Gott Nytt År!!!

2010-12-31 @ 11:38:33 - Kategori: Allmänt
Imorgon så är det ett nytt år med nya möjligheter (bra sätt att tänka).

Jag har inget nyårs löfte men dom brukar ju brytas ändå, men kanske få ett bättre självförtroende eller något ska väll vara bra :)

Snart ska jag små städa lite så det ser bättre ut så det inte ser hemskt ut när det nya åre komma. :P
Och så ska jag göra mig fin med, men man är ju fortfarande lite små dålig men jag ska hålla ut :)

Har i något nyårs löfte?

Ha en jätte bra nyår och hoppas ert bästa :)

Hade:D

Torsdag 30/12

2010-12-30 @ 11:43:15 - Kategori: Allmänt
Ligger här nu i sängen är är dålig, ont i halsen och huvudet och täppt i näsan och så tror till och med att jag har feber eller så men inte mycket isåfall men ligger i sängen gör jag och vilar upp mig.

Ikväll så ska jag spela Bingo Lotto för jag spelade ju före jul och så vann jag en ny lott men jag kommer inte vinna någe mera för det brukar vara så att man vinner och så får man en ny lott och så vinner man inte något mera.. Hmm..

Min kompis har ju vare här så det är därför jag inte har skreve så mycket nu eller inget alls, men jag har haft det väldigt mysigt tilld så jag vart sjuk..
Kännde mig dålig redan igår när jag körde min kompis till H-sand men inte lika som idag som turen är..

Nu ska jag fortsätta att vila och hoppas att det är någon som kan ta hand om mig just nu som att ge mig något att äta.. :P Ne så dålig är jag då inte..

Hade :D

Julafton.

2010-12-24 @ 09:27:29 - Kategori: Allmänt
God jul på er!! Hoppas ni får en härlig och jätte mysig jul. :D

Ska snart dra för att jag ska käka dopp i gryta.. :)

Hade. :D

Bestämm er!!

2010-12-21 @ 19:39:08 - Kategori: Allmänt
Kommer det bli kallt eller kommer det bli varmare på julafton?
Dom kan lixom inte bestämma sig, ena dagen står det att det ska vara -32 på julafton på internet och så tittade jag på vädret på tvn så ska det vara -20 på julafton, hmm?
Hoppas att det blir lite varmare inte högre än -20 iallafall för jag ska ju hämta min bästa kompis ju, men vi får se jag ska hålla koll på vädret och se vad som ska ske.. :)

Idag var jag ju hos läkaren och det gick bra och var jag på byn och snurrade ett tag så det var härligt, och så har jag äte pizza idag för jag orkade inte laga någon mat så det vart det idag men imorgom ska jag laga något eller om jag har något i frysen och så ska jag handla på torsdag så innan kompisen komma.. :P

Och så nu fundera ja på eller jag ska göra det, jag ska diska och plocka undan lite..

Och så fundera jag på att jag ska möblera om i sovrumme så det inte blir sladdar och dyligt ivägen så det blir bra men jag ska kolla först om det funkar lixom, men jag ska be exet hjälpa mig med det för data bordet är rätt tung att dra med stationära datan på..

Men nu ska ja diska och plocka undan så jag har det gjort.. :)

Hade :D

Tisdag 21/12

2010-12-21 @ 11:27:38 - Kategori: Allmänt
Idag hade jag tänkt att jag ska städa och dunka musik som bara den, och så kl. 15.00 ska jag till läkaren och det känns rätt jobbigt men det känns ändå bra.. :)

Igår var jag hos min kompis och åt middag som var jätte god och så bytte vi julklappar, hon fick "sex and the city boxen" av mig och jag fick ett foto av mig själv som jag tyckte vad jätte fint och så två styckna typ tavlor men det är en liten spegel i dom och så kan man ha ljus jätte fint var det så nu ska jag tänka på vart jag ska hänga upp dom på väggen :P
Och så fick ja en massa kläder som jag ska testa och en jätte fin lampa som jag ska nog ha i sovrumme eller om man kan flytta på lite blommor eller så.. hmm..

Har för liten lägenhet tror ja för det ryms ju inget..

Nu ska jag hitta på något ska duscha en liten snabbis så jag har det klart och he på musiken och börja städa innan fredag.. :)

Hade :D

Billigajulklappar.se

2010-12-16 @ 21:37:39 - Kategori: Allmänt
Ännu ett kul uppdrag :)

Nu ska jag skriva om julklappar för ett billigt pris.

