Skit bra de.!!

2010-10-29 @ 21:39:24 - Kategori: Allmänt

Har nu köpt ny gammla högtalare som ni ser på bilden för 200 kr för båda och det är asigt bra ljud bättre än det jag har haft och då hade jag 4 st högtalare (lite mindre) och en baslåda, men dom hära slår det!!

Medans vi for hemåt så gick bilen sönder för exet så vi fick ringa till hans bror så vi fick bogsera den hem, men det var ca 3.5 mil hem så det var innte så farligt ändå.

Ikväll så ska jag se på filmen Christine och så högtalarna till den då så det blir lite skojsigt och så blir det bättre och lite kusligare att se på när man har bra ljud så man hör ju det mesta som man missar när man bara har tvn.. :P

Imorgon ska jag till lillsyrran för mamma och lillasyster är ju där så dit ska jag imorgon, och så kanske jag ska till en gubbe så jag får fixa handbromsen på min bil men annars får exet fixa den för jag vill hellst besikta den till veckan så jag har det överstökat..

Idag har jag oxå köpe varsel byxor som jag har vela haft så det köpte jag idag, och så köpte jag en laser för katter och när jag kom hem så skulle jag testa det på katterna, jo, Jessie tyckte inte om den speciellt men Elvis var galen i den och kuta efter den röda priken och tyckte det var så kul och jag garvade :D

Imorgon hade jag tänkt att jag ska ha varsel byxor på mig för dels jävlas lite med mamma för hon diggar inte arbetsbyxor så jag ska ha på dom imorgon.. :P Hihi..

Ne, nu ska jag koppla högtalarna till stereon som är kopplad till tvn och he på den så det blir lite skojigare att se på tvn (inte för att det är något bra på tvn nu men jag ska ju se på en bra film sen men det är ju då det, men jag ska förbereda mig iallafall och så kanske jag hinner att he på vatten så jag kan diska det som ska diska..

Hade bra..!

Fredag 29/10

2010-10-29 @ 11:00:01 - Kategori: Allmänt

Ikväll kommer min älskade mamma och lillasyster till norrland :D Men jag ska inte träffa dom för än imorgon..

Idag ska jag till Ö-vik och köpa högtalare om dom funkar bra måste får lysta på dom tycker jag, så snart nu ska jag duscha och kanske ta mig en macka eller 2 och invänta på exet ska komma så drar vi till Ö-vik.. :)

Sen när jag har kommit hem så ska jag städa lite hade jag tänkt för om mamma vill komma och se hur jag ha det som och då ska det vara fint, och så klart koppla in högtalarna och hör om det är bra ljud i min stereo :P

Bilden som ni ser är Elvis som tvättar på Jessie, men det ser ut som att Jessie inte diggar det han gör..
Han lixom ligger på henne och håller fast hon och tvättar henne på huvudet, tyckte det var så ur gulligt så jag fick lov att knäppa kort på dom.. Minnen lixom.. :D

Är så sugen på Max eller Burger King just nu men det ska jag äta när jag är i Ö-vik men mest troligt blir det Max det blir för det gillar exet så det får vi prata om sen när vi har kolla på högtalarna...

Sen ska jag knäppa kort på högtalarna och he ut på bloggen så får ni se, dom är bara 75 cm hög men inte så stor men större än dom jag har nu iallafall..

Naee, nu ska jag duscha och göra mig fin och sen göra mig någon macka och invänta exet så jag ska ringa killen och säga att vi komma och sen åker vi till Ö-vik..

Hade bra så långe.. :D

Torsdag 28/10

2010-10-28 @ 18:29:32 - Kategori: Allmänt
Då var det ytterligare ett tag sedan jag skrev här, har vart så mycket nu..

Idag var det sista dagen på kursen men jag får gå på nästa kurs så jag klarar lastbilskortet, släp och ykb.. :)

Imorgon kommer min kära mamma och min lilla syster till norrland, har lixom inte träffat mamma på ca 3 år kan det vara men det var ett år sen jag träffade lilla syster så det ska bli jätte kul..

I helgen ska en gubbe fixa handbromsen på min bil så jag kan ta och besikta den så jag har det överstökat, men mitt ex ska fixa bakskärmarna på min bil för de håller på att rasa ihop men det blir ett senare prokejt, men igentligen ska jag ha en annan bil som jag kan köra så man kan fixa min "Lillan" i lugn och ro. :P

Elvis gör framsteg, han river min "fikus" han är kelig och jamig och jätte snäll, och går bra översäns med Jessie :D

I morgon så måste jag städa lite ialllafall så mamma inte tycker att det är en svinstia här men det är ju inte det men jag vill att det ska vara fint hemma hos mig när det är första gången hon ser hur jag bor som, så vill ju att det ska vara fint men jag ska väll små börja idag, men jag har ju hela dagen på mig imorgon men hellst ska jag tvätta det jag har med, men jag tvättade i helgen men inte allt men det kanske jag ska göra med så jag har all tvätt tvättad så det är slut på ett tag :)

Sorligt att kursen har slutat för jag gillade att vara där men det var mina klasskompisar som va roliga så dom kommer jag att sakna, men så är det, hoppas att nästa grupp kommer att vara bra men det får jag se då..

