Fågel.

2016-04-30 @ 15:14:45 - Kategori: Allmänt
Tar en liten paus från städningen och är tacksam över den tid vi lever och att det inte är forntiden.
Tvätten ska jag gå ner och hänga upp och starta en ny maskin, diskmaskinen jobbar på så fint och jag sitter här på soffan vid datorn och dricker en mugg kaffe och svettas lite. (blir nog en dusch ikväll)
 
Fotade en skata tidigare för att testa igen på hur systemkameran är som och det vart bra och ser ju att det är en fågel ;) Hihi..
 
 
Sjukt nöjd med systemkameran jag köpte för bra många månader sedan och jag vill lära mig mera om foto och just denna kamera, som tur är så är det vår och då finns det så mycket man kan fota.
Sen blir det så grymt fina bilder :)

Orkidé.

2016-04-30 @ 12:25:38 - Kategori: Allmänt
Jag fick denna blomma av min kära sambon för dagen här.
Första gången jag har en orkidé och jag hoppas att denna överlever då mina andra blommor jag fått av honom har gått vidare till blommans bro.
 
 
Älskar bara färgerna på den.! 
Den står i köket då det inte är så mycket sol som är där på dagen då det blir så varmt om den ska stå i vardagsrummet då solen blir så stark på kvällarna.
 
 
Sen är det ju massa knoppar på den så det kommer att blomma ännu mera, me happy!
 
Hoppas ni får en bra valborg och titta på en fin brasa :)

Svetsa.

2016-04-29 @ 21:06:15 - Kategori: Allmänt
Min kära sambo tog bilen till garaget och jag gick dit med Zelda så jag kunde röra lite på fläsket för att sambon skulle svetsa lite på hans bil.
Jag tog med mig systemkameran för att testa hur det går att fota medans han svetsade och resultatet ser ni nedan på bilderna.
 
 
 
Kan inte bara annat än att älska min systemkamera, blir väldigt bra bilder om man har rätt installation på den :)

Bättre!!

2016-04-29 @ 10:34:33 - Kategori: Allmänt
Idag så kommer det nog vara en bra dag.
Men det började med att jag ville ha rostade mackor men såg att brödet började mögla så det sket sig lite där, men jag var bara lite sugen men hungrig är jag inte.
Gjorde iordning min egna latte som jag drack och njöt så nu blir det att ta medicin som jag måste ta för annars så blir mitt humör väldigt låg och då kan jag sova i 48 timmar i sträck och vägra med allt möjligt, jobbigt.
 
 
Idag så ska sambon besiktiga sin bil som han köpte för några veckor sen och jag vet inte om jag ska med eller inte men det är inte för än eftermiddag han ska dit så då hinner jag tänka om jag ska med eller inte, men mest troligt så åker jag nog med dit och se om han behöver sällskap hem med bussen eller inte ;) Hihi.
 
Snart ska jag ner till källaren och hänga upp lite tvätt och starta en maskin (skönt att ha egen tvättmaskin) så man får lite mera rena kläder.
 
Känner mig lite deppad då man har blivit lite tjock runt midjan för hade varselbyxor (reflex) som jag kunde ha perfekt förut men nu är det några cm som fattas så jag kan inte knäppa byxorna mer, så det är lite depp men jag ska nog känpa för att ha dom byxorna igen så man kanske mår bättre om man börja röra på fläsket lite. :)
 
Hoppas ni får ha en bra fredag! 

Zootropolis.

2016-04-28 @ 19:30:22 - Kategori: Allmänt
Äntligen så såg man på denna film!
Den var som vi streamade engelskt tal och text men hur bra som helst och man fick skratta väldigt mycket speciellt då sengångarna var med.
Helt klart värt att se ung som vuxen i alla åldrar för man blir inte för gammal för disney!! :)
 
 
En liten kanin har haft en stor dröm sen liten att bli polis och drömmen blir sanning tillslut, efter mycket jobb och mycket slit så blir hon en polis tillslut.
Se denna och lovar att ni kommer att skratta :)

Fjäll.

2016-04-28 @ 09:38:02 - Kategori: Allmänt
Älskar fjällen och det gör så jag får en inre lugn i min onda själ.
Genom att se dessa bilder gör så att jag vill åter till fjällvärlden och bara titta omkring mig och njuta av en varm kopp kaffe och titta och fundera på livet.
 
 
Önskar att jag hade en stuga i fjällen och nära en sjö, min stora dröm! Vissa bilder var dåliga men det får jag skylla på lågt batteri i kameran ;)
 

Mina två flickor.

2016-04-24 @ 10:40:42 - Kategori: Allmänt
Väldigt sällan Zelda och Jessie är så nära varandra och då dom är det så tar jag fram antingen mobilen eller systemkameran för att fota. :)
 
 
Dessa två av fyra är allt för mig och skulle inte kunna leva ett liv utan djur, har provat men det håller inte länge för än jag skaffar en katt framför allt då hundar är dyrare att införskaffa.
Men nu har jag fyra djur hemma (tre katter och en hund) så det får räcka ett tag, men vi kanske ska bli fodervärd år en liten hund så får man se om det blir så eller inte :)

Han har sin stil.

2016-04-21 @ 13:37:11 - Kategori: Allmänt
Lilla/stora Lasse har sina sätt att sova på och man vet aldrig hur han ligger då han ligger på flera olika sätt som man tycker ser väldigt obekvämt ut, men tydligen så tycker han att det är väldigt skönt.
 
