Fredag kväller.

2011-09-30 @ 18:14:11 - Kategori: Allmänt
Har varken städa eller gjort någe hemma. Men det äär ju fredag så varför ens göra någe ingan annan gör någåt på fredagar så varför jag då?
Jag är hemma och dunkar lite på musik och bara mår eller hur man ska säga.
Ska nog börja se på en film snart men jag vet inte på vilken, såg inte på "Hancock" idag tänkte jag skulle se på en annan men det vart ingen film idag för mig men anske senare.
Vet inte annars vad jag ska göra i dag.. :P
Men längta fortfarande till nästa vecka!!!!
Hade bra bra så länge :P

Dåligaste låten EVER!

2011-09-30 @ 12:45:44 - Kategori: Allmänt
Denna låt är ju från Rhianna men jag tycker att Man Down är så otroligt dålig, jag vart så rastlös när jag hörde på den när jag åkte lastbil.
Jag vet inte hur hon ens kan sjunga den.
Vad tycker ni om låten? Skulle var kul att höra vad andra tycker, men jag gillar den inte alls.

Fredag.

2011-09-30 @ 10:41:14 - Kategori: Allmänt
Jag vet inte om jag ska vara glad eller inte på denna fredag så jag får väll bara gilla läget, har ju inget att vara glad över just nu.
Igår så såg jag på "Water for Elephants" och "Dansar med vargar" orkade inte se på den sista för "Dansa med vargar" var ju 3 timmar lång, suck, men jag får se på "Hancock" idag istället.
Snart ska jag göra taost igen med massa ost och salami för detv ar jävligt gott igår.
Ska oxå pröva om jag kan städa i dag typ som i alla fall dammsuga. :P
Hade bra så länge :D

Film maraton.

2011-09-29 @ 18:45:08 - Kategori: Allmänt
Jag ska se på några filmer ikväll med tanke på att det finns inget på tvn.
Ska se på "Water for Elephants", "Dansa med Vargar" och så "Hancock" tänkte jag om det blir i denna ordning vet man ju inte, det är ju bara ta en först.
Fick så jäkla ont i ryggen när jag höll på att städa så jag ska fortsätta imorgon med det, just nu vill jag bara ta det lungt och se på film men börja med att se på film ska jag börja med 20 tänkte jag. :D
Så undra vad man ska göra den timmen innan man ska börja se, men det kanske finns nå serier som man kan se på eller dyl och just nu så lysna jag på lite musik på spotify men det kan man ju inte göra hela kvällen. :P
Sen när jag ska börja se på filmerna så ska jag stänga datorn och låsa dörren och tända ljus och bara mysa med mig själv och katterna och så ska jag så klart ha högtalarna inkopplade till tv så det blir bra ljud :P
Ha det jätte bra så länge :D

Nu ni. :P

2011-09-29 @ 14:44:18 - Kategori: Allmänt
Sitter som vanligt på soffan och spelar lite musik via spotify, men nu ska jag i alla fall börja små städa lite.
Tog ett tag innan jag skulle ens ta och börja, åt taost och drack kaffe men kändes som år och dag. :P
Men nu ska jag ta och börja med det medans man har bra musik :D
Det blåser mycket här nu och känns kvavt ute men varmt runt 19 grader såg jag för ett tag sen, känns att det är höst och ruggigt, men jag sitter här och fryser lite så just därför tänkte ja att jag skulle städa så man får upp blodcirkulationen. :D
Så. :D
Ha det så bra så länge :D

God morgon/God förmiddag.

2011-09-29 @ 10:51:09 - Kategori: Allmänt
Vaknade att jag fick ett sms så på smset stod det "Grattis på namnsdagen", det hade jag glömt totalt så nu är det 2 månader när jag fyller år men inte för att jag längtar.
Tännkte att jag ska åka ner till ica och köpa lite bröd och så lite mjölk och så ska jag hem och göra lite taost, och super gott ska det bli ska ha på ost och salami på (vattnas redan i munnen) och så ska jag göra lite te med honung för har fortfarande hostan.
Har precis duschat så är blöt i håret men och så funderade jag på att jag ska städa idag för är så less att det är något som luktar skunk, katterna har gjort något som luktar så jag vill att det ska lukta gott och inte skunk i mitt hem så jag ska nog ängna det idag men det tar väll 1-1.5 timme kanske, har ju en liten lägenhet.
Jag tycker detta är kul: Jag är rätt liten i längden (161 cm), har en liten bil, har en liten dator och så komma jag få en liten mobil :P
Mycket liten men om man är liten själv måste man ju hålla tränden, men hade en stoooor kille förut (194 cm) men det gick ju bra ändå :)
Nu ska jag ner till ica.
Ha det jätte bra :D

