Högga.

2012-05-31 @ 21:36:34 - Kategori: Allmänt
Idag har jag hämtat tillbaka min bil som stod i Härnösand, så nu är tändkablarna, rotorn och fördelarlocket bytt.
Känner mig trött och slö just nu och 100 saker att göra här hemma, tänkte imorgon får jag ta tag i det hela och kanske tvätta om det finns tid för det.
Har lite halv ångest men varför det vet jag inte men något drar mig för något. :S

I´m Back again.

2012-05-29 @ 19:40:33 - Kategori: Allmänt
I helgen så åkte jag till Härnösand och så i lördags då jag vare i sommarstugan och va på väg hem till min stora syster så dog min bil :( JÄVLAR va det första i mitt huvud efter: Va fan är det för fel nu då?
Fick bogserings hjälp till min syrra och sen va jag dör och kolla på ettan kl 21 och Sverige van ju och det diggade ja :)
Söndags så hjälpte min fosterpappa mig att bogsera min bil till dom så hon fick stå där och så tog jag bussen hem.
Men även när bilen gick sönder så ha jag haft en super helg. :D
Idag fick jag samtalet och han ha hittat felet på min bil och det var en skruv från rotorn som hade komme loss och slog till i fördelarlocket och tydligen gjort att bilen inte ville starta för locket hade fått mycket sprickor, för även om det var 3 cylindrar så skulle bilen starta ändå men nu orkade hon inte starta så då var det 2 av 2 cylidrar och då funkade ju det inte.
Men han ska försöka fixa det imorgon så jag får hem bilen..
Ska snart ta fram lite brie ost och mumsa i mig :)
Ska oxå titta på näst sista avsnittet av "Desperate Housewife"..

Tisdag över.

2012-05-22 @ 21:58:36 - Kategori: Allmänt
Har haft lite tråkigt på praktiken idag och det var messt sittande och tittande, så jag fick åka hem tidigt så var hemma vid 14 något och vad skulle man göra annat än att åka hem?
Han höll på med oljetråg och fixa de och det kan ju inte jag göra.
Jag tänkte göra en hem läxa till mig själv att lära mig mera om verktyg för jag vill ju lära mig men jag måste veta vad dom heter och hurn dom se ut som och så blir det ju lättare för mig och för andra när dom ber mig hämta ett verktyg, så det ska jag nog göra i helgen eller ja typ ialf.
Imorgon får man se vad som händer om det blir lite körning eller om det blir där, och så ska jag snacka med chefen om hur länge jag ska praktisera där eller om dom inte vill ha mig kvar men det får jag ta imorgon :)
Nu ska jag lägga mig så jag orka upp kl 5 i morgon bitti och så tänkte jag läsa på "Twilight" boken "Eclipse" på engelska så sen ska jag sussa..
God natt på er och ha det så bra :)

En bra låt :)

2012-05-21 @ 19:11:19 - Kategori: Allmänt
Denna låt ska man ha hög volym när man lyssnar på den och så klart bra bas :)
Jag bara älskar den låten om jag skulle ha den i bilen så skulle jag lyssna på den om och om igen..
Jag börja nu lyssna mer och mer på rock och jag gillar det ;)
Lyssna och njut :)

En dag avslutad.

2012-05-21 @ 18:44:59 - Kategori: Allmänt
Idag så ha jag varit på praktiken och det vart ingen körning för oljetråget gick sönder på lastbilen och så var det däckbyte.
Jag bytte däck idag för första gången och det gick väll så där, fick ont i tummen och tog en jäkla tid och så tappade jag ett däck på mitt ben så vart det ett "AJ" så två bulor och skrapmärken på benet men det gick bra ändå men ont gör det.
Imorgon får jag se vad som händer men han tyckte att jag tog lång tid för att byta ett däck så det blir väll imorgon igen om han inte ha gjort det idag när jag for hem (hoppas det).
Ha ställt mig i duschen igen för jag frös så nu är jag varm igen och snart tänkte jag att jag ska värma upp lite mat, och det blir pizza sen igår..
Ha en fortsatt bra måndag kväll :D

:)

2012-05-20 @ 21:05:48 - Kategori: Allmänt
Imorgon blir det praktik för min del och jag längtar även om man ska vakna före 5 för att duscha och sen åka iväg, men så kul det ska bli så man slipper häcka hemma och inte göra något.
Bilen är nästan klar men det räcker till för att åka till praktik.
Åkte till Ö.vik i fredags och skaffa mig ett oljelock som jag hade beställt som kom dit och får dit och hämta den och så nu läcker det inte lika mycket olja, broms skivor bytt men bromsar tar inte riktigt som de ska men det kan vara dels att det är lite bromsvätska eller att det är lite luft i systemet, men det går ju att fixa :)
Idag vaknade jag vid 16 tiden och gick och la mig vid 00.45 efter filmen på tv6 "LittleMan" som min mamma ville att jag skulle se på, men jag tyckte att det var skönt att bara sova jävligt länge och det var ju ett tag sen jag sov så också men det känns lite jävligt nu när man vart pigg nu så får se om jag kan sova så jag orka upp imorgon och inte blir så trött när jag ska på praktiken och köra lite lastbil :)
Ha en bra söndag kväll så nu blir det Partaj ;)

Halv ledsen.

