foto :)

2014-08-24 @ 20:17:11 - Kategori: Allmänt
här kommer mina bilder som dom tog på mig på jobbet :)
jag är super nöjd och många gillar dom.


har några mer men detta får duga :)

Love.

2014-08-13 @ 21:24:07 - Kategori: Allmänt
Kärlek är som en vässad kniv, i farliga händer så är allt fel och det var det som hände mig.. Kärleken var en vässad kniv och det skärde mig så hård att det alltid blir ett ärr i mitt härta, i mitt hjärta finns alltid honom vare sig ett nytt förhållande eller inte men ett nytt kärlek kommer jag alltid hitta och kärlek kommer jag alltd att finna vare sig ett sårat hjärta eller inte.
Kärleken finns alltid där för någon och alltid kommer man att hitta den rätta för en själv som är rätt för sig själv, men jag trodde att jag hade hittat den men det hade jag fel om tydligen för han som jag var med var rätt för tillfället men när han valde att göra slut så förstod jag att det var fel att vara med då han ville vara mer vänner än tillsammans.
 
Just nu ska jag söka vänner tills jag finner kärleken igen men det kan ta ett tag men det kan ta snabbt så där vet man ju aldrig var som händer eller sker men man tar den tid som tar, en jobbar kompis vill att jag ska hitta kärlek snabbt då han tipsar mig om allt möjligt men just nu så vill jag vinna mig själv igen så jag kan bli den gamla vanliga jag igen för det är några som inte känner igen mig på vare sig jobbet eller hemma.
 
Kärlek är svår att hantera i vissa lägen, den är svår..
Speciellt då man varit kär i en och samma person i flera år men just nur är det bara att ge fasen i just den personen och gå vidare med sitt egna lig och låta den personen gå och låta bli att se den människan.
Svårt kan jag lova att det är men just att man måste focusera på sig sjävl i nuet och låta sig sjäkv så först och andra sen men jag har svårt att göra det utan jag vill att andra 

Be happy once for all!!

2014-08-12 @ 20:51:00 - Kategori: Allmänt
Efter en tuff period i ca 3 veckors tid så har jag bestämt mig!
Jag ska bli glad igen, inget av det negativa som hänt i mitt liv om tyvärr är rätt mycket ska inte trycka ner mig mer än vad det har gjort så nu ska jag bli glad igen!!
 
För snart 4 veckor sen gjorde jag abort och den var tuff, en massa smärta och tårar blev det och inte nog med det så hände det mer negativa saker som gjorde att mitt psyke nådde botten och för ca 1 vecka sen gjorde min kille slut med mig och vart sårad, ledsen och deppad mer än vanligt men det slutade med enorm illska så jag vart förbannad på honom och det är jag än idag.
 
Men jag har bestämt mig att lägga det bakom mig och fokucera mer på mig och ingen annan för jag är prio ett just nu och att jag ska må bra tills jag hittar en ny kärlek då den senaste inte ville ha mig längre och de gör mig enormt ledsen för det är han jag verkligen älskar men honom ska jag glömma nu, totalt.
 
Det roliga va att jag var på bröllops cermoni i lördags med min bästa kompis som hade gift sig och det var så kul!
Jag vart bjuden på dans av en kille och jag skrattade och hade det så kul att jag sov över där så for jag hem dagen efter :)
 
Så nu ska jag lägga det negativa bakom mig och blicka framåt och tänka att jag ska ha båda fötterna på jorden igen och bli mitt gamla jag, vet att det blir tufft men detta fixar jag :)

galet.

2014-08-11 @ 18:12:37 - Kategori: Allmänt
Har som lite tråkigt så ställde mig i duschen och sen tänkte ja testa denna one peace som jag fick av min morsa.
Fotade och gjorde en lite pose i brist på inget ;)Where Do I Go.

2014-08-05 @ 16:38:53 - Kategori: Allmänt
Denna låt stämmer väldigt bra just nu för mig, totalt vilse och kär.
Så då är frågan till mig: Vart ska jag gå?
Refrängen stämmer väldigt mycket så lyssna noga på den :)
 
 

Måndag..

2014-08-04 @ 16:45:38 - Kategori: Allmänt
Första dagen avklarad efter semester samt sjukskrivning, det gick bra men var trött som ett gnu då man inte kunnat sova något inatt..
Jag är orolig och rädd att jag kommer mista en person i mitt liv som betyder väldigt mycket och det är pojkvännen som jag inte vet om det är slut eller inte, mår inte så bra just nu på grund av det.
 
Idag är det en väldigt varm dag och direkt då jag komme hem så var det en tvättmaskin som gällde så man ha rena kläder tills på lördag om jag ska fara iväg till ett bröllop :)
 
Dagen har varit dryg och lesamt samt dryg, men senare under dagen så fick jag ett cp ryck som vanligt och en fick ett gott skratt då man gjorde till sig lite och det gillar jag att göra då jag är en sån som gör till sig lite men det visas allt för sällan tyvärr.
 
Idag blir det kräm och mjölk till middag då jag inte orkar stå vid spisen i värmen så får det bli något kallt och gott :)

I evighetens väntan...

2014-08-03 @ 14:31:54 - Kategori: Allmänt
Min pojkvän sa att han ville vara för sig själv ett tag och det ska han ju självklart få, men tanke på vad som hänt mellan mig och honom så har han och jag all rätt att vara för oss själva. Vi bråkade för några dagar sen och mår skit dåligt efter det, jag väntar tills han ska höra av sig och det börja gå mig på nerverna för jag orkar inte vänta men måste ju så han får göra det han vill men jag saknar han så djupt just nu och är orolig för han.. Men imorgon börjar jag att jobba igen efter semestern samt en veckas sjukskrivning och det ska bli skönt så får man annat att tänka på och träffa mina underbara arbetskamrater och ge massa kramar :) Men hur länge orkar man vänta? Hur länge ska det ta innan han hör av sig? Jag måste vänta för jag vill inte vara för på för då kan det bli bara sämre. Måste vänta, vänta är en evighet för mig och jag hatar att vänta.