Dream away.

2015-06-26 @ 11:35:29 - Kategori: Allmänt
Drömmer om många saker, drömmer att förfylla de jag drömmer om. Men hur?
Jag drömmer om att jag ska ha ett stort hus med många rum så alla ryms så man inte behöver trängas som man gör nu i huset.
Drömmer om att ha min dröm bil som jag vill ha, min dröm hund vill jag ha även dröm katten.
 
Drömmer om att vara ekonomisk oberoende så man slipper oroa sig för pengar varje månad.
Drömmer om att vara en starkare person än vad jag är nu, vill kunna säga ifrån och säga vad jag tycker och känner direkt än att man ska gå runt på fritiden och muttra om varför man inte ha gjort något åt det.
 
Jag har drömt sen jag var liten att jag ha en bond gård där jag har några djur, inte för många utan snarare som en hobby som man kan hålla på med i hemma, även så jobbar man på dagarna så kommer man hem och sköter om djuren.
Isåfall så vill man ha, häst, en eller två kor, får och höns, mera tycker jag inte man behöver utan det är ju dyrt också att ha så pass med djur men det är min dröm i alla fall.
 
Men jag skulle egentligen ha fullföljt mina drömmar sen man gick i skolan, jag skulle ha kämpat mera när det gäller betygen så man fick den utbildning man ville ha men inte kunde få komma in.
Jag ångrar mig verkligen att jag inte kämpade mera i skolan men jag var så less och så kärleken kom emellan.
Jag har utbildning nu men det räcker inte, utan jag vill kunna utbilda mig mera till det jag verkligen vill hålla på med men jag känner mig så gammal att börja med någon utbildning eller kurs, men jag är inte för gammal för det men jag känner mig det att jag har svårt att lära mig.
 
Men mina drömmar kommer alltid att vara där hos mig och jag kommer att kämpa även idag om att få någon av mina drömmar uppfyllda.

Yeey.

2015-06-24 @ 15:48:32 - Kategori: Allmänt
Sitter här vid datorn och lyssna på musik och ser att det regnar ute.
Ska snart börja med maten och idag blir det mjölkstuvade makaroner med körven, mums blir det!
 
Tvättar den andra maskinen nu som har typ 2 timmar att tvätta för var gång.
Grymt sugen på sushi men det är långt till den närmsta resturang som servera sushi.
 
Har diskat även så nu är det klart med den tills nästa gång det blir massa disk.
Sambon kom hem på lunch så han åkte 3.5 mil för att fara hem för att hämta ett papper som han glömde, tur att man kan ta ut atk på vårat jobb.
 
Zelda ligger på soffan och har nog somnat och katterna ligger nog någonstans och myser.
Ska ner till källaren och se om det blir varmvatten så man kan duscha ikväll för imorgon ska man åter till jobbet och jobba hela dagen lång.
 
Sen har jag beställt två saker som inte kostade alls för mycket, det var en sån där potatis skärare så man får pommes så man slipper skära själv så är det bara he in i fritösen, sen bestälde jag även en nosring till mig då jag som har hål i näsan.
De kommer nog nästa vecka :)
 
Ha de gött så länge!

Black Shelton!

2015-06-24 @ 11:12:27 - Kategori: Allmänt
Började lyssna på denna grymma artist för någon dag sen, blev förälskad.
Jag lyssnar mest på rock, hårdrock, metal, heavymetal, dance, trance och så vidare och country har jag som lite skäms över.
Men country för mig är ju sommar och jag blir så glad över att jag lyssnar på denna musik sort.
Samma gäller med raggar låtar är ju typiskt sommar för mig men det kan man lyssna på året runt och är minst lika bra för det.
 
Black Shelton såg jag då jag var inne på MySpace och kollade va det var för artist och sen så fastnade jag för honom och rösten gör så jag får rysningar av nå slag.
Nä, han är skit bra!!
 
Denna låt är ju så klart en cover av Kenny Loggins från 1984,men Black Shelton sjunger denna i den nyare filmen av Footloose som kom 2011.
 
