Tisdag 17/8

2010-08-17 @ 10:44:22 - Kategori: Allmänt
Igår så åkte jag hem vid luch för jag orkade inte vara kvar så jag for hem iställe, men när jag kom hem så höll min kopis på att fixa min bil så nu går som som hon ska än så länge.. :)

Just nu sitter jag i skolan och degar för jag har hölle på att becka med släp idag men jag känner lixom inte för det idag så jag tänkte att jag ska sitta med terio idag tro jag, och så snart har jag lunch och då måste jag åka ner på stan för  att kolla hur mycket pengar jag har om jag kan köpa lunch.. Hmm..

Imorgon ska jag klippa mig hos min kompis för jag börja bli lång hårig och så måste topparna klippas till så jag får se hur det bli men det bli jätte bra.. :P

Måndag 16/8

2010-08-16 @ 11:12:23 - Kategori: Allmänt
Sitter i skolan och då tänkte jag att jag skulle blogg lite innan jag ska fortsätta med teorin..

Igår så hjälpte jag syrran med datan och så var korna lös så fick he in dom där dom skulle vara och det gick faktiskt rätt bra, och så vid 22 igår så pajade bilen för mig när jag var på väg hem mycket troligt så är det bromskoken som hade hakat upp sig "JÄVLAR" tänkte ja hur faan ska jag komma till skolan som???
SOm turen är så frågade jag min kompis om jag fick låna hans firma bil och det gick jätte bra så nu har man den idag och det går lika bra för mig. :D :D

Idag har jag hunnit kört lite med släp efter vägen då med en ny lärare och det gick sådär första svängen men han förklarade jätte bra och visade hur jag skulle göra som, nästa sväng så gick det jätte bra och tredje gick det ännu bättreoch fick bra med berömm :)

Snart är det ju lunch med så jag ska väll åka och köpa något och äta snart så jag inte svälter eller om man ska åka hem jag vet inte hur dom hade tänkt sig eller så ska jag plugga lite teori och sen åka hem, det lät  nog bäst tycker ja.. :P

Skriver kanske när jag e hemma.. (är så dålig och uppdatera)

Lördag 14/8

2010-08-14 @ 10:30:22 - Kategori: Allmänt
Igår for jag med en lastbil till Ö-vik men jag fick bara åka för jag får inte köra privat så, men dte gick bra och så fanns det en säng så jag låg där och sov.
Jag kom hem så sent igår så jag brydde mig inte om att skriva något, och så såg jag på 2 filmer en hette "Soroity Row" rätt bra och så "Farsan" men den såg jag inte klart på för det var nån repa på dvdn så måste lämna tillbaka den idag och säg att den gick inte och se på..

Idag vet jag inte vad jag ska göra för något kanske vara hemma och hålla på och små städa eller vad jag ska göra...

Men jag ska nog till vulken för att kolla hur det går där om jag kan hjälpa till med något, men för ska jag ju klä på mig för jag har inte hunnit efter att jag har duschat så det måste jag och sen kan jag köra ner dit och ser hur det går.. :)

Hade bra så länge :D :P

Torsdag 12/8

2010-08-12 @ 20:28:07 - Kategori: Allmänt
Då var det nästan slut på denna dag med.

Har kört lastbil + släp i dag och det gick väll bra hoppas jag lärar´n sa inte så mycket men man får väll höra snart tänker jag.
Och så fick jag göra teori på datorn och det gick bättre och fick nu fas A och B avklarade så nu fattar ju resten men jag är fortfarande på lastbils sidan snart kommer jag in på släp så hoppas att det går bra, men jag känner mig mera inspererad via lastbil är bil kortet iallafall.. :P

Då har jag nyss skickat iväg filmerna som jag har sålt så nu känns det bra att man får det borta, ska he ut glassmaskinen på tradera med snart så hoppas jag får den såld den med för bättre att den komma i användning än att stå bara och inte göra något.. Tycker ja.

