Måste lära mig.

2012-08-31 @ 19:14:07 - Kategori: Allmänt
Tänkte för någon timme sen att jag skulle vara duktig att skruva lös fördelarlocket på min bil och se hur mycket olja det var i den och så måste man ju koppla lös tändkablarns eller dra lös dom och det gjorde jag och skruva lös fördelarlocket då, det var inte så mycket olja i den så jag rengjorde det ändå, när jag skulle he tillbaka tändkablarna efter jag skruva tillbaka fördelarlocket så fick jag inte tändkablarna på plats riktigt så får vänta till jag får nå hjälp som kan lära mig det.
Så nu kan jag inte köra med bilen ;) Haha, men det är ju så svårt när man inte kan se var dom var från början tycker ja så ringde till svågern så får jag se om han hjälper mig så han kan lära mig det hur dom ska sitta ;)
 
Och så tänket jag justera tomgången på bilen men det tror jag inte lyckats med men hon går rätt bra ändå, men jag tänkte att när jag får lön så ska jag he in bilen på verkstad och fråga dom om man kan köra längre sträckor med henne men dom kanske inte kan svara på det egentligen men fråga kan man ju alltid för dom kan ju höra nå ljud som jag inte hör, men fråga går alltid ;)
 

Söööt" <3

2012-08-30 @ 18:04:28 - Kategori: Allmänt
kan jag skriva något om detta?
Nej det kan jag dock inte, ni får kolla själv hur söt det är! :D
 
 

Hualigen.

2012-08-30 @ 16:41:35 - Kategori: Allmänt
Min förskylning verka dock inte att ge sig, är täppt i näsan och snyter mit titt som tätt lite jobbigt är det men det ska ge sig och jag fryser så ska duscha igen ikväll och så skönt det ska bli :)
 
Och så taggad är jag för att börja jobbet på måndag men ändå så käns det jobbigt att vakna så tidigt och börja jobba 7 och slutar 15.30 men det blir lite jobbigt första veckan men sen går det nog bättre, men ska ju bara jobba 2 månader så man får härda ut ;)
 
Vill köpa en annan bil men jag vet inte hur mycket pengar då man får över till när man får lönen så man kan men får se hur det blir annars får jag ha min så länge men det är så mycket att fixa på den så är inte så mycket värt att fixa, måste köpa en ny ljuddämpare och byta framruta på den för när det regna och snöar så kommer det in i skuffen och bli blött på golvet och det är absolut inte bra så det läcker via framrutan, grrrrrr...
 
Och jag vill åka och hälsa på en som jag vill träffa men det kanske man kan göra när man får pengar ;)
Ska också snacka med personen om det går bra än att man bara dyker upp för ibland så uppsattas det inte heller så lika bra om man kan planera någon vecka så där framöver, men jag tror att personen vill träffa mig med :)
Hope so! :D

Bra låt :D

2012-08-29 @ 18:30:25 - Kategori: Allmänt
Så nu har jag dammsugit och tagit upp kläder från IKEA påsar som dock var två styckna som jag hedde in i garderoben och i upp hängning på torkning :) Duktig jag är trots att näsan rinner och ont i huvudet och hostar :)
Me dutkig ;)
Så nu tänkte jag bara ta det lugnt och titta lite på tv och runt internet och bara ta det lugnt :D
 
Här är en jätte bra låt som jag lyssna mycket på hemma i hög volym och om ni gilla denna låt så ska ni också göra det för denne låt är så grym bra!!
 
 

Sjuk men glad.

2012-08-29 @ 17:19:59 - Kategori: Allmänt
Idag har jag mått as dåligt, kunde inte andas imorse då jag vakna så fick andas med munen och sen gick det bra så jag har sovit jätte dåligt inatt och det känns.
Lyssnar nu på bra musik och bara njuter av tillvaron si så där. ;)
Nosen rinner och jag hostar men tur att jag vart sjuk nu än att bli sjuk i helgen så man kanske inte skulle bli frisk då man börja jobba :D
 
Jag tänkte att jag skulle testa om man klarar av att dammsuga lite idag eller om man inte ens orkar till det, men är ju ensam så får bara lov att göra det för ingen kan ju hjälpa mig men det ska gå bra ändå ;)
 
Och så är jag små kär och är hur bra som helst och pirras i magen då jag tänker på han och när han skickar sms och ringer då pirras det väldans mycket :D
 
Oj oj, kärleken checkar in eller vad? Haha.. Helt underbart är det :)

Virrig.

2012-08-28 @ 17:04:42 - Kategori: Allmänt
Ibland så gör man pinsamheter.
Jag åkte till Ok för att tanka och jag for därifrån och tänkte att nu har jag glömt något, jag kom hem till min kompis för det var ett tag sedan jag var där och det var på tiden och jag hade fått röstbrevlåda på mobilen och så sa dom "Hej det är från Ok, du har glömt något som typ att betala" SHIT!! Det var fan det jag glömde!
Jag ringde upp och sa "Jag är så virrig idag men jag kommer och betala" dom sa "Det är lugnt, vi såg att du tanka och sen bara hoppa in i bilen och drog" Haha! Tur man bor som man gör ändå och jag har betalat nu så :) Pinsamt.
 