Jag har bara köpt en julklapp iår men det komma att jag ska köpa mera sen till resten av folket så då hinner man tänka vad man ska köpa..
Julklappstips igentligen är handgjort som benvärmare eller dyligt för det uppskattar alltid eller en trisslott eller så men det beopå vilken ålder personen är som man ska köpa till de men det finns alltid något som man kan göra eller så..
Själv tycker jag att det är rätt svårt att hitta bra julklappar och billiga för man har ju inte så bra ekonomi så man vill köpa 600 kr julklapp..

Så det finns ju en hemsida som har billiga julklappar och den hemsidan tycker jag är väldigt bra :)
Men om ni är sent ute med julklappar så gå in på länken så får ni veta mera det rekomenderar ja, för dels finns det handgjort, dam, barn, herr med mera.. :)

Kolla in på länken och hoppas att ni är nöjda :)

Onsdag kväll 15/12

2010-12-15 @ 22:27:24 - Kategori: Allmänt
Då sitter man här igen och så ser jag på film med Clintan.. :)
Och medans jag ser på filmen så spelar jag "Car Town" på Fb som är rätt kul. :P

Idag har jag inte gjort något speciellt alls, vare ute fram och tillbaka på byn och så raggat lite och lysna på hög musik och retade småglin lite och det var kul för dom glodde så mycket antingen var det för att dom tyckte bilen var ful eller var det för att dom är ovan med att foolk har musik i bilar och ragga runt, något av det är det :P Jäkligt kul var det.. WOHOO!

Idag är det varmt ute men det blåser rätt mycket ändå, men imorgon ska det komma snö som turen är så har man inget ärende så då kan man vara inne och mysa och se på när det tok snöa (om det ens gör det)..

Nu ska jag fortsätta se filmen och spela och käka en massa godis.. :P

Hade :D

Hövva..

2010-12-13 @ 23:38:10 - Kategori: Allmänt
Ser på "Kedjerökande barn" på Tv4, idioter till förälldrar ändå som ger sina barn cigg om jag hade barn så skulle jag inte köpa cigg till dom utan dom får göra det när dom får köpa det,..
Och så var det en mor där som sa "Jag slutar om mitt barn slutar röka." WHAT!? Herregud.!

Jag tycker att det är hemskt att se barn röka som den som var 3 år som kejderökte och han pappa tyckte att det var helt okej och om dom skulle göra så ungen sluta så skulle det bli så kingkit, GAAHHH! Fattar inte vad dom tänker!
Som att ge sprit till dom eller liknande, jag fattar bara inte.

Blir förbannad..!!

Vill dom att deras barn ska dö tidigare eller? Hemskt tänkande bara för att dom inte kan säga nej till dom, hellergud, ge ett barn som är 13 år eller yngre cigg..

Visst jag röker men va faan ändå, barn ska inte röka..!

Vad tycker ni?


Måndag 13/12

2010-12-13 @ 14:21:18 - Kategori: Allmänt
Har kunnat sova en liten stund i natt iallafall så nu är man nästan utvilad..

Igår så såg jag på filmen "I am legend" jätte bra film och spännande och äcklig sammtidigt så den filmen vill ja ha, finna på ica här för 99 kr men det har jag inte råd med nu tror ja men det kanske finns kvar sen när jag får mera pengar.. :)

Ser nu på "Sagan om ringen" sista filmen se jag på nu för att fördriva tiden lite.

Fundera på att ta fram köttfärs som vart över från tacos och göra en köttfärssås det är jätte gott men jag har inte så mycket hemma men jag kan ju ta det som finns man kan ju ha mjölk i istället för grädde eller matgrädde det funkar bra. :)

Nu ska jag fortsätta att se på filmen..

Hade :D

Sleepless Night.

2010-12-13 @ 00:27:31 - Kategori: Allmänt
Happ, undra om jag ska lägga mig för att sova eller om jag ska vara uppe längre, iförsig jag är rätt pigg fast det blir man väll när man är vaken så hära sent..

Har rätt så ont i båda av mina fötter och jag vet inte vad jag ska ta mig till, kan inte gå så bra ibland så jag haltar och så går jag bra det är olika och så knäna är inte dom bästa men dom är inte uppsvullen som fötterna iallafall så det är ju bra.. :P

Men jag fundera ändå på att stänga ner internet och datorerna och vrida tv till sovrumme och se på tvn och ligga i sängen och se om man kan somna eller om man komma vara vaken längre..

Hatar alltså att man inte har något att göra på dagarna nu man blir så trött och pigg på kvällen, hate it..

natti påer..

