Taggad idag.. =P

2010-11-30 @ 15:26:07 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare rätt så taggad, jag kom på att jag skulle rensa skafferiet och det blev en stor skillnad som ni kan se på bilderna.. :P

Så nu ska jag väll göra kylskpået idag eller en annan dag och så frysen för det brukar ag göra sammtidigt så det är därför det är bra med vinter så man kan lixom he ut allt som är fruset så slipper det ska tina.. :P

Sitter och väntar till att jag ska få besök så satte mig här så länge och så lysna jag på lite musik och vänta men hon ska nog komma snart så..

Håller på att klia sönder handen för det börja svida och så när jag kliar mig så kliar jag mig rätt så hårt men det är lixom skönare än när man tar svagt.. hihi :) Men då får man ju skylla sig själv.. :P

Inatt hade jag väldigt svårt att sova så jag titta på tvn och höll på med internet och sen vid 7 tiden imorse så somnade jag och så vaknade vid 12 idag men det var rätt skönt ändå, men jag har sove på soffan nu i 2 dagar men jag ska nog byta lakan idag så kanske jag sover i sängen..

Men nu måste hon komma men jag ska göra något annat galet innan..

Hade.. :D

Free Stuff.

2010-11-30 @ 12:09:44 - Kategori: Allmänt
Vill ni ha gratis saker hem skickat? Det vill jag iallafall, det är inte samma som Gratissmink och Bio med mera detta är bättre tycker jag..

Klicka Här för att komma dit och bli medlem det är enkelt och inga som hellst problem.. :)

Lycka till..

30/11

2010-11-30 @ 03:21:57 - Kategori: Allmänt
Det är mitt i natten jag skriver detta (3.15 kl) har lixom inte kunnat sova på hela natten för dels har hela kroppen kliat och så blev jag irriterad för att kylskåpet surra så jag hedde på tvn och så ser jag på Borta med Vinden rätt dåligt men ändå bra..

Har gjort lite när jag har suttit vid datorn, ja, dels spela och så men har gjort bilder som jag har fixat lite på men vill lixom kunna mera men då måste man ha en massa annat och så tar det ju ett tag att lära sig..

Bilden på min och min bil både utan och med extra lyserna och på lysen, hehe..
Hade tråkigt som sagt och inte den finaste bilen jag har men hon går ju framåt och är skön nu att köra när dämparna är fixade bak så nu är det fram som ska fixas snart..

Nästa bild kan ni få se på nästa inlägg men det är lite sent nu med för jag vill att ni ska lixom se med.. :P

Jag hade en bra födelsedag..
Jag fick 3 röda rosor av en gamm gubbe, 10 lotter av lill syrran och hennes man och så ska jag få mera sen men jag har fått Twillight filmerna av dom med eller henne iallafall, 3 lotter från min kompis, 300 kr från exet mamma och pappa, en trädväxt som jag kallar det för samt en parfym (Paris Hilton) från min kopmis och hennes kille (ex svågern), en ljudbok från fosterfamiljen, en katt mugg från min mamma (det var när mamma var i norrland)..

Sen mins jag inte mera som jag har fått men tror inte det men annars får jag väll mera sen då men jag bry mig inte direkt för det är huvudsaken dom säger grattis men det är ändå kul att få presenter.. :P

Hade så länge.. :)

Min födelsedag..

2010-11-29 @ 13:31:37 - Kategori: Allmänt
Idag blir jag ju ett år äldre och det känns rätt bra.. :)

Har fått Twillight filmerna och sista ska jag få snart och så ska jag få en fläktmotor till bilen..

Nu kom det gäster och ska fika..

Hade. :D

Lördag 27/11

2010-11-27 @ 11:15:22 - Kategori: Allmänt
Nyss vaknat och ska göra mig lite mackor tror jag och lite fil innan jag drar till lill syrran men jag tänkte att jag skulle ringa före så jag vet att dom är hemma...

Idag ska jag ju fixa bilen om det blir så men annars blir jag galen för det har dom sagt nu snart en vecka att dom skulle göra och nu måste han idag, och så tycker jag inte om att köra min bil nu heller för att hon är ju så dålig och så måste man hålla låg fart och så och så tar det kål på fjädrarna ju..

Intressant om bilen vill starta idag för batteri men hon har ju haft motorvärmare hela natten så men jag tycker att hon ska starta..

Jag måste städa med men det hinner jag nog inte idag det måste jag ta hela dagen imorgon iställe för på måndag ska det vara fint och rent så..

Nu ska jag käka lite innan jag drar..

Hade.. :D

Hemma.

2010-11-26 @ 21:47:19 - Kategori: Allmänt
Blev ingen julmiddag för mig för ajg hade fått ont i magen så då är det inte så lyckat att käka någon julmiddag för då får man ju ont i magen mera för man har äte för mycket lixom... hmm.

Ingen bil fixande idag heller men imorgon blir det (hoppas jag) så får jag se om bilen vill starta imorgon för nu i natt ska hon ha motorvärmare under natten så starta hon nog imorgon hoppas jag på så, men bilen är hemma nu så det är bra så man slipper att fråga någon om att få skjuts.. :P

Nu ska jag se  på King Kong efter en middan (21.00) och så har jag tage mig en god cider så nu blir det bara mys med mig och katterna som ligger bredvid mig.. :P

Hade. :D

Julmiddag.

