24-12-11

2011-12-24 @ 12:22:30 - Kategori: Allmänt
Då var det Julafton.
Så jag vill önska er en God Jul och en Gott Nytt År!

Tisdag.

2011-12-20 @ 13:05:06 - Kategori: Allmänt
Sitter här och fundera på om man ska he på ett varmt bad och leka lite fisk en stund så att man bli varm.
Men jag kan då säga att jag inte längre är en brunett utan en blondin, färgade håret igår i typ 2.5 timma eller något, börja vid 9 och sluta vid halv 12, men bra vart det men inte 100 bra men bra :)
Jag vet inte vad jag ska äta idag men det kommer man ju på när man badar :)
Ha en super bra tisdag på er :D

4 Advent.

2011-12-18 @ 12:13:29 - Kategori: Allmänt
Nu är det bara 6 dagar kvar till Jul afton, och va tin har gått snabbt den sista tiden.
Sitter här och myser lite med mig själv och dricker kaffe och äter lite lussebullar innan jag ska på börja något att göra.
Ska städa lite men jag behöver inte städa så mycket och så packa och ikväll ska jag duscha och så skönt det ska bli :)
Hehe.
Jag har ju inte uppdaterat sen i onsdags men lite slarvigt men jag göra det ju nu.
Men nu under ungeför en veckas tid så kan det nog bli si och så där med uppdateringar, men det är ju bara att digga läget :)
Nu ska jag fortsätta att fika, och ha en jätte mysig Sista Advent nu alla :D

Onsdag,..

2011-12-14 @ 11:43:44 - Kategori: Allmänt
När jag vaknade så såg ja att det blåste och så när jag gick ut så var typ hälften av snön borta!! AAAHHHHH FY FAN!!
Och så skulle jag starta bilen och då var hon som vanligt strömlös, men det är nog inte batteriet utan det är generatorn som inte ge tillräckligt med ström när man kör hon så därför blir hon nog strömlös.
Det kommer bli halt efter vägarna och så imorgon ska jag till H-sand (tyvärr) så då får det ta den tid det tar och så ska jag punpa lite luft i däcken på bilen så det inte blir  så ojämt slitning på däcken. Suck.
Ska tvätta byxor som jag ska ha imorgon om det finns tvätt tid vill säga, och så bränna en skiva så ska jag se om mitt trix funkar. :P
Drömde att min stora syster inte ville ha något med mig att göra och så brydde hon sig inte när jag ville prata och ge henne en kram. Vad kan det betyda?
Klart att jag vill ha kontakt med min älskade stora syster hon är ju min familj för jag har ju ingen "egen" som båda av mina systrar har, suck.
Men om man bara tat lungt efter vägen imorgon och ta den tid som det behövs så ska det gå jätte bra, för man bor ju i Sverige där vi har 4 årstider så vet man hur vägarna är som, jag ialf. :P

Lucia over.

2011-12-13 @ 20:58:57 - Kategori: Allmänt
Har möblera i sovrumme så nu ser det bättre ut, såg ut som det gjorde förr men var dock för nära ytterdörren med hövve så man hörde mycket utifrån så möblera om så man hadde hövve andra sidan och gick bra men nu är det kylskåpet som irritera mig så nu får ja se om man kan sussa bättre :)
Imorgon ska jag eller jag måste tvätta ett par byxor som ja ska ha på mig på torsdag då jag ska till H-sand (suck) och så ska jag bränna en skiva om det går vill säga.
Hoppas ni har haft en bra lucia idag med goda lussekatter och allt mys :)

Tisdag..

2011-12-13 @ 10:34:17 - Kategori: Allmänt
Ikväll är det Twilligt på kanal5 kl 21.00, men dock behöver jag då inte se den filmen för jag har ju den på DVD :)
Men det kanske finns någon annan film typ som på tv6 (mins inte vad det är där ikväll).
Och så är det ju Lucia idag, vet varför inte varför det är  lucia men lucia är det idag.
Jessie håller i sin favvo leksam och så jamar hon, och det är väldigt gulligt.
Idag så ska jag rensa kattlådan (katterna bråkar) och så klart göra det lite fint här och så fundera jag skarpt på att möblera i sovrummet så kanske inte kylskåpet låter lika mycket men jag vet inte för än jag har testat det men jag ska nog kanske göra det idag.
Men jag ska till och börja med att käka någe, va sägs om tunnbröd med salami på? Jätte gott!! :D

Usch och blää.!

