Jobbig tid.

2017-04-28 @ 11:11:36 - Kategori: Allmänt
Har inte skrivit här på ett tag då det har varit jobbigt nu en tid.
 
Vi har förlorat två katter på ett brutalt sätt så jag och sambon inte mått så bra så det har tagit knäcken på mig bland annat så jag bara ville gräva ner mig och ligga där ett tag.
Sen så är jag grymt ledsen och besviken på familjen som inte ens hör av sig och vill träffas men det är väll smällar man får ta.
 
Bebisen växer och ha sig och rör sig mycket och det känns väldigt bra utfrån det som hänt.
Städar varje dag då valparna gillar att ha det stökigt men det gör inte jag, men just att man har lågt blodvärde och är typ jämt trött så tar det en på krafterna men jag tar järn tabletter utöver det och började i tisdags med det, så nu börjar det värka lite faktiskt och man blir lite piggare.
 
Jessie är mer framme än vanligt och vill helst sova med oss på nätterna, Zelda hon är mycket lugnare och stabilare trots att hon tog livet av två av våra katter.
Det är mycket lugnare hemma nu, känns trist att säga det faktiskt men det är väldigt skönt hemma nu.
 
Det var för mycket djur vi hade så nu är 3 borta och en till försvinner imorgon till en ny familj och ha det bra så då blir det lugnare där.
 
Nu ska man fixa lite mera hemma och kanske he på lite musik så man får lite fart på gravida kvinnan i huset (jag) så det blir något gjort (ser inte så jävligt ut ändå) och lukterna försvinner och lukta gott inne igen.

Före och efter frisyr.

2017-04-07 @ 12:47:08 - Kategori: Allmänt
😌💇🏽 #ronjashårdesign
 

Är så super nöjd med min nya frisyr! 

Jag har lockar så måste platta håret för att det ska se väldigt bra ut :)

Ny klocka.

2017-04-07 @ 11:53:19 - Kategori: Allmänt
Igår så fick jag en klocka av min kära sambo, det är riktigt min stil och så älskar jag döskallar.
Man får lov att he upp locket så man kan se själva klockan så annars så ser man bara döskallen.
 
 
Sen så är det en kedja som man kanske kan he dit lite berlocker eller något om man vill det.
Super snygg klocka enligt mig och så ville jag ha en klocka som funkar och det fick jag nu!
Tack älskade sambo! 

Hormoner.

2017-04-06 @ 15:39:00 - Kategori: Allmänt
Nu börjas det för mig, kan gråta för minsta lilla.
Såg på "Hur många lingon fins det i världen" och på slutet så sprutade tårarna då Leif dog och då dom hade begravningen, sorligt värre tyckte jag då.
Brukar inte gråta till den filmen men nu gjordet jag det.
 
Ledsen, arg, irriterad och glad är det jag går efter tydligen och det tar en väldigt mycket på kroppen så jag bruka göra annat som att tvätta (men maskinen sköter det så bra), diska samt ta upp från valparna (ska träna dom att kissa och bajsa ute sedan då jag hittar kopple) samt ta upp lite från golvet, mm.
 
Så nu har jag ätit lite tidig middag då jag var hungrig så lär ta några mackor till kvällen, sambon jobbar skift på jobbet och kommer hem vid 23.30 ca.
Väntar på att tvätten ska bli klar så man kan hänga upp den och så ska jag diska lite och dammsuga och ta upp lite saker från golvet.
 
Är jag smått sugen på kaffe? Vette fasen men ändå så är suget där så kanske ska fixa nite nespresso (maskin) kaffe så man får ta det lite lungt efter maten ett tag till. 
 
 

Puppylove.

2017-04-04 @ 10:14:27 - Kategori: Allmänt
Igår så låg Dolly (vita) och Morris (svarta) och sov vid dörren så sött.
Igår kände jag mig rätt peppad och satt vid mobilen och pratade mest hela dagen och även så klart lite städning, måste ju passa på då man har en bra dag för annars så ligger man bara och sover och inget orka.
 
 
Så idag så ska jag köra svärfar så han ska hämta en bil och då ska alla 5 hundar följa med och dom bara älskar att åka bil och det är jag tacksam över, så man sitte roch väntar tills att han ska höra av sig.
 
igår så rörde sig bebisen väldigt mycket speciellt efter 17.30 ca så rörde hon sig extremt mycket, typ hela kvällen.
 
Nu ska man ta det lite lugnt innan man ska fara så man är lite utvilad.!