 
Min stora fina pojke är Lasse de :)
 
Ska dricka lite mera kaffe och sen vet jag inte vad jag ska göra denna dag.
Sambon ska hålla på med sina bilar och jag vet inte om jag orkar följa med och så behövs det städas lite här i lägenheten också, för när man har varit sjuk i typ 2.5 vecka så har man inte orkat men nu har jag orken tillbaka i stortsett så nu kan man städa lite :)
 
Ha det bra så länge alla sötrumpor! <3

Bustagen.

2016-04-17 @ 21:49:56 - Kategori: Allmänt
Sambon tog fram ett snöre som var med då jag köpte ett par skor häromdagen och skulle leka med Jessie, då hon redan var på lite bushumör så passade han stillsamt på att leka med henne på soffan en stund.
Hon är rätt gammal men hon är ibland som en kattunge och får sina ryck ibland och det är alltid kul att se hon göra det, vet inte exakt hur gammal hon är men tror att hon blir 10 år i höst.
 
Tog flera bilder som såg lite roliga ut men delar med mig av några. :)
 
 
 
 
 
Några "gap" bilder blev det som ni får se :) Så roligt att fota djur då dom leker och ha sig.
Skulle fota Zelda idag då hon "ylade" men lyckades inte så bra men fick några fina bilder på henne också som jag ska dela med mig av senare.
 
Ha det bra sötrumpor!

Helg!

2016-04-15 @ 15:55:24 - Kategori: Allmänt
Kan inte säga att det äntligen är helg då man har det hela tiden som det känns då man är sjukskriven.
Idag så var jag på hc och kollade min hals och det slutade men madiciner för att däma svullnaden, så nu hoppas jag att det går över så man kan röra huvudet bra och sova gott igen.
 
Lekte lite nu med en bild jag fotade för några dagar sen då vi var och åkte lite bil och denna bild vart jag rätt nöjd med. :)
Syns ju att har gjort om den, men vart nöjd!
 
Nu ska jag vila en liten stund innan man ska göra något nytta och dricka ett kopp kaffe.
Hoppas ni får en bra fredag nu alla gullungar :)

Solnedgång.

2016-04-11 @ 22:09:56 - Kategori: Allmänt
Ikväll så var jag lite på jakt på en bra bil på den fina solnedgången som var här ikväll, men fick ingen riktigt bra bild dock men ändå helt okej.
 
 
Vart ändå nöjd med denna med den höga kontrasten som jag använde så man fick se på alla färger.
Men jag fortsatte att leta men hittade inget bra ställe men det får man göra nästa gång det blir en fin solnedgång på ett annat ställe som är bättre :)
 
Ha en fin kväll och natt alla sötrumpor!

Teckning.

2016-04-11 @ 14:19:25 - Kategori: Allmänt
Jag har nu kommit igång med att rita/måla igen.
Jag skriver ut det jag vill måla/rita på skrivaren som har lite svart färg kvar och sen så fyller jag på med det jag gillar, det är väldigt avkopplande för mig och passa mig rätt bra.
Har även ritbok för vuxna och det ska jag börja med igen också då jag har gjort det jag har skrivit ut först :)
 
Här nedan på bilden vart jag klar med idag och vart helt okej nöjd.
 
 
Är väldigt typiskt jag då jag gillar döskallar med mera lite mer åt gothic hållet, men även så gillar jag rosor och lite små tjejiga saker.
Har väldigt olika smak när det gäller allt tydligen ;)

Sniglar.

2016-04-09 @ 13:26:52 - Kategori: Allmänt
När min far var här hos oss och vi for till staden Sollefteå och då köpte jag sniglar som var fryst som han och jag skulle äta senare under kvällen.
Frågade sambon om han ville ha en bit men han bangade ur och vågade inte smaka, chicken.
Var lite nervös men jag bangade inte som jag gjorde då jag var liten, väl hemma och väl på kvällen så fixade min far sniglarna i ugnen och då dom var klara väntade vi på att som skulle bli mera sval så man kunde äta de med bröd till.
Väl sval så tog jag en snigel som luktade vitlök och in i munnen, tuggade lite och tyckte att det inte smakade så tokigt som det såg ut.
Smakade lite jord aktigt och lite segt men även vitlök tog över smaken och inte helt så tokigt så det kommer jag nog att äta flera gånger och det var gått, sen så var ju skalen så fina så det ska jag rengöra och göra något med dessa fina skal :)
 
 
Skulle ni våga smaka sniglar?
Det var inte så tokigt som det hörs att det är, sniglar låter verkligen inte gott men man ska inte låta varken namnet på sniglar eller något annat luras utan det är smaken som räknas :)

Rosa tigerkaka.

2016-04-08 @ 16:36:37 - Kategori: Allmänt
Blev som lite less på den vanliga färgen på min tigerkaka så jag köpte röd karamellfärg och gjorde den lite roligare.
Lyckades göra den väldigt god denna gång och lite smått kladdig i mitten var den och det kan man se på bilden.
Sen då jag bakar så gillar jag inte ströbröd så mycket då det knastrar så komstigt i munnen så jag använde havregryn istället och funkade väldigt bra och så vart det som godare till kakan.
 
 
Men visst ser den väldigt god ut? 
Kan lova att det var den också ;) Så nu ska jag ta en till bit.