Miicha

Mitt liv som jag.

Mätt och belåten.

Allmänt Permalink1
Idag har jag vare i stugan och käkat surstömming och det var jätte gott, har typ tjatat på det i typ en månad.
Senare idag ska jag te vulken och tona iallafall ena rutan i Corsan och då blir det då bakrutan och om det går bra så tar jag resten, det kommer att blir fint fint de.

Det blir inge färning imorgon för det kommer inte att fastna på mig just nu, hatar detta, får nog ta det om en vecka eller så.

Imorgon ska jag till Hammarstrand med Linda och några till för att vi ska kolla på nå produkter från Mary Kay, hoppas det blir bra.

Halojj..

Allmänt Permalink0
Nicole och Wilmis blev jätte snygga efter klippningen idag,.
Jag har vare typ med dom hela dagen kan man säga från typ kvart över nio till typ kvart i fyra åkte jag där ifrån, kul att vara med dom tycker jag.

Och så har jag åkt till Lelle och Linda och fått kaffe och kaka och det måste jag ha av dom, dom tyckte att hjag tjatade mycket om kaffet även om jag frågade en gång, men det är bara skämt från dom.

Och så har man hyra en film som jag har sett och mins inte vad den hette men den var rätt okej film lite strulig men bra ändå. =)

Så nu sitter jag här har nyss raggat på den döda byn och är ny hemma och ska lägga sig och sova men först ska jag läsa boken, jag har komme till kapitell 3 nu det tar sitt lilla tag att läsa ändå men jag gillar boken mer och mer.

Får se imorgon om jag ska till stugan och käka surstömmingen som jag har gnällt på i flera veckors tid nu, och nu är det dags igen, förra året var det första gången jag åt det och jag tyckte att det var gott då, men man får inte ta för stora bitar i taget.

Och så innan jag åker till H-sand så ska jag tona rutorna i Corsan så att det blir bra me ndet blir det ju alltid, man har ju ett proffs typ..

Natti natti..

God morgon.

Allmänt Permalink0
I natt hörde jag ett skik vid 02.47 tittade jag på klockan då var grannen hemma, och jag tänkte "snart är musiken igån" några minuter senare så kom musiken, det blev lungt ett tag och jag somnade, vid 05.00 så kom musiken igen och jag vaknade, så det har inte varit en jätte bra natt för mig, för jag ha dels haft svårt att somna och så i natt.

Snart ska jag tanka Corsan och sen bär det av til Nicole och Thomas, men nu tror jag att jag måste på toa. hehe
Till top