar iallfall en liten stund gör jag nog det..

och så kommer Linda till mig imorgon kväll och ska ha kaffe det ska bli kul att bjuda henne någon gång hehe, hon bjuder mig jämt så det är min tur nu då.. :) hehe..

men glöm nu inte att kolla in annonserna för jag kollar jämt dom hehe, och så köpte jag en sak där som jag var jävligt nöjd med, men vad säger jag inte, men ni kommer inte att ångra er annars tar jag bort det och så ser ni det aldri mera..

ajja, go natt då..

Synes imorr med Dagens Låt..

fasen..

2010-01-12 @ 22:47:00 - Kategori: Allmänt
Alltså jag vet inte hur man ska göra med livet...
Ska man ta som livet ger en eller ska man göra allt för att förbättra den? eller? Hur?

jag försöker att få det att bli bättre men det blir bara sämmre tycker jag, och så sitter man här kär i en kille som inte vet något om det, och det känns skit jobbigt, ska jag komma över han och hitta någon annan, ifrösig jag har ju en på gång men ändå..

Hjälp mig, vad ska jag göra?

och så nu har jag hittat ett nytt jobb men jag kan ju inte söka på hur många jobb som hellst heller, men jag vet inte när jag får ett svar på ett jobb som jag vill ja, men jag vet inte..
Ska jag söka på det tredje jobbet med eller ska jag skita idet?

Hmm..

Ajja, vad ska  man göra med alla beskymmer som livet ger en..

Hövva..

2010-01-12 @ 21:45:36 - Kategori: Allmänt
nu är jag hemma igen eller jag har vare det ett tag nu kanske 45 minuter eller något, och nu håller jag på att göra lite mat har ju inte äte något under hela dagen utan lunchen då, så det kurrar bra i magen..

Vi var inne på Dollar ett tag och det fanns inte så mycket, fanns inte det jag ville ha utan bara lite godis och sånt skit då, men det har vare kul idag iallafall.. :)

Så snart ska jag äta ju och sen ska jag ta reda på tvätten och boka imorr med och fortsätta, det blev ju inte så mycket tvättat idag, tokigt, men imorr blir det mera hoppas jag..

och så snart är Gotthard låtarna klar hooppas så jag kan spela på hög volym imorgon när jag städa mera eller ja tvätta.. :)

Ska käka nu..

Japp..

2010-01-12 @ 14:46:18 - Kategori: Allmänt
Snart komma Lena på besök och nyss bryggt kaffe så snart är kaffet på gång, och i kväll blir det en resa till Ström fram och åter, hoppas det blir kul..

Och snart ska jag till tvättstugan och ta hand om tvätten, och sen ska jag duscha och he på min lite finare kläder och så, fixa håre och kanske sminka mig med.. :)

Idag var det så varmt inne så jag fick he av elementen och nu blev det kallt det blev 17 grader inne så jag fick he på elementen igen så det blir go värmen igen joppas jag,.

Och så är det så jäkla gott med cola jaghar som sagt börjat med sådan igen, men jag bör inte göra det igentligen men det är inte så lätt att ha slutat att röka och sen inte ha någon slags med koffein i kroppen, suckar..

Vette fasen hur jag ska bete mig..

Dagens Låt.

2010-01-12 @ 14:33:03 - Kategori: Allmänt
The Baseballs - Umbrella (New Video)


Hehe..

2010-01-11 @ 20:57:19 - Kategori: Allmänt
Så snart är disken klar med, och katten sitter och titta på tv på Cesar,, hmm..

och så snackade jag med lillsyrran på msn med genom cammen då och det var kul saknar henne..
Så imorgon blir det nog att jag ska dammsuga som jag har sagt ett tag nu och städa lite mera, och jag ska snart kolla om det finns en tvätt tid så jag kan tvätta imorgon hoppas jag..

och jag har inte fått något svar än om jag får jobbet eller inte men jag håller koll på dagarn nu..

men ni vet väll att ni kan köpa saker och designa ert eget hem?
Kolla in annonserna längre ner på höger sida och kolla in, jag får ändå inget för det, men det är bara kul att folk uppskattar att ta en genväg.. :)

OhMyGod..