Ikväll ska jag väll inte göra så mycket tro jag för jag känner mig så trött efter skolan, och så imorgon ska jag åka lastbil men jag får inte köra men det går bra och åka med en liten längre sträcka ska jag åka så det ska bli kul även om det är en Scania, hihi :D

Onsdag 11/8

2010-08-11 @ 21:45:18 - Kategori: Allmänt
Har sålt mina Beck filmer för rimmligt pris så nu är det bara glassmaskinen som ska iväg..

Nu har jag druckit 3 cidrar för har så ont i ryggen så nu ska jag inte dricka mera för jag har dels inte mera och så ska jag vakna kl 6.00 imorgon för jag ska duscha och så köra till skolan som tar 45 minuter ca..

Om ni vill kontakta mig personligt så har jag en mail adress, klicka på bilden min så kommer ni dit.

Imorgon på skolan ska det bli kul och veta vad vi ska göra om vi ska köra/backa med släp eller vad vi ska göra, men och så snart komma ju eleverna tillbaka så det blir ett jäkla liv där så då kan man inte lämna bilen olås och så kan man inte parkera nära portarna men som tur är så stannar man inte länge till där heller bara till oktober ungefär.. :)

Idag har jag pluggat lite med kart kunnskap så jag kan det bra och så har jag kört lite på byn och gått in på banken.. hmm..

Så nu blir det nog sängen som gäller för jag har fortfarande ont i ryggen och så får jag fasen inte glömma och ha ben inlägget på mig imorgon så får jag se om det går över..

Nattis  på er.

Tisdag 10/8

2010-08-10 @ 17:43:07 - Kategori: Allmänt
På skolan idag fick jag köra lite och backa med släp att backa är rätt svårt men det ta sig så det går bättre och bättre som turen är. :)

Men idag har jag ont i ryggen kännde där bak och då är det en liten bula som känns mjuk så jag vet inte om jag ska ringa till vårdcentralen eller inte imorgon men det får jag se då..

Just nu ser jag på tv och nyss käka klart och ska väll ta det lilla lugna och imorgon ska jag väll plugga lite och så, eller om jag kanske ska se en skräckis med min kompis men det får jag reda på snart.. :)

Ska vila en stund nu det värker som fasen i ryggen, men ha det bra så läng. :D

Natti natti.

2010-08-09 @ 22:11:07 - Kategori: Allmänt
Har bestämt att jag ska gå och lägga mig nu så jag pallra mig upp imöra så jag orka och köra 7.5 mil till skolan.

Har pluggat lite ikväll så jag ska göra lärarn gla imorgon så får han sitt papper som han gnällde på idag, men jag har kvar som jag måste göra men det orkar ja inte göra just nu för jag är så trött i huvve.

Imorgon kanske vi får köra lite så det är bara och hoppas på att vi får det för det va 5 veckor sen jag körde så det ska bli kul igen. :)

Ajja.

Natti på er iallafall. :D

Måndag 9/8

2010-08-09 @ 17:04:25 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare på skolan och bara sutte vid bänken och läst om kartor och så, det var rätt jobbigt men det är bra så man kan börja köra för betalt och så (om man klarar det).

Just nu sitter jag hemma och degar och fundera på vad man ska käka och jag orka inte göra något heller för kastrullerna är smutsiga och jag har ont i ryggen, men det får väll gå ändå.

Jessie har tagit sönder en vas eller nästan tege sönder det lossna en bit från den och då måste jag nästan köpa mig en ny så hon inte ta sönder den mera.

Jag har fått några klagomål när det gäller min stil att skriva,hmm?, har vissa lite  och göra?
Jag skriver hur jag vill och om dom inte acceptera det så behöv ni ens inte läsa min blogg för det är upp till er..
Jag fick inte bra betyg i svenska när jag gick i skolan och så försvinner det efter ett tag så som sagt jag skriver hur jag vill som.