2010-11-26 @ 14:49:17 - Kategori: Allmänt
Ikväll så är jag bjuden på julmiddag med en person som är dels för gammal för mig och så diggar jag han inte så mycket men vem tackar nej för en middag?
Men jag gillar inte julen så mycket nu så fundera på att skippa den iår (man har sagt det nu i 3 år) men jag vet inte hur jag ska göra ändå..

Sitter och vänta till svågern och lill syrran ska hämta mig men det kan ta ett tag till men jag vill ha bilen fixad så att hon blir skönare att köra så det inte slår lixom så det blir nog bra, men då är det bara en besikting som ska göras men det skulle denna gubbe fixa så att hon går igenom för jag vill att hon ska rulla ett tag till..

Jag och min kompis har planera en Ullared resa men det blir inte för än ett par år eller så för man måste ju spara pengar och så, men planera går ju men det får man se om dennna planering håller men det brukar dom ju göra när man har bra kompisar.. :D

Jag börja känna mig strressad på om jag hinner till julmiddagen för jag ska ju långt in i mitt ute i ingenstans med bilen och det tar ju ett tag att köra dit och så tar det ju ett tag att fixa det med och så middagen är ju 7 och så ville han ju att jag skulle komma 17.00 så det blir lite trångt med tid men det ska väll gå ändå, svågern är bra att snacka med han så det inte blir beskymmer med den biten.. hehe :)

Men nu ska jag göra något men vad vet jag inte.. Hehe.. :)

Hade så länge :D

Fredag 26/11

2010-11-26 @ 11:38:15 - Kategori: Allmänt
Spelar Car Towm på Facebook väldigt kul tycker jag och medans spelet håller på att tvätta eller vad dom nu än gör så tänkte jag skriva lite.. :P

Väntar på att svågern ska ringa och hämta mig men det blir nog senare på dagen så jag får väll fördriva tiden genom att städa lite för det ska vara rent innan måndag för då blir jag ju ett år äldre gammal jag börja bli, men jag ska till en gubbe ju idag och fixa dämparna på bilen och bilen startade ju inte igår så är ju billös idag.. Hmm..

Jessie är lekfull och går runt och jamar och Elvis ligger bredvid mig i soffan och tittar runt, men ska det inte vara tvärtom? Elvis leker som är en unge och Jessie ligger och tittar som är 3 år? Tycker att det ska vara så..

idag blev jag väckt av mina grannar som bor ovanför mig.. (???) Men det är ju ingen som bor ovanför mig.. Det gör det visst det det är ju fåglar som bor ovanför mig speciellt på vintern dom är uppe på vinden och hackar och flyger och flyger dit igen, irriterande men det går ju iallafall så.. :P

Nu ska jag se klart Sjunde Himlen och sen ska jag ta upp saker från golvet och he på kaffe tänkte jag bara för att fördriva tiden lite.. :P

Hade :D

Torsdag 25/11

2010-11-25 @ 18:56:04 - Kategori: Allmänt
Idag har det varit en rätt bra dag, först började det med att jag skulle till Solle för att vara på ett möte och det gick bra och jag får börja på nästa kurs.!
Sen var jag och lill syrran och käkade lunch och köpte kaffe och drog hemmåt och så var jag hos henne ett tag och så skulle jag åka hem så startade inte bilen min för då hade hon fröse, suck,..

Imorgon ska jag bli hämtad av svågern för bilen min starta ju som sagt inte, och sen vet jag inte vad jag ska göra (beropå näs han ska hämta mig med) och så ska jag till gubben som ska fixa dämparna på bilen min så hon går att köra med.. :)

Alltså, jag måste göra något hemma för det börja se lite jävligt ut för jag har inte mått något bra på sista tiden men nu ska jag ta tag i det och börja tänkte jag men det känndes jobbigt..

Men hade så läge :)

Tisdag 23/11

2010-11-23 @ 18:04:56 - Kategori: Allmänt
Idag har jag inte gjort mycket, efter jag åt en lite bit chocklad så fick jag hemskt jävligt ont i magen kunde knappt stå eller dyligt och så grät jag lite,.

Men nu är magen bättre efter några tabletter och se om det blir bra, för bra måste jag vara för jag ska ju på möte på torsdag och nu behöver jag inte oroa mig för mötet för jag ska fortsätta kursen i vår..!!! :D :D

Imorgon fyller min systerson ett år, tiden går jävligt fort så jag ska dit på tårta imorgon.. :) Lill gubbisen min.

Idag har jag fått mina dämpar så jag ska till en gubbe och montera dom men inte idag för min svåger och lill syrran ska få deras traktor idag så idag blir det inte, men jag hoppas att det blir imorgon så jag slipper att låna en annan bil och så ska jag besikta den antingen på fredag eller lördag så hoppas att hon går igenom.. :P

Min kompis ska hjälpa mig att rensa en massa skit i förrådet någon dag framöver så det är ju skit bra för det behövs att rensas efter en massa papper från skolan och så som man lixom inte behöv, så det blir jätte bra.. :)

Nu ska jag hitta på något annat..

Hade.. :)

Ny design..!!

2010-11-23 @ 11:41:18 - Kategori: Allmänt
Har ju fått en ny design eller köpt..

Jag är super nöjd för det är mer jag i det tycker jag det jag gillar mest lixom..

Vad tycker ni?

hade så länge.

