Lördag 31/7

2010-07-31 @ 10:33:59 - Kategori: Allmänt
Vaknade typ vid 9 för lill syrran ringde och fårgade om vi kunde åka till Härnösand idag, och jag ska ju att det gick bra´, det är ju 16 mil dit så vi ska snacka med våran stora syster mellan alla 6 ögon så det ska bli intressant hur det bli som. :)

Idag ska min dator fixas för hon har lite virus och så men det går bra när han ska fixa datan så blir ho bra... :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra men det är ett tag till innan jag ska åka så jag hinner äta lite (fil med flingor) och så hinner jag att duscha, ge Jessie go maten för hon kommer bli enasm ett tag, kolla vad jag ska ha för kläder på mig, sminka mig, tanka bilen, hämta syrran som bor 2.6 mil från mig (tur att det är söder) och sen vet jag inte vad jag ska göra om jag ska klämma in något...

Kommer nog att återkomma imorgon.. :)

Fredag 30/7

2010-07-30 @ 19:24:49 - Kategori: Allmänt
Idag har jag inte gjort så mycket, har diskat nu på eftermiddagen annars har jag bara suttit vid tvn och datorn och slappa för ja harr inte orkat göra något annars för jag har ju sovit dåligt och hostat som en galning..

Nyss har jag äte klart, igår gjorde jag en ny maträtt som heter pasta med tonfiskcreme och den va jätte god så det åt jag rester av idag och lika gott. :P

Detv ar vare stygg väre idag det var regnat och så lite muller hörde ja, men igår var det blixt och dunder så jag tog bilen och åkte ut för jag vågade inte vara hemma (så feg ja är så)..

Snart ska jag se på "Ice age 2" på tv4+ men jag ha den filmen men roligt o se den på tvn med :) Hiihii.. :P

Men i eftermiddagen här så har jag diskat lite men jag är inte klar än men jag har ju vare så lat så det ska jag göra när det är reklam för det tycker jag är så smart att man kan röjja undan medans det är reklam, så då slipper man reta upp sig att filmen/programmet ska börja igen så då röjjer man undan eller gör något annat tills men hör att det har börjat, rätt smart :)

Ibland kan jag vara smart men inte alla gånger :D

Sömnlös.

2010-07-29 @ 23:56:27 - Kategori: Allmänt
Är så dålig just nu på upptateringar, men jag vet inte varför men jag har glömt och orka inte skriva men jag ska bli bättre på det.. :)

Just nu kan jag inte sova för jag har rethosta och ont i halsen och då är jag sömnlös men tillslut kan jag väll sova hoppas jag på.

Fick punkas på bilen häromdagen och upptetad blev jag men däcket gick o laga och så byttes det en slang i däcket så nu kör jag på det igen.. :D

Är det ingen som vet ett bra sätt och tjäna pengar snabbt?
Jag behöver lite sparande till vinter däck och lite mera.. Är tacksam för något svar.. :)

Halojj.

2010-07-23 @ 11:20:12 - Kategori: Allmänt
Alltså, jag är så dålig nu på upptateringar på bloggen men jag skriver när jag kommer på att jag har en, hihi :D

Men jag har virus i datorn och håller på att ta det lungt när det gäller surfandet men det går bra ändå, men jag har en som ska kolla på datan så jag får bort viruset, inte kul med virus.. Och min dator köpte ja i januari med..

Nu har jag äte 2 st rostade mackor med kaviar och det är så gott, men nu ska jag ta en red-bull och forstätta med att rensa toan..
och så ska jag he ut lite bilder från fordonsträffen med.. :)

Kommer nog snart tillbaka.. :)

Fordonsdagen idag!

2010-07-17 @ 13:13:37 - Kategori: Allmänt
Idag så är det bilträff och crusing :)
När jag var nere på träffen så fick jag värk i äggstockarna så jag fick gå hem i värmen, men det gick bra..
Så tänkte passa på att skriva här så det är lungt.

Ikväll blir det livat på byn och det är så kul för det händer inte varje helg direkt :D

Förra veckan så va ja i Härnösand och hälsade på min syster och kompis och så fosterfamiljen och det var jätte kul :)

Ikväll kan det bli lite drikande men jag vet inte hur jag ska göra om jag ska dricka eller inte, men jag ska nog ner på byn och se på crusingen iallafall för det var så många fina bilar så man vill gå fram och dräggla lite :P

Hehe..

Men nu ska jag vila lite innan jag ska göra något..

Hade.. :)

Lördag.