 

Kakor och film.

2015-06-23 @ 20:59:40 - Kategori: Allmänt
Kom på att jag hade Oreos i skafferiet, tog fram de för det skulle passa bra då man ska se på en film som är på tv6 och bara mysa.
Och så klart när man äter Oreos så är det ett glas mjölk som gäller för då blir det mycket godare då man äter dessa goda kakor!
 
Säger bara det! Yummy!!
 
Perfekt slut efter en dag på jobbet! 

Grillat.

2015-06-23 @ 17:42:14 - Kategori: Allmänt
Idag så bjöd jobbet oss alla på grillat på lunch, super gott var det.
Sambon grillade min karrée men var lite bränd och vågade inte äta det riktigt som var alldeles för bränt så då lämnade jag det åt sidan, är rädd att jag blir värre om magen då man haft magkatarr.
Men ändå så äter man stekt och dricket kaffe samt cola men om det är för bränt så blir jag lite smått rädd.
 
 
Man känner sig lite bortskämd så man blir bjuden så här på jobbet, men synd det är för sällan ändå.
Samt en god sallad vart det.
 

Att vara en extramamma.

2015-06-22 @ 07:58:59 - Kategori: Allmänt
Som rubriken är så är jag ju en extramamma.
Jag älskar barn, men jag är inte van att bo med barn så därför kan det vara rätt jobbigt.
 
Jag vet inte vad dom gillar att göra, vet inte vad dom gillar, vet inte om jag kan säga ifrån då dom gör något som jag inte accepterar.
 
Jag känner mig som en bra extramamma för jag ger dom mat och godis och kärlek även om det inte är mina barn, men jag vill ha mina egna.
Även tycker jag är jobbigt då jag känner att jag inte kan sätta de reglerna jag vill ha här hemma i mitt eget hem, även om det är sambons hus och hans barn.
 
Jag har inga barn men har varit ett så man vet på ett ungefär hur det funkar som då man mins då man var själv vid den åldern.
Just det jag tycker är jobbigt är att man inte vet vad man kan göra med dom då dom inte säger vad dom tycker är kul förutom att det ska kosta för mycket pengar, men vad gillar dom att göra? Vad tycker dom om för mat?
Jag vet inte för varken sambon eller barnen säger utan går bakom min rygg och säger vad dom tycker än att gå raka vägen till mig och säga vad dom tyckte.
 
Kan jag vara hård mot dom? Kan jag fostra andras barn? 
Det är sånna frågor som bara virrar runt, för jag känner ju inte barnen och det kommer jag nog inte att göra då dom nästan aldrig är här hos oss.
 
Alla dessa saker kan vara påverkan av mitt handikapp och då kan jag bara tycka att allt är jobbigt eller att jag svär så mycket men det kan jag inte rå för men just att jag har massa funderingar om vad jag kan göra och inte göra, är jag en dålig extramamma?
Nej det kan jag inte säga att är för ger dom mat och gotta och försöker göra saker dom barnen men det är svårt.
 
Men största frågan är: Kan jag fostra sambons barn?
Det har jag ingen aning om, det är ju inte mina barn utan min sambos och hans ex.
 
Det är väldigt mysigt att ha barnen här hemma men att jag tycker att det är jobbigt då det är skrik på morgonen och massa prat i sängeb på kvällarna så man sover, bara de tycker jag är jobbigt utan då ska det vara lugn och ro.
Göra fel samma sak om och om igen även om man säger till, det är nerverande.
 
Som sagt, jag är inte van att bo med barn och då kan allt verka fel och dels så kan jag inte riktigt hantera vad jag säger framför barn och det är jag inte medveten om och sambon säger inte till om jag gör fel eller säger fel.
 
Jag tycker det är jobbigt då man inte känner barnen och jag får som ingen chans till det och jag vill lära känna dom mer än vad jag gör nu, men jag vet inte hur jag kan göra som.
 

Sol och glass.

