Söndag och nervös.

2012-11-18 @ 11:59:39 - Kategori: Allmänt
Pirras hela magen och jäkligt nervös inför morgon dagen då jag ska med bussen och åka en hel dag :)
Men så jäkla kul det ska bli känner jag :D
 
Och jag ska ta många bilder och fina hoppas jag då jag har en bra kamera på min nya mobil så får jag skärpa mig att ta fina bilder och he ut på loggen pö on pö ;)
 
Sitter här med en kaffe mugg och se på kanal9 och ska snart he på spotify och lyssna på musik och städa för sen är man ju borta i en vecka så man vill ju att det ska vara rent och snyggt när man åker så man slipper göra det då man kommer hem ;)
 
Ja jag har ju sagt att jag ska ju he ut en låt och så kollade jag på en låt som jag älskar som ni kan lyssna på men jag är mera rock nu ;) När jag var och körde bil så skulle jag lyssna på en MP3 skiva som jag hade brännt för några år sen och då kom det upp en låt som jag garva mycket till och det var Peaches med Rosa Hellikopter ;) HAHA!!
 
Men denna låt är ju inte nå sån låt utan en rock låt som jag verkligen älskar att lyssna på :D
Lyssna och kommentera gärna om vad ni tycker om just denna In Flames låten :)
 
 

Lördag..

2012-11-17 @ 12:25:11 - Kategori: Allmänt
Idag är det lördag och så imorgon söndag och sen smäller det :)
Idag håller jag på att tvätta kläder och vart bara 3 maskiner och det är bra, sen håller jag på att fixa lite i hemmet men det går lite trögare men måste bli klar innan imorgon kväll och så ska jag packa så det blir klart på söndag kväll men det hinns ju ;)
 
Och jag har en bilköp på gång så får man se när man ska hämta bilen men då måste jag antingen få skjuts dit eller ta bussen och köra hem bilen sen :) Spännande det är nu!
 
Jobbet går bra att jobba och trivs med arbetskamraterna och är hur bra som helst, alltså kan detta bli någe bättre?
Jag tror inte det ;)
 
14.55 ska jag se på en film som börjar på sjuan tror jag det var eller om det var på tv4 men filmen heter Före detta fruars klubb och jag tycker att den filmen är bra och rolig :)
 
Men jag ska he ut en låt sen för det var ett tag sen jag gjorde det så nu är det dax för det :)

På jobbet.

2012-11-13 @ 08:04:54 - Kategori:

Då sitter man på jobbet och ha 5 minuters rast och är allmänt irriterad och varför vet jag inte men man har väll lite hormoner ;)

Och det är väldigt nervöst och det pirras i magen för nästa vecka ska jag träffa en kille som jag är kär i för första gången. Så pirrigt kan jag säga att det är ;)

När jag kommer hem ska jag diska och duscha så jag har det gjort.

Ha en bra tisdag :)

Lördag :)

2012-11-10 @ 21:09:15 - Kategori: Allmänt
Är dels för dålig att skriva på bloggen men har inte så mycket tid att göra det när man jobbar och speciellt i skift men det ska nog bli en bättring på det ;)
 
Idag har jag varit hos min syster två gånger idag och träffa min nya systerdotter som föddes i söndags förra veckan och så söt hon är :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket och igår gjorde jag lite mera saker men idag ville jag vara lite lat ;)
I tisdags så började jag jobbet igen och det har gått bra och magen har inte krånglat som är nå och käns hur bra som hellst :)
 
Så snart på måndag är det en vecka kvar och jag längtar!! :D

Oj oj oj.

2012-11-05 @ 20:50:20 - Kategori: Allmänt
En vecka har gått från att inte varit på jobbet och är inte okej, har varit på Vårdcentralen två gånger förra veckan båda tisdags och i fredags och så på Akuten i stan igår och idag, usch!
Imorgon ska jag ringa till läkaren här och begära ett läkarintyg och så ska jag jobba kl 14 tänkte jag, och så fundera jag på att jag ska hämta min medicin men som det känns nu så behöver jag inte den men jag får se hur det blir i några dagar om man behöver det eller inte men dyrt var medicinen men samtigit vill jag ju behålla pengarna ;)
 
Sitter nu framför datorn och dumburken och små huttra lite och se på The Simpsons ett tag och sen kanske man prata i telefonen ett tag men blir lite deppad då jag prata i mobilen och varför det vette fasen.
 
Imorgon så får man ju lite sovmorgon så känns ju bra innan man börja jobba igen som jag vill och så ska jag lämna in en ledighets ansökan i typ 10 dagar och så hoppas jag att jag får intyget från läkarn att jag har varit sjuk i typ en vecka så där... Hualigen säg ja då bara.
 
Nä nu ska jag fortsätta och se på dumburken och vänta på att mobilen ska ringa om den gör det vet jag dock inte men får ju se :)
 
Ha en fortsatt bra måndags kväll.

Söndag.

2012-11-04 @ 17:28:10 - Kategori:

Detta är mitt första inlägg på mobilen :)
Idag har jag kört lite bil och sett på en film.
Så ni sitter jag här och ha lite tråkigt och gör vad som helst för att höra en röst som jag älskar och jag vet inte hur det ska lösas som. Suuuuuck!
Ont i magen har jag fortfarande och ska nog ringa till vårdcentralen imorgon innan jag börja jobba och säga att set inte är något bra, blir bara irriterad och tökke snabbt.

Ja bu ska jag se på tv och fixa lite te.
Ha det bra !!! :)

Inte okej!

2012-11-02 @ 19:55:46 - Kategori: Allmänt
Ja dels har jag ju inte ens skrivit på bloggen på ett tag typ över en vecka..
Men jag har mått så dåligt och så har jag nu varit borta från jobbet i 4 dagar och är inte alls bra och vare på vårdcentralen två gånger denna vecka för magen har inte varit bra och mått skit dåligt helt enkelt, jag väntar på en kallelse från sjukhuset så jag få he in en slang genom halsen in till magen för att kolla om man har magkattar eller magsår.. Suuuuuck!!
 
Men nu i helgen ska jag bara ta det lugnt och sansat om det går för på måndag så tänkte jag fasen går till jobbet och då börjar jag kl 14 och slutar 23, om jag har problem med magen då så ska jag ringa till vårdcentralen igen. Besvärligt det är nu!!
 
Pratade med en kille på videosamtal på Iphonen och så kär man börja bli när man se han där :)
Oj, pirras som fasen i magen och känns så bra när man se och prata med han och känns så naturligt :D
Blir så glad när jag prata med han och speciellt då man ser han känns det hur bra som helst :)
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och se på tv och mysa lite med katterna och hunden som jag är hundvakt i helgen :)
 
Ha en bra fredagskväll :D