2010-07-10 @ 13:02:22 - Kategori: Allmänt
Idag fundera ja på att jag ska städa eller jag måste iallafall, men jag vet inte, men jag är så här att jag skriver att jag ska städa och så gör man något annat än att städa.. Hmm?

Nu håller jag på att värma upp lite mat var lite hungrig så får jag se om man ska böra iallafall he in tvätten så det är gjort, och he på bra musik men igentligen vill jag inte lystna på musik..
Förvirrad ja e nu :( Hehe :)

Hittade en ny Wok mat på ica när jag va o handlade, hmm, den tänker jag köpa och testa det var med sås i woken, så jag köpte den och tänkte äta den idag så får jag se om det är gott. :)

Igår var jag i Sollefteå med lastbilen (jag körde inte), sen var jag hos min kompis och lämnade vitaminer till marsvina, sen var jag hos min lill syrra ett tag och sen fick jag ett sms (som jag såg typ 17.50) hon skrev "Går det bra att du hämtar ungarna i Holafors kl 18.15" SHIIIT!!! Tänkte ja, herregud, det tar ju ett tag dit ju...
Precis när jag skulle få mat hos syrran så stack jag för att hämta hennes ungar, forst som fasen in i bilen och drog iväg (det gick över begränsningarna kan jag säga) jag var där typ vid 18.25 ca typ... Pust.. det gick bra ändå.. :)

Nu ska jag he in mig maten..

Trött.

2010-07-07 @ 22:25:05 - Kategori: Allmänt
Idag har jag slipa 4 st fälgar som jag ska ha på min bil och sen ska jag spraya dom med en färg som passar. :)
Men man blev trött av att slipa och ont i ryggen får man med när man sitter knäppt.. Hehe..

Annars har det vare en lung dag idag, imorgon ska jag till Sundsvall och lämna skrot med min kompis (han ska lämna inte jag) så tänkte att jag hakade på (eller han tog för givet att jag skulle med haha).. :)

Min mormor kommer den 15.de till min lill syrra och får se om man hälsa på någe, men jag får se hur jag gör med den saken, och så min mamma och lill syrra komma snart med fast i augusti komma dom om det är så LÄÄNGTAR!!!!!

Jag ska ta nå mackor och sen kanske se lite av filmen på tv4+ och sen ska jag göra sängen sällskap.. (när jag inte har någon annan att göra sällskap med)

Hade bra så läng.

Dåså.!

2010-07-06 @ 21:09:19 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare på byn och snurra lite och så åt jag lunch på pizzerian och där tog jag en carbonara bara för att se hur deras va, men jag kan då säga att min är 100 grr så godare iallafall. :)
Idag har jag oxå varit hos min lilla syster och lämnat lite saker som jag hade hos mig och så hälsa på så klart, och så sen så åkte jag hem och så åkte jag och min kompis till Sollefteå för han skulle köpa en tv som han hade hittat.

Så nu är jag hemma igen..

Nu ser jag på "Ryktet Går" på tv3 men det ska jag se på till 22.25 för då ska jag se på tv4+ och ta det lungt så länge..

Imorgon ska jag åka med en lastbil till Sollefteå bara för kul skull men sen på dagen vet jag inte vad jag ska göra om jag ska hålla på hemma eller hur jag ska göra kanske hålla på med bilen eller så..

Men ha det så länge.

Smärtan.. ;(

2010-07-05 @ 21:33:32 - Kategori: Allmänt
Vette fasen men jag har en väldigans smärta igen :( Gör så förbannat jävligt ont kan knappt stå och röra mig, gråter nästan när jag kissar, den smärtan kommer och går som den vill ibland gör det så ont så jag vill bara gå bort och jag vet inte vad jag ska göra.. :(

Men tvätten har gått bra idag iallafall men inte riktigt klart men det sista som jag har får jag hänga upp hemma så det torka men jag vet inte om jag klara det men jag får bita ihop (finns dom som har det värre än jag), och så disken kan jag ta imorgon tänkte jag och så ska jag he in dagens mat i kylen så jag kan ta det som lunch imoegon eller nå.

Ikväll kl 22.00 är det Wild Hogs (har den filmen) på tv 4+ den är jätte bra och så är ju Travolta med i den och´gör filmen ännu bättre..


(Jessie o jag)

jessie har jamat som fasen idag och igår (känner att hon har bajsat usch), igår så fick hon nå fel hon började att klättra uppför balkongdörren för hon ville ut och hon gör väll det idag med kan jag tro, hon jamar iallafall så mycket nu och så fort jag säger till så jamar hon ännu mera så jag får väll vara tyst..