2015-06-21 @ 16:43:25 - Kategori: Allmänt
Så här vart min klippning, rätt bra faktiskt.
Satte oss ute med en varsin glass och njöt av solskenet som var/är, men jag som är lite känslig för den hettan klarade inte av att vara så ute så länge så vi gick in.
 
Vi hade inte så mycket mat hemma så jag rörde ihop en äggröra som var så god tyckte min sambo.
 
Jag hade:
5 ägg
5 msk vatten
Rökt skinka
3 små vitlök (pressad)
1 tomat
Ost som jag skar i bitar
salt
svartpeppar.
Sen är det bara att röra om och ha lite smör i pannan och röra om.
Mums vart det!
 
Sambon stekte kyckling och ska ha potatisgratäng som jag gjorde fördan.
 
Nu kaffe efter middagen.

Klippt håret.

2015-06-21 @ 14:03:04 - Kategori: Allmänt
Nu har jag klippt håret eller snarare trimmat det.
Det vart kortare än vad jag va ute efter så det vart 12 mm nu, men tur att det går snabbt för håret att växa så nu blir det inte klippa på ett tag.
 
Vart irriterad på det var långre ovanpå huvudet än på siderna, det såg inte så bra ut men nu blir det bättre iallafall.
 
Ska ställa mig i duschen så man slipper att klia ihjäl sig och sen går jag nog ut och sätter mig i det fin fina vädret som vi har här.
 
Elden nere i pannan har gjort sitt nu nästan så det är nog på 65 grader nu så nu kan man duscha så man slipper att frysa så mycket när man duscha.
 
Ska lägga upp en bild sen om hur det vart men jag har ingen före bild så men hade längre än vad jag har nu iallafall.

Varannan dag.

2015-06-21 @ 12:00:18 - Kategori: Allmänt
Verkar som att jag bara skriver här varannan dag, lite mysko.
Igår så hände det inte så mycket här hemma mer än att man sov nästa hela dagen som det kändes och såg på filmer och sen gick man och la sig.
Tråkig dag igår även om det var soligt och fint ute så var man inne hela dagen, men var inte så pigg igår.
 
Idag är jag lite piggare och tänkte att jag ska ta och låna sambons hårtrimmer så jag kan trimma av lite hår från huvudet så det växer lite jämnare för nu ser det lite konstigt ut.
 
Sambon som är så duktig har ställt sig för att diska och jag satte mig med mobilen och spelade lite men nu ska jag upp och göra något nyttigt för har en känsla att vi får besök idag, men det blir nog inte så tror jag ändå.
Men lika så bra att man är på bena och gör något.
 
 

Midsommar!

2015-06-19 @ 13:18:47 - Kategori: Allmänt
Midsommar är det idag och i Junsele som alla midsommar är det bilträff.
Sambon ohc jag for dit men vi gick aldrig in på själva träffen så vi for och raggade en stund och sen for vi tillbaka hem.
När vi var på vägen hem så dök ett rådjur fram och ingen av oss hann se den då den dök upp från massa virke efter vägen.
Jag som körde, körde på den stackars rådjuret och panik bromsade och sa "Nääää!".
Som man ska göra så ringde jag till 112 och sa att jag hade kört på ett rådjur och dom kopplade mig vidare, jag svarade på alla frågor.
Medan jag var i luren så kom en gubbe som hjälpte oss att avliva rådjuret så den slapp lida då jag inte kan avliva själv.
Efter jag avslutade samtalet med polisen så kom en jägare som tog undan den avlivade djuret åt sidan så han kunde ta rätt på den sen.
 
Jag som är van att se döda djur reagerade inte så mycket men just att jag hatar då djur plågas så ville få det gjort då man inte kan hjälpa den.
 
Vi gjorde det bra och man ska ringa 112 då man kört på ett djur, annars räknas det som smitningsolycka och då kosta det dyrt.
 
Hoppas ni får en bra midsommar alla! <3

Fjäll bilder.

2015-06-16 @ 18:23:47 - Kategori: Allmänt
Sambon, jag och barnen for en dags tur idag med bilen.
For mot Geddede, Stora Blåsjön, Stekenjokk, Vilhelmina och sen hem igen.
Mycket härligt var det att fara en sån sväng och lite dräggel vart det efter vägen då man fick se fjällen som jag älskar.
 
