Miicha

Mitt liv som jag.

Så glad!! :D

Allmänt Permalink0
Mår illa och smakar blod i munnen men ändå så glad :)
Jag ringde tidigare i veckan om att min spis inte gav nå bra värme och samma med elementet i vardagsrummet så dom kom och fixade elementet och så sa dom att nästa vecka ska en ny spis komma, dom ringde tidigare idag att spisen ha kommit och som tur va så var jag hemma då jag inte mådde bra eller mår inte bra heller för magen.
Så nu är den nya spisen på plats :)
Synd det inte va en spishäll som jag ville ha men dom är ju dyrare än dom andra men just som är bra är att det finns barnlås så om det skulle komma barn som älskar att pillra på allt så kan man he på barnlåset :)
 
(Bilden har jag tagit från min Instagram)
 
PUSS och KRAM!

Instagram :)

Allmänt Permalink0
Jag gillar faktiskt att använda instagram :) Dela bilder som man gillar och så ta man ju så klart egna foton med. :)
Jag la ut en bild idag på en bil från en film och det är 17 nu som gillar men fler blir det nog inte, men jag ville gärna vilja ha flera följare och samt så vill jag följa mera med så klart.
 
Jag heter AngelMiicha på Instagram.
 

För jag tycker att det är så kul då man kan dela med sig av foton som man gillar också och inte bara det man fotat själv men jag fota rätt mycket och lägger ut men och så beropå om man så kalla taggar som te.x #car #animal osv så får man ju fler som gillar bilden. :)
 
 

Happ

Permalink0

Varit på jobbet idag som vanligt och allt ha gått bra förutom att min arbetskamrat bröt armen så fick göra uppgifterna själv men det gick super bra så får man fortsätta själv ett tag då hon är sjukskriven.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt för i natt har jag sovit oroligt och vaknade flera gånger och va jätte pigg. Hmm. Lite smått jobbigt.

Nu ska jag fixa lite kaffe :)

PUSS och KRAM!!

Till top