Tösten Dricker.

2013-10-31 @ 11:34:30 - Kategori: Allmänt
Det va denna jag gick på för typ 3 helger sen och har inte lagt ut videon för ca en vecka sen så då tänkte jag väll att man kan lägga ut den videon här :)
Det kanske inte är den bästa kvallitet på videon eller ljudet för jag filmade med min iPhone så men dom va bra och speciellt denna låt som är en cover men dom spelade sina egna låtar med men denna va faktiskt bra :)
Han som sjunger är min kompis son och vart väldigt imponerad på rösten som va väldigt bra! :)
 
 

Coolt!!

2013-10-29 @ 19:37:30 - Kategori: Allmänt


Denna sitter på min toalett dörr och köpte den på dollar :) 
Tyckte den va väldigt klockren och köpte den för den va lite kul! ;) 

Idag har jag jobbat och väldigt tråkigt då man få laga så mycket men tur man ha så bra kamrater så man skojar till det ibland så man får sig ett skratt och därför går jag till jobbet för kamraterna :)
Men drömmen är ändå att köra lastbil så jag ska nog se om jag kan få en praktik plats så man kan komma igång med det så man kanske få ett bra jobb via lastbil eller om man ska söka sig till någon gruva :) 

Ha en fortsatt bra tisdag kväll :),

Shopping!! :)

2013-10-26 @ 17:23:17 - Kategori: Allmänt

 
Ja denna stora tavla köpte jag för 97kr på erikshjälpen och sjalen som står Jack Daniels på köpte jag för 20kr på dollar :) 
Vart nöjd med detta men ändå känns tavlan så högt upp men de vart fint ändå tycker ja :) 

Är ju lite utanför modet då de gäller tv så jag har en tjock tv fortfarande så därför sitter katten jessie på den ;) 

Köpte lite mer saker idag som en dödskalle som ett värme ljus ska vara i och en skylt som jag ska ha på toalett dörren, så den skylten ska jag lägga in hit så ni vet att den passa så bra på toan ;) 

Helg!!

2013-10-18 @ 21:18:00 - Kategori: Allmänt
Idag har jag haft en jävligt bra dag på jobbet med mycket skratt och garv så jag fick ont i kinderna för jag skratta så mycket :)
 
Och sen ska jag och kompisarna säga upp lägenheterna samtidigt så jag ska ta över deras lägenhet som dom bor i nu och så jag får luftvärmepump då hyresvärden inte kunde fixa det åt mig då jag vänta 1.5 år på den och så får jag diskmaskin också och ett väldigt fint kök och tapeter så där inne kommer jag nog att trivas väldigt bra :)
 
Sitter här nu och dricker lite vin och smutta lite så där och det är så gott och så myser jag med Lasse som snart är 13 veckor gammal och Jessie vill inte mysa då hon morra och jag utmanar ödet genom att göra så hon morra mer men hon gör inget som är nå utan hon går bara :) Haha!!
 
Ni får ha en bra fredags kväll för det ska ja nog ha med mig själv och mina två katter :)

Härligt!!

2013-10-17 @ 17:29:38 - Kategori: Allmänt
Idag då jag va på jobbet så ville personal ledaren prata med mig och så sa han att jag har fått väldigt mycket beröm av dom som va på besök på jobbet idag :) Så jäkla kul! Då gör man ju något som personer tycker om och dom tyckte att jag gjorde ett bra jobb, men jag tycker att dom andra gör ett bra jobb dom med men inget fick dom för det. :) Så kul!!! Blir så glad då man får beröm :)
 
Sen så ringde jag dit jag hyr min lägenhet av att jag ville ha min luftvärme pump rätt snart för det är kallt men dom kan inget göra, nähe!? Jag har ju bara ringt flera gånger per vecka så måste man ringa en gång per dag så man får den av all tjat för att få mig att var tyst eller vad?
Nä, så jag råder ingen att hyra av dom iallafall och det har jag sagt till några att dom gör inget för att hyresgästerna ska trivas heller utan att dom gör allt för att gästerna ska flytta för dom gör inget för att man ska bo kvar heller än att ta dom som dom gillar mest i första hand, precis så känns det.
 
Har ätit nudlar med buffalo wings och det var gott men magen sa något annat så klart så jag dricker nu lite espresso och se på Paranormal Activity 3 och håller på att tvätta kläder som tar nog hela kvällen att fixa  ;)

Polarbröd.

2013-10-16 @ 16:36:56 - Kategori: Allmänt
Kan bara säga att jag älskar detta bröd och sen kan man göra så mycket med det som att göra varma mackor i ugnen med massa ost på och skinka samt tomat i ugen och det är så gott!
Jag bruka köpa de vanligaste typ med fullkorn i Polarbröd och när det är färskt så är det super gott!
 
