Miicha

Mitt liv som jag.

sönder!

Allmänt Permalink0
Då har man haft ett raseri utbrott och det var väldigt längesen jag hade det.
Denna gång var det iphone som fick smällen.
Ni ser ju på bilden hur den ser ut nu och jag ska köpa ny display till den då jag har pengar till det.
Den ser inte så snygg ut just nu men får spara i hop lite lappar så blir den nog finare och så tänkte jag att jag ska köpa mig en hemma knapp som är rosa också :)
Nu ska jag ta mera kaffe och bli lugn och se på film och kanske käka lite kyckling som jag hade sen igår som jag måste äta upp just nu innan det blir för gammalt. :)

Ensam.

Allmänt Permalink0
Jag känner mig så hemsk ensam i mitt liv just nu.
Lever ensam, äter ensam, skratta ensam, se på tv ensam, gör saker ensam, sover ensam, ja gör allt ensam även om man har "Pojkvän" hur men nu kan kalla det för då det inte funkar så bra i distans och ingen kan flytta eller en kan och en kan inte så är det och jag kan inte det just nu då jag har arbete där jag bor.
 
Men jag känner mig ensam och övergiven och oälskad och vet inte hur jag ska dra mig ur detta för jag har ingen ork till något inte ens laga mat och äta och inte ens se tv utan att ens lessna.
Gråter nästan varje dag över att jag känner sig så ensam att ingen bryr sig om en om man skulle ligga sjuk i sin säng eller åker in på sjukhuset, så känns det.
 
Jag vetinte vad jag vill få ut av livet nu mer för jag kommer inte kunna göra något som jag är menad till och kärleken finns inte längre för mig då jag har gett upp att göra saker och jag har gjort för mycket för kärleken så får jag va ensam med katterna och gnälla som en gammal tant i 20+ ålder, jag får nog skylla mig själv när det gäller detta då man sa ja till ett hemskt jobb och fick en pojkvän som bor 36 mil bort, skulle inte ens valt något av det så skulle inte jag inte vara så här olycklig, eller?
 
Kärleken finns inte för mig mer och mer än ensam har jag inte varit som det är nu.
Bara jag som känner så?
 

Totalt onödigt!

Allmänt Permalink0
Ska inte gnälla så mycket för andra har det värre men just att man inte bli trodd på en arbetsplats och att man blir totalt sparkad då man redan ha ont det gör mig ännu förbannad, vad ska man göra då?
Detta är mitt första jobb och jag känner det att jag vill inte jobba mer och är 25 år och vill inte för att då man är ung som mig då så vill man göra så bra ifrån sig men dels så har man problem nu då med axeln och blir totalt utittad av vissa där och idiotförklarad av andra då man inte kan göra ett bra arbete för sin smärta sätter stopp..
Jag ska dels gå till botten av det hela för det ska inte hända så för det är mobbning och utpressning..
 
Så det är väldigt onödigt gjort av dom för jag kommer snart inte sitta där och hålla truten för att man inte skapar onödig tjafs för jag har hållt mig länge nog med att va tyst och snäll så snart är jag inte det för dels så går allt på krafterna och så blir jag slutkörd och trött så klart som fasen att man blir arg och beskiven och därför vill jag ha annat jobb..
 
Så snart ska man ner till ica och köpa lite mat så man har lite i magen så den inte skriker och gör ont då man dricker för mycket kaffe på sin vardag så måste man så klart ha lite mat i magen ;)
 
Hoppas att ni inte ta skit för något ni inte rår för att ni har för då måste ni få hjälp av det för jag har inte fått det riktigt bra just nu i alla fall så jag ska kämpa för min rätt! :)
Till top