Kunde inte låta bli..

2016-02-28 @ 19:30:34 - Kategori: Allmänt
När jag var på Ica så såg jag denna tidning av Hello Kitty och jag kunde som inte låta bli att köpa den.
Älskar Hello Kitty på något mystiskt sett men hon är ju så cool!
Är nog för gammal för sånt men det struntar jag i helt ärligt, jag är som jag är och det är jag stolt över och jag nu råkar gilla Hello Kitty ;)
 
 
En "dagbok" men en bläckpenna samt tidning som man kan hålla på lite med pyssel om man nu så vill.
Jag testade pennan och den var faktiskt väldigt bra och man skrev väldigt bra med den också så den kommer jag skriva mycket med kan jag erkänna ;)
 
Detta är nog typiskt mig de.

Träna?

2016-02-28 @ 18:26:43 - Kategori: Allmänt
Jag har funderingar på att börja att träna men jag har som inte haft insperation eller ork till det och så inte så bra kläder till det heller.
Men jag vill komma i form igen som jag var då jag var yngre och så att man mår bättre i både psyket och i hälsan.
 
Men hur kan man få orka och insperation till att börja träna?
Jag behöver verkligen det och så har man en hund också och hon behöver mycket motion, så det skulle vara perfekt att börja att motionera mer men som sagt, jag har ingen ork till det just nu så behöver lite puchning till det.
 
Jag har saker hemma som jag kan träna med som en crosstrainer och hantlar men dom bara står och samlar mycket damm så man måste dammtorka det titt som tätt då de bara står, men jag måste verkligen börja så man kan börja må bra igen.
 
Men hur ska man börja?
 
Jag vill och jag kan träna men just man måste ha puchning till det så man kan komma igång och med rätt redskap så kommer det gå bra och så klart med rätt kläder också så är det pricken på iet om man säger så.
 
 
Hur mycket kan man börja med träningen då man inte är i form?
Gå en prommenad i 30 minuter varje dag, eller en timme?
Står på crosstrainern i 20 min, eller 30?
 

DisneyDags!

2016-02-28 @ 10:11:27 - Kategori: Allmänt
Visst var de bättre förr?
När man var liten så såg man fram emot Disneydags på lördagar (eller vilken dag det var) och slaggade sig på soffan och bara såg på det :)
Idag var det en sån dag och även igår morse var det en sån början på dagen också och det är minst lika kul nu som det var då man var liten och det är så roligt tycker jag!
(Dålig mobil bild)
 
 
Även om man är rätt gammal så är det lika kul att se på Disney för det kan man nog inte bli för gammal för.
Jag älskar att se på tecknat och det står jag helt klart för, samt att jag älskar andra slags filmer/serier också som är mest skräck och rysare men just att sambon inte gillar det så får man passa på då man är ensam eller så får man gå undan eller tvinga honom ;) Hihi.
 
Ska fixa lite Latte som jag gör och sen ska jag bara njuta av varje slurp och se om när sambon har tid att vakna från dejten John Blund.
 
Ha en bra söndag! <3
 

Kväll.

2016-02-27 @ 20:44:09 - Kategori: Allmänt
Lördagkväll var kommen och jag sitter på soffan och ta det lugnt ett tag då det varit en väldigt bra dag idag :)
 
Mina två kompisar kom och vi fikade god fika och sen hjälpte dom oss och klippte klorna på Zelda och det gick väldigt bra ändå, men hon var ivrig först och förstod inte vad som försegick men hon lugnade ner sig efter ett tag så att dom kunde klippa klorna.
Efter dom var klar så fick hon så klart belöning så hon vart glad igen :)
 
Skällde även på några invandrare som skulle ta en selfie på en bil som dom absolut inte ägde (då jag vet vems bilen va) och sa att dom skulle därifrån då det ite var deras bil som dom fotade på.
Dom gick efter ett tag och sen meddelade vi ägaren och han tackade och sedan kom han på besök också och tackade ännu mera för att jag skickade bort dom från hans bil som dels är väldigt fin.
Man ska inte fota på andras bilar utan deras tillåtelse även för invandare som svenskar, så det finns inga som helst undanflykter där inte så dom ska inte göra vad som helst inte.
 
Så nu ska jag nog ta det lite chill och vila upp mig tills man ska gå och lägga sig, när det blir det får man ju se. ;)
 
Ha en bra lördagskväll! <3

Middag.

2016-02-26 @ 17:22:34 - Kategori: Allmänt
Visste inte vad jag skulle fixa för käk och sa till gubben att vi kan göra varmamackor idag med grillad kyckling och den idéen gillade han så det vart det till middag idag.
 
 
Franska bröd, grillad kyckling, rå ägg, massa ost och basilika krydda.
In i ugnen i 175 gr tills den är klar, så beroende hur man vill ha den också men jag hade de ungefär i 10-15 minuter.
Resultatet:
 
 
Ser kanske inte så gott ut men den va väldigt gott faktiskt.
Gjorde 2 var så 4, men vi orkade bara en var så dom andra två får man kanske äta ikväll om man är hungrig eller imorgon till frukost :)
 

Depprimerad.

