Flytt, flytt och flytt.

2016-08-29 @ 21:51:29 - Kategori: Allmänt
Har varit väldigt dåligt nu igen och skriva men ska göra ett försök igen :)
 
Har hållt på med flytten för fullt och har tills på tordag på oss att städa och göra det fint i  lägenheten då dom ska besikta den på torsdag, men nackdelen är att min axel är upp i tok då jag har överansträngt den rätt mycket nu dom senaste dagarna så det gör väldigt ont just nu.
 
Sover så dåligt på nätterna i huset men ändå väldigt bra och sen så däckar jag på soffan och sover hela dagen och sen på kvällen är det full rulle igen och då får jag ont i axeln, känns bajs.
Detta kommer att kännas skönt då allt är över så man kan focusera här i huset och ta det lugnt och i den takt man känner att man klara av.
 
Katterna och hundarna mår väldigt bra i huset och det känns väldigt bra!!

Lättnad.

2016-08-21 @ 14:40:45 - Kategori: Allmänt
Igår så åt jag, sambon och hans barn på middag hos svärmor och hon bjöd på nån slags gryta och till dom som ville ha fick äta surströmming.
Så gott detv ar med surströmming men jag vill ha mera!
 
På kvällen så fick vi bär hjälp av svågern och vi höll på 3.5 timme ungefär att flytta de tyngsta och det känns så bra at tdet är över så man kan mera fokusera på små sakerna, men jag gruvar också på städningen om det blir godkänt på besiktningen då det är dags men det ska gå bra hoppas jag.
 
Vi har tidspress på oss och vi ska vara ute den första så vi har 1.5 vecka på oss ungefär att fixa allt.
 
Suck, men det kommer kännas väldigt bra då allt är över så man kan vara i huset och böka på som man vill och känner för det.
Men det ha varit bra 8 månader som vi bodde i lägenheten.

Katter + kartonger.

2016-08-17 @ 12:14:03 - Kategori: Allmänt
Vad kan man säga mer än att katter älskar kartonger?
Så dessa underbara och älskvärda katter älskar att man ska flytta för då finns karonger överallt och framför allt tomma som dom kan hoppa in i och busa ett tag, speciellt då man ska packa ner i kartongerna så ska dom absolut vara just i den man ska ha.
 
Så det ser man på Sabaton (sambons katt) som gillar att vara i kartonger, så som mina två.
Lasse var där i först och sen så hoppade han ur från kartongen och sen kom Sabaton och ville också vara i ett tag så då tog jag fram kameran.
 
 
 
Så, katter och kartonger lika med sant!

Katter + kartonger.

2016-08-17 @ 12:13:42 - Kategori: Allmänt
Vad kan man säga mer än att katter älskar kartonger?
Så dessa underbara och älskvärda katter älskar att man ska flytta för då finns karonger överallt och framför allt tomma som dom kan hoppa in i och busa ett tag, speciellt då man ska packa ner i kartongerna så ska dom absolut vara just i den man ska ha.
 
Så det ser man på Sabaton (sambons katt) som gillar att vara i kartonger, så som mina två.
Lasse var där i först och sen så hoppade han ur från kartongen och sen kom Sabaton och ville också vara i ett tag så då tog jag fram kameran.
 
 
 
Så, katter och kartonger lika med samt!

Morgon mys!!

2016-08-17 @ 06:37:49 - Kategori: Allmänt
Detta kan man kalla för riktig morgon mys i högsta nivå.
Genom att bara titta på dom två tillsammans gör en så varm i hjärtat så man nästa smälter och så just att dom ligger så här med varandra gör en nästan gråt färdig!
 
Är det inte fint? :)
 
 
Våra älskade hundar! Älskar dom så mycket trots sina fel och brister men det har vi ju alla :)

Klart.

2016-08-11 @ 21:57:03 - Kategori: Allmänt
Tvättat lite, diskat stort sett klart men en maskin återstår men måste fylla den.
Sambon kommer hem och vi tog det lite lugnt innan vi skulle äta middag.
Efter middagen så for vi till garaget, bytte oljefilter som denna gång var rätt.
Luftade bromsarna, satte dit ljuddämparen och tankade så det skulle räcka till Sollefteå för ombes imorgon.
 
Kom hem och spelade lite på paddan och duschade.
Luktade väldigt mycket kattbajs, kollade, skällde lite på Nubis för att äta kattbajs och han stod där ett tag som sedan gick.
 
Pratade med två vänner i mobilen då dom ringde då jag duschade.
Sitter här vid datorn och bloggar samt kolla runt lite.
 
Tidigare så fyllde jag två små kartonger med saker och rensade lite papper som ska tas med till huset för att eldas upp.
 
Ska snart sussa för att fortsätta en stund imorgon och sedan fara till Sollefteå en sväng och sedan hälsa på vännerna och dricka lite kaffe och surra en stund innan hemfärd.
 
God natt alla sötisar. :)

Stress!

2016-08-11 @ 13:49:25 - Kategori: Allmänt
Får inte stressa för då blir det bara värre med allt.
Ser på djuren och bli lugnare och smått gladare men ändå lite panikslagen, slår mig ner med en kaffe kopp i handen och tänker på annat.
Fortsätter med packningen och djuren är överallt och försöker att få min uppmärksamhet, går dåligt för dom, blir smått irriterad då djuren ska vara ivägen men kan inte låta bli att lee mot dom.
 
