Miicha

Mitt liv som jag.

Teckenspråk i ambulansen.

Allmänt Permalink1
Så många i Sverige är döva och hörselskadade så dom har svårt att kommunicera när det gäller vården då det inte är alla som kan teckenspråket och då är det ju svårt.
Annars måste man ju ha tolk och bara det tar tid.
 
Så varför utbildar man inte ambulansen till teckenspråket?
Tycker att det ska vara ett krav för det blir betydligt mycket lättare för dom som inte hör och inte kan förstår vad hörande säger till dom.
Jag hörde att i Florida att dom har som krav att alla ambulanser kräver teckenspråk och det tycker jag ska vara här i Sverige också då vi är ett sånt land att det finns döva och hörselskadade.
 
Jag är uppväxt med både hörande, döva och hörselskadade och dom som inte hör har det väldigt svårt och tolk måste vara överallt speciellt då dom ska till läkare.
Men hur känner sig en döv te.x då dom åker ambulans till sjukan? Känner dom sig förstådd?
Jag vet inte dom frågerna men jag kan tänka mig att det är väldigt tufft att förstå vad som händer i ambulansen att inte blir förstådd och att göra sig förstådd.
 
Jag anser helt klart att ambulansen ska ha krav på teckenspråk!
 

Våga!!

Allmänt Permalink0
Jag är absolut inte som alla andra och det vill jag då f-n inte vara heller för jag är precis som jag är och om det inte accepteras så är det bara att låta mig vara, så lätt var det med den saken.
 
Så våga, våga vara dig själv.
Så om du trivs med blått eller lila eller orange hår så bär det om det är du, klä på dig mjukisar på stan så gör det för man behöver inte vara snygg klädd hela tiden bara för att man ska synas heller utan man är bara sig själv och det ska man vara stolt över.
Om man trivs utan BH så ge f-n i den då och ha utan om det är bättre för det är ingen som ska säga att man ska ha den på sig heller.
Vem säger att man måste raka sig under armarna för att man är tjej? Eller att man ska vara smal för att man ska vara snygg?
Jo det är dom som har låg självkänsla som säger det, jag är inte den smalaste och inte tjock heller men det behöver inte betyda att man ska bli uttittade av dom som är smala för det och att man hör bakom ryggen att man är tjock, det är inte dig det är fel på då utan det är dom som är så fega att dom inte kan komma fram till dig direkt eller att dom inte har något annat för sig än att snacka skit bakom andras rygg.
 
Jag har färgat håret lila och jag är inte den smalaste och inte den snyggaste för den delen, men vet ni? Jag är mig själv och det är jag stolt över och det finns dom som inte acceptera det och det märks direkt men då gott folk så är dom inte ett dugg värd mig, för jag är värd mer än dom som inte acceptera för den jag är.
 
Så visa dig själv och våga vara dig själv för då kommer du må så mycket bättre. :)
 
Jag har inte hittat mig själv 100 ännu men det kommer att bli så och då kommer jag vara en mycket gladare tjej och mera uppriktad och envis och jag kommer kämpa för att nå mina mål även om det tar flera år att uppnå dom!
 
BE YOURESELF AND NO ONE ELSE!!
 
 
 

Hata denna man!

Allmänt Permalink1
Mannen som gav 400.000 kr till tjuvjägare för att skjuta finaste lejonet Cecil är helt sjuk!
Han säger att han ångrade sig och att han inte visste att Cecil var känd i trakterna, men varför då jaga honom ut från reservatet som Cecil befann sig för sen skjuta han med pilbåge och flå honom sen?
Så sjukt.
 
Jägarna har nu gått under jorden och riskerar 15 års fägelse, helt rätt! Men jag anser att dom ska få mera straff som att fara tillbaka till landet och se hur ledsen folket är där och var dom orsakade efter att skjutit finaste Cecil.
 
”Du är en ynkrygg och en mördare”, ”Du borde sitta i fängelse och du borde böja ditt huvud i skam”, stod et på Walter Palmers tandläkarmottagning i Bloomington i Minnesota.
Om jag skulle varit där så skulle jag själv sktivit till den jäveln!!
 
Hur kan en människa vara så elak som att döda ett sånt fint djur och sen ångra sig, men varför göra det då om man ändå ångrar sig sedan?
Han borde få långt fägelsestraff på grund av detta och stäng ner hans klinik och ta bort hand legimation som tandläkare och se till att han svårt får jobb sen efter straffet!
 
Tydligen så har Walter dömts för tjuvjakt tidigare och bland annat skjutit en svart björn i hans hemtrakter, men hur fan tänker gubb jäveln! (ursäkta mitt språk).
Han ska inte ens ha licens för jakt eller för sina vapen om han har några, sitta på ett rum hela dagarna och tänka på va han har gjort för något.. 
 
Nä så han är en av världens hataste man just nu!
 
En bild från finast lejonet Cecil!
 
R.I.P beautiful you!
 
 
 
Till top