När jag var hos mig kompis så sa jag att jag måste nästan åka och betala för bensinen och hon sa "Men vill du inte ha mera kaffe?" jag svarade "Jo det kan jag ta, vill du inte bli fri mig?" hon svara "Nä inte ännu".
Gullig kompis man har ;)
 
Så jag har ont i halsen och hostar så får jag se om man blir sjuk eller om det är bara tillfälligt men det är bra att det skulle bryta ut nu än på måndag då jag ska börja jobba. Haha :)

Fyyy fan va kul!!!

2012-08-28 @ 12:38:03 - Kategori: Allmänt
Fick samtalet från jobbet jag var på igår, och hon frågade om jag hade fundera och jag svarade att det hade jag gjort och då frågade hon så om jag kunde jobba där och jag svarade att det är ju inte drömjobbet men jag kan jobba , hon svarade att men vi vill gärna att du kommer så kan du komma på måndag? Oja det kan jag absolut, så jag fick säga skostorlek och klädstorlek :D
 
Jag fick jobbet!! Fy fan va härligt! Nu får man riktig lön fast i 2 månader men ändå! Har aldrig jobbat förut så kommer kännas hur nice som hellst när man får första lönen i kontot! :D
När jag får min första lön ska jag till Ö-vik och fira med dom jag älskar där så vi ska nog gå på en rasturang och ha det så trevligt och mysigt :) LÄNGTAR!!!
 
Fy fan vad jag är glad! :D
 
Vaknade med att jag hade jätte ont i halsen så ska handla lite till middag idag men vet inte ännu va det blir och så ska jag göra lite te med honung så det blir bättre i halsen och hosta gör ja så bäst att ta det lugnt och ha på sig varma kläder så man inte blir sjuk :)
 
Fan va nice!! :D

:)

2012-08-27 @ 15:37:14 - Kategori: Allmänt
Så nu har jag varit på ett jobb som jag kanske ska få och får veta det imorgon så får man jobba där då tills sista oktober så det blir nog bra, annars om jag inte får jobbet så söker jag på annat på en annat län tänkte ja och eventuell flytt.
Vill börja om på nytt och må bättre än sitta här på min favorit by och inte göra något för här har jag inga vänner eller något så lika bra nästan att flytta för byn blir ju alltid kvar så man kan ju flytta tillbaka om det skulle vara så :)
 
Jag tänkte äta lite mat som jag åt igår och då vart det en kebab pizza så ska äta upp den sista biten idag :) Mums.
Tänkte också att jag ska dammsuga och diska för det bahövs, så det blir bättre på golvet ;)
 
Här är en jävligt bra låt som jag älskar att lyssna på och så klart man ska ju ha bra ljud så man hör basen och den ger mig rysningar :)
 
 

Hej alla glada!!

2012-08-26 @ 17:13:45 - Kategori: Allmänt
Jag är så jävla glad nu ! :D
Jag har varit i Härnösand i tre dagar och kom hem igår och åkte i onsdags och jag har haft det helt underbart kul och så trevligt jag har haft! Bortskämd var jag.!
Behövde att åka bort några dagar så man kommer hem igen och är glad! :)
Oj oj, munnen ler bara helatiden och käns så jävla bra!
 
Jag håller på att tvätta och städa måste jag göra men vart lite lat nu men jag måste så det är bara att sätta igång med det ;)
Och bra musik lyssnar jag på så man blir ännu gladare, jag har inte känt så här på ett jävla tag och det är hur bra som helst :D
 
Ha det så super bra för det ska jag! :D 

Miljöombyte.

2012-08-21 @ 18:26:44 - Kategori: Allmänt
Ja snart ska jag vara borta några dagar och känns skönt men det blir till den staden jag inte gillar men om man vill koppla av och träffa som man älskar så gör inte det så mycket ;)
 
Jag har diskat lite nyss men ska fortsätta sen :)
Lyssnat på musik har jag gjort så man känns bättre :)
 
Och jag har ju en twitter och jag skrev att Bandit rock gör så man blir glad och gör det roligare på dagen och så fick jag en till följare och då var det Bandit rock som följde mig på twitter :D NICE!!!! Det trodde jag aldrig men det var för jag skrev det om dom, då kan man ju skriva något inlägg om dom då och då så blir det bra, hihi ;)
 
Jag tänkte att jag skulle kolla på en mobil jag har som displayen inte funkar som den ska på, för det är en som vill ha tillbaka sin mobil som jag använder så lika bra då att kolla displayen på andra mobilen så man har i alla fall :)
 
Och jag har ju hedd ut mitt munspel på tradera ju och det är nu på 128 kr och det går ut imorgon, så då är det ju bara att hoppas att det bli flera som budar.. :D

Redo.

2012-08-21 @ 13:51:37 - Kategori: Allmänt
Igår skrev jag ett mail till dom jag hyr lägenheten av så jag fick ett svar men inget sånt svar man ville att det skulle vara men skit samma, vill bara att dom tar en på allvar.
Såg nu utanför mitt sovrumsfönster att det var en bil som stod på parkeringen på lägenheten bredvid som båda är tom och stod måleri på bilen så tänkte då att om man skulle få en granne där. Hehe. Härligt! :D
 
Alltså jag känner mig redo att flytta någonstans, typ, Ö-vik, Skellefteå, Luleå. Jag känner mig helt och hållet redo jag kan flytta nu direkt om det skulle vara fixat allt men dock så går det ju inte. 
Men jag känner mig så taggad när jag tänker på det men Skellefteå vill ja dock inte bo längre i men Luleå ser jag nästan som en framtid i, känslan är konstig ja kan dock inte riktigt förklara det, de är knäppt.
 