Gå ner till källaren och starta en tvättmaskin, gå upp till diskmaskinen och tömmer den och fyller på med nytt, packar två kartonger med allt som ryms, djuren blir allt mer intresserad framförallt katterna.
Jessie är vid ytterdörren och jamar och vill gå ut men har inte tid.
Sätter mig åter igen vid datorn och bloggar, Nubis har sitt huvud på mina fötter och Zelda håller på med sitt ben och sen gav hon upp.
 
 
Jag ska kliva upp och lägga ifrån mig datorn, plattan och mobilen en stund för att fortsätta med något som får mig kanske på andra tankar, rensa och packa.
 
Varför säger man alltid "detta är sista gången jag flyttar"? Man kommer likt förbannat att flytta ändå!

Pust!!

2016-08-08 @ 06:43:00 - Kategori: Allmänt
Känns verkligen som om man håller på att stressa ihjäl sig.
Snart så ska vi vara ute från lägenheten och har så mycekt kvar att göra men ändå så gör jag rätt mycket på dagarna, eller så mycket som jag klarar av speciellt när det gäller fötterna som jag har ont i.
Huset måste även rensas lite å saker och på golvet och bara det tar upp lite tid speciellt då man är ensam då sambon jobbar på dagarna, men nu till helgen som kommer så måste vi göra ett ryck och börja riktigt med att flytta då vi ska vara ute den 1 sep.
 
 
Som ni ser på bilden (ovan) så har man ju katter som "hjälper" till speciellt i kartonger ;)
Även om det är bara några km vi ska flytta så vill man förbereda ändå och ta så mycket på en gång så det inte blir så mycket körande.
Sen då min bil går igenom ombesiktning (som jag får gratis) så kan jag köra rätt ofta till huset och lämna saker från lägenheten och städa lite, så denna vecka bli det ombesiktning för min bil då det är snart körförbud på hon och det vill jag inte.
 
Nu ska jag lägga upp lite annonser på nibuss.se som jag håller rätt mycket på med och försöker få bukt på det hela men det är lite komplicerat men jag försöker. :)

Packa.

2016-08-05 @ 21:13:16 - Kategori: Allmänt

Höll på att packa ner lite dvd idag i en stor kartong, som dom flesta känner till är att katter älskar kartonger.

Jessie skulle prompt vara i kartongen medansvar jag höll på att fylla den med mina dvder, men tillslut tycke hon att det vart för trångt så hon hoppade ur den.

Mango och passions mousse.

2016-08-05 @ 03:26:53 - Kategori: Allmänt
Igår kväll så ville jag frossa lite mousse och fixade denna, super gott trots allt att det var bara att bland mad mjölk men kan nästan tänka mig hur det blir då man gör den 100 själv så blir den 100 gånger godare.
 
 
Och så klart så har jag laktos fri grädde då jag inte tål "riktiga" grädden då jag får så ont i magen efter.
 
Ikväll så (kl är nu 3.31 på morgonen) så tänkte jag fixa hallon mousse med grädde.
 
Sitter och se på en skräck film men den är inte så läskig ändå men det är typ en ande film som jag gillar emn ändå tycker är läskig men denna är inte det som turen är, hihi, sitter här ensam just nu.
Zelda sover vid ytterdörren där det är svalt, Nubis sover med sambon och katterna är lite överallt.

Åskrädd hund.

2016-08-02 @ 09:50:38 - Kategori: Allmänt
Att leva med en åskrädd hund är ingen lek kan jag säga, jag har aldrig haft ett djur som är rädd för åskan eller skott så där men Nubis är väldigt rädd för åskan.
 
Han skakar hela kroppen och kraffsar och får panik och är väldigt rädd.
Jag funderade ett tag från början om hur jag kan få honom lugn och vi gick ut med båda hundarna på en promenad och när vi kom hem och gick förbi bilarna så ville han hoppa in i bilen, så vi testade hur det funkade och det gick väldigt bra och han vart lugn att vara i bilen och åka en sväng.
Men det kostar att köra han hela tiden då det åskar och det måste finnas något lugnande för honom att få så han blir lugn och dels att vi kan få sova på nätterna då det åskar som mest.
 
Var till veterinären och rådfråga och dom tyckte synd om honom och jag fick en medicin som han skulle få en gång oom dagen i en månads tid (Zylkéne) och se hur det funkar, det är väldigt synd om honom då han ska skaka hela kroppen och jag får en klump i halsen och vill gråta då han skakar så där och är så rädd.
 
Det är jobbigt för Nubis att vara så rädd för dels så blir han så varm och han får ren panik och vet inte var han ska ta vägen än hoppa in i bilen och åka en sväng, sen så när man ska duscha så kommer han smygande och vill svalka av sig tillsammans med en och det säger jag inte så mycket om utan det är lite roligt ändå.
 
Man ska inte skita i en åskrädd hund direkt utan man ska nog hitta på sätt för hunden att bli lugn även om det kan ta sin tid men det är värt det, låt hunden välja hur han/hon blir lugn som för det gjorde jag men det löste ändå inte så mycket problem för då blir man totalt slutkörd som ägare.
Men leta reda på ett sätt som är bra för hunden för det finns alltid något sätt eller rådfråga veterinär om hur du kan gå till väga om det blir ett stort problem.