2010-01-11 @ 19:28:40 - Kategori: Allmänt
fasen vad det är gott med kaffe alltså, efter sen jag har slutat att röka så dricker jag mera kaffe och så, men jag har fortfarande sug på cigg så jag vet inte hur det kommer att sluta detta..

HELP ME!!!

jajja..

Man får väll kanske sluta att tänka på det och dricka kaffe iställe men jag kan ju inte dricka kaffe på natten när jag blir som sugen, suckar, men men,..

Nytt..

2010-01-11 @ 18:37:48 - Kategori: Allmänt

Igår så köpte jag två styckna gammla nya dvd filmer, och det var Wild Hogs jätte bra har sett den förr, om ni inte har sett den så se den för fasen den är jätte bra roligt och jaa..
Och så var det Fredagen den 13:de och den filmen har jag inte sett men jag tror att den ska vara lite läskig har jag hört..

vad tycker ni om dom filmerna?

bra!

2010-01-11 @ 18:09:25 - Kategori: Allmänt
Nu har jag pantat alla burkar och flaskor som jag hade hemma, och jag fick 70 kr något men jag köpte en sak och jag fick 48.50 kr tillbaka, haa, denna vecka behöver jag nog inte ta ut nå pengar, skönt nu sparar jag pengar..

Jag har inte fått något svar ännu från jobbet om jag får det eller inte, men jag hoppas att jag får det för jag kommer att bli super glad, och så tjäna man sina egna pengar med och det är så skön kännsla...  :)

WOW!!

2010-01-11 @ 17:07:28 - Kategori: Allmänt
Nu har jag fått 212 sidvisningar och 188 unikabesökare!!! Rekord, fasen vad glad jag är..

Men imorgon är det säkert samma som tidigare idag bara ett par stycken.. Hehe..

Imorgon ska jag förlja med min kompis till Strömsund till vetinären med hennes hund, suck, hon mår inte så bra stackaren..

Idag har jag inte gjort så mycket bara vare hos kompisen och druckit kaffe, och nu har jag nyss äte middag så nu är jag mätt och belåten.. !!

Då är det bara att diska igen och så vill jag dammsuga..

och så idag fick jag 3200 kr för försäkringsbolaget och jag får som sagt behålla bilen, så nu är ett lysa beställt och så är det bara att he in den i ett varm garage och börja banka och dona bilen så att den blir bättre iallafall, hehe.

Dagens Låt.

2010-01-11 @ 11:20:17 - Kategori: Allmänt
David Guetta feat. Akon - Sexy Chick (The Sexy Chick Edit)


En lättnad.

2010-01-11 @ 11:12:12 - Kategori: Allmänt
jag får behålla bilen från försäkringsbolaget, jag får 3000 kr av dom och så ska vi laga bilen själv då, annars skulle dom lösa in bilen för 4.000 kr men jag vill behälla bilen hon är ju min pärla..
Så det känns jätte bra ändå..

Det har varit sol här i flera dagar nu, så snart lär det blir snö eller dyligt det dkulle inte förvåna mig..

Nu ska jag till youtube och kolla en låt..

killar killar och åter killar..

2010-01-10 @ 23:21:40 - Kategori: Allmänt
jag förstår inte det  med killar, dom flessta som man får tag i på internet vill bara snacka sex helatiden, jag blir överlycklig om jag snackar med en kille som inte snackar det..

det är säkert en på 100 st killar och män som man kan snacka "normalt" med, och jag önskar att det fanns flera som kunde göra det..
vart finns sånna killar/män som vill snacka normalt som vad man gör och gillar att göra osv, för dom flesta som jag snackar med vill bara visa sitt "paket" och jag blir så less på det och jag klickar bort och blockar,.