Polar är ju välldigt populärt bröd och finns ju i alla butiker i olika sortiment som jag bruka välja bland smak och beroende på vad jag är sugen på just då så olika gånger köper jag olika slags polarbröd :)
Jag älskar detta bröd med tanke på att det finns ju så många att välja bland och så nu har dom kommit med knäcke med havre så det ska jag testa då jag se det på affärn här så ska jag prova med någon god ost till och bara njuta av det :)
 
Ni som inte ha provat Polarbröd som jag tycker verka osannolikt ska testa det då det är så fräch bröd och väldigt gott och man kan ju som sagt göra väldigt mycket olika och lika gott är det varje gång och varje tugga man tar.
 
Sen så är brödet från Norrland men det hör man ju lite på namnet så i söder finns det också för er som bor där, hihi ;)
Ta och köp brödet nästa gång ni ska till affären och ta en god macka som passar just er med något gott till eller gör en varm macka med ost på eller valfritt för jag köper alltid det brödet om jag ska köpa bröd :)
 
Då jag gör en macka av denna bröd så brukar jag göra te då jag gör en sån macka och sen äta det tillsammans med teet och det blir väldigt gott och perfekt till kvällsfika samt frukost.
 
Polarbröd
 
 
 

Konsert.

2013-10-16 @ 10:04:38 - Kategori: Allmänt


Var på en konsert i lördags i Östersund och så jäkla bra dom var!! 
Dom heter Törsten Dricker och det är rock dom spelar, sen va det lite cover dom gjorde men det var hur bra som helst :)
Väldigt kul hade jag så det vill jag göra igen kan jag säga :) 

Kransar!

2013-10-11 @ 15:49:28 - Kategori: Allmänt


Denna krans har jag gjort själv och vart väldigt nöjd! 
Mina arbetskamrater ville köpa den och tyckte den va jätte fin och det är jag glad över att de vart fint :) 

Slutade tidigare idag på jobbet eller jag gick bara men de gick bra ändå men meddelade så klart före :) 

Imorgon ska jag vara borta hela dagen och gå på en konsert och de ska bli spännande kul så då ska jag ta massa bilder om de går vill säga :) 

Nu ska jag bara ta de lugnt och städa lite kanske lite smått och musik orkar jag inte lyssna på egentligen så kanske inte gör det ;) 

Helg helg, ljuva helg!! :) 

Oj!!

2013-10-09 @ 11:44:13 - Kategori: Allmänt
Är på jobbet med lite ilska i mig då dom sa att dom skulle komma och fixa min list på balkongen idag på lunch men inte kom dom inte :( blir lite smått irriterad på det. 
Sjukt sugen på att flytta till en annan lägenhet och en annan hyresvärd då den jag har nu är dålig på servic på lägenheten då allt inte står rätt till, eller kanske man måste fixa det själv! Hmm, dumma dumma. 

Ikväll ska jag och kompisarna fara och göra kransar igen och det gjorde jag igår med och tacksam är jag och dom :) 

Mycket!

2013-10-08 @ 08:10:38 - Kategori: Allmänt
Just nu är det rätt mycket, jobbar på dagarna och hjälper kompisarna med att göra kransar :) 
Alltid kul att hjälpa till tycker då jag :)
I helgen så ska jag på konsert och sen blir de tvätt på söndag :) 

Lasse mår väldigt bra och väldigt busig av sig och jessie det samma, älskar djur och kan inte leva utan dom :) 
Dom gör min dag om man säger så :) 

Yes!!

2013-10-05 @ 16:13:14 - Kategori: AllmäntDenna serie ser jag nu och det är sjätte säsongen och det är så bra!! 
Även om allt är sorligt så ska man se denna serie gör det är så kul och man får alltid ett skratt då allt är botten. 

Gråten är på väg att komma då jag inte kan hantera just den ledsna biten just nu men får bita ihop ett tag till med det. 
Kärleken tar kål på mig men jag ska aldrig ge upp den kärleken jag har för min pojkvän dom betyder allt för mig även om han inte kan bevisa de så vet jag ändå att han vill göra allt för mig ändå. 


Helg!!

2013-10-04 @ 16:31:14 - Kategori: Allmänt


Det vart räkmacka till middag idag med en liten öl :) så gott det var, så har lite till som man kanske kan ta lite senare :) 

Har varit på jobbet och de ha gått väldigt bra men ändå lite segt då de är fredag, men helg fick man tillslut :) 

Nu ser jag på the big Bang Theory på dvd den sjätte säsongen och det är så bra!! Längtar redan till den sjunde kommer ut men de blir ett tag tills dess :) 

Höst!