Nu ska jag nog he på lite vatten så jag kan diska upp det jag har och så ska jag vila för jag är väldigt mätt efter maten och kaffet :)

hade bra så länge.

Insplanet.

2010-10-14 @ 22:21:54 - Kategori: Allmänt
Åter ett nytt uppdrag som jag ska genomföra :P

Har kollat lite på deras hemsida och det värkar vara ett bra försäkrings företag som jag uppfattade, så det rekomendera jag att ni kan kolla upp det så att ni vet vad det är för något.
Själv har jag det inte för jag är nöjd med det jag har men i framtiden kanske jag kan ändra till detta kanske i el och så men det kan ni läsa mera om på elpriser så får ni se vad jag menar.

Men det är svårt att hitta en bra försäkring eller elpriser och så för ett bra pris som passar alla så detta kan vara ett bra förslag.

När man går in på hemsidan kan man kolla upp vad man ger av med elen per år som jag förstog och så om det är rörligt så får man svar på ett bättre ställe som man kan ta istället som jag uppfattar det, och så fixar man och fyller i lite uppgifter och så hjälper detta företag er och byta elbolag och det låter jätte bra för min del för då slipper man all krångel.

Man kan ringa till detta företag med om råd om försäkringar om te.x bilar så hjälper dom dig på alla sätt och vis, dom sammarbetar med några försäkringsbolag men villka vet jag ej.

Detta företag har så mycket att erbjuda som lån, försäkringar, el och telefon och bredband, låter jätte bra..

Ta en titt så får ni se vad jag menar klicka på länken elpriser så komma ni dit (länken är längre upp som ni ser)

Hoppas ni förstog och kollar in.. ;P


Torsdag 14/10

2010-10-14 @ 09:34:54 - Kategori: Allmänt
Börjar blir så jävla less på teorin, kuggade mig igen igår tredje gången blir så förbannat less, men på onsdag nästa vecka ska jag ta det i Härnösand så hoppas det går bättre då, och så på tisdag har vi prov i skolan på YKB så hoppas att man klarar det ialf men då gäller det att jag ska rå plugga så därför igentligen vill jag hem..

Men jag fattar inget igentligen när jag ha prov på teorin så är frågerna så svår att jag inte förstår och så på skolan går det hur bra som hellst, jag förstår bara inte.. :/

Men jag börjar blir så less att plugga och hålla på men jag ska bita ihop och plugga som fasen nu så jag klarar det för mera prov tar jag inte, suck.. :(

Ska väll forstätta med jävulskapet..

Bilder.

2010-10-11 @ 13:01:58 - Kategori: Allmänt

Elvis min nya kattunge som jag nu har haft 3 veckor på fredag och han är så gullig och kelig, men han är inte rumsren men det ska han väll bli så småning om förhoppninsvist.. :)

Han har kissat i min säng 3 gånger tror jag medans jag har kela med han så därför han inte får vara inne i vardagsrumme/sovrummet tills jag vet att han är 100% rumsren så det acceptera han, men Jessie min stora katt som är 3 år acceptera inte det utan hon öppnar dörren in till vardagsrummet och Elvis hakar på så klart, lite kul.

Jag vill att kl ska slå 15.30 så jag kan bära dra mig mot Ö-vik så jag får ta det lungt och äta go middag, imorgon 8.30 har jag ju provet som jag ska klara till och med min ena lärare tror mig att jag ska klara det men jag vet inte hur den andra lärarn tro men jag tror att han tror på mig med, men säg aldrig aldrig..


Jessie och Elvis äter tillsammans. :)

Men jag tycker ändå att det går bra med teorin men det är bara små saker som jag ska träna på men det går väll det med och så vet man aldrig vad man får för frågor på provet heller så det blir spännande, men man vet ju inte vad man ska träna på eller inte men det är ju klart man ska ju kunna det ändå..

Och så vet jag inte när jag ska ta för uppkörning heller för lastbil men det vet väll ingen jävel här heller men det får man väll ta då, men uppkörningen klarar jag det är jag säker på men jag ska läsa mera om friktionsbeskrivningen sen när jag klarar provet imorgon..

Men nu ska jag väll fortsätta med det jag höll på med.. :)

Hade.