2011-12-12 @ 19:42:46 - Kategori: Allmänt
Har snöat hela dagen lång och så skottade jag igår, men det går bra :)
Har inte gjort så mycket idag än att diska och så, har haft ju tränins värken på ryggen så har inte pallat gö nå, men imorgon blire nå ryck som jag måste innan man drar.
Men vad jag inte gillar när folk förlova sig och har någon som dom är kär i, jag känner att jag kommer aldrig att hitta någon att bli kär i dels är jag kinkig när det gäller "sånt" om man säg så.
Men shit måste man acceptera att folk är och bli kär men jag har svårt att bli det och så finns det väll inga killar där jag bor heller, men jag har sluta söka också för pallar inte sök mer :P

Måndag efter helg.

2011-12-12 @ 10:00:43 - Kategori: Allmänt
Fy fasen va dåli jag har vörte att uppdatera, men man kan ju inte göra det hela tiden heller. :P
I helgen har det varit rätt fullt.
På fredagen så var jag å åkte lastbil och så julbord på kvällen och det var super kul, på lördagen var jag bakfull lite men inte så mycket men jag orkade inte göra någe, igår så skottade jag på parkeringen halva allstå tog en timme och så var jag hundvakt några timmar.
Inte så fullspäckad men det har varit en bra helg på väldigt länge.
Hurn har eran helg vörte?? :D

OH JA!

2011-12-07 @ 15:01:42 - Kategori: Allmänt
Min bil är besiktad igår ju, och dom sa att det var en jätte fin bil och hade kosta på den väldigt mycket och väldigt fin för att vara en -84! :D Oj då! Jag sa att det är klart att den är fin det är ju min bil :P
Skrev inget igår för dels hade jag ingen lust till att gå in på internet överhuvudtaget men jag ska inte gå in nu på 2 dagar, ska göra en massa så ha inte tid, berätta sen på fredag eller lördag.
Ska på julgröt någon gång nästa vecka så hoppas det blir mysigt, och så på fredag ska jag på jul bord så hoppas ja hinner dit. :)
Ha det så bra så länge tills jag skriver igen. :D

Spela21.com

2011-12-07 @ 13:34:29 - Kategori: Allmänt
Hej alla!
Har fått ett uppdrag igen och känner kul :)
Blackjack kommer det handla om eller spel kanske typ.
Själv har jag aldrig spelat Blackjack eller något andra spel, speciellt inte om pengar men det skulle vara kul att göra det någon gång men då vill man ha lite mera pengar i banken :P
Jag brukar spela utan pengar fast inte via internet utan med vänner som poker och så, brukar spela upp till  5 den som har vinnit mest av gånger vinner. Kul är det. :)
Jag har aldrig spelat tidigare men kanske kommer ju göra det fram över någon gång, men jag brukar spela på lördags godis som man köper (o det är inte gotta utan några papper) och kan vinna större summa men jag har aldrig vinnut, men triss lotter och så brukar jag köpa ibland men jag har aldrig spelat på internet men det skulle dock vara jätte kul att testa det. :)

Kväller.

2011-12-05 @ 22:48:44 - Kategori: Allmänt
Nu fick jag tyvärr ont i lilla magen igen och det är brygg kaffet som gör det! :(
Imorgon ska jag besikta bilen och hoppas den går igenom utan ombesiktning annars blir jag deppad, så kl 7.35 ska bilen in i hallarna och bli kontrollerad om hon är trafik säker eller inte, usch, känns som om man ska ha någe prov eller uppkörning fast kanske inte.. :P
Så nu ska jag borsta tanden och så lägga mig i sängen och läsa boken en stund, åka vid 6 imorgon bitti..

