Miicha

Mitt liv som jag.

Ca 11.000

Allmänt Permalink12

Då har man ca 11.000 låtar i datorn, men ska radera alla tror jag men jag vet inte hur jag ska göra som jag får väll sova på saken, hmm,..

Men nu ska jag diska det sista och så he in kattmaten i skaferiet och sen ska jag släcka alla lampor och så ska jag till sängs, har ont i huvudet och så är jag trött så jag ska upp tidigt imorr..

Hörs imorgon.. Puss på er.

Relax.

Allmänt Permalink2
Så, nu är jag mer avslappnad när det är renare i hemmet, men det är åndå inte bra men det går ju fort som fasen att he ihop alla saker omkring, kanske 30 minuter typ.

jag hatar när jag är så nere att jag lägger mig i soffan och titta på tv och palla inget, jag tycker det är jobbigt, jag vill kunna städa och na töcke men jag klarar inte av det, men varför vet jag inte, men jag har det rent hemma det är inget problem men när det är disk så diska jag kanskr 2 dagar efter och så, just det jag är lat på...


Men det ska nog bli en förändring på det hela..

Och så läppglandset jag köpte idag är faktiskt väldigt bra, men det står att det ska vara hållbart i 6 timmar men det är inte sant, det är typ bara glitter i den som gör så att man glänser i läpparna, men man känner sig fräsh på na vis, hehe, och så är det väldigt fint med, jag köpte ett genomskilnigt för jag vill inte ha nå färg på för jag vet inte vad jag skulle passa i..
Men jag är så dålig när det gäller smink..

Alltså.. hmm

Allmänt Permalink0
Varför mår man lite bättre när man gör lite rent i hemmet??
Kan någon vara så snäll och förklara det för mig?!

Nu när jag diskade det lilla som jag gjorde (jag har mer) så känndes det mycket bättre, men jag är less ändå men jag ska forstätta, hmm, och nu fick jag städmani,..
Till top