Långfredag!

2014-04-18 @ 16:29:27 - Kategori: Allmänt
Är med min pojkvän och så tänkte vi att vi skulle gå en promenad och det vart en rätt så lång men ändå kort men det tog på en lat en men det var härligt och fint väder. :)
 
 
 
 
 
Härlig promenad vi gjorde och fint ute så klart man hade mobilen med sig så man kunde fota lite men bra bilder vart det ju inte men man ska inte gnälla ändå ;)
Sen så måste man ju fördriva tiden lite då det är långfredag då det är nog den värsta långa dagen som är på året ;)
 
 
 
 
 

Smärta..

2014-04-12 @ 20:23:00 - Kategori: Allmänt
Har smärtan igen och jag trodde att det inte skulle komma tillbaka nå mer men jag fick ont i axeln igen och det är inte bra.
Smärta har jag nog utav och det är inte bara axeln utan det är mitt hjärta som blöder och det är svårt för den att läka just nu och som om det är någon som häller väldigt mycket salt där det blöder..
 
Vet inte vad jag ska göra för att ens må bra igen utan det är på jobbet jag få skratta och le och låtsas må bra trots att jag dör inombords så vill jag till arbetet för att få sig ett och annat skratt och garv och det är jag tacksam över, sen då man kommer hem så rinner bara tårarna som ett vattenfall nedför kinderna.
 
Står just nu vid en vägskäl och undra var jag ska ta vägen och vilken väg framför allt jag ska välja, höger eller vänster? Det är just det frågan är.
Ska jag vara ensam? Ska jag fortsätta med mitt förhållande? Ska jag söka någon annan?
Det är bara få frågor jag vill ha svar på men det är inte så lätt alla gånger, vill inte leva ensam mer för det orkar inte jag för då kan jag vara singel då man inte ha någon som vill bo med mig och det sårar mig väldigt mycket då jag inte kan röra mig då man har jobb på den ort man bor på.
 
För jävligt med sånt!!
 
 
Min namninsamling ;) 

Dobermann.

2014-04-10 @ 20:06:08 - Kategori: Allmänt
Denna låt är så fruktansvärt bra!
Jag faller nästan en tår då jag hör denna låt då den stämmer för en hund om man säger så :)
Oj så bra den låten är!!! 
Raubiter är ett norrländsk grupp från Haparanda och det kan man höra då man lyssna riktigt och en i gruppen har just rasen dobermann så därför kom låten till som jag uppfattat :)
 
 

Min åsikt.

2014-04-10 @ 18:53:58 - Kategori: Allmänt
Som nog många säger "Är inte rasist men..." så kommer jag också säga.
Jag tycker synd om flyktingar som flyr från inbördeskrig men som jag anser är att vi ska ha högre krav på dom som kommer hit så får dom lättare plats där dom bor och att det finns bätttre ressurser till just dom och alla är olika som person, jag i övrigt skiter i vilket land man kommer ifrån.
 
Jag anser också att vi är dålig på att hjälpa oss svenskar, det finns också dom som mår dåligt och behöver hjälp och stöd samt att det finns fattigdom här också som inte får ersättning eller tak över huvudet och det är dom som jag tycker vi ska satsa mera på för det är dom som lider mest i mina ögon.
Finns svenska familjer som inte alls har det bra hemma utan det kan vara från misshandel till alkholproblem så kan vi inte bara hjälpa dom? Speciellt barnen blir drabbade och inte gör ifrån sig så bra i skolan och mår väldigt dåligt över hur dom har det i hemmet och många kan jag tänka mig inte ens vill hem efter skolan, så hjälp dom!
Hjälp dom få det bättre! Dom behöver hjälp dom också!
 
Så jag tycker att vi ska få mer jobb och utbildning inget annat, det är brist på jobb här och framför allt till ungdommen för det är många som vill anställa en som redan har erfarenheten utan att ens lära upp en ungdom så dom får sin erfarenhet tillslut, betyder inte ungdommen något för ett arbete dom vill jobba med eller utbildad till?
Jag har inte fått det yrket jag vill ha som lastbilschaufför då jag inte har erfarenheten men jag kan köra minst lika bra som en som har erfarenhet men det går inte säga till dom som vill anställa då dom säger att det är dyrt om något går sönder och vill ha erfarna förare, ja och? Lär upp för fan!
 
 

Utbildning.

2014-04-08 @ 20:31:11 - Kategori: Allmänt
Är nu i Kramfors på Hotell Kramm och njuter (trots att jag är i Kramfors) av stillheten och lugnet.
Imorgon är det sista dagen på utbildningen och går på en utbildning som handlar om facket, lagar och rättigheter man har som arbetstagare.
Väldigt intressant.
Trodde första att kollektivavtal var något med kolliktiv trafik men det var hel fel spår och fick lite skratt då jag sa det till några idag och det förstod jag att dom skulle göra. :)
 
Men just att jag tycker att man borde lära sig det då man går i skolan om sina rättigheter och kollektivavtal med mera innan man kommer till ett arbete, för många vet inte ens vad kollektivavtal är och det visste inte ens jag och fick ingen sån information då jag börja jobba och det tycker jag är väldigt fel men ändå ska man ta reda på det men det är inte så lätt då man inte ens vet att sånt finns.
 
