Mätt och belåten.

2009-09-20 @ 18:33:12 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare i stugan och käkat surstömming och det var jätte gott, har typ tjatat på det i typ en månad.
Senare idag ska jag te vulken och tona iallafall ena rutan i Corsan och då blir det då bakrutan och om det går bra så tar jag resten, det kommer att blir fint fint de.

Det blir inge färning imorgon för det kommer inte att fastna på mig just nu, hatar detta, får nog ta det om en vecka eller så.

Imorgon ska jag till Hammarstrand med Linda och några till för att vi ska kolla på nå produkter från Mary Kay, hoppas det blir bra.

Halojj..

2009-09-19 @ 22:48:44 - Kategori: Allmänt
Nicole och Wilmis blev jätte snygga efter klippningen idag,.
Jag har vare typ med dom hela dagen kan man säga från typ kvart över nio till typ kvart i fyra åkte jag där ifrån, kul att vara med dom tycker jag.

Och så har jag åkt till Lelle och Linda och fått kaffe och kaka och det måste jag ha av dom, dom tyckte att hjag tjatade mycket om kaffet även om jag frågade en gång, men det är bara skämt från dom.

Och så har man hyra en film som jag har sett och mins inte vad den hette men den var rätt okej film lite strulig men bra ändå. =)

Så nu sitter jag här har nyss raggat på den döda byn och är ny hemma och ska lägga sig och sova men först ska jag läsa boken, jag har komme till kapitell 3 nu det tar sitt lilla tag att läsa ändå men jag gillar boken mer och mer.

Får se imorgon om jag ska till stugan och käka surstömmingen som jag har gnällt på i flera veckors tid nu, och nu är det dags igen, förra året var det första gången jag åt det och jag tyckte att det var gott då, men man får inte ta för stora bitar i taget.

Och så innan jag åker till H-sand så ska jag tona rutorna i Corsan så att det blir bra me ndet blir det ju alltid, man har ju ett proffs typ..

Natti natti..

God morgon.

2009-09-19 @ 08:37:08 - Kategori: Allmänt
I natt hörde jag ett skik vid 02.47 tittade jag på klockan då var grannen hemma, och jag tänkte "snart är musiken igån" några minuter senare så kom musiken, det blev lungt ett tag och jag somnade, vid 05.00 så kom musiken igen och jag vaknade, så det har inte varit en jätte bra natt för mig, för jag ha dels haft svårt att somna och så i natt.

Snart ska jag tanka Corsan och sen bär det av til Nicole och Thomas, men nu tror jag att jag måste på toa. hehe

Hehe..

2009-09-18 @ 20:48:29 - Kategori: Allmänt


Snacka att hon ser förvånad ut, hehe.Det var på morgonenvi gosade Jessie och jag, och hon tittade så fint på mig,.

Vad skulle jag göra utan hnne?
Hon ger mig kärlek och trösst och mildar mig när jag är arg.
Love her.

Nu så.

2009-09-18 @ 12:58:28 - Kategori: Allmänt
Nu kommer den "riktiga" bilden på mig själv när jag har mina lockar.
Vad tycks?! Jag är hel nöjd och jag hoppas att Sabina inte förstör den när vi kommer..
Då jäkulus,, hehe

God morgon.

2009-09-18 @ 12:53:32 - Kategori: Allmänt

Klockan är ju iförsig snart kl 13.00 men jag har vaknat nyss.

Mitt boendestöd väckte mig och ville komma så vi får hämta ut pengar och så vidare.

Igår kväll så började jag läsa en bok som jag fått lånat den heter Marian Keyes "En oväntad semester" har inte läst så mycket än men jag tycker att den är helt okej just nu, man fick en bild iallafall det tycker jag är viktigt när man läser en bok.

ja idag vette fasen vad man ska göra än att skura golvet, men jag måste tvätta med men jag hinner inte nästa vecka för då blir det en packad vecka, det händer något varje dag utom tisdag, men det ska nog bli en bra vecka hoppas jag..!

Hoppas att min displa till mobilen har kommit och då får jag se om den är lagad eller om jag får besyrrans kille om hjälp när jag komma nästa vecka, saknar den mobilen jätte mycket jag kommer att krama den när den funkar, lite desperat kanske men jag kommer nog att göra det ändå.. Hehe

OH....MY....GOOD.....!!

2009-09-17 @ 23:14:24 - Kategori: Allmänt
Alltså jag skulle vilja vara kär igen!!
Tänk att känna den kännslan igen att det pirra i magen så fort man ska träffas och så, gud var härligt.