Om du är kille som läser är det sant tycker du?
Om du är tjej så håller du nog med om du inte gillar det då.

Dagens låt.

2010-01-10 @ 21:10:34 - Kategori: Allmänt
Jordin Sparks -S.O.S (Let The Music Play)


Irriterad..

2010-01-10 @ 21:00:29 - Kategori: Allmänt
Idag har jag har det sådär, men jag har ändå haft det en bra dag,.

Jag har vare hos lill syrran idag och det var roligt att vara med henne och hennes barn, :) , och så har jag hälsa på kompisen och blev lite så sur men jag vet inte varför, (menstiden), jajja,..

Men jag har lärt mig att sladda med bilen och det är kul och så började den lukta bränt och då var det inte så kul lägre men jag körde en stund och sen sladda då gick det bra, men sen åkte jag hem igen..

Så nu nu håller jag på att städa när det är reklam på tv och så börjar en bra film på kanal5 Scream börjar, jätte bra film..

Men jag fundera på att ta ut mattan imorgon eller så för katta lär ha hett under en massa skräp som man brukar göra när men "städar", hehe, jag har aldrig gjort så, om man ska städa ska man göra det riktigt iställe..

men nu ska jag till youtube och kolla efter en låt.. :)

Snyggt

2010-01-10 @ 00:58:37 - Kategori: Allmänt
Detta är högakustenbron utanför Härnösand, och jag älskar denna bro jag tycker att den är så vacker på kvällen när alla lysen lyser upp.. :) vad tycker ni??Högakustenbron, helt underbart snyggt..

gaaahh!!

2010-01-10 @ 00:54:11 - Kategori: Allmänt
Japp, nu är jag riktigt less..

jag vill sälja något men jag vet inte hur man ska göra, jag har massa med annonser nedanför här som vill bli såld som 3 som är REA som man kan få en snygg mobil för 69/kr i månaden för, och en snygg Dell dator för ca 2000 kr men det värkar ingen som vill köpa nu efter julen och så.

Önskar att någon däruta vill hjälpa mig, men det är väll ingen som vill det, suckar..

Dagens låt.

2010-01-09 @ 22:33:46 - Kategori: Allmänt
Dj Cammy - Dancing In The Dark   med text

Jaaa.

2010-01-09 @ 22:27:25 - Kategori: Allmänt
Nu har det gårr en vecka sen jag slutade att röka!!! VAD DUKTIG JAG ÄR!!!
Men jag är förbannat röksugen men jag ska inte köpa något, som tur är så är OK stängt för idag!

Men men,.

Nu har jag sprättat en cider och så har jag kommit hem för 20 min sedan, jag har varit hos min kompis och snackat lite och kika på tv, det var mysigt men hennes kille reta mig rätt så mycket.. (jag är väll inte så nådig att retas heller)

Och så är ju en bra film på kanal5 och de är ju Scary Movie, jag har sett den ett par gånger och är väldigt bra tycker jag..

Och så har jag inte städat men det ser inte stökigt ut men jag måste iallafall dammsuga men det är lite sent för det nu, får ta det imorr om jag inte ska till kompisen och träna då.. :)

Och Jessie var på bokhyllan i dag längst upp i den, hehe, första gången hon gör så, hemska katt, hehe, men jag retade henne lite idag och det är att jag blåser på henne med ett sugrör och det gillar hon inte hon jamar och sticker, hehe, de är kul tycker jag..

jajja,

Nu ska jag in på youtube och hitta en bra låt som jag ska lägga upp, för jag ska börja med "dagens" låt tänkte jag, så får jag se hur länge det går.. :)

Najs..

2010-01-09 @ 16:24:08 - Kategori: Allmänt
faseb vad skönt det e ute nu, det är -10 nu, riktigt skönt och varmt kan ju nästan gå ut  naken hehe..
inte för att jag tänket gå ut naken direkt.. hehe..

