Miicha

Mitt liv som jag.

Swedish Dicks.

Allmänt Permalink1
Jag vaknade väldigt tidigt (2 i natt) och kunde inte somna då sambon snarkade jag jag försökte att putta honom flera gånger, gav upp till slut.
Klev upp och tänkte se på en film men då tänkte jag att jag kunde se på ett avsnitt av "Swedish Dicks" på viaplay via ps4.
Ett avsnitt blev två avsnitt och jag tyckte att det var roligt och bra att titta på och kanske lite brutal emellan åt men absolut sevärd serie.
 
 
Men denna serie går bara på viaplay och jag har en gratis månad så jag kunde se de utan kostnad, men o man har viaplay så tycker jag helt klart att ni ska se ett avsnitt och sen får ni avgöra därefter om vad ni tycker.
Lite spännande är det också faktiskt.

För dig med katt.

Allmänt Permalink0
Att ha en katt är bra för hjärtat och dom sänker ägarens stressnivå.
Att man har ägt en katt i ca 10 år så minstar du risken att få hjärtattack med 30%.
Dom minskar ångest och depression men dom kan inte boda det men dom minskar det.
Det bevisar att du är smartare än dom flesta.
Dom förbättra din sömn, speciellt om du är kvinna.
Ditt immunförsvar förbättras.
De hjälper dig att komma över din sorg snabbare och hjälper även dig att bli på bättre humör.
De hjälper även barn att få färre allergier.
 
Tycker ni detta stämmer?
 
Jag har både katt och hund hemma och tycker att hundarna ger mindre stress och så sover jag bättre om jag har hundarna i sängen då jag sover, lite sämre då man har katter i sängen enligt mig. 
Men alla är vi olika om hur vi tolkar detta som.
Men att man är smartare än de flesta för att man har katt, nja det tror jag inte så mycket på faktiskt men visst jag har hört att jag är smart ibland men det kan ju inte bevisa att man är smartare än de flesta, sen så är det många som bara är osmarta.
 
 

Kaffets dag.

Allmänt Permalink0
Det sägs att det är kaffets dag idag, så då blir det massa kaffe och njut då det regnar ute så passar det bra att vara inne och njuta en en massa kaffe.
Jag fixade kaffe i perculatorn (blir bäst kaffe) så det vart 12 koppar så det kommer räcka hela dagen och kanske räcker det då sambon kommer hem efter jobbet.
 
Bara att sitta ner med en god kopp/mugg kaffe och bara njuta och drömma sig bort från alla jobbiga stunder och bekymer som snurrar runt i hjärnan är så awsome, bara att koppla av och njuta av den goda kaffet en liten stund innan disken kallar.
Till top