Host, host,

2011-09-28 @ 20:21:43 - Kategori: Allmänt
Denna förbannade hostan går ju inte över, jag hostar så jag får ont i magen eller jag har ont i magen och känns som att jag ska hosta upp inälverna. :(
Jag har i alla fall kommit hem efter lastbils åkningen till Strängnäs, fast kom hem vid 19 typ men känns som evigheter, känns ändå bra att komma hem och ta det lungt och hosta i frid. :P
Jag vill tipsa om en sida så klicka här för att komma dit.
Om ni är intresserade så klicka det är billigt att ringa på detta företag, 120 minuter fritt och 0 kr varje månad. :D
Nu ska jag vila och lägga mig i sängen och mysa med katterna.
Hade så bra så länge :D

Längtan.

2011-09-27 @ 11:38:09 - Kategori: Allmänt
Jag vill att det ska vara nästa vecka nu ja, för den 4 oktober så börjar ju "Desperate Housewife" och så den 5 oktober så börjar ju "Grey´s Anatomy" och den nya serien "Body of Proof" den tror jag faktiskt är bra.
Längtar längtar, för då ska jag bänka mig framför tvn. :D
Sitter fortfarande på rumpan i väntan på att vi ska åka söder igen, men jag vill åka norr men söder måste ju också ha något från norrland :P
Inatt så blåste det som tusan och regnade, smattrade på fönstren och katterna var intresserad på vad det var och så känndes som om taket skulle blåsa av ibland för det knakade rätt mycket, men idag blåser det rätt mycket men inte lika mycket som inatt som turen är och så är det inte så roligt att köra när det blåser heller men det ska ju gå ändå.
Denna bild som jag har är taget från E4 mot Gövle Bro när vi var på väg för ett tag sen, syns ju på datumet och idag är det ju den 27 september, men bilden var mycket snyggare på mobilen för den var mörkare och så hedde man in den till datorn och då var den ljus men om man vill ha den mörkare så är det väll bara att tona ner den liten, men jag tycker att den är fin som den är ja. :)
Nu ska jag väll ta det lungt innan vi ska fara (när det nu än blir) men det måste bli snart för det komma bli sent annars när vi komma dit.
Hade super tills jag skriver igen :D

God morgon.!

2011-09-27 @ 08:42:47 - Kategori: Allmänt
Denna mårgon började rätt bra faktiskt, fick ett samtal från Jetpak om att mitt paket va på väg och  så jag rusade upp ur sängen och klädde på mig och så ringde han igen och fråga vilket nummer det var på huset, efter ett tag så ringde han på dörren och till och med knackade så då fick jag min DVD "Water for Elephants" som jag van från Mix Megapol. :) Me so happy.
Hostan retar mig på morgonen och vill bara spy och så får man ju så ont i magen, men jag håller på att äta novalucol, så får man hoppas att det dämpar lite.
Då får man se när man ska fara iväg med lastbilen men först måste man ju fara 5-6 mil till företaget och hämta bilen först och sen blir det eventuellt Ånge och sen till Strängnäs blir det och sen hem.
Känns skönt nu igen att få komma iväg och sen komma hem igen det är en bra kännsla, för när arbetsförmedlingen är så jäkla seg och inte har kunnat ringt på 2 månader så får man göra saker  och ting för egen hand för att inte vara hemma.
Så nu ska jag nog göra mig en macka eller om jag ska vänta ett tag så jag blir hungrig men en macka ska jag göra, hehe.
Hade bra så länge :D

Mungoliten.