2016-02-15 @ 16:38:21 - Kategori: Allmänt
Vet inte varför jag känner mig så här konstig.
Förstör mig själv på ett hemskt sätt och känner mig väldigt nere just nu, men som tur är så har jag 4 underbara djur och en helt underbar sambo som hjälper mig med att komma ur från svackorna som jag har ibland.
 
 
Ville koppla av en liten stund för att tänka på annat så jag redigerade om en bild jag hade på datorn men jag har inte fotat den men fin vart den tycker jag.
 
Ska ta lite mera kaffe om jag orkar och sen bara slappa framför tvn tills ambon kommer hem från ett möte han var på.
Ha det bra så länga alla gulliga där ute!

Lycklig tjej!

2016-02-14 @ 20:04:14 - Kategori: Allmänt
Idag var jag och sambon ute på lite äventyr om man kanske kan säga så.
Zelda fick springa lite och sträcka på bena och hoppa i snön som hon älskar att göra, och det var så kul att se henne göra det för det såg så roligt ut många gånger.
Som hon kämpade tillslut.
 
 
 
 
Tur man har en så bra kamera ändå så man kan fota utan att det ska bli suddigt då det är rörliga bilder :)
Zelda är nu ganska trött och ligger och kurera sig och det förstår jag att hon gör för som hon sprang :)

Kanelbullekladdkaka.

2016-02-14 @ 18:02:27 - Kategori: Allmänt
Långt namn på en god kaka!
 
 
Man kände väldigt väl att det var kanel i då det var en matsked i kakan.
Den var god och den var kladdig mot mitten men ville att den skulle vara mer kladdig än var den var men ändå vädligt god ändå!
 
 
Jag la upp kakan på ett fat och sambon hade vaniljglass till då vi inte hade grädde hemma och det funkade visst väldigt bra och han älskade varje tugga han tog av kakan, så denna kaka blir det fler gånger jag gör och den lär nog bli väldigt snabbt uppätet :)

God mat!

2016-02-14 @ 15:43:00 - Kategori: Allmänt
Katterna tyckte det var hemskt god mat vi bjöd dom på idag :)
Sabaton kom efter och jag gatt hämta honom.
Lasse och Jessie hade redan ätit och var nog mätta och belåtna för ett tag,
 
 
Dom tyckte det var nam nam :)
 
Nu snart så ska jag baka kanelbullkladdkaka och se hur den smakar :)

Lilla fågel.

2016-02-12 @ 16:34:01 - Kategori: Allmänt
Tog en bild igår på några fåglar som satt på trädet utanför lägenheten, synd man inte kom närmare dom så det skulle vara bättre bild men man får vara nöjd med det man har. :)
 
 
Idag är det snöstorm i den milda laget ute och det känns skönt att vara inne då och käka en pizza och se på en bra film framför tvn :)
 

Back again!

2016-02-07 @ 02:25:10 - Kategori: Allmänt
Haft ett uppehåll på bloggandet då man inte mått så bra den senaste tiden men nu är det bättre så nu kan jag börja igen.
 
Igår så var jag hos min svägerska på ett Tuppeware party och hade väldigt trevligt och skrattade mycekt och det behövde jag väldigt mycket.
Väl hemma så tog man det lugnt och såg på filmer och sedan så redigerade jag om en gammal bild jag tog då jag och sambon bodde i huset.
 
 
Denna gång så är det en lite gladare bild på soluppgången som jag fotade men det var inte rosa utan den var lite orange gul aktig, men jag gjorde om den så det set finare ut nu :)

Awsome bild!

2016-02-02 @ 18:43:59 - Kategori: Allmänt
Denna bild har jag fotat och sen har jag redigerat om den lite.
tycker att den vart cool och den säger mycket om hur jag är som egentligen.
Jag säger inte så mycket om hur jag är som då jag inte själv vågar vara den jag är just nu men jag försöker att bygga upp min självkänsla mer och mer men det går trögt just nu men tillslut så är jag där.
 
 
Vill gärna veta vad ni tycker om denna bild så kommentera gärna så får jag veta :)

Jobbig dag.

2016-02-01 @ 20:34:42 - Kategori: Allmänt
Idag så har det varit en rätt dålig men ändå en bra dag.
Vaknade tidigt och sambon och jag for till jobbet, jag for senare till Sundsvall för att träffa en person där.
Vid 12 tiden så avslutade vi vårat samtal och jag for till donken för att få i mig lite lunch och sen for tillbaka till jobbet, men jag gatt stanna några gånger för att ta bort salt från rutan för det fanns ingen spolarvätska i jobbets bil.
 
 
Stannade på ett fint ställe där jag kunde sträcka lite på benen och vakna till liv en stund och detta var utanför Kramfors.
 
 
Så här (bilden ovan) höll jag i ratten ett tag, rätt okej men lite svårt att ratta men tur att den bilen va rätt att svänga med.
På måndag (alltså nästa vecka) ska jag till Sundsvall igen men har inte sagt till min personalledare än då jag inte såg honom då jag kom åter tillbaka till jobbet, men det hinns tidsnog.
 
Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag nog ha, ska gå och lägga mig snart för att kurera mig inför morgondagens arbete.