2012-05-17 @ 21:50:02 - Kategori: Allmänt
Men hur egentligen kan man vara halv ledsen?
Jag är det iallafall, känner mig glad men ändå ledsen och faller en tår då och då.
Men personerna nu för tiden är så kontstiga och vet inte vem man kan lita på och hur man kan prata till dom utan att dom skvallra till alla eller till någon, ska man sitta på en stol och inte säga något för man är så rädd att det ska gå ut för man vill öppna sitt hjärta?
Man är ju mänslig och kan säga fel saker och personer missuppfatta ju saker och så kan dom inte ens fråga om det var sant eller om dom missuppfatta det man sa.
Det är mänskligt med känslor och då vill man ju inte att någon ska leka med dom men då vissa hakar på direkt och leker för dom tycker själv att det är så fjaskigt att ha känslor för dom inte ha det själva, man ska aldrig leka med andras känslor utan då försöker man ju absolut göra det bästa av suitvationen än att göra en ledsen.
Ja, jag förstår inte riktigt på hur vissa tänk ja..
Tur jag har katterna som förstår en hur man känner och när man mår dåligt så kommer dom och trösta en när fallit en tår eller två och då ligger dom i famnen och kurra lite försiktigt och går när dom känner att man är okej.

:D

2012-05-16 @ 21:27:06 - Kategori: Allmänt
Idag eller ja imorse så fick jag ett samtal att mina nya glasögon va klar så det var ju bara att hämta upp de och så fina dom är och så bra man ser ;)
Jag har beställt lite saker idag till min älskade bil som hatar mig just nu, så då får jag de på fredag så då är det att sätta igång att meka men det kan ju inte jag så min svåger ska göra det åt mig :)
Hade beställt nya reg plåtar till min bil och så de gamla fram spikade jag upp på väggen i hallen och som min kompis sa idag att det var typiskt mig ;)
Imorgon så vet jag inte vad som kommer att ske men jag ska nog till min lilla syster en sväng så kanske man får hjälp att svetsa ljuddämparen som bullrar och ha sig när man trycker på gasen..
Nu ska jag se klart på Grey´s Anatomy :D

Borde skaffa häst.

2012-05-15 @ 19:29:48 - Kategori: Allmänt
Jag har beställt oljelock eller snarare oljepåfyllningslock till min kära bil och så ska jag beställa ny ljuddämpare som jag fåg idag att det var hål i, och imorgon ska jag till verkstan och kolla på bromsbelägg..
Så fundera på att ställa av bilen och skaffa häst för dom går inte sönder.. :(
Ja dessa bilar är ju kul, eller inte.
Ingen praktik har jag haft på hela veckan så jag hoppas den blir klar och fixad innan måndag och jag får oljelock och bromsbeläggen innan fredag så jag har hela helgen på att byta så jag kan praktisera, så imorgon blir det inget och jag blir så less..
Eller så kan jag skaffa mig 8 hyskys och kan åka släde till praktiken som är 6 mil dit, hehe. Eller om det är 7 man ska ha i en hundspann?
Ikväll blir det ju Desperate Husewift och GCB så man blir dock lite gladare.
Nu ska jag äta pizzan som jag åt igår, börja bli lite hungrig :)
Hade bra så länge :D

Ingen praktik imorgon :(

2012-05-13 @ 21:24:55 - Kategori: Allmänt
Usch vilken snäll bil man har :( Eller inte.
Broms klossarna utslitna så måste beställa nya fort fort imorgon bitti och ringa till praktiken att man inte kan komma för bilen är ju sönder och köra utan bromsar är ju inte speciellt bra e.
Suck..
Hate it!!!!!
Hoppas jag får de imorgon så man kan byta så fort som möjligt så jag kan åka till praktiken på tisdag och som turen är så är det itne så långt så får väll åka till det stället han beställer delarna så man kan byta direkt.
usch!!! :(

Nervös.

2012-05-06 @ 21:15:41 - Kategori: Allmänt
Sitter här och fundering om jag ska göra lite te och lugna ner nerverna lite grand.
Är så nervös för imorgon då jag ska börja på min praktik men längtar att sitta i en lastbil igen och jag hoppas att det inte tar sån tid att jag får sätta mig bakom ratten igen :) .
Ska vakna kl 05.00 och så åka vid 05.30 typ och jag ska vara där på företaget kl 07.00 så bäst är ju att komma i god tid så man inte kommer försent första dagen, och så mobilerna i ljudlös så jag inte blir störd.
Imorgon bitti ska jag bre några mackor som jag ska ha till lunch för jag vet ju inte vad dom gör på lunch om dom åker någon stans eller hurn det nu är men det får jag ju se imorgon.
:D Längtar :)

Ruggigt värre.

