Miicha

Mitt liv som jag.

Torsdag, ensam med djuren.

Allmänt 2020, familj Permalink0
Gubben är på jobb och jag hemma och fundera på om man ska satsa på att skriva en bok, vad för bok ska man skriva om? Hur kommer man igång med en sådan bok man tänkte göra? Hur mycket måste man forska för att det ska bli en bra bok? Massor med frågor som virrar omkring i min hjärna medans jag ser på Johan Falk på Netflix.
 
Någonstans måste man ju som börja gällande en bok men frågan är ju fortfarande, var ska man börja, har googlat en hel del men finner inget som är nå. Kan jag då kontakta en författare om hur denne började som? Kanske man kan göra det men då är också frågan om vem man ska kontakta isåfall.
 
Sov rätt så länge idag så det var bara att kliva upp lite snabbt efter bebisen haft sin match i magen och klä på sig och gå ut en sväng med hunden (hämtade hem henne förra fredagen), sen tänkte jag se på The Outsider på HBO Nordic baserad på Stephen Kings bok som är så bra, serien verka vara minst lika bra som boken och jag tycker att man ska läsa boken före innan man ser serien så man hänger med lite var som händer annars är det ju risken att man inte förstår något av vad som är och inte är. 
Kaffet är även klart så man ska ta en kopp till att börja med och se på Johan Falk en stund, passa på då man är ensam med djuren och gubben ute, haha! 
Tyvärr kan jag inte göra så mycket då bebisen är så långt ner (vecka 27, slutet) och gör ont då man gå lite längre sträckor med hunden men måste träna lite på det och komma igång med motionen, så mycket att tänka på just nu så man vet varken ut eller in vad som man ska göra först.
 
Nog om detta, ska se på Netflix och ta mig lite kaffe så man blir som folk.
 
Ha det bra så länge tills jag skriver igen. Pussis
Till top