Miicha

Mitt liv som jag.

Lördag 31/7

Allmänt Permalink2
Vaknade typ vid 9 för lill syrran ringde och fårgade om vi kunde åka till Härnösand idag, och jag ska ju att det gick bra´, det är ju 16 mil dit så vi ska snacka med våran stora syster mellan alla 6 ögon så det ska bli intressant hur det bli som. :)

Idag ska min dator fixas för hon har lite virus och så men det går bra när han ska fixa datan så blir ho bra... :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra men det är ett tag till innan jag ska åka så jag hinner äta lite (fil med flingor) och så hinner jag att duscha, ge Jessie go maten för hon kommer bli enasm ett tag, kolla vad jag ska ha för kläder på mig, sminka mig, tanka bilen, hämta syrran som bor 2.6 mil från mig (tur att det är söder) och sen vet jag inte vad jag ska göra om jag ska klämma in något...

Kommer nog att återkomma imorgon.. :)

Fredag 30/7

Allmänt Permalink7
Idag har jag inte gjort så mycket, har diskat nu på eftermiddagen annars har jag bara suttit vid tvn och datorn och slappa för ja harr inte orkat göra något annars för jag har ju sovit dåligt och hostat som en galning..

Nyss har jag äte klart, igår gjorde jag en ny maträtt som heter pasta med tonfiskcreme och den va jätte god så det åt jag rester av idag och lika gott. :P

Detv ar vare stygg väre idag det var regnat och så lite muller hörde ja, men igår var det blixt och dunder så jag tog bilen och åkte ut för jag vågade inte vara hemma (så feg ja är så)..

Snart ska jag se på "Ice age 2" på tv4+ men jag ha den filmen men roligt o se den på tvn med :) Hiihii.. :P

Men i eftermiddagen här så har jag diskat lite men jag är inte klar än men jag har ju vare så lat så det ska jag göra när det är reklam för det tycker jag är så smart att man kan röjja undan medans det är reklam, så då slipper man reta upp sig att filmen/programmet ska börja igen så då röjjer man undan eller gör något annat tills men hör att det har börjat, rätt smart :)

Ibland kan jag vara smart men inte alla gånger :D

Sömnlös.

Allmänt Permalink1
Är så dålig just nu på upptateringar, men jag vet inte varför men jag har glömt och orka inte skriva men jag ska bli bättre på det.. :)

Just nu kan jag inte sova för jag har rethosta och ont i halsen och då är jag sömnlös men tillslut kan jag väll sova hoppas jag på.

Fick punkas på bilen häromdagen och upptetad blev jag men däcket gick o laga och så byttes det en slang i däcket så nu kör jag på det igen.. :D

Är det ingen som vet ett bra sätt och tjäna pengar snabbt?
Jag behöver lite sparande till vinter däck och lite mera.. Är tacksam för något svar.. :)
Till top