Idag kanske jag skaa käka en pizza eller något annat sallad kanske, det skulle vara  gott.

Och så ska jag starta bilen, nu måste den starta tycker jag, imorgon kanske jag ska till Nicole och se om hon är hemma men jag måste ringa först innan jag kommer dit, suck, och så måste jag tanka med men det räcker med en 100 kr så kommer jag fram och till baka minst 2 grr, hon drar ingen lill bilen min..

ja nu börjar jag bli less på mig själc, jag säger att jag ska dammsuga hela tiden men jag göra det aldrig nu måste jag göra det och så måste jag gå ut med soporna och rensa kattlådan..

Måste he på nå bra musik och göra det då, men det är ju roligare att vara inne på internet faktiskt.. hehe..

Men men, komma snart tillbaka..

YESS!!

2010-01-09 @ 02:41:09 - Kategori: Allmänt
Nu fasen ska jag snacka med mamma på msn!!
Nu ha jag det nya msn, så nu kan ja säga till mor att vi kan snacka..!!

Och snart ska jag gå och lägga mig det är jätte sent..
Och så har jag gjort lite situps lite och några ben saker bla, har jag gjort så nu är man måttligt trött.. suckar..

Suckar.

2010-01-09 @ 00:23:30 - Kategori: Allmänt
Ännu en sömnlös natt och kan bara vara vaken..
kan inte somna..
bara sitta..

SNARK vad jag är trött..

Oj.
Kan inte somna..

Pigg då.

2010-01-08 @ 22:03:42 - Kategori: Allmänt
Jaa, nu kommer man nog bli pigg i kväll igen, nyss druckit min sista kopp kaffe, men jag började att dricka mera kaffe sen jag slutade att röka fatta inte hur det kan komma sig, kanske för att det är nikotin eller så jag vill ha och så...

Och nu håller jag på att gå in på olika bloggar och kikar, men jag vette fasen..

Om ni vill så gå ner på annonserna och klicka och se om det är något för er om ni vill köpa något eller så, tänkte bara jag har köpt en dator där nere iallafall, skit bra dator är det.. :)

pallar inte.

2010-01-08 @ 21:18:06 - Kategori: Allmänt
Jag vet inte hur jag ska göra som nu, antingen tänker jag stänga av allt och bara dö ut eller så kommer jag att kämpa tills det blir bra.. hur fasen ska jag göra?

Och så orkar jag inte vänta tills dom ringer om bilen om dom ska fixa bilen eller ge mig pengar eller så, och så vill jag veta om jag får jobbet eller inte... GUD!!

Pallar inte att vänta, vad ska man göra?

Fylletal..

2010-01-08 @ 11:44:03 - Kategori: Allmänt
jag tyckte att denna vad rolig, hehe, hon skyllde på att hon inte hade ätit något och hade fått för mycket champange.. yea right.

jahapp.

2010-01-08 @ 11:15:40 - Kategori: Allmänt
Det blir ingen träning idag, dels för kallt och så har ju ingen bil att köra eller åka med, suckar, allt besvärligt nu på vintern,.

Men jag fundera mer och mer på att jag ska flytta till USA där det är sommar, men jag tror ändå att jag kommer att sakna vintern med pimpla och åka och köra skoter och så, suckar, men det skulle vara bra att inte behövs skrapa rutor och skotta av all snön från bilen och behöva ha varma kläder..
Slippa att frysa slippa att tänka på att ha motorvärmare på bilen, ja ni hajjar.

Nu ska jag brygga lite kaffe..

heej.

2010-01-08 @ 10:19:34 - Kategori: Allmänt
Har nyss vaknat och är väldigt trött, och det r svin kallt ute -30 är det, brr, vill ha en eldstad att värma mig vid.
Och jag tror inte att det blir någon träning idag för det är för kallt, men jag får se, annars får jag träna hemma.

jag får se om jag palla att sätäda idag men jag måste ju så det blir fint här, iallafall dammsuga.

och så håller jag på att ladda ner lite bra musik som jag ska lystna på sedan, men det tar ett tag nu, suckar.

