Miicha

Mitt liv som jag.

Dagens middag.

Allmänt Permalink2
Idag så vart jag sugen på en hamburgetallrik.
Fixade hamburagre, bröd, ost (cheddar som är till burgare), gullök, bacon och tomater och la det på en tallrik tillsammans med friterade pommes.
Åh det var så gott!
 
 
 
Jag lagade inte maten utan det var min sambo för jag pallade inte att fixa det då dels så fick jag vallningar som det kändes, men jag svettades som fasen och sen så yrsel så jag gatt sätta mig en stund.
Vet inte om det var panik ångest jag fick eller om det är något annat men sambon fixade det ändå, men annars älskar jag att laga mat men idag pallade jag inte riktigt det.
 
Men nu är man mätt så nu ska man vila en stund så man orkar med kvällen efter all yrsel och dyligt.
 
Ha en skön kväll! <3

Zalando! :)

Allmänt Permalink0


Kollage Zalando
 
1. Hatt | 2. Jacka | 3. Jeans | 4. Skor | 5. Glasögon
 
Sponsrat inlägg

Dom har väldigt fina outfit, denna collage är grymt snyggt och ville dela med mig av den till er! :)

Sushi.

Allmänt Permalink1
Idag så for jag till jobbet men jag for hem några timmar senare då jag känner mig så konstig, mådde illa, yrsel och så trött som fasen.
Innan jag for hem så passade jag på att handla lite mjölk och såg att det var extra pris på sushi, sist jag köpte det där så var det inte gott men när jag hade ätit riktig sushi då jag och sambon var i Örebro så älskade jag det.
 
När jag väl var hemma så började jag äta av sushin jag köpte och njöt varja tugga och ångrade att jag inte köpte en till för det var så gott!
 
 
Även om denna inte är färsk på något vis så var den så god och det är synd att dom inte har något sånt här där jag bor utan på andra byn där mitt arbete finns och där är jag varannan dag nu mera, men så gott det var och jag vill nu ha bara fler att smaska på!
Till top