 
Och sen tillsist tre renar.
 
Det blev mycket mera bilder men tog dom bästa. 

Över trött.

2015-06-15 @ 19:52:04 - Kategori: Allmänt
Över trött då man vaknade 5 imorse och jobbat hela dagen, har ont i fötterna samt höften och ryggen.
 
Jobbade ändå rätt bra även om det var lite segt till morgonen och jag drack "monster" som räckte hela dagen tydligen men något piggare vart man inte på det, blir inte det tydligen på energidryger och inte kaffe heller.
Vet inte vad jag ska göra för att bli lite piggare i tillvaron så man orkar jobba samt att hålla på hemma på kvällen då man kommer hem.
 
Middagen var klar då jag kom hem så det var bara att sitta ner och äta, trodde att jag kunde få lite lugn och ro men det kunde jag som glömma direkt.
 
Så ikväll blir det en tidig kväll så jag kan få sova och hoppas att jag får sova ut lite imorgon så man blir lite utvilad.
 
 

Awsome.

2015-06-14 @ 10:06:08 - Kategori: Allmänt
I fredags så fick jag en fin blomma och en ros av min sambo, jag som är dåligt på att säga tack sa tack med ett leende och var glad att jag fick blommor som var så fina.
Här nedan ser ni blomman jag fick av honom.
 
Igår så for vi och barnen till sandgropen och skjöt lite med luftgeväret min sambo har och så klart så tog ett eller ja flera foton på mig då jag höll på att sikta för att skjuta på målet.
Det var väldigt kul och så var det så länge sen jag skjöt så där.
Sa igår att vi kunde göra det idag med men det vart som lite trisst väder idag med inslag av regn.
 
Super kul var det :)

Pelagoner.

2015-06-12 @ 11:59:35 - Kategori: Allmänt
Igår då jag var på jobbet och inget hade att göra så då passade jag på att fara på ica och se om dom hade något hundben till Zelda, inget hade dom utan dom små bena men dom äter hon upp så snabbt.
Men då jag ändå var där så såg jag att dom hade pelagoner för 25 kr styck och jag tyckte dom var så fina, så då köpte jag två.
Jag var så less att ha plastblommor på vardera sida av ytterdörren så då var detta passande.
 
Bättre detta än plastblommor som såg så fula ut så dom hamnade i soptunnan direkt man kom hem från jobbet.
En i vardera färg så förgyller det mycket när man går in och ut från huset.
 
Jag som älskar rosa så var detta passande (bilden ovan) men det kommer ut flera blommer så småning om då man ser lite knoppar på blomman.
 
Lite inslag av ljusrosa, denna kommer också få fler blommor som ska blomma ut.
 
Vart riktigt nöjd ändå trots att man inte kan så mycket om blommor men frågade några för att vara riktigt säker så nu ska man klara detta :)

To be different.

2015-06-10 @ 19:47:49 - Kategori: Allmänt
Har sen liten alltid känt mig annorlunda och inte som dom andra barnen, kunde däremot inte veta vad det var för fel på mig då jag inte var som dom andra.
Kände så ett tag  och även nu känner jag mig annorlunda men på ett jäkla bra sätt.
Jag vill inte vara som dom andra heller och det tycker jag att ingen ska vara men det är upp till var och en.
Smörar inte för någon heller då jag inte gillar att man ska göra det utan man ska uppnå sina mål på egen hand och inte för att man ska smöra för folk, det blir väldigt dåligt i slutändan ändå.
 