Måndag.

2011-12-05 @ 11:31:52 - Kategori: Allmänt
Måndag återigen och inte så speciellt kuligt är det kan man då säga.
Ska snart ställa mig i duschen och så har jag käkat lite frukost, ska först se klart på denna serie på kanal5 så man har något att göra sen blire dusch.
Vet inte vad jag ska hitta på idag men det blir nog väll lite städning, det funkar dock det med.
Har ju ingen bil som jag kan köra men har ju inge pengar för bensin heller så man kan köra, bilen är obesiktad så får ju inte bumma med hon bara till verkstad fram och tillbaka och till besiktning, suck, men för att jag har inte ha kunna besikta hon är ju för att man hitta ju fel hela tiden på henne så man kan ju inte. USCH för gammla bilar.
Nu ska jag hitta på någe :)

Söndag...

2011-12-04 @ 21:40:39 - Kategori: Allmänt
Har inte skrivit på hela dagen, dels har jag haft jätte ont i magen så jag skrek när jag skulle sätta mig i biln och nästan grät när jag kissa, men nu känns det lite bättre.
Har rensa lite ute på baksidan som grillen och så att det int snöa över.
Har snöat jätte mycket så det har nog kommit en decimeter typ och så GLAAAAAAA man blir när man se snön :D
Nu ska jag bara ta det lugnt och ta lite knäck  :D
Ha det så mysigt ikväll alla :D

Lördag och SNÖÖ!!

2011-12-03 @ 17:24:48 - Kategori: Allmänt
Har varit till stan idag och kika runt lite kan ju direkt inte fara fram och tillbaka snabbt för det är ju typ 7.1 mil dit så, hehe, men dte var mysigt att komma hemifrån lite.
När vi var på väg hem igen så började det snöa jätte mycket men var i en antik affär före och sen vräkte det ner och så slutade det och när amn var hemma på byn så vräkte det ner igen. :)
FY FAN VA HÄRLIGT!!
Nu blir det ljusare ute om snön vill vara kvar vill säga :)
Ha en super bra lördag kväll, själv ska jag försöka ha det :P

Till er!

2011-12-02 @ 19:16:41 - Kategori: Allmänt
Du är inte som alla andra, du är du! Ingen kan ändra för den du är bara dom kan ändra sin syn på just dig!
Ta vara på dig, bryr dig inte om hur andra tycker om dig du är vacker!!
Ingen får säga fula ord till dig för det förtjänar du inte, ingen gör det.
Du är vacker som en dag!!
Ta vara på din dag för denna dag kommer inte igen.
Var stolt över dig själv, våga ta på dig själv, va glad och gå ut och visa för alla att du finns!

:D

2011-12-02 @ 13:50:51 - Kategori: Allmänt
Har fått ett paket av min älskade mamma men jag kan inte hämta ut det fär än 16, och är så jäkla nyfiken vad det kan vara för något!! :D
Har druckit kaffe och ätit vanilj bullar och så diskat men ska diska mera, men jag rensade spisen för ett tag sen men nu ser den likt förbannad ut och börja bli så less att städa fakitkst men det börjar också bli ett beroende.
Jag känner fortfarande att jag har ändrats på hur jag är som, fast bara jag nog kan känna det men jag visar det nog kanske för dåligt men jag ska nog rycka upp mig och visa det för folk men dom kanske inte gillar det men då får man skita i dom.
Men dte är jag är rätt less på med folk är att dom inte acceptera för den man är egentligen, om dom inte vill ha något med en att göra så skiter dom i en och inte förklara varför, väldigt omoget, säg därför direkt så man förstår för ett djur (vi är ju djur) men en fyrbenting om man säger så lämnar aldrig en dom är så trogen med oss och skiter i hur vi är som, kan inte människan vara så med?
Jag acceptera alla för dom är och därför funkar jag så bra med dom för jag är inte som alla andra heller fast det är väll ingen men ändå.
Ni fattar :)
Du är inte som alla andra, du är du! Ingen kan ändra för den du är bara dom kan ändra sin syn på just dig!
Ta vara på dig, bryr dig inte om hur andra tycker om dig du är vacker!!
Ingen får säga fula ord till dig för det förtjänar du inte, ingen gör det.
Du är vacker som en dag!!
Ta vara på din dag för denna dag kommer inte igen.
Var stolt över dig själv, våga ta på dig själv, va glad och gå ut och visa för alla att du finns!

