Miicha

Mitt liv som jag.

Flytt, flytt och flytt.

Allmänt Permalink0
Har varit väldigt dåligt nu igen och skriva men ska göra ett försök igen :)
 
Har hållt på med flytten för fullt och har tills på tordag på oss att städa och göra det fint i  lägenheten då dom ska besikta den på torsdag, men nackdelen är att min axel är upp i tok då jag har överansträngt den rätt mycket nu dom senaste dagarna så det gör väldigt ont just nu.
 
Sover så dåligt på nätterna i huset men ändå väldigt bra och sen så däckar jag på soffan och sover hela dagen och sen på kvällen är det full rulle igen och då får jag ont i axeln, känns bajs.
Detta kommer att kännas skönt då allt är över så man kan focusera här i huset och ta det lugnt och i den takt man känner att man klara av.
 
Katterna och hundarna mår väldigt bra i huset och det känns väldigt bra!!

Lättnad.

Allmänt Permalink0
Igår så åt jag, sambon och hans barn på middag hos svärmor och hon bjöd på nån slags gryta och till dom som ville ha fick äta surströmming.
Så gott detv ar med surströmming men jag vill ha mera!
 
På kvällen så fick vi bär hjälp av svågern och vi höll på 3.5 timme ungefär att flytta de tyngsta och det känns så bra at tdet är över så man kan mera fokusera på små sakerna, men jag gruvar också på städningen om det blir godkänt på besiktningen då det är dags men det ska gå bra hoppas jag.
 
Vi har tidspress på oss och vi ska vara ute den första så vi har 1.5 vecka på oss ungefär att fixa allt.
 
Suck, men det kommer kännas väldigt bra då allt är över så man kan vara i huset och böka på som man vill och känner för det.
Men det ha varit bra 8 månader som vi bodde i lägenheten.

Katter + kartonger.

Allmänt Permalink0
Vad kan man säga mer än att katter älskar kartonger?
Så dessa underbara och älskvärda katter älskar att man ska flytta för då finns karonger överallt och framför allt tomma som dom kan hoppa in i och busa ett tag, speciellt då man ska packa ner i kartongerna så ska dom absolut vara just i den man ska ha.
 
Så det ser man på Sabaton (sambons katt) som gillar att vara i kartonger, så som mina två.
Lasse var där i först och sen så hoppade han ur från kartongen och sen kom Sabaton och ville också vara i ett tag så då tog jag fram kameran.
 
 
 
Så, katter och kartonger lika med sant!
Till top