Miicha

Mitt liv som jag.

Snö oväder.

Allmänt Permalink1
Igår så snöade det hela dagen samt att det blåste ganska rejält.
När jag skulle till barnmorskan så öppnade jag ytterdörren och då plogade dörren upp mycket av snön som hade drivit mot hus väggen, som tur var ändå så var det inte så mycket snö där bilen stod men tillräckligt då man skulle sätta sig i bilen så man fick lite snö i skorna.
 
Nu till morgonen så snöade det inte något men nu börjar det snöa igen, kan inte det bli vår snart?
 
Jag är i vecka 17 och det börja kännas i magen som en tennisboll ungefär men ingen spark känner man ännu men det är för tidigt för det.
Den 20 mars så ska vi till Östersund och på ultraljud så får man se hur bebisen mår i min mage.
 
Valparna är 5 veckor nu och dom busar och ha sig överallt, skäller och morra på nästan allt.
Den 22 mars så ska vi till veterinären med dom 7 valparna så dom ska veterinärbesikta, vaccinera och chipa dom så sen får dom åka hem till deras nya hem, längtar inte men ändå längtar jag då man måste städa varje dag och ja ha sig men dom är ju för söt ändå.

Gatukatten Bob, filmen.

Allmänt Permalink0
Då har man sett denna fina film.
Denna kan jag skarpt rekomendera men den är absolut inte som boken men helt klart 100% sevärd.
Vissa saker saknade man och vissa saker var det som "vänta nu, så var det inte i boken för då var det så här...." men jag ångrade inte en sekund att jag såg den filmen och kommer se den igen, garanterat.
 
 
Fin film och väldigt bra gjort och man höll på att gråta några gånger men bara för att den var fin.
 
Om ni får tillfälle att se denna film så gör det! Ni kommer inte ångra er.

Raw filmen.

Allmänt Permalink0
Skulle absolut vilja se filmen "Raw" men då vet jag att sambon inte skulle vilja det då han inte gillar sånna typer av filmer.
Just att folk har svimmat då dom sett den på bio och spytt så fick mig väldigt intresserad av att se denna film, men den lär vara äckligare än "Hostel" filmerna kan jag absolut tänka mig att det är.
 
 
Denna film kom ju ut 2016 och den är 1 timme och 39 minuter lång och är en fransk film.
 
Nä så denna ska jag hålla utkik på och så klart skaffa den då den kommer ut på dvd om den är bra iförsig men det tror jag att den är men lär ju titta bort flera gånger innan kan forsätta att se den.
Med tanke på att det är en skräck och att dom äter konstiga saker (som man tycker) så är den absolut inte barnvänlig så det är 18-20 årsgräns (?) på denna film kan jag tänka mig att det är.
 
Ska se till att man blir piggare under kvällarna så man slipper att gå och lägga sig kl 21 varje kväll (typ) och är halv dö så ska jag se på denna film då sambon har lagt sig.
Längtar redan nu.
 
Eller om man ser den på dagen så man slipper mardrömmar ;)
Till top