2011-09-26 @ 19:13:18 - Kategori: Allmänt
Känner mig less lite irriterad och allt möjligt, hehe, less på att vara hemma irriterad på hostan.
Ska snart göra lite te med honung så att det kanske lenar upp i halsen men det bränns också men det måste bara gå över snart!!
Imorgon ska jag åter igen åka lastbil och det känns bra för då slipper man vara hemma en natt i alla fall och då känner det bra att komma hem igen :)
Det vart ingen "Sagan om konungens återkomst" för jag drog till lilla syster istället och var där ett tag och sen for jag hem och åt middag, hehe, så less kan man vara att vara hemma.
Ska göra lite mackor (om dom inte har mögla) med ost och priggig skinka (mins inte namnet nu) och kanske lite gurka på, lite billigare att göra själv än att köpa efter vägen, men kaffet hoppar jag nog över för det bränns riktigt i halsen när jag dricker.
Usch va ruggigt det är ute, kallt och regnar och blåser riktigt höst väder kan man säga att det är.
Hade bra så länge :D

I have a Dream.

2011-09-26 @ 14:50:07 - Kategori: Allmänt
Sitter här och ser på "Sagan om Ringen" den var bra när den kom ut men nu ser jag på den bara för tidsfördriv, har käkat lunch fast det blev över lite och så har jag druckit kaffe och det brändes i munnen.
Jag har inte städa någe mera för jag fastnade på filmen, haha :P
Jag har en rätt så stor dröm.
Jag drömmer om ett litet mysigt hus men stora ytor inne, och så rätt stor gård med en liten lada där jag kan ha några får och 1 häst eller 2, hundarna som jag vill ha springer lös på gården och busar och katterna njuter i solen och jagar råttor/möss.
Det är min dröm. Huset ska se litet ut men inne i huset är det rymligt och stort. :)
Har tänt 3 stora ljus för det var fasen kallt här inne, ska nog ta lite mera kaffe fast än det bränns i halsen, tror ta mig fasen att det är nå slags halsbränna men jag vet inte har aldrig haft det eller så är det bara något sår jag har.
Undra om man ska orka se 2 filmen om "Sagan om ringen", tror det för då blir det klart vid 18 i kväll. hehe :D
Hade så bra så länge :D

Måndag.

2011-09-26 @ 11:24:48 - Kategori: Allmänt
Måndag känns det att det är värkligen.
Håller på att göra det fins igen i längenheten för vart så less att det såg ut som ett bombnedslag så hålller lite på med det nu.
Och så har jag vunnit en DVD på Mix Megapol :D
För er som lyssnar på det har nog hört, jag ska få "Water For Elephants" super bra film hyrde den i helgen och såg på det så när jag får den så ska jag se på den igen :P
Egentligen orkar jag inte städa men jag får bara så lov att göra det för katterna kan ju inte städa åt mig dom bara stökar ner så får jag städa. hehe. :P
Jag har oxå märkt att jag har för mycket grejer speciellt kläder.
Nu ska jag nog fixa något att äta och sen fortsätta det jag höll på med.
Hade bra så länge :D

Lastbilsträff. :D

2011-09-24 @ 15:58:01 - Kategori: Allmänt
Idag har jag varit på lastbilsträffen som är på byn, jag knäppte 50 kort på dom finaste lastbilar men fler fans det så klart bland annat fanns det en lastbil som jag körde på kursen och det va kul att se den där :)
Igår så drack jag 3 cidrar och en öl och sen vart det inget mera, har mera hemma men jag vet inte om jag ska dricka mera för jag fick så ont i magen efter så det får nog vara.
Oj vad stor bilden var :P
Och så hostar fortfarande gör jag så att det gör ont i magen det oxå men tillslut så måste det ju gå över.
Hade bra så länge :D

Little Bored.

2011-09-23 @ 14:55:32 - Kategori: Allmänt
Sitter här och är lite uttråkad men blir nog bättre mot kvällen, kanske ska se på en film för det är dåligt på tv i kväll så är det lika bra med en film. Vill dock se på en skräck eller rysare så kanske ska dra ner till OK och hyra en. :P
Till middag idag blir det min makaronpuddig och den är super god för den är så krämig och god, jag ska fota den och he ut här :)
Har köpt lite cider och öl så jag ska ha ikväll så det ska bli kul och så musik och kanske en bra film som man kan se på så blir nog allt bra :P
Imorgon kanske jag ska ner på träffen och fota massa lastbilar för idag nu så regnar det så det blir nog imorgon ja ska dit. :)
Kommer åter igen senare :)
Hade bra så länge, kramen :D

God morgon.