Måndag 22/11

2010-11-22 @ 09:22:17 - Kategori: Allmänt
Vaknade med en stress och tänkte att jag skulle betala räkningar, tror fan at tdet var rekord på min räkningshög hade 7 räkningar att betala och så tänkte jag att då är man fattig igen.. hmm.

Vad jag är så sugen på att få ett jobb där man kan få en egen ekonomi men det finns ju inget jobb och så om man ska jobba hemma får man betala en massa böcker och dyligt, och vette fasen vad jag ska göra för att börja jobba men kan man ju knacka dörr ifrösig.. Men har haft funderingar på att fråga dom på posten och se om dom behöv hjälp eller så men jag vet inte det heller..

Först ska jag iallafall se vad dom säger på mötet på torsdag som jag gruvar mig på för jag vill ju fortsätta kursen till våren och jag ä rädd att dom inte gå med på det men jag får ju se, men har ju en bra fosterfamilj som ska snacka med dom så då går det nog bra men gruvar mig ändå för det mötet.

Vet inte vad jag ska göra idag men en sak iallafall jag ska göra det är att vara inne, det är -21 grader ute så jag kan överhuvudtaget glömma att starta min bil för hon är stömmlös så ingen idee, om inte någon kan kabla igång mig iförsig men det är för kallt..

Nu ska jag göra något nyttigt..

Hade :D

Spraydate.

2010-11-20 @ 17:39:09 - Kategori: Allmänt
Har fått ett uppdrag till.. :D
Detta handlar om dating via Spraydate.se ..

Detta är gratis dejting sajt för dom som är singlar och vill söka efter den rätta kärleken.
Själv har jag vare med på olika dejt sidor men dom har inte varit bra för då ska man betala för att skicka ett mail och dyligt men jag tycker att det ska vara gratis och det är bättre så man kan hitta den rätta.

Jag skulle nog kunna använda Spraydate.se men då ska man komma sig för att bli medlem och börja hitta, men jag är väldigt feg men jag kommer nog att göra det..

Vill du hitta den rätta eller ha en bra bekantskap eller kanske en dejt i framtiden så kan ni ju gå in på Spraydate.se och kolla er för om det är något för just er, jag har lite problem med det för jag vill ha någon i min närhet som bor nära där jag bor och det finns inte så många singlar men det finns ju det är ju ingen snack om saken på den punkten.

Men denna dejt sajt värkar gå bra och värkar vara väldigt bra för att hinna kärleken om man inte hittar den någon annan stans som vissa kan ha lite problem med som jag te.x..

Är du singel så kan du klicka dig på länken och kolla in.. :D


Torsdag 18/11

2010-11-18 @ 15:24:04 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare med om att slakta en ko och det var rätt jobbigt för man stog där och frös..

Och så är det inte så bra idag för jag har ont i magen och värker och så, men det går nog över med tiden hoppas jag på för det tär en på krafterna att ha ont så..

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu om jag ska diska eller om jag ska bara ta det lungt men det får tiden avgöra tänkte jag säga, men jag kan iallafall vila först och se hu det blir senare..

Ska vila och se vad som hände sen..

Hade.

Morgon dagen har sina utmaningar.

2010-11-17 @ 22:17:10 - Kategori: Allmänt
Som sagt så ska jag se på när dom ska slakta en ko och det har ajg sett några gånger och är inte så speciellt att se på men ändå intressant för man vet ju inte hur kon reagera som när dom ser bössan heller, kon kan börja kuta och då blir det lite panik för min svåger som ska skjuta och så rör dom på sig så det kan ta ett tag det med eller så står den bara still så går det snabbt..

Nästa vecka så måste jag ha fått mina dämpar på bilen så då är det bara att montera dom på "Lillan" så att hon går bra, eller jag hoppas ju så klart på att jag får dom nu i veckan men det tro jag svagt på iallafall..

sitter här och små fryser och så snöa det ute och vill lixom inte gå ut heller för att ta sin sista cancer pinne, men jag klarar mig tills imorgon så då jag ändå ska ut typ.

Men jag ska gå och lägga mig och så ska jag se om jag kan sova i natt för jag tror att jag har råttor i väggen tyckte jag hörde det imorse men det får jag väll höra igen så.
Hoppas oxå att jag får sova för lilla Elvis med han vill ju leka lixom på kvällar men just nu ligger han i mitt knä och njuter men jag känner mig elak när jag her in katterna i köket över natten så att dom inte kan sova med mig men då kan jag ju inte sova riktigt, så jag brukar låta dom sova med mig när jag inte har något speciellt dager efter.

Och så har jag haft ont i magen hela dagen och kutar ibland till toan men det blir nog bra nu tills imorgon när jag har vilat mig mycket..

God natt på er sov så gott..!! :D :D

Onsdag 17/11

2010-11-17 @ 18:36:49 - Kategori: Allmänt
Idag har jag inte gjort så mycket men har vare hos lill syrran men där var det inte så mycket idag så imorgon ska jag dit igen och då ska jag vara med att slakta en ko så det blir roligt eller ja..

Smart man är lixom, jag drack te häromdagen och så hade jag öppnat en mjölk paket på 1 liter och så upptäckte jag det idag så jag fick hälla bort nästan 1 liter och det känndes jävligt surt, men då tänker jag ju nästa gång att he in mjölken men brukar vara noga men inte i detta fall..

Jag måste baka en tigerkaka med men jag vet inte när jag ska göra det heller för jag är ju så trött på kvällarna nu när man har vare borta och så men jag hinenr nog med det med, men det är inte jag som ska ha det som turen är, hehe.. :)

Nu ska jag hålla på lite..