Och så ska jag fundera på vad man ska käka idag, det är just en besvärlig fråga., hmm.

Jag hoppas!

2010-01-07 @ 22:07:06 - Kategori: Allmänt
Idag fick jag ett nästan ett svar av jobbet som jag har sökt till, dom sa att dom hade fått ansökan och att dom skulle höra av sig om det blir något, så nu hoppas jag.
Antingen denna kännsla jag har är att jag dissar jobbet eller att jag får det, men just det man inte vet, men jag skulle gärna vilja ha det jobbet som hundskötare.
Men det kan vara många som söker just det man inte vet..

Håller nu på att titta på film på tv3.

Och idag blev det ingen träning för det var för kallt ute, det kanske blir imorgon hoppas jag då, för då ska det nog vara mildare ute, hoppas på det..

hade

Helluu..

2010-01-07 @ 12:07:49 - Kategori: Allmänt
idag ska jag träna med Linda men ja vet inte när, hon skulle ringa mig när hon var klar.. :)
Hoppas att det går bra idag med, och jag har fortfarande lite träningsvärk, tur att det inte gör så ont än vanlig smärta direkt, hehe..

Och så nu har jag precis äte lunch och nu ska jag he in mig en clementin, fasen jag måste köpa mera sånna, och så kanske jag ska köpa äpplen eller så, det blir bra de.
Och så häromdagen så köppte jag ramlösa iställer för cola, och så har jag inte äte godis eller dyligt..

Hurra vad bra jag e.. !!

Brr!!

2010-01-06 @ 11:33:54 - Kategori: Allmänt
Fy fasen vad kallt det är ute nu, när jag såg sist så var det -27 grader ute, brr, bilen lär aldrig starta idag så jag måste ha på laddningen på hon tills imorgon..

Idag blir det nog att jag städa lite, men jag städar bara för min skull känns det som för va fasen det kommer ju ingen till mig heller, suckar, jag vill ju ha mera besök, jag bara hälsa på folk och ingen kommer till mig, men men, det är som det är..

I natt hade jag svårt att somna, jag var hyperaktiv jag ville bara ut och gå, vette fasen vad som flög i mig, men jag somnade tillslut som turen var, hehe..
Men idag ska jag nog gå en sväng med lill vovven, kanske en lång sväng om det är rätt så milt ute, lite för kallt nu.

Man ska ju fasen ha en löparband som man kan gå inne på för ibland är det ju inte väder för att gå ut, tex, kallt snöstorm med mera..

Nu fundera jag på vad man ska käka idag, jag ska nog söka mera recept och se vad jag hittar... hehe.

Natt igen då.

2010-01-05 @ 23:23:42 - Kategori: Allmänt
Jaa, på fecebook så snackar jag med en jätte trevlig tjej från England, hon förstår vad jag säger och jag detsamma hon är så trevlig!!
Och så älskar jag att prata engelska och skriva så klart, och jaa, hon och jag har typ samma intresse med, hehe,,.

jaa, men nu snart ska jag sova men jag kanske ska sova nu, för jag är rätt så trött och sigen på cigg men jag ska inte köpa för det för nu är det slut rökat.!! Punkt slut!!

Nu ska jag bara tänka på en sak och det är att komma iform igen med min kompis, det är min dröm och så sluta att små äta det är en stor bov i det hela ju, och så ska jag ju promenixa mera, jag ska göra det imorr en powerwalk, och så på torsdag ska jag träna igen och det är så SKÖNT!!!

Natti

Pust!!

2010-01-05 @ 16:38:19 - Kategori: Allmänt

Idag så åkte jag till Linda och tränade, pust, jobbigt var det men jävligt skönt!!
Och så klart hade vi det jätte kul med, det ska vi göra flera gånger nästa gång blir det torsdag om bilen funkar.