2011-09-23 @ 09:37:32 - Kategori: Allmänt
Då var det dags för lastbilsträff igen i Ramsele, jag vet inte om jag ska gå ner eller inte för jag har ingen att gå med men lite tidigt ändå för att gå ner för alla har inte kommit.
Undra om det är finnen som vinner iår igen om han komma, jävligt snygg lastbil var det.
Har nyss laddat med två tvätt maskiner så känns skönt att tvätta igen, men vart lite orolig att vattnet inte skulle vara där för dom håller på att gräver mellan husen så då stänger dom av vattnet men det fanns ingen lapp eller dyl i tvätt stugen så jag tvättar ja.. hehe..
Ska kolla sen hur mycket pengar jag har kvar på kontot så ska jag se om jag akn köpa lite från systemet lite cider och öl så där är ju alltid gott. :)
Nu ska jag göra lite kaffe och äta lite frukost.
Hade så länge :)

Heej :)

2011-09-22 @ 19:54:50 - Kategori: Allmänt
Då har jag vare ute på drift igen :) Känns bra att vara borta ett tag och sen komma hem, hatar att vara hemma en längre stund men nu känns det bra att vara hemma igen. :)
Har vare i Strängnäs och till Ånge och så till Lossen ett ställe i Härjedalen och så till sist till Hammerdal med det och så hem.. Tog 3 dagar och 2 nätter med lastbil alltså :P
Och så ska jag få en mobil av min kära stora syster, längtar tills jag har den här :)
Har precis komme hem efter en mini tripp till lill syster med nå grejer och så bilen hackar när man har den på tomgång och sen så dör hon men det går ju att starta igen som turen va, men det måste vara noog någe som är felande eller så, men när jag var hemma på parkeringen så hackade hon inte lika mycket så det kanske kan vara någe på någe vis. hehe. Gammal bil :)
Ikväll ska jag se på sjuan på "Monster till Svärmor" den är sjukt bra och rolig så den ska jag roa mig med ett tag, imorgon ska jag nog kolla om det finn nå tvätt tid som jag kan tvätta lite kläder.
Och så imorgon så är det lastbilsträff här och det har komme några lastbilar hit och det är hela helgen eller ja 2 dagar är det och det ska väll bli kul, men jag har ingen att gå med men det ska nog gå ändå.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag. :)
Hade så länge :D

Brr..

2011-09-19 @ 20:14:47 - Kategori: Allmänt
Sitter här på soffan och half fryser och har lite ont, känns att det sticker lite i hjärtat på någe vis men det har vare så ett tag men inget att bry sig om det kan vara hostan som gör det men det gå över :)
Kom ju fasen på att det var "Ensam mamma söker" och "Svenska Hollywood fruar" på tvn då det vart ingen film, men det ar ju tur de för imorgon ska jag åka med min kompis med lastbilen och åka ner till Strängnäs en sväng :)
Alltså Gunilla Persson på "Svenska Hollywood fruar" jag förstår mig inte på henne, hon värka så självisk på någe vis jag tycker synd om hennes barn Erica för hon får ju inte göra någe som hon egentligen vill hon får ju inte vara ett barn och så värkar hon väldigt skygg av sig, men jag tycker bara synd om henne men Gunilla hon gillar jag inte alls faktiskt.. (det e jag inte ensam om heller)
Men som sagt det blir nog inte nå bloggande imorgon och inte nog på tisdag heller kanske för jag komma bli så trött efter resan så antingen blire eller inte..
Har ett tips på en sida klicka här för att komma dit, men själv vill jag ha en sån faktiskt dom värka så mysiga att ha hemma på en vinter kväll och bara mysa framför tv.. :)
Men jag får lov att spara lite pengar då för att köpa en sån, men skulle dela av mig med det jag vill ha :) Men det kommer ju flera gånger som jag ska dela med mig lite som jag vill ha så :)

Men nu ska jag se på tv och ta det lugnt igen och ska snart lägga huvudet på ködden..
Ha det så jätte bra. :) Kramen på er.

Måndag kvällen.