Haha.

2011-12-02 @ 10:30:27 - Kategori: Allmänt
Såg nu att Gävlebocken har brunnit ner inatt!
Haha, jag förstod det för det är ändå ingen som vill hålla händerna i styr och så "vakterna" sköter väll inte sitt jobb som ska vakta och så den nya grejjen dom hedde på hjälptes tydligen inte, sluta att försöka mera säger jag bara för att det är alltid någon som vill bränna ner den.. :P
Ja, jag har precis kommit hem och känns i fingrarna att det blir kallt för dom blir kall och stel, och så har jag varit ner på byn och ev skaffat ett jobb men då är det ju bara att invänta ett samtal men om dom inte ringer så behöver dom ingen, men jag har nog ingen stor chans för jag har ju inte jobbat heller så jag vet inte hur jag är som men jag hoppas ju så klart att jag kan få ett litet jobb där så har man ju något att göra :)

Fredag,

2011-12-02 @ 09:30:15 - Kategori: Allmänt
Någon som tycker att fredag är en bra dag?
Jag ser den som en helt vanlig dag ja, typ måndag jag gillar inte alls det, jo om det är bra på tv så är det faktiskt helt okej :P Haha, därför jag har ingen vardag jag inte gillar fredagar eller helger men snart kanske det blir en ändring på det :)
Snart ska jag ner på byn och så ska jag fråga en om hon vill följa med för jag vet inte riktigt vart det är så får man hoppas :P

;P

2011-12-01 @ 21:33:00 - Kategori: Allmänt
Sitter här nu och ser på tv6 på en jätte bra film men själv har jag aldrig sett den men därför kanske den är så bra men det är ju om amerikanska ungdommar och sånt gillar jag, liknar American Pie filmerna :P Me like :cool: ..
Och så dricker jag coca cola och äter marabou chockad (det ser ni ju på bilden).
Jag känner på mig att jag har ändrat attityd väldigt, känner mig mera som jag kan ta för mig betydligt och kan prata mera för mig och säger det jag känner och tänker men tur att jag acceptera det till skillnad från andra men nu säger jag ju så klart absolut inga namn absolut inte.
Men jag acceptera folk för dom är och idiotförklara ingen och prata inte skit bakom ryggen speciellt när någon har sagt om man har något att säga så säg det direkt till han/hon man ska prata om, för jag är sån i alla fall för jag hatar när folk snackar om mig bakom ryggen för tillslut får man ju reda på det själv :) Shit Happens i´ll say.
Imorgon ska jag ju kolla om jag får bli inskolad men jag vet inte ännu, vet ens inte vart göbben håller hus heller men det fixar jag nada problemos, så hoppas bara för att jag ska ha någe att gö på dagarn :)
God nattis på er allihop :D :tired:

Nytt.

2011-12-01 @ 20:11:23 - Kategori: Allmänt
Har precis startat en annan blogg som jag tänkte ha annat i som humor och så i den bloggen men så klart jag ska ha denna kvar och så skriva humor och så i denna med men inte lika mycket som den andra om man säger så :)
Klicka här för att komma till den bloggen!!

Tråk torsdag.

2011-12-01 @ 18:21:59 - Kategori: Allmänt
Har inte bloggat något idag ju men tänkte att jag skulle ändå göra det.
Har heller inte varit inne på internet heller idag så det är inte för än nu jag går in, annars har jag haft ont och tagit det lugnt men nu känner jag sterssen att jag måste diska.Haha.
Börja bli en pedant tant käns det som.
Ikväll eller ja senare så funder ja på att jag ska he på en bra film som man inte har sedd på ett tag och så dicka cola och käka chocklad :)