Har ni haft en sån känsla förut att ni känner er redo till något som flytt, bara även om det är en tanke? :)

Nice :D

2012-08-20 @ 14:16:49 - Kategori: Allmänt
Det va en som ringde mig typ vid halv tolv tolv i natt och så satt och prata till typ nästan klockan var 5 på morgonen :) Hur nice som helst :)
 
Har varit på vårdcentralen fram och tillbaka och kom hem igen för ett tag sedan så nu sitter jag och dricker espresso som vanligt ;)
 
Täntke att jag skulle starta spotify och lyssna på rock låtar och dammsuga lite så det blir bra igen på golvet för katterna älskar att stöka ner lite men dom vill ju att jag ska ha något att göra på dagarna ;)
Elvis tycker nu att det är så skönt att ligga platt mitt på vardagsrums golvet i solen och bara ligger och feta sig lite, ser ju så mysigt men ändå hårt ut ;)

Skriva.

2012-08-19 @ 11:43:32 - Kategori: Allmänt
Igår så googlade jag om hur man kan komma över sitt ex och då var det en som skrev att man ska itne tänka på det positiva det man hade när man tillsammans utan bara på det negativa, okej tänkte jag och jag ska skriva punkter om alla nackdelar som mitt ex har och så får jag se hur mycket han får ;)
Jag har inte kommit över han ännu för han har dels nästan pms hela tiden och man vet ju inte om han vill vara kompis med mig eller inte så jag tänker att han har pms ;)
 
Men hoppas jag kommer över han när jag gör denne lista eller ja senare i alla fall och så ska jag hitta på något att göra om dagarna som te.x gå på gymmet eller något :)
 
Jag fick besök av min granne idag och han undrade om hu ja mådde och om jag hade mat så det räcker, snällt av han ändå att han bryr sig :)
 
Hihi.
Nu dricker jag espresso och tittar på nå djurprogram på tvn och snart har jag för mig börjar en film på tv och kanske man se på den, men måste dammsuga och diska men det gör jag nog på reklamen ;) Haha.

En till snygg bil!

2012-08-18 @ 15:42:35 - Kategori: Allmänt
Denna bil är ju så klart en Mustang Shelby och så jävla snygg!
Och det är ju min dröm bil så när jag har fått jobb så ska jag nog spara till en sån eller vinna lite pengar ;) Haha.
 
Jag har käka middag och så ser jag på en sisådär film på Sjuan, det är en svensk film och jag diggar itne riktigt svenska filmer men det går ju att se på men det som retar mig väldigt det är ju att man måste tok höja på tvn så man hör vad dom säger ;) 
Jag vet inte vad jag ska gör nu men jag fundera på att ta en kopp till med espresso för det fick jag faktiskt inte ont i magen av heller men jag har inte haft så ont i magen dom sista 2 dagarna och det känns skönt faktiskt, så jag ska äta medicinen i 2 dagar till och sen ska jag avvakta om hur magen mår :)
 
Märks att man dels inte har något att göra på dagarna dels att grannens hund skrek rätt mycket i går kväll långt efter 22 och då ska det vara tyst och jag försökte ringa han men svarade inte för man vart ju less och lyssna till slut, men skiter man i sina djur så gör man tydligen det, men märks att man inte har något att göra på dagarna ändå för man sover ju som fasen på dagarna men jag är ute efter att ha en vardag igen :) Men jag ska nog få någe snart har jag på känn ;)

Då får man se.

2012-08-18 @ 13:24:35 - Kategori: Allmänt
Jag har dedd ut min cykel som jag hade när jag var liten på facebook säljar sida som heter Köper-säljes-sänker-Västra så får man se om man får den såld för är ju rätt beroende över pengar just nu så får man ju hoppas :)
Det är varmt ute och solen skiner så varmt så man knappt pallar att sitta ute ens men det börja dra ihop sig med molnen så nu kan man nog sitta ute tro ja ;)
Fundera på att göra mig en kopp espresso och sätta mig ute en stund men vet ens inte om jag har lust till det men det är ju fint väder så man måste ju passa på ändå innan vintern komma :D
Jag har ju hedd ut mitt munspel på tradera igen och så får man se om denne gång man får den såld och skickad när den andra inte ville svara på vinnarmail eller påminelse så fick han ju skylla sig själv och fick även ett dåligt omdöme :) Gatcha!
Idag till middag blir det samma som igår korv och makaroner med en god sås så det ska jag äta några dagar nu men det är ju gott så why not! ;) Haha!
 
Här är det Rafna Stämman i helgen och jag brukar inte gå dit men om någon bju mig med så följer ja ju med så klart men det är ändå mysigt på kvällen när man går och lyssnar på folket som spelar dragspel och ha kul, men jag får se om jag hittar någon att gå med men annars spelar det inte mig någon roll om jag går eller inte men jag ska ju spara för lastbilsträffen och då är det as kul att gå! :D
Lastbilsträffen är typ den 26-27 september har jag för mig och då ska jag gå dit vare sig om jag går med någon eller om jag går ensam för lastbilar slår allt :D

Svar från jobbet.