Hade :D

Söndag 12/12

2010-12-12 @ 12:28:21 - Kategori: Allmänt
Sitter här nu vid den stationära för en gångs skull, ne det var en man här igår och fixade datorn så jag kunde ha internet på den och det känner jätte bra att ha internet på två datorer, bara för att om en skulle jävlas så har man j uen till :P

Igår så tänkte jag och exter att vi skulle byta dämpar på bilen men då har dom bleve stulna från bilen min.. Suck.. :(

Idag ska jag bara vara inne tror jag även att det är fint väder ute men jävligt kallt är det så är inne och kanske se på en film och dunka musik, bra avslut på veckan ändå.. :P

Vill ha musik tips!

Hade :D

Tävling.

2010-12-10 @ 15:17:29 - Kategori: Allmänt
Jag är med i en tävling där man kan vinna ett fint smycke och man får så klart välja vilket man vill :)

Jag har valt denna fina ring eller ringar.

Tävlingen går ut den 12 så passa på nu innan det är för sent..

Jag tänker använda dom när det är fest eller något riktigt speciellt tillfälle som jul och dyligt, skulle tycka att det passa bra till min klädsmak och så är dom väldigt fina ringar med som skulle passa väldigt bra till dom flesta tillfällerna.. :)

Om du vill vara med i tävlingen så klicka här och så önskar jag all lycka till.. :)

Fredag 10/12

2010-12-10 @ 12:34:28 - Kategori: Allmänt
Idag har jag ju vare på mötet och det gick bra som vanligt, ifrösig det gör ju alla mina möten.. :P

Sitter nu och fundera på om jag ska göra mig lite lunch tänkte steka hamburgare men då har jag ju ingen fetaost men det kan jag ju klara mig utan jag har ju vitlöks peppar så det blir nog bra :)

Nu har jag fixat min bild som jag skulle ha hett upp här när jag hade färga håre  men nu ser nu ju att den är här. :P

Imorse då när jag skulle på mötet så tänkte jag igår att jag skulle gå ner, men imorse så när jag såg hur kallt det var ute så var det -18 så det glömmde jag att ja skulle gå då och så hade jag inte hett på motorvärmare på bilen heller, men som turen var det att exet hade bilen hemma med motorvärmare så jag tog den bilen så jag slapp gå. :P

Elvis ligger så fint brevid mig men på ett konstigt sätt men gulligt. :)
Jessie håller på nog att somna inne i köket tro ja..

Just jag måste rensa kattlådan med för Elvis börja bajsa bakom kattlådan för då är det för mycket kiss och bajs inne i lådan men Jessie är inte så kinkig..

Ska göra mig lite lunch och så ska jag se på en film tror ja..

Hade. :)

Blir less.

2010-12-10 @ 00:04:18 - Kategori: Allmänt
Då sitter jag här mitt i natten och väntar på att det ska komma varulvar (Jacob) och så vampyrer (Edward Cullen) ska komma men dom värka inte vilja det :P

Ne men, jag sitter och är halv trött och ser på Sagan om ringen som är typ slut nu och jag fundera på att sova eller okm jag ska he på den andra filmen just det jag inte vet, suck, hatar när jag inte gör något på dagarna man blir så pigg och inte kan sova lixom.. HATE IT!

Aja, ska fundera ett tag till iallafall..

Hade :D

Torsdag 9/12

2010-12-09 @ 13:06:53 - Kategori: Allmänt
Vaknade 8.30 för jag skulle betala en räkning som ska in imorgon så det var lite försent igentligen att betala den för den kommer att betalas imorgon men sak samma, sen efter det så gick jag och la mig igen..

Cirka 12 tiden så ringde mig kompis mig och ville få ut en massa så det var kul, jag ska äta middag med henne ikväll så det ska bli mysigt.
Så har hett på motorvärmaren på bilen och så ska jag duscha och sen blir det nog att åka till henne eller kanske man kan vara på datorn och slappa en stund innan kanske innan jag åker så hon har hunnit att komma hem och så. :)

Ja på bilden ser vi ju Elvis som var så intresserad av vad det var som ligger på golvet och så hur det droppade vatten och så tillslut small det rätt mycket och då kom det is..
Jag rensade frysen och frosta av den så därför ser den äcklig ut me nu är den fil och ren än så länge men jag har inte rensa kylskåpet men det blir väll det med så kylen blir fin den med. :)

Kom på att jag vill vara en sköldpadda!
Haha, dom lever ju 150-200 år skulle jag vilja.. :)

Nu ska jag duscha..

Hade :D

Natt igen då.

