Så glad!! :D

2013-03-15 @ 13:05:55 - Kategori: Allmänt
Mår illa och smakar blod i munnen men ändå så glad :)
Jag ringde tidigare i veckan om att min spis inte gav nå bra värme och samma med elementet i vardagsrummet så dom kom och fixade elementet och så sa dom att nästa vecka ska en ny spis komma, dom ringde tidigare idag att spisen ha kommit och som tur va så var jag hemma då jag inte mådde bra eller mår inte bra heller för magen.
Så nu är den nya spisen på plats :)
Synd det inte va en spishäll som jag ville ha men dom är ju dyrare än dom andra men just som är bra är att det finns barnlås så om det skulle komma barn som älskar att pillra på allt så kan man he på barnlåset :)
 
(Bilden har jag tagit från min Instagram)
 
PUSS och KRAM!

Instagram :)

2013-03-14 @ 10:03:16 - Kategori: Allmänt
Jag gillar faktiskt att använda instagram :) Dela bilder som man gillar och så ta man ju så klart egna foton med. :)
Jag la ut en bild idag på en bil från en film och det är 17 nu som gillar men fler blir det nog inte, men jag ville gärna vilja ha flera följare och samt så vill jag följa mera med så klart.
 
Jag heter AngelMiicha på Instagram.
 

För jag tycker att det är så kul då man kan dela med sig av foton som man gillar också och inte bara det man fotat själv men jag fota rätt mycket och lägger ut men och så beropå om man så kalla taggar som te.x #car #animal osv så får man ju fler som gillar bilden. :)
 
 

Happ

2013-03-12 @ 14:57:37 - Kategori:

Varit på jobbet idag som vanligt och allt ha gått bra förutom att min arbetskamrat bröt armen så fick göra uppgifterna själv men det gick super bra så får man fortsätta själv ett tag då hon är sjukskriven.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt för i natt har jag sovit oroligt och vaknade flera gånger och va jätte pigg. Hmm. Lite smått jobbigt.

Nu ska jag fixa lite kaffe :)

PUSS och KRAM!!

Glad, glad och glad :)

2013-03-11 @ 17:20:45 - Kategori: Allmänt
Trots att det är måndag så är jag så jäkla glad :)
Haft en bra dag på jobbet och massa skratt och så när jag komme hem så satte jag mig ner efter jag satt igång lite vatten som jag skulle diska i eller ja i diskhon då vill säga och så börja jag he på musik och dansa och hade mig och sen diska jag med ett stort leende på läpparna och bara log. :)
Och så kär är jag och vi har varit tillsammans snart i 4 månader och så jäkla kär fortfarande ;) Så jäkla nice!!
 
Och så sökte jag ju på ett jobb som jag ville ha men jag fick inte det men bättre lycka nästa gång då det komma upp ett bra jobb som jag vill söka på :) 
Ska inte vara sur bara för att man får ett nej men jag tror att dom gjorde ett misstag där för jag kör ju så bra och sköter bilarna väldigt bra :) Miss fick dom där men ska gå vidare och söka andra men tur är ju att jag ha ett jobb redan :)
 
PUSS och KRAM!!

Söndag och sol :)

2013-03-10 @ 16:21:44 - Kategori: Allmänt
Oj så fint väder det har varit nu i helgen och ändå så har man dock varit inne och hölle på och donat lite med modellen som dock vill krångla lite med mig men snart så är den klar :)
 
Håller på att tvätta så sista maskinen är snart klar och så kl 17.05 ska jag se på Kanal5 då jag missade Grey´s Anatomy i onsdags för jag va så trött så får jag se den idag istället och det går ju lika bra ;)
 
Bilen min starta efter lite hjälp med laddningen så körde en liten sväng idag så batteriet fick ladda extra och så ska jag kolla på var den läcker någonstans på bromsvätskan och som jag säger nu är att jag har körförbud på bilen då bromsarna är som dom är då det läcker men annars tar bromsarna väldigt bra.
 
PUSS och KRAM!!

Volbeat.

2013-03-09 @ 15:44:42 - Kategori: Allmänt
Denna låt är väldigt bra av Volbeat :)
Denne grupp komma från Danmark och en av mina favorit grupper och skulle gärna kolla på en konsert av dom :)
Lyssna och njut av denna bra låt för det brukar jag göra :)
Blir så glad av denne låt också :)
 
 

Lördag och sol!!

2013-03-09 @ 09:49:19 - Kategori: Allmänt
Solen skiner ute och lyser så fint men det är kallt och är högtryck men våren är på G och kommer närmare dag för dag så den kommer tillslut och VIPPS så ser man snön tina bort och slasken kommer och svårt att gå och gräsmattan kommer fram och "slask slask" låter det då man går på det, tillslut så ser man på diken och längst husväggarna tussilago och så på morgonen hör man fåglarna kvittra och sjunga så fint utanför hemmet. :)
 
Lät ju jäkligt bra det där ;)
 
Ska ta fram lite kaffe och njuta och få ner huvudvärken (sovit för länge) och sen he på lite Sabaton och sen Volbeat :)
 
PUSS och KRAM!