Tack..

Hade bra :D

Söndag 8/8

2010-08-08 @ 22:55:49 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare i S-vall med syrran och hennes halva familj, vi va på Bygg max där och köpte lite bygg matreal så klart..

Imorgon så börja ju utbildningen igen så får jag se om jag kan vakna kl 06.00 imorgon bitti men det börja bli så sent nu så nu måste man nog röra sig till sängen och sussa ett tag..

När vi for te S-vall så tänkte jag inte så mycket men när jag kom hem så förstog jag att Jessie inte hade fått mat på hela dagen "SHIT" men hon fick blöt mat men hon vill ha mera, men ja bruka ta bort maten på kvällen/natten så att hon inte äter då och det acceptera hon men på möra så he ja fram maten igen och fasen om jag glömmer de imorgon men det gör jag nog inte, hoppas jag på..

Då får vi se vad man ska göra på skolan imorgon om det bara är plugg eller om vi får köra lite men det får man se då men nu är det natt så nu ska jag sova så jag pallar mig upp i möra för att duscha, tanka har jag gjort så efter jag gjort mig iordning så är det bara att tuta och köra iväg 7.5 mil te skolan.. :D

Natti på er.. :P

Torsdag 5/8

2010-08-05 @ 11:46:16 - Kategori: Allmänt
Har nyss vaknat och så ställade jag mig i den sköna duschen och nu så sitter jag och se på tvn.. :)

Jag brukar vilja se på Desperate Housewife även om det är repris för det börja typ vid 12.00 och så efter jag brukar ha sett den så håller jag på med något annat.. :)
Men idag ska jag göra det på reklamerna göra något annat oxå för jag måste bli klar med det jag började med igår så det blir klart och jag blir mera nöjd, men jag komma nog inte bli nöjd så speciellt länge tro ja..

Idag har jag bara hunne vakna och satt i mig en cola och så har jag lixom inte hunne mera och så duscha då och hämtat den lilla posten som var och så gav jag katten mat så hon bli glad, men jag har sagt länge nu att jag ska rensa katt lådan och det måste jag göra nu typ för jag känner att det börja att lukte, men jag brukar inte vara så slarvig med katt lådan men nu är jag det men det får bli en ändring på det.. :)

Idag har jag tänkt att jag ska he in VHS och tv boxen och playstation 2 spelen i ett skåp som jag rensa igår så det inte stå framme och dammar och tar en massa plats så det ska ja iallafall göra..

Igår kväll medans jag såg på filmen så plockade jag bort alla lakan från en garderob till en annan, men jag såg nu att jag har bara 2 underlakan och jätte många lakan, hmm, knäppt, men det är ju så att när man har en hund/katt på sängen och så ska dom leka där så får man väll skylla sig själv anser jag men jag måste köpa nya underlakan ändå.. :D

Hade  så länge :P

Känner mig rätt nöjd.

2010-08-04 @ 22:42:25 - Kategori: Allmänt
Idag har jag gjort lite nytta iallafall, det började att jag diskade ju efter besöket av systra min och sen på eftermiddagen så röjde jag i en garderob som jag ska ha sängkläder i, och så på senare så rensade jag ett skåp på bokhyllan som jag ska ha VHS och så en box och så ps2 spel i och kanske lite annat, och så har jag hett ut en annons på tradera.. :)

Hann med rätt mycket men så är det inte klart men det ska väll bli klart imorgon tänker ja, för det ska bli skönt att ha koll på sakerna på ett annat sätt lixom..

Sen ska jag he upp tvätten som ligger i sängen som jag inte vill sova tillsammans med direkt o så är det rent oxå så det är väll inte så lyckat, och så ska jag väll diska lite mera efter middagen och så klart gå på toa och borsta tänderna och så kanske göra något behov innan jag lägger mig.. Bra va?