2011-09-19 @ 18:27:26 - Kategori: Allmänt
Då var det kväller fast inte sent, hehe, har käkat och drucke kaffe och diska upp nästan allt men det går fort med det sista och så ser jag på en film på tv4 "Familjen Addams" dålig film men går ju att se på. He he :D
Den 4 okt är det sista sesongen av "Desperate Housewife" den ska jag se på för den serien är så jäkla bra!
Den 5 okt är det sesongs premiär på "Greys Anatomy" och så en ny serie "Body Of Proof" det ska jag absolut inte missa, hoppas den nya serien är bra.. :)
Resten av kvälln vet jag inte vad jag ska göra men jag fundera på att he på en film och käka lite brie ost och dricka pepsi, det lät som en bra idé för mig :P
Ljuset på denna bild bredvid tog jag igår käll för jag tyckte att elden var hög så jag fota. :P
Jag och kameran är väldigt bra kompisar, hehe.. Ibland är vi ovänner.. :P
Hinner nog blogga en gång till innan jag ska lägga hövve på kuddn, så får man se vad jag hittar på näst :)
Ha´t gott så länge till vi ses igen :P

Lejonkungen.

2011-09-19 @ 14:08:38 - Kategori: Allmänt
Alltså jag vet inte varför jag vill ha filmen "Lejonkungen" men den är så jäkla bra för att vara en barn film, men den har bra låtar och bra handling och det var as länge sen jag såg den faktiskt men jag ska ha den, alla filmer dom har gjort vill jag ha..
Men kanske är jag lite för gammal för att ha barn filmer hemma men det skiter jag i för jag köper och ha filmer hemma som jag gillar till och med barn filmer, men det är ju inget fel med att vara vuxen och ha barn filmer heller :P
Samma jag gillar "Hitta Nemo", "Madagaskar", "Ice Age" och med flera, men jag kanske är lite barnslig?
Men som jag säger man ska ju vara barn så länge man lever så det blir så mycket roligare.. :)
Jag gillar ju olika filmer har dryga 180 filmer hemma som är väldigt olika, allt från barn filmer till rysare.
Men största favoriterna som jag har hemma är ju "Twillight" filmerna dom är så otroligt bra och dom kan jag se om och om igen.
Men så klart jag har ju filmer som jag inte alls gillar med men har kvar dom ändå för annars ser det så tomt ut på hyllan som jag har filmerna, till och med jag har VHS filmerna kvar sen när jag var liten men dom syns inte utan dom är i ett skåp i bokhyllan.. haha :D
Hade bra så länge :D

Så där ja.

2011-09-19 @ 11:51:32 - Kategori: Allmänt
Då har jag komme hem efter en snabbvesit till Hammerdal och hämta stolp och sen vill Stömsund för att hämta nå nät, men det gick jätte bra.
När jag kom hem så ville lillsyrran ha lite kafffe och det var en snabbvesit det med. suck.
Såg nu på "Efter 10" på tv4, där var det om nå modeller och hur smal dom är, jag tycker att det är hemskt att man 'är så där smal det kan bara inte vara bra för hälsan egentligen, varför bara inte göra kläder för dom som ser mer "normala" ut?
Visst nu är det nog många som har drömmen att ha en kropp som en modell och det kan jag förstå, jag vill bli smal igen men inte så smal, jag vill kunna ha storlek 36 igen och inte 34 det för mig är för lite, man kan ha magrutor eller dyligt när man har storl 36 för det hade jag men så då hittade jag en kille som jag vart kär i och flytta så då vart man lite mulligare men har inte gått upp i vikt.
Jag förstår inte riktigt det där men modellerna, spyr efter dom äte och träna as mycket för mig är det inte okej men det är dom som väljer det och det är ju bara att gilla läget.
Nu ska jag ta det lugnt och dricka kaffe :)
Hade :D

Söndag kväll.

