Miicha

Mitt liv som jag.

Onsdag idag då..

Allmänt Permalink1
Jag har nyss gjort teorin på internet, och det gick så där, jag fick 43 av 70.

Och jag har snackat lite med mor min, och hon säger att jag måste tänka rätt sätt och kämpa och inte ge upp, lite överaskad blev jag när hon skrev det för det bruka hon aldrig säg till mig, plödsligt händer det.

I lördags var det ju bilträffen och by svepet på kvällen, Vilket jävla drag det var.!!
Riktigt roligt var det, så länge jag mins så var det kul, jag var ju full då på kvällen och jag mins inte att jag tog Pelle från Henriks och jag hade spydd det mins jag inte men det gjorde jag iallafall, det är inte kul det där att man inte ska minnas, och varför ska man supa för?
Jag fick så jävla ont i magen i flera dagar nu och det går inte över men jag hoppas det gör det, men jag ska inte hålla på med sådant längre.
Men rökningen och snusningen har jag slutat med, jag har inte tagit det på ett bra tag nu och det är bra för plånboken, och för min dels det messta.
Men jag känner suget på att röka igen för jag vet inte vad jag ska göra ibland för att jag ska få bort suget, men jag fixar det alltid på något sätt.

Ja om precis en vecka ska jag dra till Härnösand till halkbanan med trafikskolan och det ser jag fram emot, det ska bli super skoj, hoppas att det blir det..

Herregud!!!

Nu blev jag hungrig, VAD SKA JAG GÖRA!!!!!
Jag har ju inget hemma, och Henrik är på Vulken och håller på med hans släpvagn, PUCKO, jag vill handla mat..
Iförsig jag kan ju gå själv ner till ica så långt är det ju inte men man är ju bekväm av sig....

Jo i lördags köpte jag raggar tärningar som är fluffiga, jag köpte svarta, men nästa år ska jag köpa rosa om jag inte ser något tidigare..

Ska ta något att äta ändå, jag kan ha något ändå..
Till top