Jag vill absolut inte vara som alla andra utan jag är mig helt enkelt och det kan vara dom som inte förstår det eller acceptera det men det struntar jag i, för jag kämpar än idag 11 år senare jag fick min diagonos för att bli den personen jag verkligen vill vara och jag har en bit kvar att vandra.
Sen detta med folkskillnad vi har här i vårat underbara land det hatar jag för jag ser det så mycket i min vardag och är så less på det.
Alla är vi värda att synas och höras och inte bara vissa som ska göra det, så det är mycket folkskillnad och det gör mig rasande.
Jag vill få stopp på det hemska skillnad som man gör.
Aldrig att jag skulle behandla en annan för att någon har smörat in hos mig som en som inte ha gjort det utan jag behandla dom precis som jag själv vill bli behandlad som.
Nu har jag vissa problem som kan vara jobbiga att förstå enligt vissa men jag kämpar och försöker att förstå hur jag kan vara som i vissa stunder men folkskillnad det gör jag då inte.
 
Att vara annorlunda kan vara svårt då vissa kanske inte acceptera det eller så är dom fega själv att vara det.
Jag är helt och hållet mig själv men har vissa stunder svårt att visa det men det kommer fram mer och mer för jag är en helt crazy women och det kan jag inte visa för andra på det sättet som jag visar då jag är hemma ensam tex.
 
 

Loppis på nätet.

2015-06-10 @ 14:41:00 - Kategori: Allmänt
Har hittat en bra sida på internet som man kan sälja sina saker som man inte vill ha eller inte behöver och så kan man få en slant för det.
Om man inte vill ha en loppis hemma så är detta perfekt med att sälja sina saker på loppis på nätet.
 
Jag har lagt ut på den sidan och kommer att lägga ut flera saker på loppisen på nätet för dels så är det gratis att annonsera och så är det bekvämt att sitta framför datorn och kolla på loppis som jag däremot älskar.
 
Här är min annons som jag har lagt ut och det är i Strömsund.
 
Det finns så mycket mera på Citiboard som man kan fynda och kanske man hittar en sak som jag länge vilja haft men inte hittat?
Citiboard finns i hela Sverige så klart och gratis att lägga ut sakerna man vill få bort.
 
Så gå in på sidan och fynda en massa saker eller sälja det du inte vill ha kvar eller som bara är hemma och dammar, för det ska jag göra.!
 
Lycka till med att sälja.!
 
 
 
 
citiboard.se

Glad hund.

2015-06-10 @ 11:06:03 - Kategori: Allmänt
Köpte ett hundben till Zelda idag och som valigt blev hon helt tokig då jag öppnar den.
Hon hoppar och hon nosar och hon biter mot den och bara är så glad att hon får ett ben som hon älskar att tugga på.
Bilden här bredvid är en äldre bild på Zelda då hon är med sin gris som hon fick för ett tag sen som hon nu har dödat så den är ändå lika rolig som då.
 
Denna hund är helt fantastisk!!!
 
När jag sitter på siffan och hon hoppar upp så kan hon lägga sitt huvud mot mitt bröst och vill krama en stund.
Igår kväll så låg hon i hörnet på soffan och bara låg där ett bra tag och sen så ville hon ha sitt huvud mot mitt kvä och somnade ett tag tills det vart varmt så hoppade hon ner.
 
Hon är väldigt tacksam över det hon får (specellt ben) så då är det mycekt roligare att ge henne saker för hon blir glad hela hon och är med den saken bra länge.
 
Men hon har bra mycket kvar att lära.
Den 16 fyller hon ett år och då ska hon få något väldigt gott som hon sak få och då får ju katterna något gott också.
 
Men min yngsta katt Lasse som är grå han fyller 2 år den 12 juni så då blir det gotta då också så klart.
När mina djur fyller år så då får dom god saker precis som jag eller någon annan får i huset då man fyller år.
 
Nu ska jag se på Desperate Housewives och sen på reklamen ska jag göra mig latte och hårdbröd med getmese :)

Trött och frusen.

2015-06-09 @ 22:09:34 - Kategori: Allmänt
Jobbade hela dagen och idag så tyckte jag att jag gjorde ett bra jobb.
Stod för de mesta och vilade emellan åt då jag fick så ont i fötterna, när jag satt mig så bara värkte det på fotvalven och hälen.
Jag gnäller inte så ofta att jag har ont men då jag har ont så säger jag det så alla vet att jag har ont, men det är bara synd att man inte får den resposen som man vill.
 