Hade :)

Tisdag 16/11

2010-11-16 @ 20:23:49 - Kategori: Allmänt
Idag har jag fröse nästan ihjäl, och så ar jag vare och hjälpt lill syrran lite idag och så igår när jag hjälpte dom för att he in spån så idag har jag fullt med blå märken på knäna och gör rätt så ont..

Någon gåns nästa vecka ska jag få min nya design, den är lite pojkaktig men det är iallafall jag.. :P

Imorgon ska jag hjälpa lill syrran lite igen på utbyggnan och så på torsdag ska vi slakta en ko och samma på fredag.. :)

Elvis är på mig hela tiden, suck, märks att man har vare borta hela dagen men jag får väll ta och leka lite med han så att han blir lugn när jag ska sova.. :)

Hade så länge.. :)

Kli kli kli..

2010-11-15 @ 18:38:52 - Kategori: Allmänt
Det klias hela kroppen för jag har hjälpt lill syrran att he in spån på vinden på utbyggnan och det klias för spån gick tillochmed in under långkallingarna.. hövva.

Fick suuuper god mat idag hos lill syrran och hon är så duktig på att laga som vi resterande syskon :P
Nu snart ska jag ställa mig  i duschen och ta bort spån från kroppen.

Och så har jag en helt underbar lilla syster!!
Idag fick jag min tidiga födelsedags present, jag fick båda Twillight filmerna och så kanske jag ska få den tredje med!! I LOVE U!

Ska ställa mig i duschen innan jag kliar ihjäl mig..

Hade :D

Måndag 15/11

2010-11-15 @ 10:16:33 - Kategori: Allmänt
Idag har jag hunnit gått in på apoteket 2 gånger och så in på vulken för att hämta ut handskar och så hade dom inte benskydd (synd för jag ska stå på knäna och sist jag gjorde det så hade jag ont i 2 dagar) och så passade jag på att fråga hur mycket han ska ha på dämpar runt om bilen och sammanlagt skule det gåp å 1400 kr, suck, att allt ska vara så dyrt..

Snart komma lill syrran och jag vet inte varför dom ska komma för jag skulle ju dit men dom kanske vill ha kaffe eller dyligt jag vet inte men det får jag se..

Medans jag var borta denna dryga halvtimme så kom jag hem och så hade Elvis redan reve ner en växt och min lilla fikus stog på golvet och ville ha mera jord, jäkla katt som inte kan vara därifrån..

Aja, ska kolla lite på lite saker innan lill syrran komma..

Hade. :D

Så jädrans trött.

2010-11-14 @ 20:48:42 - Kategori: Allmänt
Idag har det vare spännande att se hur dom tar tog in 2 styckna kvig kalvar i en finka visst jag var rädd för korna men det gick bra ändå jag hjälpte till lite med..

Vet inte hur jag ska säga men jag kan iallafall att jag inte mår så bra pshykiskt just nu och skulle inte förvåna mig att jag ska drömma mardrömmar inatt för jag brukar göra det när jag mår dåligt, men jag kasnke kan prata med någon om det men jag vet inte riktigt med vem men det kan jag fundera på..

Imorgon ska jag till lill syrran igen och det blir nog sista dagen jag kan köra dit för jag tycker inte om att köra mig bil nu för den är så guppig och så blir det ostadig när alla dämpar är slut, så det ska jag säga till dom att jag inte kan köra dit för än bilen är fixad..

Hoppas att jag kan sova inatt så jag ska nog leka med Elvis lite nu så han blir lite trött och vill sova på natten som komma så jag slipper att skälla på han att han ska vara lugn..

Hade så länge.

Söndag 14/11

2010-11-14 @ 09:08:35 - Kategori: Allmänt
Nyss vaknat eller vad man nu kan säga det, Elvis den puckade kattungen lekte så jag kutate han i hela lägenheten och skällde på han att han skulle ta det lungt för så har jag alltid gjort mot mina katter och det har funkat bra, så ser bara på Jessie. :)
Jag skällde på Elvis medans han var under bordet och Jessie tog åt sig och då gick jag dit och tröstade henne för hon ska inte ta åt sig något som hon ens inte har gjort får hon låg ju bara på fönsterbrädan hon..

Ska duscha bort grön färgen på håret och sen ska jag se om bilen vill starta idag annars skiter jag i att åka till lill syrran men då få dom hämta mig om dom vill ha min hjälp, så..

Naee, nu få det äcka, men kom på att ja måste rensa kattlåa med emn det får jag göra medans jag går ut så det går ju bara 5 minuter så är det klart.

Men hade :D

Helt uppe i varv.!

2010-11-13 @ 22:11:34 - Kategori: Allmänt
Jag ska ha en annan design snart och jag hade tänkt lite annorlunda än hon som håller på med designen, alltså, jag är helt förstummad jag längtar tills den är klar för det blir skit snygg och mera jag lixom.:D :D :D

Kom nyss hem från min lilla syster och så hade jag bjöde dom på pizza och på köptet fick jag grönt hår, hmm, men det går bort när jag duschar, vilken jäkla svåger och syster jag har.. Hehe.

Idag har jag sett på hur dom har flyttat på en ko till en hage med andra kor och det var intressant för dom började bråka med varann och det var så mäktigt att se på faktiskt, så imorgon ska jag se på hur dom ska ta bort två styckna kvig kalvar och det kan vara lite komplicerat men intessant för man vet ju vad som komma att hända (huvudsaken jag inte behöva vara med att hjälpa till för man har ju stor respekt för korna)..