2012-08-17 @ 21:39:07 - Kategori: Allmänt
För någon timme sen fick jag svar på jobbet men jag fick det inte för att dels att jag var för ung, men tur det finns andra som man kanske kan söka på :) Men jag förstod att jag inte skulle få jobbet också.
Jag har rensa kattlådan så nu lukta det inte längre tills jag måste byta igen typ om en vecka si så där ;)
Lyssna på musik på USB på min DVD spelare och det funkar fint fint och bra ljud får man :)

Klockan 23 ska jag se på Scream 2 på kanal5 och den är bra men inte ett dugg läskig ;) HAHA!

Espresso.

2012-08-17 @ 18:47:01 - Kategori: Allmänt
Sitter här framför dumburken och dricker lite espresso och det funkar fint.
Har varit på intervju idag och då får man se om man får jobbet och om jag skulle få det så börjar man på måndag men jag har inte hört någe ännu men får nog höra sen om dom inte bara säger så.
Har inte gjort så mycket ändå idag men jag har pantat lite burkar och flaskor och insåg att man dricker väldigt mycket läsk, men nu har jag ju inte ens haft råd att köpa läsk så har inte bleve det på några veckor ;)
Så jag har ont i huvudet idag igen och det är dom sablans tabletterna som jag ta på måran, men ändå fundera jag på att jag ska dammsuga och dunka på musik ;)

Trött!

2012-08-16 @ 17:25:42 - Kategori: Allmänt
Jag vet inte varför jag är så trött hela tiden!
Jag sover bra om natten och så på förmiddagen så är jag någerlunda pigg och en efter jag äte middag så är jag så trött resten av kvällen typ.
GÄÄÄÄÄSP!
Jobbigt, men jag tror att det är medicinen som gör så att jag blir så trött och jobbigt är det för man vill ju ändå hålla igång nästan hela dagen men går liksom inte för man blir trött på eftermiddagen vid 17 tiden så lägger man sig på soffan och slumra till.
Hua!

Snygg!

2012-08-15 @ 21:23:47 - Kategori: Allmänt
Vem tycker att denne bil är snygg? Det är en McLaren ;)

Energi till nästan 100 ;)

2012-08-15 @ 17:32:41 - Kategori: Allmänt
Jag har diska och ätit mat så då måste jag diska igen ;)
har även dammsugit och torka golvet och så har jag hedd in min matta till vardagsrumet så är det klart :)
Elvis han kelade och gosa på mattan och såg så kult ut :D
Lyssna på musik och ska snart diska eller ska göra efter skriva detta inlägg och så ska jag göra lite te istälet för kaffe för kaffe det har jag inte druckit på flera dagar ;)
På fredag ska jag på ams och träffa dom och det ska bli kul :)
 
Får se om jag ska he upp kläder in till garderoben så det blir gjort men jag får se om jag orkar senare ;)
 
Oj vad många smilis det var nu :D

Oja oja.!

2012-08-15 @ 13:31:27 - Kategori: Allmänt
På fredag ska jag in till Sollefteå på arbetsförmedlingen och prata med en arbetsgivare om jobbet som jag har fått via ams :)
Och tur är att det är gratis buss inom hela komunen så det är ju bara att sätta sig på en buss och åka, gratis är bra ibland :)
Så då är det ju att hoppas att man får jobbet och vara glad och pigg ;)
Jag ska he in mattan som jag tvätta häromdagen men först ska jag dammsuga och torka golv innan jag he in mattan så det är fint :) Så då är det bara frågan hur Elvis reagera att det är en matta för jag har ju haft han i typ 2 år nu och har aldrig haft en matta när han har varit hos mig men det ska gå bra så länge man inte gör till sig ;)
Har jätte ont i magen idag med och tar en på krafterna, men jag ska he på bra musik på spotify och jag har skapat ett så kallad album där som heter "rock." och är bara rock i den och då blir jag glad igen eller jag är ju glad nu med men ännu mera glad :)

Okänt nummer.

2012-08-14 @ 18:30:48 - Kategori: Allmänt
När jag inte känner igen nummer som ringer mig så brukar jag inte svara och så var fallet idag, väntade tills man fick ett meddelande från röstbrevlåda och ddet fick jag och då var det arbetsförmedlingen som ringde och sa att det var min handläggare som gav mitt namn till en person typ 3 mil från mig som behövde en personlig assistent och hon som ringde nu sa att dom ville träffa mig på fredag :)
Coolt!!
Så hon skulle ringa mig igen imorgon om jag hade tid och om jag var fortfarande intresserad, jo tid har jag och jo intresserad är jag fortfarande :)
Fasen va kul! Då är det ju bara hoppas sen då ;)
Men jobbet på Lidl fick jag inte för det var några andra som var bättre än mig tydligen, men gråt inte över spilld mjölk brukar jag säga :)
 
Nu är bilen hemma igen och det känns bra så den inte behöver stå där den stod så nu är hon hemma :)
 

Pain in the as!

2012-08-14 @ 16:44:46 - Kategori: Allmänt
Jag fundera antingen på att ringa akuten igen och säga att det inte är bra med medicinen eller så ska jag vänta en vecka till för jag skulle äta det i 2 veckor, men det lutar sig mest vid att vänta en vecka till med det.
 
