Resfeber.

2011-07-18 @ 15:10:27 - Kategori: Allmänt
Det är nog tidigt för resfeber nu för det är 4 dagar kvar innnan jag ska resa men det känns på en.
Imorgon ska jag färga håret hellst vill ja göra det idag, på onsdag ska jag tvätta och städa lite och så torsdag ska jag packa och rensa kattlådan och så fredag kl 3.00 ska jag vakna och vid 4 ska jag åka till stan och 5 går bussen. :)
Känns dock på en. :P
Idag har jag ringt på ett företag här och fråga om praktik, försökte förklara vem ja var (är ju inte så stort där ja bor) så han frågade mig " Visst är det du som kör den lilla röda?", hehe, ja det är ja det sa ja. :P
Men det var inga problem med praktik där så det är väldigt bra tycker ja så man har det bortgjort innan man far.
Va slö jag känner mig idag men jag måste diska men alltså jag orkar egentligen inte, tänk om man kunde tänka sig något som man får energi av som värkligen funkar. hehe.
Men jag ska diska innan man ska laga något att äta. :)
Hade så länge :)

Oj JA :)

2011-07-15 @ 08:07:45 - Kategori: Allmänt
Här är min favorit låt som jag vill dela med mig, jag älskar denna remix och oroginale så klart men remixen 'äär så super bra :)
Lyssna och njut.
Ja om ni ville höra den väll säga så vill jag veta va ni tyckte. :)
Idag så ska jag nog starta den andra datorn och he på musik så jag slipper ha spotify på, och så har jag mycket låtar på den andra så jag klara mig, hehe.
Idag ha jag fortfarande ont i ryggen men det ska gå över det med alltså hoppas ju i all fall det.
Var så sugen att göra fajitas idag men har inte råd eller jag ska kolla hur mycket jag har men jag tror inte jag har råd med det men det skulle vara jävligt gott idag alltså.
Men man får se vad jag ska äta idag men det har jag typ hela dagen att fundera på, hehe.
Jaja, nu ska jag nog göra något annat vila magen innan jag börja med städningen så jag blir klar idag. :)
Hade så länge. :D

Ajju..

2011-07-14 @ 21:24:06 - Kategori: Allmänt
Har ont i ryggen och jag vet inte va jag ha gjort, känns som ett blåmärke men det är inte det och inget invärtes heller, men usch va det känns speciellt när jag sitter och ligger och usch va jobbigt det kan va alltså..
Jaja, jag har jag inte gjort något än att ha ont förståss men har bara tagit det lungt och snurra på byn en sväng.
Igår hjälpte jag syrran och svågern att plasta balar så det känns på armarna, va fan måste träna armarna så jag slipper träningsvärken. haha.. :)
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra blir väll lungt tänker ja kanske städa lite innan man ska bort. :)
Har liksom inget mera att skriva, hehe..
Hade :)

Oh My Good!!!

2011-07-11 @ 11:44:15 - Kategori: Allmänt
Har hakat upp mig på en sak!
Man säger för fan inte till en person som har djur att ta bort dom! Det är alltså inte okej, om man inte har tid med barn för man jobbar ska man ta bort dom med!?
Som mina katter är mitt liv dom är mina bäbisar och gör min dag så man säger inte till mig att ta bort mina egna djur!
Jaja.
Jag håller på att fundera på ett jobb som jag ska ringa på men jag måste alltså fundera mera för det kom så hastigt helt plötsligt, men jag ska dock inte fundera för länge så klart, men fundera det ska jag.
Om 11 dagar idag så åker jag hem till min mamma och lilla syster :) Längtar så mycket, ska åka 5 på morgonen med buss så måste vakna 3 på morgonen för att hinna med allt, men det ska gå bra :)
Har sovit väldigt dåligt nu några dagar, eller rättare sagt 2 dagar men det har varit så jäkla varmt nu så det är väll mycket därför och så är det för mycket i mit hövve som jag vill få bort men hur det vette tusan :P
När jag vaknade i morse så hade jag så ont när jag gick så jag har nog slagit mig i sömnen och så är det ju stortån som gör ont men det är väll bara att jag slog mig i sömnen eller något. Det går över :)
Nä, jag ska väll hitta på något att göra än att sitta här, ska ta fram massa saker från förrådet för att hitta en bag som jag troligen har där så det ska jag nog göra en stund idag.
Hade så länge :)

Jahappsan.. :P

2011-07-07 @ 13:16:03 - Kategori: Allmänt
Vart så sjukt sugen på kaffe men jag har bara pulver kaffe men det får väll gå så länge, ska få en slant snart så jag kan köpa riktigt kaffe :)
Har inge cigg eller snus kvar heller så känns att jag håller på att gå under men jag har ju ändå boken som jag läser som jag kan avslappna mig med.

Många tror att det är lätt att skaffa jobb och praktik men det är egentligen inte det, praktik är lättare än jobb men som jag vill ha ett speciellt praktik som man lär sig något på, jobb är svårare för det är många som vill ha erfarna eller kranvana eller truck och så, jaja, man får väll starta eget om man ska ha jobb men det är svårt att starta eget med.
Komplicerat nu.

Tror jag har hittat min drömkille nu alltså, hehe, men bara det jag vet om han bara fick mig att bli kär men man måste liksom se hur han ser ut med, hehe, annars går det ju inte, men jag ser inte en människa på hur dom ser ut utan insidan före men dom får inte se jävliga ut heller, måste passa liksom :P

Jajapp..

Nu ska jag fixa mitt äckel kaffe och så ska jag väll läsa en bok eller he igång en film :)

Hade :)

Halojjsan :)

2011-07-06 @ 23:17:15 - Kategori: Allmänt
Inte för att det är någon intressand men det var ett jävla tag sen jag skrev på bloggen, jag glömmer liksom bort hela tiden.. Hmm.

Jaja.

Den 9/6 så klarade jag hela kursen så nu har jag: C, CE, ADR och bakgavellyft. Känns så jävla bra så nu väntar jag på ett samtal från arbetsförmedlingen (men säkert så är hon på semester) för så jag kan börja praktisera, eller så fundera jag på att skita i det och så börja jag jobba istället, men jag vet dock inte hur jag ska göra som men det vet jag när jag fundera. :)

Snart så ska jag åka ner till min underbara mamma och lillasyster och hälsa på dom ett tag känns skänt att komma bort en sväng faktiskt, men jag vet inte hur länge jag ska vara borta men det får man ju se då, och så ska vi åka båt (vikingline) och bara ha det underbart kul!!
Tur man har bra vänner som kan ta hand om längenheten och så klart katterna Elvis och Jessie så dom inte blir utan mat eller vatten :)

Och så min lillasyster (har ju två, den äldsta) har ju fått en liten flicka till så hon har 3 barn nu, så sööt liten jänta hon har fått :) Så stolt över henne.

Och så vette fasen vad som har hänt med mig men jag har börja läst en bok nu och jag vet inte varför men visst jag gillar att läsa men det är nu som ett beroende för mig, men det e ju bra de så jag kan göra något innan jag drar neråt :P

Nepp nu ska jag lägga mig och sussa och läsa lite innan jag ska lägga mig :)

Hade :)

P.S: Bilden har jag tagit och är från Nickebo i Härnösand. :)