Nu ska jag se på filmen Liar,Liar som går nu på tv3...

Hade så länge.. :D

Lördag 13/11

2010-11-13 @ 09:57:26 - Kategori: Allmänt
Idag blev jag väckt av att mobilen ringde och då var det min svåger som ville ha hjälp men som han vet är att min bil inte starta så jag har hett på motorvärmare, så jag ska dit sen och se vad dom behöver hjälp med..

Igår bloggade inte jag får jag mådde inte så speciellt bra så jag höll mig från datorn och så sov jag nästan hela dagen med så det är skönt när man kan göra det med. :)

Jag kan då säga att jag inte längtar till mitt möte den 25 nov iallafall, det känns lite jobbigt med ett möte nu men jag måste veta om jag får fortsätta kursen som jag inte har fått avsluta för mitt huvud inte hänger med ibland så jag ska vara envis och säga att jag mår dåligt om jag inte får avsluta att jag ska få mitt C och CE och Ykb, suck..

Nu ska jag se om bilen starta och så ska jag köra till lill syrran..

Hade. :)

Vinter bilder.

2010-11-11 @ 15:03:42 - Kategori: Allmänt

Nyss så tänkte jag att jag skulle ta bilder utanför mig för det har ju snöat rätt mycket sen igår morse, så jag har tagit några bilder.

Bild ett ska föreställa min bil hon har stått där sen igår eftermiddag, det ända som syns det är ju regnr och extraljusen och lite av backspeglarna. haha :P

Själv gillar jag vintern så länge det inte är snöstorm vill säga men man kan ju göra så mycket mera på vintern än på sommaren tycker jag, bruka åka ut i skogen och grilla och åka skoter och pimpla det gillar jag bara det att man slappnar av på ett annat sätt, och så klart det finns inga mygg och dyligt så det diggar jag :P

Bild två är ju vägen intill där jag bor då, dom skottade där igår men det behövs igen och så på min parkering där bilen står måste jag nog hand skotta för om jag ska iväg någonstans för det lär ju inte komma någon som skottar åt mig eller så och så står det en gamm bil bredvid min (bilen bredvid är min ex gammla Bubbla) så det kan bli svårt för traktorn att komma mellan dom men det går bra att skotta själv så det är no problemos..

På båda bilderna så syns det inte att det snöar men det gör det fast inte så mycket det var lixom värre tidigare idag och så igår så klart.
Tur att man är inne och bara vara så är det lungt. :)

Fasen vad jag börja att bli hungrig igen så jag får väll ta något att käka snart tänkte jag så jag slipper att vara hungrig..

(Nu hör jag att dom skotta utanför och så bilen min är ivägen men det får jag fixa sen.)

Jag är rädd att jag ska bli ensam och jag vet inte hur jag ska göra som, visst jag kan leta efter en kille som jag kan vara tillsammans med men jag har tappat hoppet av det just förtillfälligt, men alla säger att du kommer att hitta kärkleken men jag vet inte ja och så letar jag ju inte heller så jag får väll skylla mig själv på den biten, men jag är rätt kinkig när det gäller killar men det får man heller inte vara men jag vill att han ska vara rätt för mig och förstå mig och mina problem som jag har men det finns väll killar som gör det i världen (eller?).

Nu ska jag hitta på något annat tokigt..

hade så länge :D

Tävling.

2010-11-11 @ 13:25:37 - Kategori: Allmänt
Är med på en tävling där man kan vinna en Sony Ericsson Experia mini x10 och andra Experia..

Tävla du med klicka här och skriv din motivering..

Min motivering är:

Har inte råd att skaffa en mobil och så har jag en gammal nokia som är typ 10 år ungefär och vill uppdatera mig, och jag gillar en X10 mini med för syrran ha en sån och gillar den så.. Och så tar den bra bilder och jag fotar mycket när jag kör bil fast med en digitalkamera som jag fick.. Så jag behöver värkligen en ny mobil för jag är less på min gammla nokia 3310..

Tack.

Torsdag 11/11

2010-11-11 @ 11:39:06 - Kategori: Allmänt

Imorse (mins inte vilken tid) så ringde min lills syster att dom skulle komma på kaffe, jag som var ny vaken och låg i sängen rusade upp och började brygga kaffe och så ville hon ha en latte så jag gjorde det och så jag fick lite panik för jag hade disk i en liten hög så jag hedde vatten i diskkon så jag tänkte då att ja men jag visa iallafall att jag tänker att jag ska diska (men jag ska diska ja vet), och så sa hon då att det var en bekant till dom som skulle med också så fick ännu mera panik och så kattlådan var orensad men jag hann inte rensa den för än dom kom men dte gick bra ändå.. :P

Min syster dotter älskar att vara hos mig för hon kan leka med mina bilar (som är Mustang) som hon kan leka med och så älskar hon att räkna mina pengar som hon sprider ut men jag bry mig inte för hon tar dom inte iallafall (men vänta tills hon blir äldre).. :)

Det snöar fortfarande här och det gillar jag så länge jag sitter hemma och inte köra, eller jag kan ju köra men jag gillar inte när det snöa medans men det sluter väll så småning om så när dom hinner och skotta efter vägarna och så, men jag blev paff igår att dom skottade utanför mig och det brukar dom vara väldigt seg på men igår då var dom duktiga och skotta (men det är lika mycket snö utanför nu så dom måste skotta mera sen) och så på min parkering så måste jag hand skotta om jag inte åker någonstans idag för annars komma jag ju inte ut men det får bli lite senare tänkte jag..