Jag känner mig trätt och slö och ont i huvudet och magen, jobbigt är det.
Men jag tar det bästa av suitvationen iallafall man kan ju göra det bättre ändå.
Jag har gjort egen risgrynsgröt idag till middag och det var gott men inte enligt magen iallafall men gott var det. ;)
 
Jag ska bara ta det lugnt resten av dagen och bara vila och ta det lugnt och så ikväll kl 20 ska jag se på Heart of Dixie på kanal5 och jag tycker att den serien är bra :) Eller ja det var en bra start på serien på två veckor så kan det ju fortsätta att vara bra ;)
 
Hoppas allt är bra med er och att ni mår jätte bra :D

Måndag igen!

2012-08-13 @ 13:43:44 - Kategori: Allmänt
Jag gillar verkligen inte måndagar men ändå så är det en helt vanlig dag för mig.
Jag har tvätta en matta som jag ska ha i vardagsrummet och ska snart tvätta kläder.
Och jag hoppas att helgen som kommer blir jätte bra för jag behöver en bra helg :) Men man får se ;)
 
Varmt och skönt ute så länge solen är framme så vill man bara sitta ute och glassa lite men det är mest moln ute så lite halv kyligt, och jag vill åka till Ö-vik men det får nog bli längre fram för hoppningsvis. :D
 
Tråkigt på tv är det nu på dagarna förut så var det betydligt mycket bättre tycker jag.
Och jag fick tips om en sida som man kunde kolla om personer var gift och när dom fyller år med mera men mins itne riktigt vad den sidan hette ;) Mitt minne inte så bra just nu ;)

:D

2012-08-12 @ 13:06:20 - Kategori: Allmänt
Jag är så glad även om jag har så ont i magen och fråga mig inte varför jag är glad men jag är bara det :D
Känns att det kommer hända något roligt eller något kul i alla fall, jag har bett till Gud (som jag aldrig gör annars) att det ska gå bra för mig och att jag ska må bra igeg och bli den gamla Micha som jag var förut glad och sprallig :)
Det är kul att känna så här tycker ja!!
 
Så tänkte då passa på att städa lite hemma medans man är på sån bra humör och allt så då går det bra att städa :)
Jag lyssnar på Pökhus som jag lyssna mycket på när jag var yngre och det gör man ju på bra humör med ;)

Battle of the idiots.

2012-08-11 @ 18:01:03 - Kategori: Allmänt
Ja då får det bli tv6 nu i några timmar ;)
Förra året var det ju Family Guy och i år vart det min favorit The Simsons :)

Jag hade röstat på The Simpsons med så det kanske var tack vare mig nu då ;)

Näääääj då!

Nu ska jag se på det i typ va är det? 5 timmar? Haha! NICE!

Jag glad :D

2012-08-11 @ 17:27:08 - Kategori: Allmänt
Jessie kuta runt och jamar och hoppar och ha sig och Elvis blir taggad över det och börja busa med henne och då blir Jessie arg tillslut och börja fräsa och morra, lite kul ;)
Och jag snackar med en super trevlig och go kille på både mobilen och på msn och det är så kul för man blir ju så glad :D
 
Nu sitter jag vid datorn och ska dricka te och äta chockladbollar, numera kan jag ju inte dricka kaffe eller jo det kan jag ju men bara typ en kopp om dagen och känns onödigt att koka bara för en kopp så jag gav bort ett paket tills magen är som den ska igen :)
Har fortfarande ont i magen men det ska ju går över eller om man måste åka in igen men jag har ju inte äte medicinen så länge så jag väntar ett tag med att åka in igen :)
 
Ha det bra så länge!
Puss och Kram!

Bra fredags låt :)

2012-08-10 @ 19:02:00 - Kategori: Allmänt
Jag tycker att denna låt är bra, men jag har inte ännu lyssna den hemma i mina högtalare vill säga bara i radion i bilen och där är det ju inte lika bra ljud som hemma :)
Men jag ska lyssna på denna bra låt lite senare och störa lite grannar och dansa lite så mår man nog bättre när man får av sig lite energi ;)
 
 

Fryser.

2012-08-10 @ 16:49:34 - Kategori: Allmänt
Alltså jag vet ens itne om det har varit någon sommar iår eller så har den ens inte komme, för det har varit så kallt och regnit och vissa dagar är det så skönt ute så man vill bara vare ute eller så är det så varmt så man knappt kan var ute.
Men idag är det en sån dag som för 3 dagar i rad har det inte varit så varmt ändå, jag har frusit och duscha varje dag i tre dagar i rad nu och jag ska snart ställa mig där igen för att bli varm.
Ska nog ta en tupplur tänkte jag men jag får se hur det blir för medicinen gör så jag blir så trött..
 
 

Verka gå bra nu.

