Miicha

Mitt liv som jag.

Mat och film.

Allmänt Permalink1
Nu när man inte har någon att äta tillsammans med så får film bli mitt sällskap, han som jag bruka äta mat med bara slutade och jag förstår dock inte varför.
Har ätit minestronesoppa italiensk vis och det var gott men magen fick nog stryk, halsen bränner och magen gör ont men det ska nog gå över det med.
Ser på King kong just nu och så högtalarna på så det känns när det händer saker :)
Sen tänkte jag koka kaffe så då får jag hoppas att man kan bjuda för tidigare idag var det ett nej så om den säger nej en gång till så får den inte mera kaffe, hård jag är ;)
I klädrumme ser det ut som en bomb har fallit så måste ta tag i det men jag kan inte he in nå kläder i garderoben än så får säga till dom att dom ska fixa det, har ju som sagt bott här i en månad och inte fått det än och har sagt till.. Suckar..
Nu ska jag se på filmen klart, en 3 timmars film ju :)

Trista lägen.

Allmänt Permalink0
Har det tråkigt, sitter med min rosa kaffe mugg och bara kolla runt och spela lite på facebook och kolla på bilar på blocket som jag är nyfiken på :)
Har fortfarande sorg i mitt hjärta men det ska nog gå över om man bara acceptera som det är och att dom acceptera hur jag känner mig det är viktigt..
igår åkte ajg till sjukhuset på röntgen och det visade att det inte var något så en onödig resa dit men läkarn på vc tyckte att det var lika bra att kolla upp för det kunde ju vara något.
Och så kan man ju inte dammsuga för en sån har man ju inte och sopa golv är inte så mycket vidare på en stor lgh som jag har just nu och det blir ju inte lika bra som när man dammsuger heller..
Och tänkte att jag skulle bjuda en på middag idag men det sket sig ju i så det får kanske bli imorgon eller någon annan dag, så det blir soppa för mig idag..
Ja nä, man ska väll rensa kattlådan och sånt nu då så man har det gjort. :)
Ha det bra så länge :)

Saknad.

Allmänt Permalink2
Jag har enorm saknad och jag vet inte hur man kan få bort det som, någon som har ett bra förslag?
Saknaden för mig är tungt att bära och jag vet inte om man ska gå till kyrkan och få bort det men jag gillar ju inte att gå i kyrkan, men dom säger ju att det hjälper när man har det tungt så blir det lättare sen. :(
Idag har det bara krångla för mig, fått bränslestopp två gånger, trodde att jag hade tappat nyckeln in till lägenheten men gjorde inte det och tur var ju det, och ja jag vet inte mer som har krånglat men den senaste tiden har varit fredagen den 13.de för mig även om jag aldrig ha otur då men allt utom just den dagen har jag hela tiden nu.
Jag vill bara få bort den jäkla saknaden och bli glad igen men jag vet ju inte hur jag ska lyckas med det för jag har provat allt..
Till top