Det går ju framåt.

2011-04-27 @ 16:11:57 - Kategori: Allmänt
På måndag ska jag på ett möte med arbetsförmedlingen, försäkringskassan och komvux rektorn. Suck, men det ska gå bra det är bara en planering vi ska göra så det ska gå bra och så ska jag vara envis :P

Idag har jag inte gjort så mycket, men igår gjorde jag rätt så mycket hemma men ska dammsuga imorgon tänkte jag och så ska jag tvätta så jag har nå kläder i veckan i skolan så jag slipper gå näck :) Ha ha. :P

Så nu har jag duschat så känner mig rätt fräch så sen ska jag sminka mig lite och före ska jag käka middag och sen ska jag till min kompis som fyller år och så klart får man ju go tårta :)

Och Elvis växer och växer han är 8 månader typ och väger säkert 2 kilo, men så snygg han är :)

Men nu ska jag käka middag och sen ska jag sminka mig som sagt och så ska jag åka till kompisen och gratta henne..

Som sagt är dålig att uppdatera bloggen men försöker, har rätt mycket att göra nu med skolan och så, måste läsa om fuktionsbeskrivningarna och för ykb för snart är det dax för uppkörning och prov för ykb :)

Hade så länge :D

Låååång fredagen över.

2011-04-22 @ 22:28:17 - Kategori: Allmänt
Alltså lång fredagen är som det sägs på namnet och är sätt så lång och dryg, diggar inte sånna dagar alltså, men ändå så har det gått rätt fort ändå :)

Har plockat lite hemma så det ska jag fortsätta med imorgon, så klart så gör jag det i min egna takt och så blir det bäst :)
Tänkte också att jag ska tvätta imorgon om det finns tid till det..

Jag längtar inte tills jag får göra uppkörning på C för det gruvar jag mig på, men lärarn sa att jag ska bli klar (om allt går bra) till sommaren (vid juli), jag ska ju göra uppkörning för C och så ykb och hela E då men det är ju lite grand kvar, men jag har ju C teori klar så det var den jobbigaste biten men så nu ska det ta och rulla på :)

Nepp, nu blir det sängen med kattern och jag och så tvn så klart :)
Börja bli rätt så trött men ändå inte, men det får man ju se men har ju tvn så man kan ju somna till den :)

Men ha en bra Påsk alla :)

Jag vart som jag vart!!

2011-04-19 @ 18:56:58 - Kategori: Allmänt
Sitter här och diggar musik i hörlurar och ser nog helt sjuk ut :P
Hoppar till musiken och inget ljud komma eller så sjunger jag så dåligt :P Lite kul får man ju ha när man inte mår så bra, men när jag mår dåligt så är jag helt knäpp :P

Idag på kursen så har ajg kört lastbil (scanian) och det gick sådär enligt mig men enligt lärarn så gick det bra, olika åsikter alltså..

Bilen min blir bara sämre och sämre så klart och det känns int bra alls, spindelleden och framdämpar är slut.. :(

Men en bra sak är att för en vecka sen så kalarade jag teori prove på lastbil så nu är det ykb, uppkörning och hela E kvar.. Sen är jag klar :)

Nepp,..

Nu ska jag duscha och sen ska jag se på tvn och slappa.. :)

Hade.

Absolut Raggare!

2011-04-09 @ 20:17:57 - Kategori: Allmänt
Tänkte skriva om raggare :P

Raggare betyder "Söka sexuell kontakt med någon", urspruglingen åkarslang för att "köra ett lass".
Raggare har funnits i Sverige sedan 1950-talet och är vanligast i glesbygd och på mindre orter.

Det ser man typ där jag bor om raggare finns några :P

Förekomsten minskade under 1980- och 90- talen, men har ökat jätte mycket därefter.
Man ser mycket raggare på crusingar så kalrt :)

Första raggargänget bildades i Stockholm i slutet av 1950-talet.
Runt 1962-1964. så var de första mytomspunna raggarklubbar borta.

Raggarkulturen inspirerades starkt av den amerikanska rock´n´roll-kulturen med stora bilar, brylcreem med mera.
Subkulturer som liknar raggarna har funnits i de flesta västeuropeiska länder, men ingenstans har det varit så livskraftiga som i Sverige.

Under 1970-talets senare år rådde det fullt krig mellan raggare och punkare.
Eddie Meduza släppte singeln punkjävlar 1978.

Raggarbilen är ett begrepp som ofta används för att specificera stora amerikanska bilar från 50-, 60-, och 70-talen med kraftiga motorer, i regel med en V8-motor.
Uttrycket raggarbil används ofta lite nedsättande, och syftar ofta på nedkörda bilar.

Gällevarehäng är en skämtsam benämning på skicket att ha byxorna löst hängande så att en säckig utbucktning bildas.
Begreppet gällevarehäng sägs ha uppkommit av att rallare vid järnvägsbygget av bland annat Inlandsbanan oc Malmbanan genom Lappland bar löst skurna byxor som var lätta att arbeta i, eftersom det inte stramade åt baktill då man böjde sig ned.

Raggarkära känner man väll till :P
Där syns rumpan samt då så ser man skåran på rumpan, som man oftast se på män :P

ögonlaser.tv

2011-04-09 @ 12:11:20 - Kategori: Allmänt
Jag har glasögon och jag tycker att det är jobbigt att ha det, man kan inte se när man vaknar men jag kan ju se men inte riktigt 100, jag kan ju läsa utan glasögon men får ju kisa rätt mycket och får ju ont i huvudet tillslut.
Jag har haft glasögon sen barn och är rätt jobbigt iförsig för man ska ju rengöra och så, kan tänka mig ha linser men det är ju ett preoblem där oxå..

Kan tänka mig att göra ögonlaser så man slipper problemet med glasögon och så, tänk er att man vaknar med bra syn och slipper tänka på att ha på sig glasögon eller linser.

Min önskan är att ha solglasögon utan att ha glasögon för det skulle vara coolt, men visst kan man det nu med men då måste man ju ha linser som man ska peta sig i ögonen med, men jag har haft funderingar på att göra någon ögonlaser men det är bara en fundering..

har du glasögon/linser och vad tycker ni om det?

Huvudet hänger inte med....

2011-04-05 @ 21:21:47 - Kategori: Allmänt
Så trött alltså, har gjort en massa lastbils teori och så nästan ingen sömn alls men gick rätt skapligt ändå i alla fall i måndags, idag gick det inte så speciellt bra.

Jag har sånt pirr i magen och jag vet inte varför heller, men kommer det hända något eller vad är det som händer med mig??
Har haft pirret en vecka nu säkert och det börja bli lite jobbigt faktiskt..

Tog den bild idag eller imorse rättare sagt :P
Tycks?
Det var 2 styckna som inte såg vad det var och så sa jag det så tyckte dom att det var fint, men det är inget som jag ha gjort själv utan det var så :P
Fint.

Nu ska jag se på tvn och slappa lite och kanske poppa popcorn eller så käka lite chips och bara njuta av att vara hemma. :)

Hade :D