2012-08-09 @ 17:55:31 - Kategori: Allmänt
Ringde min handläggare på arbetsförmedlingen och meddela att jag har sökt på tre jobb och så glad hon vart hon sa "Men vad duktig du är!!!" och så frågade hon mig om jag ville att hon skulle ge ut mitt namn till en person som behövde eventuellt en personlig assistent typ 3-4 mil från mig och jag sa ju självklart kan du det. :)
Fasen vad roligt!!
Och så min kära granne var så go och hjälpt mig med bagageluckan på bilen så det var låset som har skärvat lite så det gick inte i "friläge" om man säger så, så det var ju därför den inte gick upp så om den inte går upp så är det bara att pillra lite på låset på insidan och så får man upp bagageluckan igen :)
Så nu får man ju hoppas att man får något jobb när man nu har tre assistent jobb som man har sökt på och så ett jobb som butiks biträde.. :)
Nu är man på topp på arbetsförmedlingen ;)
Vill ju ha ett jobb för håller på att klättra på väggarna men även att jag har utbildningen som lastbilschaffis så vill jag ju ändå ha ett jobb, för via lastbil är det svårt när man inte har någon erfarenhet så ett jobb är suveränt för mig :D
Hoppas hoppas att någon hör av sig av dom nu 4 jobben ;)
Nu ska jag ta mig en chockladboll :D

Jaru.

2012-08-09 @ 15:18:00 - Kategori: Allmänt
Bestämde mig för att ta en tidigare middag då jag har ont i magen så vill jag ha lite mat i magen men om jag blir hungrig senare under kvällen så har jag hårdbröd som man kan he in i munnen ;)
Som efterrätt så blir det chockladboll då jag har 4 kvar så snart blir det mindre ;)
Jag har inte gjort någe som är nå ändå men ska plocka ihop lite i alla fall i sovrummet..
 Så får jag se om det blir mera sen :)
Men sugen på kaffe är jag men jag ska inte dricka mera idag så får bli te iatället och är ju gott det med för jag har överflöde med te så är nog dax att dricka lite te då ;)

Tjohoo!

2012-08-09 @ 12:23:17 - Kategori: Allmänt
Nu idag har jag har möte hoss mig så jag fick ju lov att dammsuga och rensa kattlådan men själva mötet gick bra och över förväntan :)
Så snart börjar allvaret igen ;)
Jag har fortfarande ont i magen men hoppas att medicinen gör sitt och jag blir bättre annars är det ju bara att ringa igen så man får något annat, jobbigt är det att ha problem speciellt med magen.
Så nu ska jag ringa ett samtal och säga hur det gick på mötet och så ska jag väll rensa kläder som jag måste göra så jag kan he in min snygga cykel där inne så den inte står ute.
 
:D

Onsdag.

2012-08-08 @ 15:35:46 - Kategori: Allmänt
Idag har jag sån huvudvärk och tror att det kan vara medicinen som gör det för man kunde få huvudvärk..
Jag ska städa lite idag för jag har möte imorgon hos mig så då vill man att det ska se finare ut :)
Idag har jag inte gjort något som var nå utan var hos lillsyrran fram och åter och sen åkte hem och lagade mat och tänkte nu att jag ska göra lite te och äta en chockladboll som efterrätt innan man börja med att diska och dammsuga och rensa kattlådan.
 
;)

Uscha!!!

2012-08-07 @ 11:44:04 - Kategori: Allmänt
Igår hade jag så ont i magen så då bestämde jag mig för att åka in på akuten så jag ringde 1177 och dom sa ju inget bara att jag skulle vila och ta det lungt, jag ringde senare till 112 om en ambulans men det behövdes inte så dom skickade en taxi åt mig.
När jag väl var på akuten så gjorde jag prover som man tar och så fick jag nå cocktail som finskan sa och hon diggade ja men äcklig var cocktail och hela halsen var avdomnad på mig och efter ett tag så började det brännas i magen igen som det hade gjort förut under dagen och kvällen, jag fick gå in på väntrummet på akuten igen och fick nå tabletter på inväntan var läkaren.
Efter typ en timme så kom läkaren och klockan var väll vid elva snåret kanske, och han kände och han klämmde på magen och tröck vid kiss blåsan området och skrek och gjorde ont och läkaren stirra på mig och då frågade jag "Vad? Är det något fel om man har ont där?" läkaren svarade "Nja, nja eller jo det kan det vara", han klämmde vidare och kom upp mellan revbena och jag skrek igen och han stirra lite konstigt på mig och jag fråga "Är det normalt att ha ont på båda ställerna?" läkaren svarade "Nej det är det inte, det kan vara så att du har syra i magen så därför du har ont".. Suck!
Jag har hämtat ut medicin på apoteket som jag ska få äta i typ 2 veckor om inte det hade gått över så var det allvarligt enligt läkaren igår.. :(
Så var min kväll igår och kom hem 00.16 såg jag på klockan då jag gick in..
 
Ont har jag fortfarande.
 

Måndag.

2012-08-06 @ 11:47:19 - Kategori: Allmänt
Behöver nog inte säga mera om en måndag ;)
Jag har en väldigt mys katt bredvid mig som tittar på mig och sitter så nära som möjligt och stryker med huvudet på armen ibland och mot min näsa med hennes nos :) Mys katt :D
 
Ja jag tänkte låna en hund idag och gå ut en sväng men det skret sig direkt så antingen får man gå själv eller så får man strunta i att gå och använda crosstrainern istället..
 
Tänkte att jag skulle koka lite kaffe och kanske käka lite fil men kaffe är inte bra för min mage nu det kan jag säga men det skiter jag i för när man har sluta rökt så måste man ju ha något, men har ju snus men det är snart slut den med så kaffe dricker jag nu vare sig om det är bra eller dålgit ;)
 
Jag är envis ;)
 
 

Natti natt..