Men risken är stor att man inte blir kär igen iallafall på ett bra tag, alla killar är inte bra här och är bara för sig själv, hmm, kanske finns någon i stan och så, men det finns killar här i byn med men det är just att hitta dom.
Jag har ju en som är förtjust i mig men jag börja bli less på att han ska glo så förbannat och jag vet inte hur jag ska göra som så att han sluta att glo, han är ju 19 år han är för ung, jag vill ha en iallafall 30 år tycker att dom är mognare och bättre och ha mera erfarenet.

Eller är jag felt fel ute?

ÅÅHH!!!!

2009-09-17 @ 22:31:54 - Kategori: Allmänt
Dator HELVETE!!!
Jag vet inte vad jag ska göra nu, datorn har virus och jag vet inte hur jag ska få bort det, mitt virus-program hittar det inte men jag vet att jag har virus i datan 100 säker är ja.!!
Datan går förbannat segt och haka upp sig och den har börja nu och jag har fått varningar från virus.programet men den hittar inte det, ingen data expert känner man heller, ÅÅHH!!!

Idag har jag gjort klar första sockan klar nu är den andra på gång snart har klömmt hur man hedde upp de i maskor, blackout, men sockan blir super fin iallafall men jag vet inte om jag ska behålla de eller så ska jag ge bort den till någon men då måste man vara snabb. =)

Imorse kom Linda Söderlind till mig med några probukter som jag fick testa, jag jag blev jätte len på ansiktet och jag ser piggare ut, fasen måste fixa 5 tusen kr så jag också kan sälja de, och mascaran som jag fick oxå testa är helt under bar inga gifter eller något i de och det r hur bra som hellst, alla de produkter kan räcka i ett halv år och är jätte bra, jag ärnöjd på det lilla jag testade iallafall. najs.

Den nya programme Kändisdjungeln är hel barnslig tycker jag, men jag kan lixom inte sluta titta på det på något knäppt vis, men det känns som om dom inte spelar in i en djungel men dom kanske gör de, men var ät kändisarna? Jag känner bara igen några men inte alla, hel sjukt.

My new me.

2009-09-15 @ 22:46:02 - Kategori: Allmänt


I måndags klippte jag mig och nu ser jag ut så hära..
Jag blev super nöjd och på måndag näta vecka ska jag färga håret så det ska jag lga ut här sedan.

Imorgon fyller Felicia 2 år, stor hon har blevit och ur gullig är hon.! Längta tills jag får se dom igen.

Jag har idag vare hos Nicole och Thomas och lilla Wilmis och fika och köpte ost, och det var gott denna gång konstigt nog så var det så.. hehe..

Ja denna bild på min är inte 100 bra jag var ny vaken och ny duschad och så, men jag kommer nog med en bättre sedan om jag kan...

Har så ont i huvude, fundera på att lägga huvvet på kudden och domna bort ett tg och gosa med Jessie..

Hej hej

2009-09-13 @ 23:51:01 - Kategori: Allmänt
I helgen har jag vare i stugan och haft det jätte trevligt, Birjer och Inger kom och vi surrade örorna av oss och det var super kul, snart ska vi åka med husvagnen till dom och natta.

Nu kikade jag rund google och kollade jag på stylade bilar och hittade denna bil,

jag tycker att den är fräck skulle haft den i Ramsele och då ligger Leffen i lä med sin lilla bil hehe..

Fredag idag..

2009-09-11 @ 23:07:03 - Kategori: Allmänt
Idag komm Birjer och Inger till Ramsele dom åkte från Domsjö idag och dom ska bo i stugan, det är så kul att träffa dom det är inte tyst en minut och det är så kul,..!!

just nu dricker jag en massa öl och försöker att glömma en massa gammalt som har hänt och lyssna på en massa musik, vill bara förvinna känns det som, med det bruka gå över som vanligt.

Det är så kul.. Jessie lär Cilla vad man ska göra och inte göra, hehe det är så kul och titta på, trodde inte att Jessie skulle göra det ja, men hon vet vad som är fel och rätt, Jessie har inte visat agrivisitet mot mig någonsin på 2 år snart hon förvånar mig varje dag som går, jag älskar denna katt jag kan inte förklara jag avlivar hon aldrig, bara om hon lider av någon sjukdom eller så, men jag ger henne väldigt mycket kärlek..
ÄLSKAR JESSIE MER ÄNN NÅGON ANNAN KATT SOM JAG HAR HAFFT!!!!!