Hade så länge :D

Tankarna flyger omkring.

2010-11-10 @ 22:00:56 - Kategori: Allmänt
Vet inte hur jag ska göra med livet igentligen och så tar allt för lång tid med för jag vill ha C och CE kortet nu ja men då får jag vänta till nästa år om det blir så och jag diggar inte att vänta.. SUCK!

Och så har jag en massa drömmar som flyger omkring med och vet inte hur jag ska fixa det som, visst man vill ha mycket i livet som en rosa mustang som på bilden och så en hund och ett hur och en ny mobil med mera men jag har hållt mig rätt mycket så och så spara (men gå inte bra)..

Och så fundera jag på att jag ska besikta min bil och se vad som är fel om jag får ombesiktning eller körförud just det man inte vet men jag ska boka en tid iallafall, men så det ska bli intressant att se hur det blir..

Vette fasen var Elvis tog vägen har inte sett han på en timma nu, men inne är han för han har inte gått ut (han får inte gå ut heller, han diggar inte utelivet) men han vart rädd för traktorn som skotta utanför mig så han ligger nog på sängen och softar tänker ja..

Imorgon fundera jag på att rensa lite och hålla på lite smått hemma och så kolla igenom 2 sopsäckar med kläder jag fick av lill syrran idag som hon inte kan ha så det ska jag göra och så poppa musik så det blir roligare förståss.. :P

Vette fasen vad jag ska göra nu om jag ska lägga mig och sova (har väldigt svårt att sova nu på kvällarna, för Elvis leker och ha sig) eller om jag ska hålla på med internet ett tag till, men det kan jag göra hålla på med datorn ett tag till iallafall innan jag gå och lägger mig..

Hade så länge! :D

Onsdag 10/11

2010-11-10 @ 18:18:23 - Kategori: Allmänt
Idag har jag haft en jätte mysig dag med min lilla syster vi åt grönsaks dipp och såg på Twillight fö hon hade inte sett den och hon blev (som jag) förälskad i filmerna, så hon vill köpa dom och det vill jag med.. :)

Det snöa som fasen här hos mig nu så när jag skulle köra hem lill syrran (som bor 2.6 mil ifrån mig) så kunde jag inte köra mer än 50 km/h för det vågade jag inte och så hade dom inte skotta så bra för det lixom öser ner snön och det är  mysigt ändå med snön.. :) Får hålla sig inne och mysa på lixom.. :P

Elvis har vare rätt jobbig idag så jag har sagt ifrån han om han vill ligga i knät att jag inte vill för börja bli rätt så less på det för så fort jag ska sätta mig på soffan så ska han ligga på mig och det är rätt jobbigt, men han acceptera det som turen är så nu sitter han och se på tvn och det ser så kul ut när han gör det för han rör på huvudet när det rör sig.. :P

Ett par länkar till dig som:

 Att hitta rätt chef kan vara både svårt och väldigt viktigt. K2 Search hjälper dig att hitta rätt chef i den chefsrekrytering som de är specialiserade på. Chansa inte utan skaffa er rätt chef redan på första försöket
www.K2search.se.

Bra tycker jag för det är svårt att hitta en bra chef och så spom förstår sig på en.. :P

Ska hålla på med datorn ett tag nu så vi synes..

hade.:)

Tisdag 9/11

2010-11-09 @ 18:19:14 - Kategori: Allmänt
Idag har det vare en saplig dag men med ett svårt beslut.. :(

Har beslutat att jag ska ställa av min bil för det är så mycket som ska fixas innan besiktingen så jag hinner inte med och så kan jag inte fixa den innan slutet på denna månad, så jag har beslutat att ställa av den så denna månad är den sista månaden jag kör med henne och det känns inte bra :(

Elvis har reve ner en växt igen så det ligger massa jord på golvet som jag måste he upp så den inte vissnar (växten alltså) så blir det med det..

Fick nästan soppa torsk idag igen typ tredje gången på ett år typ så nu blir det inget mera soppa torsk för hoppningsvist med någon bil.. :P

Är så förbannat less så jag vet inte vad jag ska göra men en sak ska jag göra det är  att he på kaffe så jag blir kanske lite gladare iallafall..

Hade bra så länge.

Sömnlös....

2010-11-08 @ 23:52:36 - Kategori: Allmänt
Jag tror att jag har druckit för mycket kaffe för jag har bleve så pigg, jag brukar inte bli pigg av kaffe på kvällarna men idag drack jag sista koppen vid 21 och klockan är snart tolv och jag är as piss, hmm, så jag får en värkan trots allt..
Tur att jag inte är tillsammans med någon just nu för jag ligger eller snarare halv ligger med datorn i famnen i sängen så tur att jag är ensam, men ändå inte för jag vill bli i kär för tydligen så är jag kär i kärleken och det är nog sant det..

Alla tankar och funderingar vimmlar omkring i min lilla hjärna just nu och jag vet inte hur jag ska få en lösning på det hela, tankar från höger och vänster stör lixom min sömn detsutom men det är kaffet som gör det tro ja, men det var ett tag sen jag inte kan sova för jag har för mycket tankar som jag inte kan få bort ut ur hövve och det är as jobbigt tycker jag.. Så är det, så är det..

