Miicha

Mitt liv som jag.

Dream away.

Allmänt Permalink1
Drömmer om många saker, drömmer att förfylla de jag drömmer om. Men hur?
Jag drömmer om att jag ska ha ett stort hus med många rum så alla ryms så man inte behöver trängas som man gör nu i huset.
Drömmer om att ha min dröm bil som jag vill ha, min dröm hund vill jag ha även dröm katten.
 
Drömmer om att vara ekonomisk oberoende så man slipper oroa sig för pengar varje månad.
Drömmer om att vara en starkare person än vad jag är nu, vill kunna säga ifrån och säga vad jag tycker och känner direkt än att man ska gå runt på fritiden och muttra om varför man inte ha gjort något åt det.
 
Jag har drömt sen jag var liten att jag ha en bond gård där jag har några djur, inte för många utan snarare som en hobby som man kan hålla på med i hemma, även så jobbar man på dagarna så kommer man hem och sköter om djuren.
Isåfall så vill man ha, häst, en eller två kor, får och höns, mera tycker jag inte man behöver utan det är ju dyrt också att ha så pass med djur men det är min dröm i alla fall.
 
Men jag skulle egentligen ha fullföljt mina drömmar sen man gick i skolan, jag skulle ha kämpat mera när det gäller betygen så man fick den utbildning man ville ha men inte kunde få komma in.
Jag ångrar mig verkligen att jag inte kämpade mera i skolan men jag var så less och så kärleken kom emellan.
Jag har utbildning nu men det räcker inte, utan jag vill kunna utbilda mig mera till det jag verkligen vill hålla på med men jag känner mig så gammal att börja med någon utbildning eller kurs, men jag är inte för gammal för det men jag känner mig det att jag har svårt att lära mig.
 
Men mina drömmar kommer alltid att vara där hos mig och jag kommer att kämpa även idag om att få någon av mina drömmar uppfyllda.

Yeey.

Allmänt Permalink1
Sitter här vid datorn och lyssna på musik och ser att det regnar ute.
Ska snart börja med maten och idag blir det mjölkstuvade makaroner med körven, mums blir det!
 
Tvättar den andra maskinen nu som har typ 2 timmar att tvätta för var gång.
Grymt sugen på sushi men det är långt till den närmsta resturang som servera sushi.
 
Har diskat även så nu är det klart med den tills nästa gång det blir massa disk.
Sambon kom hem på lunch så han åkte 3.5 mil för att fara hem för att hämta ett papper som han glömde, tur att man kan ta ut atk på vårat jobb.
 
Zelda ligger på soffan och har nog somnat och katterna ligger nog någonstans och myser.
Ska ner till källaren och se om det blir varmvatten så man kan duscha ikväll för imorgon ska man åter till jobbet och jobba hela dagen lång.
 
Sen har jag beställt två saker som inte kostade alls för mycket, det var en sån där potatis skärare så man får pommes så man slipper skära själv så är det bara he in i fritösen, sen bestälde jag även en nosring till mig då jag som har hål i näsan.
De kommer nog nästa vecka :)
 
Ha de gött så länge!

Black Shelton!

Allmänt Permalink0
Började lyssna på denna grymma artist för någon dag sen, blev förälskad.
Jag lyssnar mest på rock, hårdrock, metal, heavymetal, dance, trance och så vidare och country har jag som lite skäms över.
Men country för mig är ju sommar och jag blir så glad över att jag lyssnar på denna musik sort.
Samma gäller med raggar låtar är ju typiskt sommar för mig men det kan man lyssna på året runt och är minst lika bra för det.
 
Black Shelton såg jag då jag var inne på MySpace och kollade va det var för artist och sen så fastnade jag för honom och rösten gör så jag får rysningar av nå slag.
Nä, han är skit bra!!
 
Denna låt är ju så klart en cover av Kenny Loggins från 1984,men Black Shelton sjunger denna i den nyare filmen av Footloose som kom 2011.
 
 
Till top