Miicha

Mitt liv som jag.

Högga.

Allmänt Permalink1
Idag har jag hämtat tillbaka min bil som stod i Härnösand, så nu är tändkablarna, rotorn och fördelarlocket bytt.
Känner mig trött och slö just nu och 100 saker att göra här hemma, tänkte imorgon får jag ta tag i det hela och kanske tvätta om det finns tid för det.
Har lite halv ångest men varför det vet jag inte men något drar mig för något. :S

I´m Back again.

Allmänt Permalink0
I helgen så åkte jag till Härnösand och så i lördags då jag vare i sommarstugan och va på väg hem till min stora syster så dog min bil :( JÄVLAR va det första i mitt huvud efter: Va fan är det för fel nu då?
Fick bogserings hjälp till min syrra och sen va jag dör och kolla på ettan kl 21 och Sverige van ju och det diggade ja :)
Söndags så hjälpte min fosterpappa mig att bogsera min bil till dom så hon fick stå där och så tog jag bussen hem.
Men även när bilen gick sönder så ha jag haft en super helg. :D
Idag fick jag samtalet och han ha hittat felet på min bil och det var en skruv från rotorn som hade komme loss och slog till i fördelarlocket och tydligen gjort att bilen inte ville starta för locket hade fått mycket sprickor, för även om det var 3 cylindrar så skulle bilen starta ändå men nu orkade hon inte starta så då var det 2 av 2 cylidrar och då funkade ju det inte.
Men han ska försöka fixa det imorgon så jag får hem bilen..
Ska snart ta fram lite brie ost och mumsa i mig :)
Ska oxå titta på näst sista avsnittet av "Desperate Housewife"..

Tisdag över.

Allmänt Permalink0
Har haft lite tråkigt på praktiken idag och det var messt sittande och tittande, så jag fick åka hem tidigt så var hemma vid 14 något och vad skulle man göra annat än att åka hem?
Han höll på med oljetråg och fixa de och det kan ju inte jag göra.
Jag tänkte göra en hem läxa till mig själv att lära mig mera om verktyg för jag vill ju lära mig men jag måste veta vad dom heter och hurn dom se ut som och så blir det ju lättare för mig och för andra när dom ber mig hämta ett verktyg, så det ska jag nog göra i helgen eller ja typ ialf.
Imorgon får man se vad som händer om det blir lite körning eller om det blir där, och så ska jag snacka med chefen om hur länge jag ska praktisera där eller om dom inte vill ha mig kvar men det får jag ta imorgon :)
Nu ska jag lägga mig så jag orka upp kl 5 i morgon bitti och så tänkte jag läsa på "Twilight" boken "Eclipse" på engelska så sen ska jag sussa..
God natt på er och ha det så bra :)
Till top