Imorgon ska jag nog plugga lite har ja bestämt mig för jag börja ju igen på måndag så måste plugga lite, men jag måste ju oxå fortsätta det jag höll på med idag med så det bli klart innan måndag det med men jag måste väll ta ett litet break för pluggningen med, så jag får väll vakna lite tidigare imorgon så jag hinner med det jag ska göra..

Hmm.

Nu ska jag fortsätta och se på "Sjätte Sinnet" som är så bra, och det var ett tag sen jag såg den.. :D

Hade så läng :P

Onsdag 4/8

2010-08-04 @ 11:26:09 - Kategori: Allmänt
Idag har jag haft besök av min syster och hennes kille och dotter det är inte direkt ofta dom komma, så man ska ta vara på den tiden dom är här. :D

Idag ska jag väll städa innan ett annat besök komma så det inte är stökigt (inte för att det är det) och så ska jag plugga lite smått så jag inte kommer efter med utbildningen och så..

Och så är det så bra att man är grann fri med så nu blir man inte störd på nätterna.. :P
Sen vet jag inte vad ja ska göra innan jag får ett samtal av personen som ska komma, kanske plugga eller spela på stationära datan, jag vet inte, bättre iförsig att jag pluggar..

Åh vad jag längtar till min gammla mobil komma efter lagning av displayen för då ska jag byta skal, för den är nu grå och så köpte jag på tradera ett vitt skal och dom komma bli så fin, jag ska ta före och efter bild på den så ska jag he upp den på bloggen så klart. :)

Och så får jag inte glömma och rensa katt lådan innan hon komma så det inte luktar men det gör det inte nu heller men det kan bli om katten ska göra nr 2 i lådan, :D

Idag vet jag inte vad man ska käka för något men något gott blir det hoppas jag, och så vill jag göra lite saft men man måste ha mycker socker i så det blir dyrt iför sig men det blir ju 2 liter saft, jag köper sånna hära extrakter och kokar upp med vatten och socker då, det blir väldigt gott för jag köper smultron så det blir jätte go saft så det rekomendera ja... :D

hade så länge.

Nice :P

2010-08-03 @ 21:50:50 - Kategori: Allmänt
Så, nu har jag diskat upp nästan allt så nu känns det skönt men kunde inte diska mera för det vart slut på varmvattnet, och så har jag pantat massa flaskor och så har jag fusk dammsugat, så nu känns det bra men inte riktigt..

Och så min lill syrra har vart med på tvn idag om lantgården som hon har lev lite paff när jag såg dom när hon skickade länken till mig, men det är jätte bra.. :D

Nu har jag satte mig och håller på att dricka kaffe och så har jag poppat popcorn tills filmen men innan dess ska jag se på nyheterna (lokala) för att se om dom är där.. Bra de..

Tisdag 3/8

2010-08-03 @ 12:33:52 - Kategori: Allmänt
Idag har jag inte gjort ett piss, jag vaknade typ vid tio och jag tyckte att det var så skönt att ligga och mysa i sängen men tillslut tyckte jag att det var dags att kliva upp..

Senare ska jag ha på musiken igen och så ska jag köra ner till Vulken och köra svarta sopsäckar och så ska jag rensa en garderob och he dit säng kläder och så ska ajg dammsuga och så, men det blir nog bra.. :)

Men jag är så trött just nu men man bli väll piggare när man kommer igång med allt så..

Igår kväll/natt så gick jag in på en chat som man snackar engelska i (det var jätte kul), dom som jag snacka med visste att jag kom från Sverige och dom sa att jag va väldigt bra på att skriva på engelska och jag skrev att jag hade en bra lärare som lärde mig så det är därför och så lär man sig mycket på internet och så tvn, så igår snackade jag med en 43 årig från england (jätte trevlig) och så en Ryss/Am som var i Amerika just nu men pendlar till Ryssland ibland, och han gillade mig så vi snacka med varann på msn nu med..

Jätte kul.. :D

Åh vad less ja bli..