Så nu har jag nyss ätit mat, idag blev det fiskbullar i hummersås och pärmos och sallad, det var gott de, hehe.

Och nu vet jag inte riktigt vad man ska göra kanske man ska dammsuga lite och så, diska måste men göra med, suckar, skit jobbigt det blir ändå skitigt sen ändå, meningslöst..

Gissa.

2010-01-05 @ 10:04:13 - Kategori: Allmänt
Är det en morgon ruffs?
Eller en ducsh frisyr?

god morgon.

2010-01-05 @ 09:15:05 - Kategori: Allmänt

Idag så är jag morgon trött, jag vaknade tidigare för att jag skulle he på motorvärmare på bilen då för jag ska träna idag hos Linda.
Jag har fortfarande hosta och det rinner nedför näsan, lite jobbigt om man ska träna, men jag ska snart ställa mig i varma och sköna duschen.

Sen ska jag göra lite te och dricka innan jag ska åka.

Ja på tv3 just nu är den Oändliga Historien den filmen älskade jag när jag var liten men nu gillar jag den inte så mycket men det e bra och så...

äntligen!!

2010-01-05 @ 02:08:28 - Kategori: Allmänt
Nu har jag tillbaka min favorit låt!!
det är med Dj Boonie - I will learn to love again, jag tycker att den är så jäkla bra låt alltså, jag hade den förut men jag vet inte vad som hände.

men nu se jag på ztv och lystnar på lite musik och så innan jag ska sova för imorgon ska jag till Linda och träna lite och jag får se om Corsan startar så att jag kan köra dit.

Men jag ska ladda ner lite mera musik och sen ska jag sova det är nog  lite sent, för jag måste vakna tidigast kl 9 för att he på motorvärmare på bilen och sen kanske jag ska dusha och sen kanske sitta vi datan ett tag och sen dra till Linda och snacka och träna, det blir nog super de!!

GOD NATT!!!

Gotthard - Anytime Anywhere

2010-01-04 @ 22:04:08 - Kategori: Allmänt

En av dom bästa låtarna!!

Happ..

2010-01-04 @ 21:32:22 - Kategori: Allmänt
Då sitter jag åker igen här och nu dricker jag lite chamange och det är super gott just nu känns det som, jag har inte hast dom bästa dagarna precis jag har haft myclet otur nu så jag behöver lite avslappning, och det hjälper..

Så nu håller jag på att lystna på min favorit grupp Gotthard dom är så underbart BRA!!
Jag blir så lugn när jag lystnar på dom för dom är så bra, dom är tillochmed bättre än Takida, fräckt sagt för dom som gillar Takida, ja.

och nu har jag mina högtalare som är stationäras original högtalare på mimi-pc:n och det funkar bra, men jag vill ha ett par andra igentligen..

Haa..

2010-01-04 @ 20:03:44 - Kategori: Allmänt
Datan gick sönder i går när jag kom hem från Nicole, själva USB:n anslutningen där jag ar data-musen gick bara av, men Henrik granskade datan och fixade den idag så nu är jag tillbaka igen, och det känns UNDERBART!!

Jag blir lixom knäpp om jag inte har internet men jag vet inte varför, suckar.

idag har jag bytt olja i bilen och det gick bra, så nu har jag ny och fräsch olja, tack vare Vulken!!
Så igår så funkade inte bilen så det var utspädd i den och så stiften var kolsvart så, men nu funkar den, och går som en katt spinner!! HAA..!!

Nu har jag bara ont i ryggen eller snarare i axeln det lixom knäpper till lite då och då om jag sitter ner, suck, och så gör det onte med, gahh..

God natt!!