Imorgon ska jag ju se när min svåger och några gubbar ska flytta en tjur och jag har aldrig sett det men det är nog inte så märkvärdigt men det är ändå intressant för en som aldrig har sett det förut så det ska jag iallafall göra imorgon, och så blir det någ lite hemma hos lill syrran och svågern så klart men jag får se då vad jag ska göra där men jag ska vara där kl 9 imorgon bitti och så kan jag inte sova så hur ska detta sluta som? Kommer nog vara as trött imorgon och ingen reaktion kommer jag att få men det får jag säga till dom att jag inte kunde sova så det kommer dom att förstå, suck, as jobbigt.

Aja, ha det bra då så länge.. :)

Bra låt.. =))

2010-11-08 @ 20:17:34 - Kategori: Allmänt
Denna låt var mina favorit när jag var yngre, jag gjorde om den lite och det var bra men jag skrev aldrig ner den och det kanske var dumt, hehe.. :P


Måndag 8/11

2010-11-08 @ 20:06:05 - Kategori: Allmänt
Sitter framför datorn nu och lystnar på musik och har inte så mycket att göra.

Har vare hos lill syrran idag och hjälpt dom lite och det var kul så länge man har något att göra :P

Igår var jag oich svågern för att åka till gubben som skulle kolla min bil och det visade sig att det var några fel som ska åtgärda innan besiktingen det är: damparna runt om bilen ska bytas (men inte så viktigt för besiktingen) handbromsen ska bytas allt till den, känns lite jobbigt men jag ska besikta den så enkelt var det med det men jag har bara denna måna på min för att besikta så det börja bli lite jäktigt för han som ska fixa den..

I morgon ska jag till lilla syster igen för att hjälpa till dom och flytta på en tjur år en bekant åt dom så får jag vara med om hur man gör med, så det ska bli intressant.. :)

Elvis lämnar mig aldrig ifred så fort jag gåt till soffan för att vila så lägger han sig i min famn och vill ha mysa och det är mysigt men det kan bli överdrivet men det gör inte mig något, och så ska han stånga mig med men det gör inte ont (än så länge) men det kan vara problem för dom som är allergisk som hälsa på mig och han ska gå på ansiktet men då är det bara för dom attt putta bort han.. hehe.. Elak han blir då man han får bli det då.. :P

Nu ska jag hålla ppå att surfa lite till innan jag ska göra något dumt.. Hihi :P

Hade så länge.

God kväll.

2010-11-05 @ 19:59:35 - Kategori: Allmänt
Idag har jag inte gjort så mycket, har vare hos min lilla syster och hjälp dom med gården lite och så utbyggnad som dom håller på att bygga så jag har hjälp till....

Det blev inget med handbromsen på min bil idag för gubbens tjej var dålig och så var det snorhalt så det var en sandbil som sanda vägen så imorgon blir det nog, hoppas jag...

Och så måste jag beställa fjädrar till bilen med för det är tok mjukt på guppen och det är inte kul heller för det gör ont på bilen dessutom och då kanske man måste byta allt som har med stötdömparna att göra.. suck.. Icke bra, icke bra :(

Har poppat popcorn och ska peppra med aromat och sen blir det tvn och så ska jag sprätta en öl som jag har och så blir det väll cola resten av kvällen, och kanske se på Sex And The City 2 som jag har köpt idag.. :)
Sen kanske det bara bli att sova och innan dess måste jag he in kläderna till gerderoben men det får jag se om jag orka till de, har vörte så lat på sista tin och vette fasen varför..

Ajja, ha det bra alla.. :D

Avtal24.se (Privatavtal)

2010-11-05 @ 18:01:00 - Kategori: Allmänt
Ett nytt uppdrag har jag fått. :)

Handlar om olika slags avtal som man kan ha te.x hyresavtal, samboavtal, privatavtal och för mig låter det rätt så bra att man kan få hjälp fram Avtal24.se..

På deras hemsida kan man söka olika slags avtal som man vill ha och så nummer som står tydligt om man vill ha hjälp.
Avtal24 gör juridiken tillgänglig för privatpersoner och företagare via en unik applikation där du blir din egen jurist. Via ett pedagogisk flöde ställs du inför val och skräddarsyr ditt avtal utifrån dina behov. Vill du ha support erbjuder vi även tjänsten via telefoni. Vi gör juridiken tillgänglig för de som behöver den. Avtal24 expanderar nu kraftigt och vår ambition är att bli den största aktören inom juridik på nätet. Målet är att på samma sätt som nätmäklarna förändrade aktiehandeln att flytta den juridiska kunskapen till kunderna.
(Citat från Avtal24.se)

Jag som person tycker att detta låter jätte bra och kan kunna tänka mig det som behövs..
Man får betala en slant så klart så inget är ju gratis men det värkar som detta Avtal24.se vill göra det lättaste och vill hjälpa privatpersoner och företag att bli säkert och tryggt,..

Men ni kan iallafall ta en titt om ni är intresserade av ett avtal eller testamente. :)

Oh no i say.. =(

2010-11-03 @ 18:50:13 - Kategori: Allmänt

Kännde tidigare idag att jag hade ont i helsen och nu har jag ont i halsen, men jag vill inte vara sjuk men iförsig jag har ju tid men jag vill ändå inte.. :( Det är så tråkigt att vara sjuk och ingen som kan ta hand om mig men jag har ju fått tage hand om mig när jag vare sjuk så nu kan jag väll det med..