Amaranthe.

2013-03-08 @ 19:40:20 - Kategori: Allmänt
Denna grupp är jäkligt bra :)
Och så klart ska man ha bra ljud då man hör dom så då är det bäst :)
Lite skrik är det men inte överdrivet och så bra han och hon som sjunger och man kan sjunga med hur bra som helst om man kan texten vill säga :)
 
 

Helg :)

2013-03-08 @ 18:11:04 - Kategori: Allmänt
Äntligen så vart det helg efter en veckas arbete :)
I helgen så ska jag sova ut tills jag vaknar pigg och allert så jag kan hålla på att stöka på hemma i lugn och ro och dricka lite kaffe och bara ta det lugnt och kanske lyssna på musik och så på söndag ska jag tvätta. :)
 
Att saknaden kan vara så stor så man börja gråta, saknar min kille så jävulska mycket då han bo 36 mil ifrån mig och sakna allt med han.
Iförsig så sakna jag min ygnsta lillasyster och min mamma så klart men hon bo rätt långt från mig typ 60 mil från min men man kan ju hälsa på :)
 
Jag ska kolla upp lite musik så kan jag he upp här ;)
 
PUSS och KRAM

Huvudvärk.

2013-03-06 @ 20:01:01 - Kategori: Allmänt
Åh suck, tur att någon hade en Alvedon på jobbet så man slapp huvudvärk ett tag men nu ha den tyvärr kommit tillbaka och ha haft ont sen i fredags, as jobbigt.
Hoppas att jag kan få mitt dröm jobb eller ja ett av dom som jag sökte på igår men som vanligt så hoppas jag aldrig för mycket så man blir beviken då man inte få det så nu är det upp till dom vem dom väljer :)
 
Och en försäljare kom till mig och va här kl 17 och åkte 19.30 och ville sälja en Aqua dammsugare, sugen vart ja men när jag såg priset så ändra jag mig och kände att det får jag spara till om jag verkligen vill ha en sådan dammsugare.
 
Nu ska jag se på Sveriges Mästerkock på tv4 och efter det blir det Grey´s Anatomy på kanal5, sen blir det sängen för min del och hoppas att min huvudvärk går över någon jäkla gång för börja bli som sagt lite less på det.
 
Puss och Kram!!!

:)

2013-03-05 @ 12:29:26 - Kategori:

Ja som ni ser på bilden är ju beskrivning på lastbils modellen som jag gör.
Ska nu börja med inredningen och he fast den ovanför motorn och sen är det karossen som ska dit och massa dekaler.
Mycket att göra men så kul är det :)

Puss och Kram :)

Lördag :)

2013-03-02 @ 14:04:29 - Kategori: Allmänt
Idag är det lördag och snöstorm ha det varit ett tag här men det ha gått över tydligen så ska väll gå ut och kolla till var det är som läcker i kylarvätskan så kan man göra det ;)
 
Håller på att bygga på min lastbilsmodell men blir lite yr av limmet då det är så starkt men man får då bygga lite då och då så ska det gå bra :)
Huvudsaken man tycker det är kul vill säga.
 
Disken är klar och så lyssna jag på Sabatons nya skiva och sen satte jag mig ner för att fixa lite på modellen men denna gång ska jag vara noga då jag ska visa upp den för VolvoTrucks på Twitter när den är klar då dom ville det så ska jag göra det. :)
Men jag ville att lastbilen skulle vara grå men den är ju röd men det går lika bra ändå men skulle varit snyggare då den skulle varit grå vill säga ;)
 
Ha en fortsatt bra lördag :)
 
PUSS och KRAM!

Sabaton.

2013-03-01 @ 19:11:23 - Kategori: Allmänt
Ja jag ha börja gilla Sabaton och inte bara dom utan Volbeat med.
Sabaton är en av många bra band här i Sverige :) Men favvon är ju så klart Sabaton.
Denna låt är väldigt bra men finns en som jag älskar som jag kan lägga ut sen ;)
 
Lyssna och njut! 
 
 

Nervös

2013-03-01 @ 11:19:28 - Kategori:

Sitter här nu och är smått nervös då jag ska till tandläkaren och laga två hål och fixa till tandsten. Suck! Men dock ett måste så det inte blir värre och större. Nervös för att det kommer göra ont men jag ska få bedövning som turen är :)

Igår såg jag på filmen och jag bruka inte tappa hakan då jag se på en film men bu gjorde jag det och grät lite, så ikväll ska jag se den igen ;)

I helgen ska jag bygga på min lastbils modell som jag ska roa mig med ett tag och se om limmet vill som jag vill ;)

Puss och kram !!