Miicha

Mitt liv som jag.

Tisdag 17/8

Allmänt Permalink7
Igår så åkte jag hem vid luch för jag orkade inte vara kvar så jag for hem iställe, men när jag kom hem så höll min kopis på att fixa min bil så nu går som som hon ska än så länge.. :)

Just nu sitter jag i skolan och degar för jag har hölle på att becka med släp idag men jag känner lixom inte för det idag så jag tänkte att jag ska sitta med terio idag tro jag, och så snart har jag lunch och då måste jag åka ner på stan för  att kolla hur mycket pengar jag har om jag kan köpa lunch.. Hmm..

Imorgon ska jag klippa mig hos min kompis för jag börja bli lång hårig och så måste topparna klippas till så jag får se hur det bli men det bli jätte bra.. :P

Måndag 16/8

Allmänt Permalink1
Sitter i skolan och då tänkte jag att jag skulle blogg lite innan jag ska fortsätta med teorin..

Igår så hjälpte jag syrran med datan och så var korna lös så fick he in dom där dom skulle vara och det gick faktiskt rätt bra, och så vid 22 igår så pajade bilen för mig när jag var på väg hem mycket troligt så är det bromskoken som hade hakat upp sig "JÄVLAR" tänkte ja hur faan ska jag komma till skolan som???
SOm turen är så frågade jag min kompis om jag fick låna hans firma bil och det gick jätte bra så nu har man den idag och det går lika bra för mig. :D :D

Idag har jag hunnit kört lite med släp efter vägen då med en ny lärare och det gick sådär första svängen men han förklarade jätte bra och visade hur jag skulle göra som, nästa sväng så gick det jätte bra och tredje gick det ännu bättreoch fick bra med berömm :)

Snart är det ju lunch med så jag ska väll åka och köpa något och äta snart så jag inte svälter eller om man ska åka hem jag vet inte hur dom hade tänkt sig eller så ska jag plugga lite teori och sen åka hem, det lät  nog bäst tycker ja.. :P

Skriver kanske när jag e hemma.. (är så dålig och uppdatera)

Lördag 14/8

Allmänt Permalink4
Igår for jag med en lastbil till Ö-vik men jag fick bara åka för jag får inte köra privat så, men dte gick bra och så fanns det en säng så jag låg där och sov.
Jag kom hem så sent igår så jag brydde mig inte om att skriva något, och så såg jag på 2 filmer en hette "Soroity Row" rätt bra och så "Farsan" men den såg jag inte klart på för det var nån repa på dvdn så måste lämna tillbaka den idag och säg att den gick inte och se på..

Idag vet jag inte vad jag ska göra för något kanske vara hemma och hålla på och små städa eller vad jag ska göra...

Men jag ska nog till vulken för att kolla hur det går där om jag kan hjälpa till med något, men för ska jag ju klä på mig för jag har inte hunnit efter att jag har duschat så det måste jag och sen kan jag köra ner dit och ser hur det går.. :)

Hade bra så länge :D :P
Till top