2012-05-05 @ 15:52:38 - Kategori: Allmänt
Det regna ute och igår snöade det mycket och samma inatt så jag fick ta bort lite snö från biln när jag skulle iväg ;)
Har ätit stekt korv med potatis och så jävla gott det va!! :)
Sitter här nu med en rosa mugg med kaffe i och tittar på Twilight första filmen och fundera på att luta mig tillbaka på soffan och se klart den och fortsätta senare med New Moon :)
Ha en fortsatt trevlig lördag :)

Glad! :D

2012-05-04 @ 09:45:59 - Kategori: Allmänt
Fick ett samtal i morse vid 9 och så sa hon att jag ska börja praktiken på måndag :D
Har liksom vänta på det i flera veckor och nu är det dax, jag ska vara där kl 7 på måndag så får åka från mig strax före 6 på morgon :)
Praktiken är måndag till onsdag sen är lastbilen någon annanstans, och så två veckors prov och det förstod jag mig inte så mycket på men jag ska fasen göra mitt allra bästa :)
Fett glad nu allså :D

Slutkörd.

2012-05-03 @ 22:48:04 - Kategori: Allmänt
Även om jag inte ha gjort så mycket idag så är jag helt slut i huvudet.
Jag har dragit fram draken så det försvann lite damm från golvet och så skura golvet (måste dock göra det igen imorgon) och så tvättat och laga mat och diska, sen har jag suttit här.
Och min kompis ringde mig och var så glad att hon hade kommit hem efter resan i Usa, och jag vart super glad att hon hörde av sig :D
Nu tänkte jag läsa en stund för det var ju ett tag sen, jag läser Twhiligt på engelska New Moon är jag på nu asså andra boken av 4 :)
God natt på er och sussa så gott :)

Tvätt, tvätt.

2012-05-03 @ 13:59:28 - Kategori: Allmänt
Idag så håller jag på ja att tvätta, en hel IKEA påse med tvätt så det vart lite tungt när man skulle till tvättstugan, men nu komma man ju få rena kläder :)
Katterna leker för fullt och jag tänkte att jag skulle skrämma upp dom lite och dra fram draken som dom älskar men det blir ju rent på golvet ;)
Tänkte att också att jag ska göra det fint hemma så det blir bättre, och så gillar man att städa med men det kan jag inte förstå att man tycker men jag gillar det, jag är knäpp ja vet ;)
i klädrummet är det fortfarande en bomb men kan inte he in nå kläder i garderobern för det finns inget där inne ens inte hål som man kan he upp en hylla så det är lite galet, så kläder är fortfarande i galgar och i sopsäckar, men jag ska ta dom för det så jag får in dom så snarast som möjligt och så kan jag ju inte göra det heller för dels kan det bli snett och så har jag inga grejjer till att fixa det heller.. (tummen mitt i handen).
Ikväll till middag blir det pölsa (cetes egna) och pärer till det så klart och det ska bli så jäkla gott och längtar och är hungrig redan nu ;)
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med och he på lite musik så blir det nog bra :)
(Det är Elvis som ligger på fönsterbrädan inne i sovrummet på bilden)

Blås väder.

2012-05-02 @ 20:18:51 - Kategori: Allmänt
Idag har det varit ett jädra blåsväder och så solen har varit framme mest hela dagen men det blåste ju inte kallt heller men man vill ha jackan på sig ändå, om man hade vingar så skulle man segla rätt bra ute så länge det blåser och om det slutar så störta man ;)
Har precis duschat så nu blir det nog en lugn kväll framför tv. :)
Ha en bra onsdags kväll :)

Suger!!

2012-05-01 @ 22:40:01 - Kategori: Allmänt
Jag skulle duscha och så tog ja av mig glasöga och så POFFF gick den av! GAAAAAAHHHH! Och jag svor och stampa och slog på väggen medans jag duscha så kattern blev rädd, suck, men nu är dom lagade provisoriskt för om två veckor typ eller ja nästa torsdag får jag nya. :@
Men tur man får nya så man inte behöver laga dom gammla för det var ju säkert 7 år sen jag bytte, så det e på tin ja skaffa nya :)

Så där japp.

2012-05-01 @ 17:37:37 - Kategori: Allmänt
Idag så fick jag ett samtal av lilla syster om att jag kunde komma så fort som möjligt för hennes man hade fått en smäll av en get i öga, jag hoppa in i bilen och körde.
Så började min dag ;) Men det gick bra!
Sitter här nu och se på en knas film och drack lite kaffe och snart ska jag duscha och så he på lite musik och städa lite grand så det ska se ut som det brukar :)
Imorgon så ska jag ringa samtal och känns inte så roligt men ett måste om man ska göra et man vill göra iförsig, suck känns det.
Näää jag ställer mig i duschen nu så jag får det gjort och så städningen med, ska egentligen tvätta med men det får nog bli någon annan dag de :)
Hade bra så länge alla :)