2010-01-03 @ 00:25:27 - Kategori: Allmänt
Nu är jag väldigt trött och jag ska snart nu gå och lägga mig i varma och sköna söngen.
och imorgon får jag se om jag ska till lill syrran eller inte om bileb vill starta, annars så får jag vara hemma och städa lite som vanligt, suckar.

Men imorgon så blir det en cowboy gryta jag har gjort den en gång förr och nu ska jag göra den bättre!!
Det kommer att bli jätte gott de..

Så nu får jag se om man kan sova för Jessie är lekfull ju för tillfälligt och det är rätt så jobbigt när hon är det för hon kutar och håller på, och så börjar hon oftast ju när man ska släcka ner och stänga dörrarna och det är jag less på, jag brukar säga åt henne att lägga av eller så tar jag i hårdhanskarna så att hon får sova ensam i köket..

Ajja..
God natt.. Hörs imorgon..

Drunk Santa - De Va La Gött

2010-01-02 @ 23:29:32 - Kategori: Allmänt

HAA!!

2010-01-02 @ 22:58:40 - Kategori: Allmänt

En kul sak hände nu!!

Jag snackade med en kille på msn, och han ville att jag skulle skicka en bild på mig till han genom mobilen.
Jag skrev att jag inte hade pengar på mobilen för att skicka för, han sa att det är gratis att skicka till han, men jag sa att det kostar pengar att skicka ett MMS, och han sa att halebop är gratis att skicka till och från, jag började bli mera irriterad och sa att jag har inga pengar att skicka för, och då sa han okej hejdå.

haa, punko säger jag..

Pust.

2010-01-02 @ 21:55:23 - Kategori: Allmänt
jag har nyss ätit hårdbröd med ost och kaviar, och så druckit cola och det får jag igentligen inte göra, men jag ska dricka upp allt som jag har och så sen kan jag börja, för jag har ju så svårt att bara slänga ut allt man är ju inte Anna Skipper.. =)

Ja och Jessie lät olycklig när hon jamade nyss vid dörren, men hon vet att hon inte får gå ut ensam just därför så gör hon så, hehe, hon är bara för söt tycker jag, jag älskar henne över allt, men kan man göra det med en katt eller är det jag som är onormal?

Tonfisk Pasta.

2010-01-02 @ 21:08:10 - Kategori: Allmänt
Pasta
1 liten gullök
olivolja
1 burk krossade tomater
salt och peppar
1 burk tonfisk i olja.

Gör så här:

Börja med att koka upp vatten till pastan.
Under tiden som pastan kokar så hacka och fräs löken i lite olivolja.
Hälli de krossade tomaterna.
Salta och peppra.
Låt tomatsåsen koka ihop under 5 minuter.
Låt tomfisken bli varm.


Jag ska testa den om någon dag eller så, så får jag se hur den smakar, men jag tor att den är jätte god...
Jag har mera resept på gång.

Värk.

2010-01-02 @ 20:00:14 - Kategori: Allmänt
Jag har nu då ätit en god middag hos Eva och Ubert, där fick vi pärer Evas köttbullar med en sås och så 7 dagars sallad, och så fick vi efterätt med, och det var jätte gott och mätt blev jag med och det var ju meningen med..

Men jag satt väldigt känge i ca 2 timmar så nu har jag måttligt ont i ryggen, men det är så det är, så kanske jag ska ligga på spik-mattan ett tag senare, för den hjälper värkligen man blir lixom ny i ryggen och värken försvinner helt..

Och så nu hittade jag en bra bantnings kur utan några medel eller så, det är bara att man äter och så inge alkohol eller godis och dyligt, jag ska testa den tror jag och se om den hjälper, och så klart måste man träna med men det går ju bra, jag åker bara till Linda och träna hos henne.. =)

Täppt.

2010-01-02 @ 15:02:33 - Kategori: Allmänt
Så är man täppt i nosen och kan bara andas med munnen och det gillar inte jag.
och så får man vänta till kl 17.00 till mat och jag är hungrig nu ja, men jag kanske ha någo i köket, men dåligt är det.

men jag vill lixom inte smä äta heller för då kommer man ju inte i form längre..

