Miicha

Mitt liv som jag.

Fågel.

Allmänt Permalink0
Tar en liten paus från städningen och är tacksam över den tid vi lever och att det inte är forntiden.
Tvätten ska jag gå ner och hänga upp och starta en ny maskin, diskmaskinen jobbar på så fint och jag sitter här på soffan vid datorn och dricker en mugg kaffe och svettas lite. (blir nog en dusch ikväll)
 
Fotade en skata tidigare för att testa igen på hur systemkameran är som och det vart bra och ser ju att det är en fågel ;) Hihi..
 
 
Sjukt nöjd med systemkameran jag köpte för bra många månader sedan och jag vill lära mig mera om foto och just denna kamera, som tur är så är det vår och då finns det så mycket man kan fota.
Sen blir det så grymt fina bilder :)

Orkidé.

Allmänt Permalink0
Jag fick denna blomma av min kära sambon för dagen här.
Första gången jag har en orkidé och jag hoppas att denna överlever då mina andra blommor jag fått av honom har gått vidare till blommans bro.
 
 
Älskar bara färgerna på den.! 
Den står i köket då det inte är så mycket sol som är där på dagen då det blir så varmt om den ska stå i vardagsrummet då solen blir så stark på kvällarna.
 
 
Sen är det ju massa knoppar på den så det kommer att blomma ännu mera, me happy!
 
Hoppas ni får en bra valborg och titta på en fin brasa :)

Svetsa.

Allmänt Permalink0
Min kära sambo tog bilen till garaget och jag gick dit med Zelda så jag kunde röra lite på fläsket för att sambon skulle svetsa lite på hans bil.
Jag tog med mig systemkameran för att testa hur det går att fota medans han svetsade och resultatet ser ni nedan på bilderna.
 
 
 
Kan inte bara annat än att älska min systemkamera, blir väldigt bra bilder om man har rätt installation på den :)
Till top