Men det finns mycket lagar som man ska gå efter då det gäller saker inom ett arbete och fack samt kollektivavtal är väldigt viktigt.
Därför vill jag att det ska finnas i skolan speciellt i årskurs 9 då man ska söka gymnasie eller få lära det sig i gymnasiet då man ska ha ett arbete i framtiden men det är ju inte så, jag fick inte veta det för än några månader tillbaka och det tycker jag är synd för då skulle jag gjort på annat sätt då jag fick det jobb jag har nu och fråga om kollektivavtal om dom har det men nu vet jag att dom har det (tror jag ialf) men dte måste dom ha för annars skulle dom inte ha sånna kurser på en tavla i korridoren i arbetet.
 
Men om ni får ett jobb eller söker så fråga om kollektivavtal och läs om det på webben för det finns bra sidor där man kan kolla och läsa vad det innebär och olika fackförbund :)

Finaste! :)

2014-04-06 @ 15:56:48 - Kategori: Allmänt
Dom här två underbara katterna är mitt liv, jag har ingen annan att leva för än dom även om man har pojkvän så lever jag ändå mer för katterna än för honom för katterna är jag med varje dag medan killen är jag med typ en helg varannan månad eller mer.
 
Jessie är den finaste tjej jag någonsin har haft och jag ska ta ett tass avtryck från en av tassarna och tatuera in den för hon är den bästa tjejen jag haft, hon har ingen ilska eller något hon visa mer än Lasse då men inget på oss människor för man kan göra allt med henne och barn går hur bra som helst :)
Hon är cirka 7 år gammal.
 
Han är min fina pojke :)
Han är snart ett år och är stor och tung, han är så duktig då jag prövar han på olika sätt som att fara ut med bilen och träffa andra utomhus och han är vis min sida hela tiden då han blir lite osäker och i bilen är han tyst så första gången idag åkte han i katt buren och inget ljud sa han och höll på att somna :)
Han har väldigt stor personlighet och är folk kär och inte blyg heller så det är väldigt bra! :)
 
Bilderna har jag fotat med min nya mobil Sony Xperia Z1 compact :)
 

Stolt.!

2014-04-02 @ 11:47:33 - Kategori: Allmänt
Igår så vart det inte att byta bränslefilter på bilen så då tog jag en sväng med Lasse i bilen och hamnade på jobbet och där som vanligt på tisdagar pysselkväll så dom fick träffa Lasse och dom tyckte han var stor och fin och så klart fick en fota då hon frågade mig så snällt så då snodde jag bilden från Facebook så jag har den i datorn.
 
Han har inte varit med om något liknande och han frös och var smått rädd, det förstår jag, han var mot mig hela tiden och sa inget ljud inte ens då dom andra klappade han så kelade han tillbaka och då fick han så klart beröm :)
Även om det är en så kallad katt så har dom olika personligheter precis som alla andra människor, hundar med mera och jag ser på båda mina katter att dom är två helt olika personligheter i dom så därför ser jag dom inte som objekt eller bara för att ha utan dom är mina barn som jag tar han dom :)
 
Sen då vi for hem Lasse och jag så vart han så glad och sov hela natten då han frös då han var ute då han inte är van och så träffa nytt folk, men just att han inte gjorde något för att rymma eller visa något ilsket gör mig så stolt och glad som matte att han inte gjorde något liknande, han var med mig hela tiden och tryckte sig mot min kropp och kände sig trygg hos mig :)
 

Stor dag!

2014-04-01 @ 13:56:51 - Kategori: Allmänt
Idag är det 2 månader sen jag drack alkohol sist och jag saknar det inte och jag ska fortsätta med det i två månader till, en viss sug har man till att ta en öl eller två men det ska jag stå emot då det finns annat kul man kan göra för pengarna man har.
Jag vill inte ha problem med alkohol och då jag bestämde mig för att sluta så var det ett stort steg för mig då jag ville dricka för att minska mina sorger men alkohol löser inte problemen utan förvärra det bara, så varför ens börja med sånt skit igentligen?
 
Jag har som mål att kanske köpa mig hem alkohol men inte öppna det eller ta en öl på en kväll och sen inget mer, men mitt begär för det är för stor då man känner bruset från alkoholen styr och då dricker man mer och då har man ju problem så då bestämde jag mig för att sluta med det och så magen blir lite bättre.
 
Så nu är det rökningen som är i fokus som jag tänkte också sluta med men det får bli lite senare men det ska jag också som sagt sluta med då det kosta också, så jag får nöja mig med snusen.
Men då man jobbar så röker man och  då kan de vara svårare att sluta med det än alkohol men jag ska försöka på bästa sätt med att sluta med allt sånt där :)
 
2 hela månader utan en droppe alkohol! Är så stolt över mig själv! :)