Mat och film.

2012-04-25 @ 16:30:03 - Kategori: Allmänt
Nu när man inte har någon att äta tillsammans med så får film bli mitt sällskap, han som jag bruka äta mat med bara slutade och jag förstår dock inte varför.
Har ätit minestronesoppa italiensk vis och det var gott men magen fick nog stryk, halsen bränner och magen gör ont men det ska nog gå över det med.
Ser på King kong just nu och så högtalarna på så det känns när det händer saker :)
Sen tänkte jag koka kaffe så då får jag hoppas att man kan bjuda för tidigare idag var det ett nej så om den säger nej en gång till så får den inte mera kaffe, hård jag är ;)
I klädrumme ser det ut som en bomb har fallit så måste ta tag i det men jag kan inte he in nå kläder i garderoben än så får säga till dom att dom ska fixa det, har ju som sagt bott här i en månad och inte fått det än och har sagt till.. Suckar..
Nu ska jag se på filmen klart, en 3 timmars film ju :)

Trista lägen.

2012-04-25 @ 14:08:22 - Kategori: Allmänt
Har det tråkigt, sitter med min rosa kaffe mugg och bara kolla runt och spela lite på facebook och kolla på bilar på blocket som jag är nyfiken på :)
Har fortfarande sorg i mitt hjärta men det ska nog gå över om man bara acceptera som det är och att dom acceptera hur jag känner mig det är viktigt..
igår åkte ajg till sjukhuset på röntgen och det visade att det inte var något så en onödig resa dit men läkarn på vc tyckte att det var lika bra att kolla upp för det kunde ju vara något.
Och så kan man ju inte dammsuga för en sån har man ju inte och sopa golv är inte så mycket vidare på en stor lgh som jag har just nu och det blir ju inte lika bra som när man dammsuger heller..
Och tänkte att jag skulle bjuda en på middag idag men det sket sig ju i så det får kanske bli imorgon eller någon annan dag, så det blir soppa för mig idag..
Ja nä, man ska väll rensa kattlådan och sånt nu då så man har det gjort. :)
Ha det bra så länge :)

Saknad.

2012-04-18 @ 22:29:35 - Kategori: Allmänt
Jag har enorm saknad och jag vet inte hur man kan få bort det som, någon som har ett bra förslag?
Saknaden för mig är tungt att bära och jag vet inte om man ska gå till kyrkan och få bort det men jag gillar ju inte att gå i kyrkan, men dom säger ju att det hjälper när man har det tungt så blir det lättare sen. :(
Idag har det bara krångla för mig, fått bränslestopp två gånger, trodde att jag hade tappat nyckeln in till lägenheten men gjorde inte det och tur var ju det, och ja jag vet inte mer som har krånglat men den senaste tiden har varit fredagen den 13.de för mig även om jag aldrig ha otur då men allt utom just den dagen har jag hela tiden nu.
Jag vill bara få bort den jäkla saknaden och bli glad igen men jag vet ju inte hur jag ska lyckas med det för jag har provat allt..

Hallojj där ute.

2012-04-18 @ 10:02:51 - Kategori: Allmänt
Sitter här i ja man kan säga pyamas men är vanliga kläder som jag har sovit i, var lite lat igår kväll så jag slängde på mig nå bara som man bara ha hemma ändå :P
Igår tvätta jag ju och färga håret idag får det nog bli lite dammsugning och torka golv och diska, har ingen lust egentligen men måste ju göras, suck..
Exet har hitta en tjej så nu är man ensam, ensam mer än vanligt men det får man acceptera får ju praktisera på måndag om det går bra vill säga.
Ihelgen vill jag ha det jätte kul men det vet jag att det är nästan omöjligt me detta omständigheten.
Nu ska jag klä på mig och kaffe har jag inte så får ta pulver (bläääsch) och sminka upp mig lite :)
Om ni vill se någe mera i denna blogg som det är lite av så är det bara att höra av er (ni kan vara anomyma)

Tillbaka igen.

2012-04-17 @ 21:33:02 - Kategori: Allmänt
Tydligen så tog jag en liten paus i typ en månad, saknade att skriva lite. :)
Jag har flyttat så har bott i nya lägenheten i 3 veckor nu och är inte klar ännu för det är lite som fattas som hyllor och hål som ska fixas i garderoben så jag kan he in kläder som är nu i sopsäckar.
Har även fått en praktik så börjar på måndag den 23 april och längtar så klart även om det är drygt att åk 14 mil om dagen och plus jobba.
Min kompis har varit här i nya lägenheten och vi hade det så kul :D
Ja så det har varit lite, och så har jag varit lite eller mycket ledsen en vecka så har inte pallat att skriva heller på bloggen men nu känns det nog lite bättre än så länge.
Nyss har jag fägat håret så nu är det mörk brun och det känns jätte bra för blond trivdes jag inte så bra i så hoppas jag trvis nu då för det brukar jag göra i brunt :)
Nu ska jag se på Desperate Housewife som visas nu och sen GSB.
Hare bra :D