2011-09-18 @ 21:33:58 - Kategori: Allmänt
Det var rätt kul hehe.
Jag sa till Jessie att hämta sin leksak (jag brukar kasta den och hon hämtar den) hon satt på soffans armstöd och stirra på mig med stoora ögon, jag fortsatte att säga att hon kunde hämta leksaken men hon fortsatte att stirra på mig, hon undrade nog vad jag pratade om.. Haha :D
Imorgon så ska jag till Hammerdal och hämta stolp till ett företag, så jag kommer nog kanske fara vid 7 imorgon och det tar väll någon timme men det är några mil dit också (ca 9 mil?), men tur att jag vet var det är någonstans så man inte sitter som ett frågetecken och undra var man ska.. Ha ha :D
Jag ska nog göra lite te för jag har en jäkla ret hosta, känns ibland att man ska hosta upp hela insidan av kroppen när man hostar och så dunkar det i hövve, inte kul..
Har ett tips på en sida där det finns parfym av olika slag och så klart populära parfymer, klicka här för att komma dit.
Nu ska jag se på "I Am Legend" på tv3.. :)
Hade :D

Middagen :)

2011-09-18 @ 17:09:27 - Kategori: Allmänt
SDå vart det älgfärsbiffar med makaroner, kantarellsås,  gurka, gullök och fetaost på menyn idag, helt underbart gott var det men synd att det inte varade så länge.
å nu blir det att göra lite kaffe och så ska man ställa sig och diska upp allt som ska diska, men tur att det går ganska fort ändå.
Ikväll ska jag se på filmen "I am Legend" på tv3 den är jävligt bra, har sett den 2 gånger tidigare och är lika bra ändå, och så senare är det en rätt bra film "The Guru" men första filmen börja 21.30 så det blir rätt sent för dom som ska upp imorgon, så vitt som jag vet ska  jag inte det.
Ska göra lite kaffe och så diska. :)
Hade bra så länge :D

Jaha..

2011-09-18 @ 14:54:53 - Kategori: Allmänt
Då har jag dammsugit och torka av vardagsrums bordet, nå mera har ajg inte gjort ännu.
Hade vare i stugan fram och åter och drack lite kaffe och fika så därför haha :)
Det börja en rätt så bra film på tv4 "Föredettas fruas klubb" den är faktiskt bra så jag ska se på den, och så på reklamen så passa jag på att städa som jag brukar göra.
Fundera också på att skura golvet för det behövs nog och så rensa lite i katt lådan och torka dörrar och skåp och dammtorka, det går nog på hela filmens reklam eller mera, hehe, det är lite mycket nu på en lägenhet som är liten som min. Hehe :D
Idag så ska jag nog äta älgfärs biffar som jag har gjort till middag, det lät väldans gott idag och så är det ju söndag så man ska väll lyxa till det lite innan måndagen börjar (tråkigaste dagen) så man blir nog lite gladare i alla fall :P
Egentligen så ska jag rensa i förrådet så det inte blir så överdrivet mycket att dra med sig när man ska flytta (när det blite vet jag inte, och inte vart) så det kanske är dax att börja, men det känns lite mycket, suck, men ett måste känns det som..
Nähäpp, nu ska jag se på filmen och städa på reklamen..
Hade bra så länge :D

God morgon, go morgon.

2011-09-18 @ 09:53:36 - Kategori: Allmänt
Jag vaknade drygt 8.45 och var rätt pigg men drog mig till 9.18 dryga så jag ställde mig i en varm och skön dusch, och skönt det kan jag säga att det va :)
Så nu sitter jag oxå här igen och denna gång väntar jag på att kaffet ska bli klar så man kan få njuta en stund av en liten kaffe tår. :)
Idag så har jag inte bestämt mig på vad jag ska göra men jag är som sagt lat, nä då, men jag ska nog dammsuga och sånt för det behövs nog men det får jag se men det komma jag göra. :)
Har fortfarande lite hosta och det retas lite i halsen och så är jag lite hes men komma bli det senare ikväll, suck, jobbigt det där med en jäkla hostan faktiskt.
Men om det är någon där ute som vill byta hals så är det bara att säga till så byt vi :P
Nu vart kaffet klart :) Muumms.
Hade så länge :D

Blev kväll.