2010-12-08 @ 23:16:10 - Kategori: Allmänt
Har vare dålig att uppdatera nu i dag iallafall men nu gör jag det åter igen.. :P

Idag har jag inte gjort något bara vare framför datorn och spela på facebook och snacka med en massa folk och så laga mat och så, och så har jag vare ute och gått med exets hund och det var kallt och ruggigt.. Brr..

Imorgon så är jag bjuden på midddag och då ska jag se till att jag ska he på motorvärmaren på bilen så hon starta så får jag också se hur bra batteriet är som jag har bytt (inte jag själv utan exet har gjort det år mig) det ska bli intressant att se faktiskt.. :)

Sitter just nu och har huvudvärk..

Igår så färgade jag håret svart ni ska få se före och efter bild sen men det fixar jag nog imorgon när det är flera som är inne lixom, men det blir då de..

Nu ska jag se vad jag ska göra mera..

Hade :D

Svenskkasinoguide.com

2010-12-07 @ 22:04:04 - Kategori: Allmänt
Detta handlar om casino spel..

Jag har aldrig spelat något casino men jag har funderingar på det som sagt men dey är just att man kommer att ha svårt att sluta när man vinner mycket, men det ska man så klart göra så man inte förlora en massa..

Dom har en massa casino spel bland annat så har dom så klart roulette och en massa till..
Har kollat lite på deras hemsida och det värka väligt intressant och så finns det casino på svenska förhållanden och med mera..

Dom har mycket att erbjuda med gratis spel som man kan spela så det är ett plus..
Som sagt dom har mycket att erbjuda och värka vara väligt lätt att spela och förstå när man går in på deras hemsida :)

casino är det.. :P

Hade.. :D

Burr..

2010-12-06 @ 22:26:44 - Kategori: Allmänt
Jag fryser som tusan nu alltså och jag vill jag inte höja värmen heller för då blir elräkningen så dyr men så är det men jag får tända lite värme ljus så det blir nog lite varmare.. :P
Jag håller på at dricka kaffe även att det är så sent för jag har ju inget att passa imorgon så det går bra och så vart jag så sugen på kaffe med så.. :)

Hoppas ni gillar låten för den älskar jag och så bruka jag dunka den i bilen som många andra låtar..

Men ni kanske kan tippsa mig på någon låt som ni gillar.. :)

Hade :D

Måndag 6/12

2010-12-06 @ 16:20:57 - Kategori: Allmänt
Idag har det snöat och det gör det fortfarande och är ca -13 ute och lite små kyligt..

Har kollat på när lillsyster och hennes man har slaktat grisar så tillslut vart det kallt så jag drog hemåt så har nyss komme hem..

Hade tänkt att jag ska duscha och bli varm och så ska jag väll diska med och plocka undan lite saker och göra det mysigt här igen men det tar väll ett tag det med, men ska börja med att duscha så varmvattnet är kvar så jag får ha vattenkokaren då när jag ska diska men det gå ju bra.. :)

Senare i kväll tänkte jag att jag ska se på en bra film som jag har hemma men jag vet inte vilken än så länge men det kommer jag nog på och så ska jag ha mina högtalare på med  men då ska det vara en action eller en musikal film :P

Men om ni vill köpa benvärmare så är det bara höra av er så kan man bestämma något bra.. :D

Hade så länge :)

Söndag 5/12

2010-12-05 @ 10:47:44 - Kategori: Allmänt
Idag ville inte bilen starta men det är klart det är -18 ute och så har jag inte haft motorvärmare, men nu har jag det så n u får jag vänta ett tag innan jag kan pröva att starta.. Jag har rätt så ont i min fot i dag men jag vet inte vad som har hänt men det gör iallafall ont när jag går men det går över nog tillslut. :) Jag har funderingar på att göra en lite makeover på mig själv.. :) Men det kostar ju pengar till att göra ett sånt men jag fundera på en percing, och så drömde jag att jag hade en snygg tatuering på armen men på armen vill jag inte ha än så länge, det är på länken jag vill ha en Vargtass, men som sagt då måste jag spara pengar till att göra det och så färga håre till en bra färg och klästil men det finns inte så bra här uppe men jag vet inte, det får jag fundera på men jag är så less på att se ut som jag gör jag vill se ut mera som jag lixom.. Det känns inte som jag som jag har nu därför vill jag förändra mig till någon annan eller så.. Ska se om bilen vill starta eller om jag ska vänta ett tag till. :) Hade så länge.. :D

Lördag 4/12

2010-12-04 @ 12:11:42 - Kategori: Allmänt
Har varit lite dåligt nu på att uppdatera men det kan jag göra nu :P

Snart är jag klar med mina benvärmare och sen ska jag börja på en till som jag ska ge bort till mig kompis som vill ha dom och hon älskar det jag stickar till henne, men jag ska nog göra till syrorna med när jag har råd.. :)
Det är så kul att hålla på och så blir det uppskattat..