Jag har nya idoler, dom heter Gotthard jätte bra!!!

Husvagnar!!

2009-09-10 @ 23:41:05 - Kategori: Allmänt
Ramseles egna husvagn finns bara 2 st.. Snygg va?
Detta är Ramseles egna husvagnar, rätt så snygga dom kommer från 60 tales någon gång,.
Bilden längst ner vet jag var det är, det är hos Eva och Ubert det är Uberts traktor bakom den blåa husvagnen, rätt coola.
Det är inte jag som har tagit bilderna hottade dom på internet...

Jaaru..!!

2009-09-04 @ 18:45:46 - Kategori: Allmänt
Regn regn och åter ja ni vet...
Har regna hela dagen lång, inte så kul man blir så ner deppad och man palla lixom inte att göra något än bara slappa..

Idag vaknade jag typ 13 och tänkte humm dags att vakna kanske, så klav upp och inte har gort något..

Nu håller jag på att diska och lystna på hög musik så det låter ända ut, och senare kanske jag ska a mig en drink eller så, får se hur jag ska göra som, och så kanske det är en bra film på tv1 kl 21 tror jag..

Åh gul, jag måste städa bilen innan jag åker till H-sand men det går ju.
och jag är så KLUMPIG!! Jag lixom glömmde runan öppen på bilen och det har regnat, så, det är jätte blött på sätet och det är förar sätet, så jag blir så blöt på rumpan,(ser nästan ut att jag har kissat på mig) så det är tur att jag har svarta byxor på mig, hehe.

LYCKAT MICHA LYCKAT!!!

Rymmaren inne igen..

2009-09-03 @ 21:37:55 - Kategori: Allmänt
Jesse + Rymmare = Sant..

Jessie hade rymt igen, men hittade henne ute som turen är hon kommer när jag ropar mycket o så, men jag gillar inte att hon är ute själv, det finns dårar som kan skjuta eller köra på henne och det vill inte jag, jag kommer att gå under vill lixom inte fölora en katt eller ett djur till..
Men som turen var att Henrik såg henne i mini skogen intill mig så jag lockade henne och hon kom fram och nu är hon inne, och jag har låst dörren som jag måste änja mig att göra nu. 

Jessie blev så här när Cilla kom hit, men hon måste vänja sig att det är en till.

Cillaär vit och brun på huvudet och svansen resten vit jätte fin är hon, men hon är skygg mot mig men det blir bättre och bättre för varje dag, jag stressar henne inte utan att hon får ta den tiden hon behöver för att vänja sig med mig.
Men jag hoppas att jag kan kunna gå förbi henne utan att hon ska gå och gömma sig under något, men jag kan ta upp henne men då fräser hon men jag bryr mig inte utan jag pratar lungt och stilla med henne och klappar tills hon börja att spinna och kela, men sedan hoppar hon ner och ska gömma sig igen, hmm..

Jag hoppas att det blir bra mellan mig och Cilla, mellan Jessie och Cilla är det helt okej dom kan vara i närheten men jag vill att dom ska börja lek med varandra, det vill ju Jessie med men inte Cilla hon fräser bara, men det blir nog bättre så småningom.

Hmm..!?

2009-09-03 @ 20:20:20 - Kategori: Allmänt
Ja det var ett tag sedan..

Jag har bleve beroende av coca cola, fasen, jag har druckit upp 2 stora flaskor på 12 timmar och jag vill bara ha mera.
Idag har jag tvättat ska snart hämta det och det är tungt tur jag bor bara några meter från tvättstugan.. =)

Åh vad det könt attha körkort och bil, man är inte lika beroende av folket som har ju det, men så då blir man utnyttjad istället, Sabina du vet vad jag menar, ne då skoja.

Idag har jag köpt cd skivor så nu ska jag bränna innnan ja åker till Härnösand lite tråkit annars, jag köpte en bilstereo för 600 kr igentligen kostade de över 1500 kr tror jag, ett bra köp gjorde jag den funkar jätte bra och den var sprill ny med.!!
Och Corsan går som ett spjut längtar tills jag få köra ensam till H-sand vilken upplevelse det kommer att vara, annars har jag bara kört till Strocknäset fram och tillbaka inge lång turer, så nu ska jag spara några hundra räcker kanske med 400 kr till bränsle det ska räcka fram och tillbaka tycker jag..