2013-10-03 @ 18:34:56 - Kategori: Allmänt


Tog denna bild utanför mitt sovrums fönster och tänkte att jag skulle fota något då jag ändå va ute så tog på detta träd :) 
Fint vart det tycker jag och vart rätt nöjd med bilden trots de är från iphone ;) 

Har ätit mat för ett tag sen och så diska och duscha :) 
Fick tre böcker från en jobbar kompis och en ville jag absolut ha och dom andra två fick jag på köpet om man säger så, även fick jag 8 småa speglar som jag tänkte ha på väggen som kommer nog vara som en spegelvägg :) 

Ska nog fixa lite te då de är lite sent för kaffe eller om man ska fixa lite espresso ;) 

Kärlek

2013-10-03 @ 14:24:07 - Kategori: Allmänt
Har lite kärleks beskymmer, inte så kul. 
Bråka med killen titt som tätt och det tar en lite på krafterna speciellt då man jobbar på dagarna. 
En kille är kär i mig också och bor nära fast sällan är hemma men jag ska hålla mig fast med killen jag har nu som jag älskar. 
Men bråken är väldigt intensiv och jobbigt. 

Detta med kärlek är svårt och man vet inte vad man ska ta sig till ibland men oftast så löser sig alltid. 
Flytta det går inte i nuläget då de kosta att flytta och massa där till som berör en som lön också. 

Nu ska jag fortsätta jobba så man får fara hem och vila ryggen :) 

:)

2013-10-02 @ 19:58:54 - Kategori: Allmänt
Då vart det äntligen kväll och snart ska man sova och medicinen har jag intagit  så man kan sova gott :)
 
Har haft besök idag och fikat kaka och kaffe sen snacka massa olika saker så det var trevligt så det vill jag göra igen :)
Nästa lördag ska jag på min första konsert i Krokom (Östersund) så det ska bli spännande men den gruppen har jag aldrig hört men min kompis ville att jag skulle med så då hakar jag på dit då så det ska bli kul och längtar lite redan ;)
 
Imorgon är det jobb som vanligt och hoppas att det är lika kul som det var idag och igår med massa skratta och skit prat :)
 
Lasse leker förfullt så hoppas man kan somna och att Jessie inte få någon ryck fel så hon börja också då man ska lägga sig så man inte blir irritarad på dom.
 
Ha en så trevlig onsdags kväll för nu ska jag nog till sängen och ta det lungt ett tag och snacka med killen :)

Kul! :)

2013-10-02 @ 16:19:11 - Kategori: Allmänt
Idagh ar jag haft en vädligt bra dag på jobbet, trots allt strul så fick man sit ett och annat skratt anfall :)
 
Har precis ätit och så gott det var idag igen så nu ska ja ta lite kaffe innan jag börjar med att rensa lite så där hemma för får besök ikväll så måste ju se lite finare ut vill säga :)
 
Lasse ligger i min famn och gosar och ha sig så han lär somna snart då han ha bitit och rivit mig rätt mycket nu så då ger han upp och somnar en stund tills han får massa energi igen :)
Jessie hon ligger i hallen hon och väntar på något gott som aldrig vill komma ;)
 
Idag har jag får sjätte säsongen av The Big Bang Theory så det ska jag se i helgen då man har tid och lugn och ro och inte bryr sig om att man har jobb dagen efter så det ska jag se i helgen men det är u bara onsdag idag så det är några dagar kvar :)
 
Imorgon på jobbet så ska jag få böcker från en arbetskamrat som ska flytta så då ska jag kolla igenom om vilka böcker jag vill ha och så skulle dom ta med sig speglar om jag va intresserad av de :)
Jätte snäll är hon så då får jag fråga om hon ska ha något för det för att vara trevlig :)
 
Nu ska jag ta kaffe och vila lite innan jag ska fixa till i hemmet :)

Helt okej låt :)

2013-10-01 @ 18:30:18 - Kategori: Allmänt
Denna grupp kommer från Tyskland och är synt grupp om man säger så :)
Jag fick tips av en kompis som gillar denna grupp så denna låt tyckte jag faktiskt va bra men känner ändå att killen som sjunger skulle passa som rock istället ;)
Sen får man lite 80 tals känsla då man lyssnar på låten och denna låt är på engelska annars brukar det vara på tyska. :)
 
 

Toppen dag!

2013-10-01 @ 16:33:03 - Kategori: Allmänt
Idag har jag haft en väldigt bra dag på jobbet och hemma för den delen :)
Dels slog vi på banan rekord så det käns väldigt bra men vi måste göra minst 600 styckna men det blir nog inte så mycket på så få personer men bra att vi gjorde rekord iallafall :)
 
På lunch kom jag hem och kollade till lite och åt sen gav jag katterna varsin skål med god maten så kom Jessie (stora katten) dit och åt och sen kom Lasse (minstingen) dit och ha dit då för att äta då han inte hade sett den andra skålen med mat så gick han dit Jessie var och börja äta från samma skål, det såg väldigt gulligt ut faktiskt då jag aldrig ha sett under en veckas tid att dom va så nära varandra :)
 
Har ätit köttfärssås idag och så gott de va och så la ja dit lite ost så det smälte, så nu ser jag på en film och efter det ska jag ta mig en varm dusch och njuta av kvällens tillvaro :)