Måndag 11/10

2010-10-11 @ 08:58:19 - Kategori: Allmänt
Just nu sitter jag i skolan och håller på med teori för imorgon kalv 9 ska jag ha teori prov så då klarar jag nog det.. :)

Har slagit min topp hastighet på min bil fårn 140 till 150 men det var ju motlut så det är ju klart men jag kunde nog prässa lite mera, men man vet ju inte heller nu när det är kallt på möra och så kan det bli halt och så.. hmm

Idag efter skolan så ska jag direkt till Ö-vik och så ska jag sova över där tills imorr och ta teori prov och sen åker jag tillbaka till skolan och säga till dom hur det gick och sen får jag bara vänta till jag får en uppkörning med lastbilen då och det ska bli kul men jag tror inte att jag hinner med E, så tror ja.

Tyckte så synd om min Jessie idag, för ja har dörren till sovrumme och vardagsrummet stängt så Elvis inte kan kissa på sängen min, Jessie jamade och kraffsade på dörren och ville in dit och jag kännde mig så dålig matte just då och så skulle jag åka med och jag mår rätt dåligt nu, men jag sa till Jessie att om hon kan öppna dörren så får hon vara där så det känndes lite bättre.. :)

Nae nu ska jag fortsätta med teorin på datorn och hämta mina böcker i bilen och börja innan dagen försvinner för mig..

Hade bra så länge..

Fredag 8/10

2010-10-08 @ 13:45:19 - Kategori: Allmänt


 Idag har har jag varit med att jaga rådjur men det var dött i skogen så det blev inget skjutet något, men imorgon ska jag vara med att jaga äld så då kanske det blir något.

Men det går inte bra för mig att skriva nu för jag har en lite kattunge som vill så gära störa mig men det får väll gå ändå.

Nu så hade jag tänkt att jag ska städa lite och sen ska jag åka tillbaka till min syster så det får gå snabba puckar nu så jag blir klar innan middagen men jag ska inte göra så mycket ska ju inte torka golvet än så det blir väll bara dammsugningen som jag kanske ska göra. :)

Bilderna på höger har jag tagit utanför mig förra veckan tror jag och jag blev nöjd med dom och så är dom fina med tanke på frosten och så :) Hihi, eller vad tycker ni?

Nu har väll disken börja att lösas upp så nu ska jag väll börja och diska och he upp lite tvätt som ligger och väntar så det ska jag iallafall göra och dammsuga blir det väll och plocka lite, hade tänkt att det kanske tar en timma innan jag e klar så får se då om det tar så snabbt, men ska börja nu så jag ska he ut någon bild på min kattunge Elvis. :)

hade så länge.


Torsdag 7/10

2010-10-07 @ 14:23:26 - Kategori: Allmänt
Har varit dåligt igen att uppdatera men nu gör jag det..

Igår så tog jag teori provet och jag kuggade mig ett fel för mycket hade jag och det känndes surt men nästa gång är på tisdag så då klarar jag det.. :)

I måndags så tog en klass kompis C kortet och så på efter middagen så satt jag och några till och surrade och höll på med datorerna och så hörde vi en rejäl smäll, min klasskompis hade kört rakt in i porken med kroken på växlaren och förstörde porten och yttre väggen, orut för han men jag tyckte att han skulle skylla sig själv att han måste ha bättre koll, lastbilar är inte leksaker utan att man måste alltid kolla även om man ska några meter.

Sitter här i skolan och är ensam och har lite tråkigt men jag vet inte vad jag ska göra heller för jag tycker att jag har gjort det jag behöver, resten tycker jag att jag kan göra hemma istället för på teori på datorn har jag ju gjort allt och jag har fått godkänt på alla som jag behöver så men jag stannar ändå så det inte blir gnäll eller så.. hmm.

Jag ska ta några bilder från min klasskompis som tog bilder på händelsen så jag ska he ut bilderna på bloggen och så ska jag he ut bilder på min nya kattunde Elvis det är lixom ett måste jag ska göra så får ni se.. :)

Känns drygt att åka till Ö-vik igen på måndag men jag får ju träffa fosterfamiljen igen så det är ju tur det slipper jag behöver att köra dit på morgonen på tisdag så då sover jag över där igen och det är väldigt bra att jag har dom som bor där, men et känns ändå jobbigt att köra dit men det ska gå bra men efter jag har gjort provet så ska jag tillbaka till skolan tänkte jag för det är ju på morgonen jag ska ha provet så jag hinner ju vid lunch kanske jag komma tillbaka till skolan så det är ju bra, så då får jag se om jag klarar det men det gör jag det känner jag på mig att jag ska så det är inga problem med den saken iallafall.. :)

Men nu ska jag hitta på något att göra, men jag ska inte glömma att föra över bilder på Elvis och den lilla händelsen på skolan.. Hihi :D

Hade jätte bra så länge..