2012-08-05 @ 22:53:57 - Kategori: Allmänt
Är inte så speciellt trött för jag vaknade rätt sent idag men säger god natt till er som ska och sista inlägg denna dag :)
 
Jo jag sa ju tidigare att jag skulle he upp håre i hästsvans och klippa och det har jag gjort men var lite orolig att det skulle se galet ut men det ser faktiskt rätt okej ut och så växer det ju ut så imorgon ska jag ducha och rengöra på toan (lät som att det ser förjävligt ut men det gör det inte) så då har jag något att göra och så tänkte jag kanske att jag skulle rensa lite kläder som jag måste göra så kan jag åka till Ö-vik sen ;)
 
Jag har en knäpp känsla men jag kan nog inte säga vad det är men något konstigt är det men en skön känsla är det men vad det vet jag inte, något roligt kommer hända i alla fall.. :D
Men när jag har en sån känsla så brukar det aldrig hända något men det får man ju se, kanske man få jobbet? Kanske man vinner något kul? Who knows!!!??
 
Men något kommer att hända mig ;)
 
Natti på er och sov så gott <3

Väldigt lång dag!

2012-08-05 @ 18:25:58 - Kategori: Allmänt
Denna söndag har varit lång alltså!!
Jag har inte fått något gjort men jag har diska och dammsugit lite och så gjort negerbollar så jag har ju käka middag men en tidig sådan och så har ajg fikat med grannen som va lite sugen på negerbollar ;)
Sen efter fikat fick jag ont i hjärtat igen lite små hjärtklappningar tror ja de kallas för och gör ont men hellst vill jag åka in på sjukhuset men vet ju att dom inte gör ett skit där.. Hua, men det ska väll gå över :)
 
Annars ha jag dock inte gjort någe mera idag och dagen har varlit lång och ändå tråkig, det enda som var kul var att grannen kom över med vovven och vi fikade tillsammans det var skoj :) Det vill jag göra oftare men dock går det nog inte utan blir nog en gång i månaden eller någe, surt är det men man ska ju itne gråta över spilld mjölk ;)
 
Jag vet inte vad jag ska göra resten av kvällen men orkar inte göra någe när man har ont är man andas och suckar och gör någe men ändå så måste man ju göra någe, och röksugen är jag men har bara snusen hemma.. Alltså hoppas man kan sluta med rökningen :)
 
Sen kanske jag ska göra något våghalsigt som att he upp håret i hästsvans och klippa ;)
Har ju mycket toppar som måste få bort för jag ska ju spara mitt hår till lite längre än vad jag har nu så tänkte att jag skulle göra det, för dels så är det ju bara jag som ser mig själv och så om det inte skulle vara bra så är det ju bara att fixa det lite och piffa upp sig ;)
HAA!
Ska göra det ;) 
 
 
 

Lyssnar på musik.

2012-08-03 @ 18:07:55 - Kategori: Allmänt
Lysna på dåliga och bra låtar... Hua... Vill ha bra låtar men jag lysna mest på rock och lite allt men mest rock. ;)
 
Har ätit grytan och den tog typ över en timme att göra men rätt så gott vart det och det var över så jag har fryst in och så gett en burk till grannen för tack att jag fick låna matlåder :D
 
Men jag hade tur idag när ajg var ute och gick för dels så regna det ju på möra och så nästan direkt när jag kom hem igen så började det att regna igen, ;) Det var uppehåll medans jag gick ;)
 
Så nu ska jag nog bara slappna av och bara skita i disken för den kan man ju slippa en dag tycker ja för det är ju fredag eller om man kanske ska diska och slappa sen?
Äsch! Kommer jag nog på imorgon ;)
 
Ha en bra fredags kväll :D

Rolig klipp ;)

2012-08-03 @ 14:04:37 - Kategori: Allmänt
I denne video så finns det olika klipp på roliga djur och jag skrattade så mycket :)
Kolla får ni se ;)
 
 

Oj :D

2012-08-03 @ 13:45:25 - Kategori: Allmänt
Vaknade imorse och tänkte att jag skulle ut på en promenad nu när jag fick IBS tydligen men då hörde jag att det regnade så jag somnade om igen vaknade vid 11 ;)
Men sen när jag vaknade så såg jag att det inte regnade så jag klädde på mig och så ringde jag en person och frågade om grytan jag tänkte laga idag och så gick jag ut efter jag kollade på auktionen jag har på tradera.
Jag hade fyllt på musik på min mobil och så gick jag ju ut då så det bli roligare att gå, jag gick rätt snabbt och tänkte då att jag skulle passa på att handla medans man var nere på byn då och det gjorde jag och gick hem igen, när jag kom hem så kändes att det börja brinna i min mage som om man åt någe starkt men det kunde ju också vara att man var ute och gick så det kändes..
Så nu sitter jag här och dricker lite te och vill bli varm och dels vill jag börja med maten men lite tidigt med att börja med det för dels köttet måste tina upp ;) Hoppas det blir gott :D

Trötter.