Nu funkar maskinen så jag kan tvätta men jag kan inte he in tvätten i torkskåpet så får hänga upp tvätten inne hos mig så får det torka men jag ska dit snart och ta upp tvätten från maskinen och så he en till maskin, men det är några maskiner jag ska ha igång så att tvätten blir ren och så, men jag har för mycket kläder så jag vet inte var jag ska he allt men jag ska väll komma på något bra att he dom men just nu har jag inga ideer.. hmm.

Imorgon åker min mamma och lilla syster hem så ska till dom imorgon så jag kan säga hejdå till dom och så ska jag till dom igen (min älsta lilla syster alltså) på fredag och hjälpa dom att he upp gips skivor på taket och så halv 5 på eftermiddag ska vi till ett ställe och fixa handbromsen på min bil..

Alltså jag har kommit på att det finns mycket att göra på min bil och jag har lixom inte råd om man ska fixa allt på en gång visst men då ska det vara billigt men det finns inget ställe som man kan få det billigt och det är det som är jävligt..

Vet inte vad jag ska göra så det går snabbare tiden men får ta en minut i taget känns det som.. suck..

Men men, hade bra så länge..

Olyckan i skolan.

2010-11-03 @ 13:19:42 - Kategori: Allmänt
Detta hände ju för ett tag sen och idag hittade jag bilderna så jag kan he upp dom här.. :)
Detta är ju min klasskomis (föredetta klasskompis) verk, så dum han var så glömde han he ner kroken på växlarn och körde men han hoppad bara in i bilen och körde och kollade inte och han hade precis fått C kortet..
Lärarna vart inte så super glad dom skrek "Vi ska faan ta tillbaka körkortet" och det tyckte jag att dom skulle göra tills kursen var slut så fick han tillbaka C kortet, men så blev det inte han fick behålla det och körde..

Jag och några andra satt i ett klassrum och så tillslut hörde vi en rejäl smäll och vi tittade på varann och kutade ut för att se vad som hade hänt, då såg vi det att han hade kört in med kroken in i garageporten, vi skrattade när vi såg vem det var men vi vad lixom chockad först men sen skrattade vi fast vi gjorde det seriöst så ingen kunde se men det gick bra ändå, just nu är det en provisorisk port men det kommer att kosta 30 - 60 tusen för att he dit en port för det är ju ingen liten port direkt..

Idag var jag på Vulken för att köpa en spray som heter "Piss Off" den andvänder man på kiss fläckar och lukten försvinner och den funkar faktiskt så det är bra för dom som har katter som kissar och så är det en citron lukt och det gillar inte speciellt katter, men jag ska testa om det funkar på bajs med för jag såg att Elvis hade bajsat bakom kattlådan i toan så jag ska ta bort bajset och spraya med "Piss Off" så får jag se om det funkar och så om han bajsar på fler ställen ska jag spraya där med och se om det funkar som sagt, men den sprayen är mest för kiss men jag ska se om det som sagt funkar på bajs med.. :)

Såg en hemsk film förut som heter "Paranormal Activity" den skulle nog inte vara så hemsk om jag inte hade mina stora högtalare på för när jag hade dom på så hörde man allt som gick förbi och mycket högre när spöken stampade och dyligt den var hemsk, men jag fick låna den av min kompis men det som var fel det var att det var bara engelska och ingen text men jag förstog det mesta så jag hade inga problem att se den, mitt ex och jag såg den så jag fick tolka för han så han oxå förstog så han tyckte att den var hemsk med högtalarna på, men jag hade tänkt att jag ska googla lite om filmen och så eller namnet på den så kan jag skriva upp den på bloggen :)

Hade så länge.. :P

Onsdag 3/11

2010-11-03 @ 12:09:24 - Kategori: Allmänt
Då är det november har ju vare de i 3 dagar nu men jag är så dålig att uppdatera (igen)..

Elvis gör framsteg men han är svårare att lära och uppfostra än Jessie var när hon var liten men det ska gå ändå, bara att man är strikt och är envis så går det bra men jag ska lyckas men katter är ju väldigt envisa av sig men jag är lika så. :P

Lillan har gått sönder igen men inte så allvarligt hon funkar iallafall det är bara fjädern vänster bak som har gått sönder men jag kan göra med hon iallafall men i den lugna takten så det inte går av (om det kan göra det vet jag inte)..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tvätta det kan jag inte för vattnet har fröse och det hade hyresvärden sett i helgen men han kunde inte sätta upp en lapp som stod att man inte kan tvätta för vattnet ha fröse, ne då, det kanske var för jobbigt eller någe.. hmm.

Jag vill ha en Sony Ericsson Satio men den mobilen har avgått så det finns inte längre att köpa ny om ingen affär har några kvar då, men jag får väll köpa en begagnad eller en annan mobil som jag kan tänka mig att ha, men en annan mobil vill jag ha för jag har ingen mordern iallafall.. Hövva.

Men iallafall så mår jag inte så speciellt bra just nu men jag vet inte hur jag kan säga det men känns kanske som om jag håller på att gå in i en svacka igen känns det som, allt vill ju krångla för mig så inte undra på..

Ikväll är det Greys Anatomy och premiär för Nikita och det ska jag se på, för jag har ingen skola eller jobb så jag kan ju njuta av ledigheten även om den kan vara dryg ändå.. hmm :/

Hade så länge.