2010-08-02 @ 14:43:29 - Kategori: Allmänt
Nu när jag är inne på msn så började en kille snacka med mig och så frågade hn om jag hade fixat camen än, och jag skrev ne det har jag inte och har inte pengar till det men går det inte att snacka ändå? eller är jag ute och cycklar skrev ja, men då sa han nästan inget..

Men vad är det med killar och se tjejer i cam? Går det inte och snacka ändå?
Jag gör mycket om jag får snacka med en kille som bara vill prata har inte så många av dom på msn men dom är extra rolig och snacka med, anser jag.. :)

Fasen, jag är så trött jag halv sov på soffan och jag orkade inte nå mera, men jag håller  på att tvätta och så men det är lungt för jag tvätta hela dagen så det är coolt med det, men jag orka lixom inget så nu fundera jag på att jag ska göra lite kaffe så jag piggna till lite och ta tag i sakerna hemma iställe för att ligga på soffan och dega..

och så är det sista veckan jag är ledig med för sen börja ja utbildningen igen och det känns jobbigt för nu har man vare hemma ett tag men det känns bättre när man börja igen, så jag måste plugga mera nu så jag hänger med men jag behöver mycket hjälp och den hjälpen kan jag lixom inte få jämt när jag behöver den och det är synd..

Ajja, jag ska göra lite kaffe så jag vakna till..

(Känns att jag skriver väldigt mycket jämt, Micha det kan vara jobbigt för den som läser och då blir dom inte intresserad av att läsa. )

Måndag 2/8

2010-08-02 @ 09:21:06 - Kategori: Allmänt
Idag är det tvätt-dag för min del, lite tråkigt men det behövs ju för om en vecka precis så är jag tillbaka på utbildningen hmm..

Så nu när jag har äte frukost klart ska jag till tvättstugan och he igång 2 st maskiner så det går lite snabbare men jag har boka hela dagen så har gott om tid på mig.. :)
och så ska jag rensa kattlådan för idag vaknade jag med en stank så nu ska jag rensa den (bruka göra det en gång i veckan) och så ska jag he ut soporna..

Igår så städade jag bara lite tog upp smuts kläder från golvet och så rensade jag på databordet där stationära står och så tog jag upp lite flaskor från golvet och så, men idag ska jag pröva att dammsuga och damma lite men jag vet int hur de komma att sluta som..


Lite tråkigt men, cool på ett vis med.. :P

Söndag 1/8

2010-08-01 @ 13:24:02 - Kategori: Allmänt
Då var det slut på juli :( Fasen vad tiden går fort ja hänger ju inte me..

Igår var jag och lill syster till H-sand och snackade med stora syster om en massa, och så åt vi på donken och for en sväng på stan och deet var konstigt ändå att kolla där man bodde förut när man lixom inte kan gå in i ett hus, men så är det vi flyttade ju där ifrån men det kändes konstigt..

Idag har jag inte gjort så mycket jag har bara vare i stugen och tog mig en kopp kaffe och sen åkte jag därifrån för ajg sa att jag ska städa men jag vet inte hur jag ska göra för jag säger mycket och gör nästan inget men sånn är ja..

Men jag måste iallafall boka en tvätttid så jag ska gå till tvättstugan och se om det finns en tid imorgon så kan jag tvätta och så ska jag he i hop smutstvätten och så ska jag väll dammsuga (efter jag har tage upp allt som inte är så mycket från golvet) och så ska jag torka golvet men jag har ju gjort det i kök o hall men det är smutsigt igen så ja ska väll göra det igen..

Och innan jag ska börja ska jag he upp persiennerna och så ska jag he på stationära datorn och he på musiken och dunka på så det är roligare, men annars kan jag skippa musiken det är lite jobbigt när man ska vila o se på tvn en stund innan man fortsätter..

Hade så långe så ska jag skriva va jag ha gjort.. :D