Miicha

Mitt liv som jag.

Snyft film!

Allmänt Permalink0
Såg på Max som min mamma tipsade mig om.
Efter 15 minuter ca på filmen så utbrast jag i gråt så hans tränare/ägare dog och dom sulle på begravning, Max drog och gnällde i koppel och siktade sig på kistan som var längst fram i kyrkan med Amerikanska flaggan på.
När han som hade Max i koppel tillslut släppte han så sprang han raka vägen till kistan och la sig framför den tills allt var över, men då dom skulle gå så ville inte Max det.
Max fick syn på hans bror (marinsoldatens yngre bror) och var fast vid honom men Justin som han hette ville som inte ha hunden men det var en familjemedlem tyckte mamman i huset.
Dom tog hand om hunden men han var väldigt rädd av sig för alla skott och höga ljud, med tanke på att dom var ute i krig med Max tidigare.
 
Justin fick tillslut tycke för Max och började träna honom så han kunde bli en "normal" hund igen.
Max är en belgisk vallhund.
 
Max gör allt för att skydda Justin och lyder honom väldigt bra tillslut.
Det är mycket som händer i filmen och jag rekomendera den väldigt starkt.
 
Jag kände efter jag grät några gånger under filmen att jag älskar djur och att jag är väldigt tacksam över att jag har en hund som är så väldigt snäll och fin, ska aldrig leva utan djur.
 
Denna film är baserad på de krighundar som finns och vad dom har varit med om och hur dom jobbar som inom marinen.
 
Helt klart värt att se denna fina film!!
 

Mysigt!

Allmänt Permalink2
Idag fick jag lamporna jag beställde, jag var så ivrig för att he upp dom.
Jag vart väldigt nöjd och så kan man justera så det kan blinka och massa annat, som julgranbelysning ungefär.
 
 
En rätt så dålig bild men det duger så länge.
Mysigt vart det och så är det ju olika färger.
 
Så nu får man ta det lungt ikväll och titta på tv och mysa en stund innan man ska knyta sig för natten och se var morgondagen har att erbjuda en.

Matcha.

Allmänt Permalink0
Färgade håret förra veckan och så i helgen köpte jag passande hörlurar, det måste ju passa hårfärgen!
 
Jag har lila färg nu på huvudet och trivs väldigt bra idet och tycker att jag själv passar i det.
Sen så älskar jag rosa också men denna var nog mörkare rosa på hörlurarna, eller mer åt lila hållet?
 
Mår illa som fasen men jag tror att det beropå att jag och sambon åt kokosbollar och då är det nå skum i dom som jag kanske inte tål för jag åt två sånna och så fick jag tvär ont i magen sen, händer samma sak då jag äter för mycket vispgrädde så då måste jag ta laktos fri grädde så är det okej.
Är jag känslig för laktos?
Men mjölk och andra produkter går väldigt bra men vissa inte.
Konstigt är det.
 
Räkningarna är betalda så nu kan man återgå till sitt och vänta tills nästa gång det är dags igen.
 
Sabaton har ätit lite och det känns väldigt bra, han hade bakbena på brödrosten och framtassarna framför kattmatskålen, såg väldigt gulligt ut.
Och sen så testade jag honom (som andra tre) att jag he dit handen för att se om dom morra eller inte, Sabaton morrade inte och jag gick därifrån.
Så om dom skulle morra åt mig så her jag dit handen igen och igen och sen ha jag handen kvar där ett tag tills dom fortsätter att äta, jag gillar inte då mina djur ska morra då man tar dit handen åt dom utan att dom ska lita på att man inte tar maten ifrån dom så det lär jag bort dom. :-)
 
Nu har man tagit medicin och se om det tar sig något och sen ska jag fixa mig till sängen och nosringen hittade jag efter att den varit borta i två dagar (ren panik får jag då den är borta och känns så skönt då man hittar den igen och den är direkt inte stor heller) så nu sitter den där på näsan som den ska och så man vaknar kl 05.00 imorgon bitti så man kan jobba 8 timmar och sen hem och dalta på lite.
 
Ha det bra! <3
 
Till top