Men jag gjorde ett bra jobb.
Jag hade inte ont i axlen något idag så det är SUPER bra och kändes så skönt att det inte värkte men synd bara med fötterna.
Jag måste nästan kolla upp med fötterna om det är något jag ska göra för att det ska bli bättre för jag har haft problem med de sen jag var liten, sen är det jobbigt att ha problem med fötterna då man använder de mest.
 
Sen är jag smått frusen för att jag är trött så jag ska nog gå och lägga mig i sängen.
 
Zelda som varit med oss på jobbet är totalt slut körd och legat mest efter vi kommit hem.
Hon låg på soffan ett tag och hade huvudet på mitt knä och somnade till och då fick jag en liten klump i halsen för hon har inte gjort det förut och kände mig så glad att jag har en hund igen efter så många år utan.
 
Hostan vill vara ihop med mig sen några dagar tillbaka och jag vill som göra slut men hostan den vill vara kvar hos mig, tyvärr.
Måste nog vara hård och säga att jag inte vill vara ihop längre med hostan så den kanske förstår att det inte funkar mellan oss längre.

Be strong.

2015-06-09 @ 19:55:34 - Kategori: Allmänt
Har mesta dels försökt att vara en stark tjej, jag har även lyckats.
Det är så mycket man måste vara stark på och vissa gånger så orkar man bara inte vara det då allt går emot en.
När allt går emot en så känns det som att man släcker elden med is och det bara tunnar ut, man bara känner sig le lös och inget orkar man att göra åt det än att bara gömma under täcket.
 
Jag har försökt att vara stark och det gör jag än idag, jag kämpar dagligen, kämpar med att vara en bättre människa och mina starka problem jobbar jag med.
Det är nog inte så många som vet vad jag kämpar för då man inte får den inblicken att någon är så speciellt intresserad av vem jag verkligen är, men det finns dom som vill lära känna mig också helt klart.
 
Jag har blandade känslor med eld och vatten och ibland krockar det och bli kaos och då fungerar jag inte alls och bli depprimerad, kan även få ångest för minsta lilla ibland då jag är som svagast.
 
Jag har problem och det har vi alla men som vissa har som sjävlkarhet med en sak som jag kan ha väldigt svårt med så då försöker jag vara stark och lär mig den svaga punkten och kämpar för att jag ska uppnå.
 
Jag kämpade med att få drömmen som lastbilskort och jag klarade det, nu har jag kämpat med att få köra men jag har som gett upp med det.
Nu drömmer jag om att få skriva men det är ju svårt men jag kämpar fortfarande med det och försöker göra gott ifrån mig då jag skriver.
 
Som jag tänker ibland då jag känner mig svag "Jag är en kämpe, jag är en kämpe", då kan det lyfta upp mitt sinne och verkligen kämpar för att uppnå den personen som jag verkligen är och som jag i nu läget ha svårt att visa.
 
JAG ÄR EN KÄMPE!

Forgotten bortglömd.

2015-06-08 @ 21:20:12 - Kategori: Allmänt
Ibland så känner jag att det är ingen som vet att jag lever, var finns jag? Vem är jag? Vad är jag för dom?
 
Ibland så tror jag att jag skrämmer bort folk för att jag är som jag är, för jag är inte perfekt eller som alla andra utan jag är mig själv och det är jag stolt över men att jag tror att vissa är blyg och kanske inte vet hur dom ska uttrycka sig egentlemot mig.
Men jag är inte farlig på något vis men varför är det då ingen som vill vara min vän där jag bor?
Jag har alltid haft svårt att få vänner sen liten men oftast så har jag en vän eller två en period och sen slutar det bara så där tvärt, då blir det funderingar hos mig om vad jag gjorde för fel men inget svar får jag.
 