Idag är det Kajsa Kavat här och jag ska inte dit, men undra om det blir någon fest på byn tro? Min granne kommer nog inte att ha det för han var på en fest förra veckan och plingade på hos mig mitt i natten men tur jag var vaken :P

Jag har sove rätt dåligt nu i några dagar för ja ghar haft så ont i magen när jag har vaknat och så har jag haft ont i ryggen och så börjar jag bli så kännslig på ljud (igen), det är as jobbigt..

Igår så bytte exet batteri på min bil så nu får jag se om hon är mera startvillig :P har nyss hett på motorvärmare så nu ska jag se om hon vill starta men det är milt ute bara -13 och så snöger det lite lite lite, men det komma mera snö tro ja..

Dålig bild på rosen men det fick ja i födelsedagspresent av någon..

Nu ska jag ut ur lghn och se om bilen vill starta.. :)

Hade :D

Lördag 4/12

2010-12-04 @ 12:11:41 - Kategori: Allmänt
Har varit lite dåligt nu på att uppdatera men det kan jag göra nu :P

Snart är jag klar med mina benvärmare och sen ska jag börja på en till som jag ska ge bort till mig kompis som vill ha dom och hon älskar det jag stickar till henne, men jag ska nog göra till syrorna med när jag har råd.. :)
Det är så kul att hålla på och så blir det uppskattat..

Idag är det Kajsa Kavat här och jag ska inte dit, men undra om det blir någon fest på byn tro? Min granne kommer nog inte att ha det för han var på en fest förra veckan och plingade på hos mig mitt i natten men tur jag var vaken :P

Jag har sove rätt dåligt nu i några dagar för ja ghar haft så ont i magen när jag har vaknat och så har jag haft ont i ryggen och så börjar jag bli så kännslig på ljud (igen), det är as jobbigt..

Igår så bytte exet batteri på min bil så nu får jag se om hon är mera startvillig :P har nyss hett på motorvärmare så nu ska jag se om hon vill starta men det är milt ute bara -13 och så snöger det lite lite lite, men det komma mera snö tro ja..

Dålig bild på rosen men det fick ja i födelsedagspresent av någon..

Nu ska jag ut ur lghn och se om bilen vill starta.. :)

Hade :D

Undersökning..

2010-12-02 @ 15:41:44 - Kategori: Allmänt
Jag har haft en fundering på att sälja handgjorda benvärmare så klart stickade..
och jag gör dom själv..

Priset kan diskuteras beroende om man vill ha färgade eller ofärgade och så..

Benvärmaren på bilden ska jag ha själv och vart väldigt nöjd med dom och väldigt fin..

Skulle ni tänka er att köpa?
Eller skulle ni heldre gå till affären?


Med tanke på att i affären är det det maskiner som sköter och blir billigare..

Men jag tänkte före då att ha en undersökning på om någon är intresserad eller inte..

Ni kan välja om ni ska kommentera eller skicka ett mail till mig (michaela_j35@hotmail.com)..

Uppskattar något svar.. :D

Torsdag 2/12

2010-12-02 @ 09:23:03 - Kategori: Allmänt
Har nyss vaknat för typ 17 minuter sen.

Idag ska jag besikta bilen och så får man se om hon går igenom eller inte men kl 10.50 ska jag besikta så då vet jag kanske 10 -15 minuter senare så vet jag om hon går igenom eller inte så jag får köra ett år till :)

Igår så fick jag fläkt motorn så nu får jag lite mera värme i bilen så man inte fryser ihjäl lixom och det är inte så mysigt när man ska köra längre sträcka lixom, men på sommaren går det bättre att fläktmotorn inte funkar så bra för då är det ju bara att he ner rutorna men på vintern så fryser man ju ihjäl och det är inte så lyckat ändå..

Igår så rensade jag frysen och det känns skönt så idag blir det kanske kylskåpet om jag har lust och så tvättade jag igår med så nu luktar det jätte gott inne hos mig när det är rentvätten, jag har ju ingen tvättmaskin hemma hos mig men det var blöt tvätt som skulle torka så det lukta gott :D

Nu ska jag klä på mig så jag hinne få igång bilen så hon blir varm..

Hade.. :D