Ne, nu väntar alvedon och ipren på mig...

Hade så länge.

God morgon..

2010-07-05 @ 07:29:41 - Kategori: Allmänt

Vaknade 6.45 för jag ställde klockan för jag ha ju en tvätttid fast jag har ju boka hela dagen iförsig, men jag har så mycket tvätt så måste ta hela dagen och så.. :)

Men jag vet inte mera vad jag ska göra om jag ska ställa mig i duschen och städa eller om jag bara ska tvätta och städa, för jag tycker att det e för varmt och så har jag inte kläder heller som jag kan ha på mig men jag kan kolla en gång till för det kan vara något som jag ha missat..

Ska göra något nu, men komma tillbaka sen så småning om. :)

Varmt..

2010-07-04 @ 19:15:41 - Kategori: Allmänt

Nu är det varmt igen. :) Visst det känner på en att det e varmt man orka inte göra så mycket men man ska inte klaga men det gör aman lixom ändå.. Men men.
Jag har äte middag och idag blev det korv med bröd och det är inte så jätte gott men det gör ju iallafall (och billigt)..


(Fick av min mamma och de e ja på bilden)

Har diskat upp det messta det ända som e kvar är 2 muggar från kaffet och så en plåt men varm vattnet hade försvunnit (poff) borta, men så jag väntar tills det komma mera varm vatten ur kranen..

Och så var ja ute nyss och rökte och kolla på vad som skulle göras på min "lillan" och det är inte så komplicerat men hon blir nog finare än nu iallafall (och så får jag ju så klart hjälp)..

Vet inte vad man ska göra nu men något hittar man på iallafall trots att det är fint väder och ute och gå klarar jag inte av just nu för jag har så ont i mitt knä (även att jag har beninlägget på mig) men det tar oxå kål på en.

Men jag ska nog plocka lite här hemma och se om jag gör något nytta.. :)

Ännu en dag.

2010-07-04 @ 15:12:01 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare i stugen ett tag, men det började regna då menar jag ÖS regna hehe men tur man var inne och fikade iallafall..
Så nu håller jag på med internet lite och så, lite trisst men jag fundera på att man ska diska lite för när det är sånt skit väder så vill man inte vara ute direkt, så jag ska nog diska lite..


(det e jag på bilden)

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra för det är ingen skola heller, men jag ska nog gå över till tvättstugan och se om det finns någon tvätt tid för tvätt det har jag så att det räcker så har snart inga kläder, men jag har vare så lat nu och tvätta men nu måste jag för måste ju testa den nys sköljmedlet som jag har köpt med och se om det lukta gott. :)
Igentligen finns det mycket att göra i lägenheten  min så att det räcker så vet inte varför man bara sitter och tråka när det finns saker att göra förstår det bara inte..

Ajja, nu ska jag till disken och diska lite och sen får jag se vad som händer och sker..

Fasen va varmt.

2010-07-03 @ 12:42:03 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare i Backe på marknaden, jag köpte inte nå speciellt bara 5 olika chips bland annat var det bacon chips och nå dill och så, bacon chips är min favorit så tog 3 av den så man får smaska i sig men inte allt på en gång men det är så gott.. :):)

Ikväll kanske det blir cruising i Hammarstrand och får se om man åker dit eller inte, men det blir nog så för jag har aldrig vare där på cruisingen där heller, har bara vare i Sollefteå, Ramsele så klart och en gång i Ö-vik (där var det jätte lite) bättre i Ramsele där har vi ca 700 bilar sammalagt, och så har jag nästan vare i Hoting med men vi han inte komma dit för alla bilar hade åkt, men jag vill åka till Hammarstrand ikväll men jag får se om kompisen min vill det. :)

Idag när vi åkte till Backe så tog vi min bil "lillan" och när vi skulle åka hem så brännde jag mig på ratten och växelspaken för det var så varmt så man höll på att dö nästan, men man har ju AC på byxorna idag iallafall (håla i byxorna har jag) så det är rätt bra ändå.. :)

Jag fundera på att jag ska gå igenom bilder som jag har hemma (för ajg sitter på en annan dator nu) så ska jag se om jag ska he upp lite bilder men jag vet inte hur jag ska göra som, men jag vet heller inte när jag kommer hem men det märker man ju :)

Ha det bra så länge och sola och NJUUUT av det värme som komma nu.. För det ska väll ja göra (även att fläkten hemma är igång)...