Känner mig bortglömd.
Bortglömd och ensam.
Visst jag har sambon och tre djur men det gör det inte bättre och inte sämre heller för visso men jag behöver vänner som man kan hälsa på och vänner som kommer och hälsa på men det är inte vänner heller som gör så jag känner mig bortglömd utan nära och kära som man verkligen behöver i sitt liv som lixom är borta.
Den nya familjen jag vill lära känna finns långt bort och känner mig inte riktigt tillfreds på den sidan heller.
 
Är det mig det är fel på eller är det dom?
 
Behöver mer folk omkring mig men jag orkar inte försöka mera att locka hit folk, jag har försökt.

Naturen.

2015-06-08 @ 11:10:16 - Kategori: Allmänt
Igår for jag och sambon till mitt favoritställe, vi fick väldigt god mat och så en god efterätt.
Satt där med dom och surrade och Zelda fick springa av sig väldigt mycket och sen efter efterrätten så gick sambon och jag till dödafallen som det även heter Sågfallet.
Men före allt det där så gick jag sambon och fostermamman ner till en fotbollsplan och kollade lite där och på en paintball bana som även fanns där på området.
Så tog fram min mobil och fotade rätt mycket då jag älskar naturen och vatten.
 
Här är paintball banan, har vilja länge att prova det men det får nog bli längre fram.
 
Stod på en träbro och tittade på hur det forsade, en rejäl fart.
 
Här kommer bilder på promenaden till fallet.
 
Här är bildena på Döda/Sågfallet samt bilder på laxtrappan, vilket jag alltid (fördetmesta) går till då jag kommer hit
 
Sen vägen tillbaka till stugan.
 
Där vart det inte mycket bilder men väldigt fint är det att gå där.
Det var rätt många år sen sist jag gick just där jag brukade gå när jag var yngre med min kompis, min sambo litade nämligen på mig om vart vi var på väg men jag sa "Om man kommer vilse så är det bara att höra efter älven så då kommer man alltid fram till något", men jag var aldrig vilse utan visste var jag var.
Älskar den skogen, älskar att vara i den stugan, men synd det varade en dag.

Gammal klassiker.

2015-06-06 @ 20:15:02 - Kategori: Allmänt
Låten som jag har delat med mig är mig en gammal klassiker.
När jag var yngre så förstod jag inte vad den handlade om då jag var väldigt dålig på engelska men förstod att det var om saknad.
Låten än idag är väldigt bra, sjunger och njuter av den då den går på mina högtalare.
 
 

Sen frukost.

2015-06-06 @ 13:02:34 - Kategori: Allmänt
Vaknade och tog fram mobilen för att kolla på Facebook som jag brukar göra då jag vaknar.
Trött och slö så tänkte jag att jag måste kolla på klockan, nästan tolv var den.
Hör sen att sambon börja närma sig sovrummsdörren där jag och Zelda (the dog) var.
Han öppnade dörren och sa "Waike waike, jag har frukost med mig", sträckte på mig och tittade att han hade coca cola brickan med två mackor var och en mugg och ett glas med mjölk i samt ett ljus som brann.
Zelda ville också ha lite frukost så sambon gick för att hämta lite torrisar med det dugde inte riktigt utan hon ville ha de vi åt, hon började sopa efter sig med nosen så vi la ner skålen med torrisar på golvet så att hon hoppade ner och åt lite av de men hon fick också bitar av mackorna.
 
När vi hade ätit klart med frukosten så tog sambon och hämtade kaffe, så klart så fotade jag på brickan så jag kunde dela med mig den på Facebook helt klart.
Zelda som vart lite ivrig till slut och hon är ju inte den minsta hunden hoppade upp på sängen medans jag höll i mitt glas med varmt kaffe, jo, hon stötte till mig med hela hennes kropp nästan så jag spillde kaffe på täcket.
Turen var att man inte brände sig då man hade täcket på sig men får byta lakan sen igen, men skällde inte så mycket på henne, inte mer än "Men Zelda, ta det lungt du är inte så liten" så la hon sig ner på sängen och tittade på oss när vi drack vårat kaffe och ville att någon av oss skulle gosa med henne.
 
Då var frukosten över.
 