Less idag..

2010-01-02 @ 14:29:10 - Kategori: Allmänt
Nu ligger jag på magen i sängen och skriver och så ligger jag under mitt varma täcke.
ne men jag är less för att jag skulle åka till lill syrran men då tvär dog bilen, det är bränslefiltret som ha rfrysit eller är igentäppt.

Så då blir man nog säng liggandes idag, iallafall ett tag till innan kl 17.00 för då ska jag i väg till en middag som jag är bjuden till, hoppas att det blir gott..

Herregud..

2010-01-01 @ 23:09:52 - Kategori: Allmänt
Jag är fortfarande glad, men jag är less.

Jag vill att någon förklara för mig att varför får man inte ha någon neon lysen under bilen och i hjulhuset för?
Jag vill ha det på min bil jämt eller ja när det mär mört men varför får man inte ha det?
Varför säljer dom det för när det är olagligt, bara för att man får blickar av andra vägtrafikanter!
LÖJLIGT!!

Medans jag övningskörde såg jag många bilar som var snygga men inte FASEN blev jag fixerad att titta där medans jag körde heller och körde av vägen, det är bara det att Sverige är så fjantig (ursäkta ordvalet), kan vi inte blir mera som USA, nej, så klart inte.

GAHHH!!!

För jag vill kunna styla min bil utan att man stoppas av polisen för att man har för mycket lampor, ja dom som har adventstake i bilen då?
jag stör mig mira på det än någon som har neon lyse under  bilen, jag gör faktiskt det!!

Herregud!!
Finns det ingen där ute som håller med mig om detta!!??

HAPPY!!

2010-01-01 @ 19:57:22 - Kategori: Allmänt
Så hära glad är jag idag!!
Som ni ser så är jag rätt så glad idag!!

Japps..

2010-01-01 @ 19:44:16 - Kategori: Allmänt
Då kanske man ska ta fram lite vin eller något, medans man kikar på filmen på kanal5 där är det Kalle och Chocladfabriken rätt bra film ändå.

Det skulle faktiskt vara häftigt att göra ett besök på en chokladfabrik, undra hur mycket det kan kosta, men det heter väll godisfabrik kanske, hmm, det gör det nog..

Imorgon är jag bjuden på middag, hoppas att det blir gott men det blir det nog annars skulle jag nog säga att jag inte kommer för att jag ska göra något annat eller något, men det gör jag då inte... =)

Ja mitt nyårslöfte är iallafall att jag ska bli smal igen att lixom komma iform, det är nog härligt att bli smal igen för man mår så mycket bättre!!!
Hatar när man har favorit byxom som är för små, suckar, längtar tills jag är smal, jag ska sluta med godis och dyligt och så rökandet ska man sluta med oxå men det är nog svårt men jag ska nog klara det...

Idag är man glad!

2010-01-01 @ 15:22:19 - Kategori: Allmänt
Så, på mellandags rean så köpte man en mini-pc och det blev en Dell och jätte fin är den, och så nyss kom jag hem från Linda och hämtade hem modemet för att kolla om internet funkade, så, den värkar ju funka annars så skulle jag ju inte skiva detta nu heller.

Så nu är man glad för man har ju internet igen..

Och nu håller jag på att upptatera datorn så jag kanske kan installera msn så man kan snacka där lite, men jag får se annars får jag ta med datorn till Aktus så får Leif fixa den då.. :)

Igår drack jag lite vin och cider och så äver lite Chanpange, men jag ska kanske dricka mera ikväll tänkte jag, får se hur jag vill då,.

Och så ska jag laga mat snart med och idag blir det skinka med makaroner, det blir gott de..

men jag kommer hit senare, så nu kan jag bloggha som brinna livet!! (även om jag inte har några läsare)


Hade!!