2011-09-17 @ 23:16:57 - Kategori: Allmänt
Huvudvärken är nog borta eller är borta känner inte av den så mycket, men hostan har överleft så jag är så hes så man kan nog inte höra vad jag säger :P
Sitter bara här och ser på tv och har lite funderingar på om man ska göra sängen lite sällskap, men det är bara en fundering vill säga :P
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra om jag har lust så ska jag väll städa lite för idag har jag inte orkat för huvudvärken störde mig väldans mycket, men ett nytt försök imorgon hoppas jag på iallafall :)
Fundera också på om jag ska sticka nya benvärmare fast med någon annan färg, jag har ju hel svart och så en annan med rosa, grått, vitt och brun på och är jätte fin. Har lagt ut en sån bild på dom på bloggen förr men det var det de. :D
Idag så tittade jag på "Svenska Miljonärer" igen så då var Foki med, snacka om jag ja diggade henne på någe vis jag läser inte hennes blogg men jag diggade stilen som hon hade. He he :D
Näpp, nu ska hesa jag stänga ner och lägga mig för att sova. :)
Ha en bra lördag natt på er :D

Huvudvärk.

2011-09-17 @ 13:15:15 - Kategori: Allmänt
Nu har jag en väldigt rolig huvudvärk, men den ska väll gå över tillslut.
Jag ser på "Top Gear" på kanal5 och dricker kaffe och bara tat lungt.
Igår kom jag hem från en lång resa med lastbilen, det var jag och min kompis som åkte en sväng.
Vilhelmina, Fredrika och till slut till Lindesberg (4 mil från Örebro) var vi till och sen tillbaka.
Helt slut i huvudet, och så tog jag några bilder så klart :)
Så nu e jag hemma och har några funderingar på om jag ska dra fram drammsugarn och göra det fint, men jag vet inte om jag orkar just nu för huvudvärken så jag ska nog ta det lungt ett tag till och så får jag se om det går över :)
Hade bra så länge :D

Vad gör man då?

2011-09-13 @ 12:18:58 - Kategori: Allmänt
Är så förbannat less att vara hemma, less på att göra samma saker hela dagarna!!
När jag ringer min handläggare på ams så vill hon fan inte svara, dumma tant, iförsig har bara försökt 3-4 veckor nu så det är ju inget.. :P
Man får göra så bra ändå i denna suitvation ändå men även om man är jävligt less, speciellt att vara ensam är ja less på men acceptera läget, shit hapens.. :P
Sitter här då och dricker lite kaffe och skriver på bloggen och lyssna på musik på spotify men dock så fundera ja på att jag ska se på en film men jag vet inte vilken film jag ska se på, igår så såg jag på WTC filmen så får jag se va jag ska se på idag, fördröja tiden, men jag ska pröva att ringa ams idag igen och se om man får mera lycka eller så.. :)
Diskat har jag gjort så det är klart, tänt 4 ljus i toan så tvätten kan torka lite snabbare tänkte ja har ju inte elementen på så ljus går nog lika bra, måste liksom duscha så, usch..
Nä ska dumpa datan ett tag så ska jag se på en film.. :)
Hade så länge :D

11 September.

2011-09-11 @ 09:47:00 - Kategori: Allmänt
Rätt sorlig dag med tanke som hände för 10 år sen idag :(
Jag kom till skolan och så sa lärarn till mig och frågade om jag har sett vad som hade hänt, ja sa ju nej, sen sa hon att World Trade Center, New York förstörts..
Jag grät lite.
Jag kom hem och såg på tvn och vad som hade egentligen hänt och så såg jag att det var 2 plan som flög rakt in i byddnaderna, och så sa dom att Vita Huser var hotad men dit kom dom aldrig och så var det i Boston med :(
Självmordsbombare som gjorde detta, dom kapade ju passagerar plan.
Va i helvette!?
Så många döda, så många familjer som förlorade sina barn, syster, bror, mamma, pappa och mera.
Såg på tvn3 inatt om det, då var det en som satte sig vid spakarna i planet för att försöka flyga den, han bad til Al-Quaida att han ska se han och han gör allt för han.
Inte skulle jag göra något sånt för någon överhuvudtaget, jag skulle inte dö för en person som bad mig göra en sak. Jag förstår inte hur dom tänker som.
Ja, det är jävligt hemskt att det ska hända och det får fan inte hända mera gånger, jag vill inte ha krig, jag ill inte ha svält inge fattigdom.
Detta är Jorden!
Vi lever här tillsammans alla djur och människor och alla slags varelser, vi ska kunna leva tillsammans och ta hand om våran Jord och inte förstöra för andra länder (omoget säg ja).
Något fel att öppna käften prata? Bättre det än att se människor bli dödade, för det är människor som har familjer och kanske barn, eller till och med barn som blir dödade. Men det skiter dom tydligen i.
Men jag skiter inte i det, jag bli jätte ledsen när jag får se någe sånt på tvn att det är krig eller dyligt, va faan?
Va tycker ni?

