Miicha

Mitt liv som jag.

Kunde inte låta bli..

Allmänt Permalink0
När jag var på Ica så såg jag denna tidning av Hello Kitty och jag kunde som inte låta bli att köpa den.
Älskar Hello Kitty på något mystiskt sett men hon är ju så cool!
Är nog för gammal för sånt men det struntar jag i helt ärligt, jag är som jag är och det är jag stolt över och jag nu råkar gilla Hello Kitty ;)
 
 
En "dagbok" men en bläckpenna samt tidning som man kan hålla på lite med pyssel om man nu så vill.
Jag testade pennan och den var faktiskt väldigt bra och man skrev väldigt bra med den också så den kommer jag skriva mycket med kan jag erkänna ;)
 
Detta är nog typiskt mig de.

Träna?

Allmänt Permalink0
Jag har funderingar på att börja att träna men jag har som inte haft insperation eller ork till det och så inte så bra kläder till det heller.
Men jag vill komma i form igen som jag var då jag var yngre och så att man mår bättre i både psyket och i hälsan.
 
Men hur kan man få orka och insperation till att börja träna?
Jag behöver verkligen det och så har man en hund också och hon behöver mycket motion, så det skulle vara perfekt att börja att motionera mer men som sagt, jag har ingen ork till det just nu så behöver lite puchning till det.
 
Jag har saker hemma som jag kan träna med som en crosstrainer och hantlar men dom bara står och samlar mycket damm så man måste dammtorka det titt som tätt då de bara står, men jag måste verkligen börja så man kan börja må bra igen.
 
Men hur ska man börja?
 
Jag vill och jag kan träna men just man måste ha puchning till det så man kan komma igång och med rätt redskap så kommer det gå bra och så klart med rätt kläder också så är det pricken på iet om man säger så.
 
 
Hur mycket kan man börja med träningen då man inte är i form?
Gå en prommenad i 30 minuter varje dag, eller en timme?
Står på crosstrainern i 20 min, eller 30?
 

DisneyDags!

Allmänt Permalink0
Visst var de bättre förr?
När man var liten så såg man fram emot Disneydags på lördagar (eller vilken dag det var) och slaggade sig på soffan och bara såg på det :)
Idag var det en sån dag och även igår morse var det en sån början på dagen också och det är minst lika kul nu som det var då man var liten och det är så roligt tycker jag!
(Dålig mobil bild)
 
 
Även om man är rätt gammal så är det lika kul att se på Disney för det kan man nog inte bli för gammal för.
Jag älskar att se på tecknat och det står jag helt klart för, samt att jag älskar andra slags filmer/serier också som är mest skräck och rysare men just att sambon inte gillar det så får man passa på då man är ensam eller så får man gå undan eller tvinga honom ;) Hihi.
 
Ska fixa lite Latte som jag gör och sen ska jag bara njuta av varje slurp och se om när sambon har tid att vakna från dejten John Blund.
 
Ha en bra söndag! <3
 
Till top