Jag klädde på mig, tog med mig mobilen som alltid följer mig nästan överallt.
Hedde på tvn och datorn.
Så nu är det en film som man sett flera flera gånger på viasat comedy, "Mitt stora feta Grekiska bröllopp", men den är rätt så bra men det finns inte så mycket mer att se på.
Men som jag tycker, det är ju nationaldagen så borde det ju vara svenska filmer på tvn hela dagen?
Men det är som det är.
 
Nu ska jag ta det lungt och bara vara.
 

Pink heaven.

2015-06-05 @ 22:58:42 - Kategori: Allmänt
Tog bilden nu och det var i lite rosa nyans på himlen.
Väldigt fint!
 
Jag tog sambon ut en sväng ikväll och raggade lite på byarna, välbehövt.
Nu så ser vi på en film och jag små fryser och har ont i öronen rföter då man varit förskyld och i fundering på att man ska ta och sussa.
Imorgon så kan det bli lite mek i min gamla bil så man kan få igång henne någon gång, men just nu startar hon inte men det är pluss polen på batteriet som man måste ta och reka på lite och så ooken måste rengöras rejält (alltså ta bort rosten), sen så är det nog inte så mycket till på den att göra inör besiktning utöver luftning på bromsarna.
Alltid kul med dom små bilarna, hihi.
 
Ha en bra fortsatt fredags kväll med mys. <3

Lyxmiddag för två.

2015-06-05 @ 17:29:25 - Kategori: Allmänt
Denna super goda middag gjorde jag idag till mig och min sambo.
Pepparbiff med hemmagjord potatisgratäng.
 
Sambon åt upp gratängen snabbare än köttet.
Sa till honom "Du måste ju äta köttet också", men fick som svar "men gratängen är ju så god".
Alltid glad då man får så pass bra respons på det man gör så vill man göra det flera gånger, som turen är så finns det över tills imorgon.
 
Så nu är man mätt och belåten, så en kaffe tår på detta skulle vara pricken på i´et.
 

Åter tillbaka.

2015-06-05 @ 13:37:44 - Kategori: Allmänt
Haft lite problem med internet men nu är jag åter tillbaka med bloggandet.
 
Har varit sjuk sen i måndags med en förskylning som min sambo smittade mig med, känner mig bättre nu men inte 100 frisk ännu men är på benen.
 
Idag ringde min kära läkare till mig och var så orolig att jag inte hade hört av mig till dom då jag varit sjuk, han underade hur jag mådde och sa att jag varit sjuk, men det känns bra att dom var orolig för mig då jag inte hade hört av mig något till dom.
Så jag kan sluta med att besöka HC om jag nu så vill och har tillräckligt med styrka, så jag kan alltid göra ett försök.
Men just att läkaren ringde så där till mig gav mig väldigt bra med styrka och stöd så jag kan sluta med det där och fortsätta mig egna väg.
 
Super bra!

Värk som fasen.

2015-06-01 @ 14:21:05 - Kategori: Allmänt
For till jobbet imorse som vanligt.
Jobbade hårdare än vad jag klarade av bara för att visa att jag kan jobba bra, ingen respons fick man.
Enda felet var nog att jag fick en enorm värk i axeln då man gatt fara hem och vila, vill bara svära rakt ut.
Känner mig så misslyckad av att jag inte kan jobba så pass som jag vill utan att det ska ta och värka överallt, sen när man kommit igång med arbetet så jobbar man hårdare än vad man i själva verket klarar av.
 
Så nu ska man ta det lugnt och vila på soffan och se på någon bra film och dricka nå varmt för har smått ont i halsen också, det känns lite piss.
Sen så kan man ju inte vara ute då det regna ute så då blir man inne som sagt, lika så bra om man skulle bli sjuk.
 
Sen en positiv sak är att jag sålt mitt första smycke så då hoppas jag att det blir fler som är sugen att köpa av mig, så om man beställer mycket av mig så får man en gåva så det är super bra, enligt mig iallafall.
Thihi ;)
 
 
Ha det bra nu alla sötnötar där ute. <3