Miicha

Mitt liv som jag.

Skit bra de.!!

Allmänt Permalink0

Har nu köpt ny gammla högtalare som ni ser på bilden för 200 kr för båda och det är asigt bra ljud bättre än det jag har haft och då hade jag 4 st högtalare (lite mindre) och en baslåda, men dom hära slår det!!

Medans vi for hemåt så gick bilen sönder för exet så vi fick ringa till hans bror så vi fick bogsera den hem, men det var ca 3.5 mil hem så det var innte så farligt ändå.

Ikväll så ska jag se på filmen Christine och så högtalarna till den då så det blir lite skojsigt och så blir det bättre och lite kusligare att se på när man har bra ljud så man hör ju det mesta som man missar när man bara har tvn.. :P

Imorgon ska jag till lillsyrran för mamma och lillasyster är ju där så dit ska jag imorgon, och så kanske jag ska till en gubbe så jag får fixa handbromsen på min bil men annars får exet fixa den för jag vill hellst besikta den till veckan så jag har det överstökat..

Idag har jag oxå köpe varsel byxor som jag har vela haft så det köpte jag idag, och så köpte jag en laser för katter och när jag kom hem så skulle jag testa det på katterna, jo, Jessie tyckte inte om den speciellt men Elvis var galen i den och kuta efter den röda priken och tyckte det var så kul och jag garvade :D

Imorgon hade jag tänkt att jag ska ha varsel byxor på mig för dels jävlas lite med mamma för hon diggar inte arbetsbyxor så jag ska ha på dom imorgon.. :P Hihi..

Ne, nu ska jag koppla högtalarna till stereon som är kopplad till tvn och he på den så det blir lite skojigare att se på tvn (inte för att det är något bra på tvn nu men jag ska ju se på en bra film sen men det är ju då det, men jag ska förbereda mig iallafall och så kanske jag hinner att he på vatten så jag kan diska det som ska diska..

Hade bra..!

Fredag 29/10

Allmänt Permalink0

Ikväll kommer min älskade mamma och lillasyster till norrland :D Men jag ska inte träffa dom för än imorgon..

Idag ska jag till Ö-vik och köpa högtalare om dom funkar bra måste får lysta på dom tycker jag, så snart nu ska jag duscha och kanske ta mig en macka eller 2 och invänta på exet ska komma så drar vi till Ö-vik.. :)

Sen när jag har kommit hem så ska jag städa lite hade jag tänkt för om mamma vill komma och se hur jag ha det som och då ska det vara fint, och så klart koppla in högtalarna och hör om det är bra ljud i min stereo :P

Bilden som ni ser är Elvis som tvättar på Jessie, men det ser ut som att Jessie inte diggar det han gör..
Han lixom ligger på henne och håller fast hon och tvättar henne på huvudet, tyckte det var så ur gulligt så jag fick lov att knäppa kort på dom.. Minnen lixom.. :D

Är så sugen på Max eller Burger King just nu men det ska jag äta när jag är i Ö-vik men mest troligt blir det Max det blir för det gillar exet så det får vi prata om sen när vi har kolla på högtalarna...

Sen ska jag knäppa kort på högtalarna och he ut på bloggen så får ni se, dom är bara 75 cm hög men inte så stor men större än dom jag har nu iallafall..

Naee, nu ska jag duscha och göra mig fin och sen göra mig någon macka och invänta exet så jag ska ringa killen och säga att vi komma och sen åker vi till Ö-vik..

Hade bra så långe.. :D

Torsdag 28/10

Allmänt Permalink0
Då var det ytterligare ett tag sedan jag skrev här, har vart så mycket nu..

Idag var det sista dagen på kursen men jag får gå på nästa kurs så jag klarar lastbilskortet, släp och ykb.. :)

Imorgon kommer min kära mamma och min lilla syster till norrland, har lixom inte träffat mamma på ca 3 år kan det vara men det var ett år sen jag träffade lilla syster så det ska bli jätte kul..

I helgen ska en gubbe fixa handbromsen på min bil så jag kan ta och besikta den så jag har det överstökat, men mitt ex ska fixa bakskärmarna på min bil för de håller på att rasa ihop men det blir ett senare prokejt, men igentligen ska jag ha en annan bil som jag kan köra så man kan fixa min "Lillan" i lugn och ro. :P

Elvis gör framsteg, han river min "fikus" han är kelig och jamig och jätte snäll, och går bra översäns med Jessie :D

I morgon så måste jag städa lite ialllafall så mamma inte tycker att det är en svinstia här men det är ju inte det men jag vill att det ska vara fint hemma hos mig när det är första gången hon ser hur jag bor som, så vill ju att det ska vara fint men jag ska väll små börja idag, men jag har ju hela dagen på mig imorgon men hellst ska jag tvätta det jag har med, men jag tvättade i helgen men inte allt men det kanske jag ska göra med så jag har all tvätt tvättad så det är slut på ett tag :)

Sorligt att kursen har slutat för jag gillade att vara där men det var mina klasskompisar som va roliga så dom kommer jag att sakna, men så är det, hoppas att nästa grupp kommer att vara bra men det får jag se då..

Nu ska jag nog he på lite vatten så jag kan diska upp det jag har och så ska jag vila för jag är väldigt mätt efter maten och kaffet :)

hade bra så länge.
Till top