2012-08-02 @ 18:51:11 - Kategori: Allmänt
Nu så här på kvällskvisten vart jag så slut och jag har ju knappt gjort något, hummelihumm.
Var ute igen och skulle fixa bromsarna på min cykel men det gick dock inte, men jag cykla ju typ inte så annars skulle jag lämnat in den på verkstan annars men jag ska ju he in cykeln snart när jag får lite plats i klädkammarn ;)
 
Medans det var sol och varmt ute så kokade jag kaffe och satte mig ute med telefonen i handen och snacka med min kompis och drack kaffe och vi snackade ju om allt och skratta och allt :) Tack det behöve ja ;)
 
Och jag vill ha in min hörnsoffa men dock kan jag inte fixa det själv för behöver hjälp med att he in den i lgh och andra soffan + fåtöljerna i förrådet, och måste skaffa mig en liten trä planka typ som är kort och smal så jag kan spika lite i soffan och så fixa lite under dynorna på den, men det ordnar sig absolut men just det att få hjälp med det kan vara lite kruxigt..
Min tre sits soffa har nästan gjort sig för skinnet är så utsletet så man knappt vågar röra sig för än det kommer mera hål ;)
 
Lyssna på musik så jag blir less men ändå så vill jag det nu för att bli piggare så jag kan hålla på med lite kläder och rensa lite :) Hihi

Vilken dag.

2012-08-02 @ 15:11:24 - Kategori: Allmänt
Jag tänkte tidigare att jag skulle ut och meka lite i bilen och kolla vart i rotorn det kommer olja men jag tog lös fördelarlocket lätt och så satt ja och fundera i typ 30 minuter hur man fick bort rotorn som, tillslut kom jag på hur man skulle göra som men då var kruxet att jag har inte verktyg till det så det var ju att rengöra fördelarlocket bort från olja och he på allt igen.. Kolsvart om händerna och inget vart gjort, förjäves när man inte har verktyg till de..
 
Sen så snacka jag med lillsyrran på cam på msn och så har jag nyss ätit middag och så har jag druckit mycket kaffe och mera vill jag ha (någe fel på mig) och så fundera jag på att ut och meka med cyckeln eller om man ska ta in den och meka inne men går ju bra ute med för får dock inte plats inne heller, men det är ju bara bromsarna på den som behöver justeras lite så det är busenkelt ;) 
 
Huuua... Hakat upp mig på dumma verktyg och vad är det för slags vertyg måste man ha? Men och trångt som fasen är det också vid rotorn på bilen så det går ju inte med vad som hellst heller.. Ja.. Fixar nog det något vänster men helst ska jag köpa en sprillans ny rotor men det lär kosta massa hundralappar..

Jag syns inte!

2012-08-01 @ 21:32:24 - Kategori: Allmänt
Då har jag tvättat klar och käns väldigt skönt men nu är det väll typ 1.5 till två veckor kvar innan man ska tvätta igen ;)
Ha ju käka super god middag ju idag och såsen vart kvar så är väll där lite då och då och tar lite ;)
Fundera på att man ska skruva lös rotorn på min bil och se vad som finns där och eventuellt byta lite saker som jag har reserv hemma (tror ja) och imorgon ska jag ringa till dom jag sökte jobbet på och se om man fick jobbet eller inte men ren av nyfikenhet vill säga ;)
Vart lite erbjuden idag att köpa en merca 250D idag för 4.000 kr men käns väldigt dyrt med skatten för nu kosta den väl typ 6 tusen och om man ska lbregga den så går den på 3051 eller någe och så minus 32 kr i månaden då, men inte så farligt men dock vänta om man får jobbet ;)
 
Ja det är ju Jessie på bilden som "gömmer" sig och tror dock inte att jag ser henne och det såg väldigt roligt ut ;)
Så passa ju så klart att ta kort på min lilla tös :D

Mätt!!!

2012-08-01 @ 16:44:44 - Kategori: Allmänt
Idag vart det lax i ugnen med ris och en créme frieche sås till, så jävla gott vart det!!!!
 
Så jag har hölle på med att tvätta lite kläder så det blir gjort men jag har ju till 21 att tvätta klart så ha ju några timmar på mig ;)
Har lite kvar hemma men det går ju snabbt ;)
 
Annars ha jag dansa till musiken och har förbaskat ont i min mage idag och jag vet inte varför men käns som magknip och skriker som fasen när det gör ont men det hindrade mig inte så mycket när musiken va på direkt ;)
Jag har tål rätt mycket smärta så man tänker inte på det :)
 
Nu ska jag gå till tvättstugan och se hurn det är med kläa mina ;)

Betsson Casino.

2012-08-01 @ 12:03:06 - Kategori: Allmänt
Bettson Casino är ju en sait när man kan spela massa olika slags roliga kortspel, roulette, poker, skraplotter finns och olika spel automater.
Veka ju hur bra som hellst när man gå in på deras hemsida och läser och gå omkring där för dte är så lätt att hitta och så kan man ju spela gratis på vissa spel och det är ju hur bra som hellst om man inte vågar att satsa pengar, men jag skulle dock rekomendera denna casino att gå in på och kika runt och spela lite.
 
En vacker dag så ska jag gå in dit och börja spela lite för skojs skull. :)
 
Jag tycker att deras sida är väldigt lätt och lätt att hitta och förstå, bra kontakt med dom som arbetar på saiten och väldigt bra videos som man kan se på om man vill lära sig något nytt, gå in på den sidan och kika så förstår ni vad jag menar fö ni kommer dock inte ångra er men dock så måste ni vara 18 år och så klart äldre för det är ju casino och massa spel så inte bra för minderåringar..
 
Gå in nu vettja och kika bara det skadar ingen :D