Dream, dream and more dreams.

2011-09-10 @ 20:55:49 - Kategori: Allmänt
Drömmar kan man ju ha men jag tycker att jag har lite väl mycket :P
Och så vet jag inte hur jag ska göra så att jag kan uppfylla de, men på någe vis lyckas ja kanske just det att man ska tro på sig själv.
Såg på Svenska Miljonärer på kanal5, fyy faan va avis man blir på dom, hur blir jag miljonär som?
Men det är ett jäkla arbete om man ska lyckas från skrach liksom, men hur?
Man får väll drömma så länge, tycka att dom är puckade för att dom är rik, jag vill oxå vara rik :P
Men vem vill inte vara rik?
Kan nog itne göra annat än att sucka.
Hehe..
Ha det så bra :D

Great :)

2011-09-10 @ 12:47:26 - Kategori: Allmänt
Sitter här på soffan i min lägenhet och ser på en rätt okej film på tv3 och med en mugg kaffe bredvid mig och bara mår :)
Igår var jag hemskt trött, kom hem vid 10.45 ca, har åkt lastbil sen i torsdags 12 åkte vi och skulle lasta i Ånge och sen till Gävle Bro med det (var där vid 8-9 på kvällen) och så passa ja på att ta dit pappa så man fick träffa han, sen åkte vi till S-vall och sovde i lastbilden där (kom dit 1.30 på natten) sov till 6.30 ca sen kom vi till företage strac före 10 sen hemma då.
Jävligt kul var det att åka faktiskt. :) Vill göra om det igen så klart men vet inte om det går.. hehe.
Idag så tänkte ja att jag ska städa och så se om det finns tvätttid men annars kan ja tvätta imorr men känner mig lite på huget idag för det. :P
Näpp, nu ska jag dricka kaffe och så ska jag se på filmen klar..
Hade så länge :D

Uscha..

2011-09-06 @ 18:48:10 - Kategori: Allmänt
Igår så blev jag halv dålig, idag vart jag värre.. Imorgon då?
Snore rinne och jag nyser som en toka, tur man bara e hemma och bara vara så slipper man ringa samtal. haha.
Så nu sitter jag här på min soffa och fundera på hur denna näsa hade tänkt sig att bli bra, nä då, men sitter ialf och tittar på tv och bara vila.
Fundera rakt på att ska ställa mig och diska eller något.
Ikväll är det en rätt bra film på tv6 men har ju sett den många gånger så, men har man inget för sig så är det lungt, imorgon kanske jag ska vara hundvakt så får jag se hur det blir, men tur han e så lugn.. :)
AATTTCCHOOOO... Prosit.. Tack å tack :P
Jaja.
Ni får ha det super så länge :)

Vilken dag!

2011-09-02 @ 23:14:29 - Kategori: Allmänt
Jag är liksom inte van nu att hålla igång :P
Idag så har jag gjort älgfärsbiffar som vart hur god som hellst, och så plockade jag blåbär och gjorde en smulpaj med blåbär, super god vart det.
Sen så har jag gjort chockladmousse men det ska jag ta imorgon efter jag har inventerat på ett företag.
Har diskat och diskat och åkter diskat, haha :D
Så känner mig rätt trött i kroppen sa toppen, men tur de så man kan somna i natt :)
Men hoppas ni har haft en bra 2 september :)
Hade :D

1 September.

2011-09-01 @ 13:29:28 - Kategori: Allmänt
Redan september, ojdå! Va tiden går. Snart fyller man ju år :P Fast i november..
Idag så ska jag laga en maträtt som jag aldrig ha gjort förr men har ätit det och det är jätte gott så får man se om det blir gott när jag gör det, imorgon så blir det älgfärs biffar som jag ska göra och det brukar vara jätte gott :)
Oj vad jag skryter, not good..
Sitter här och lyssna lite på musik och fundera lite på vad man ska göra denna dag men som sagt det är ju ett tag innan det blir matlagning så hinner göra lite :)
Här är det en bra låt som jag älskar och dunkar högt i skruttbilen :D
Nu ska jag göra annat.
Hade :D