Katt kärlek!

2014-03-31 @ 11:35:52 - Kategori: Allmänt
Min två hjärtan är så snälla och underbara men mot varandra är dom helt annorlunda för då kan dom bråka och Jessie morrar och dom busar och ha sig och så ser man att dom ligger bredvid varandra så blir hjärtat stort och man blir så glad och så klart så tar man fram kameran och fotar :)
 
 
Visst är dom fina tillsammans? :)
Är så glad att jag har mina två hjärtan hos mig för annars så hade jag svårt att leva ensam då jag kommer få leva ensam ett bra tag till och utan dom hade det inte gått för då skulle jag gå under totalt om jag inte hade dom i mitt liv, ensamheten för mig är väldigt svår och jag söker mig till trygghet och närhet men det är svårt då man vet var den är men inte får den.
 
 

Born to be in hell?

2014-03-30 @ 15:47:38 - Kategori: Allmänt
Jag vet inte om jag lever eller om jag är levande död.
Känner att allt står på samma punkt i livet som det har gjort ett tag nu och vet inte hur jag ska komma från denna otäcka bubbla som jag går och bär på.
Det svider och blöder från hjärtat och vet inte hur det ska någonsin gå över, gråten finns där hela tiden och väntar att rinna längst min kind, tårar som väntar att bli synliga och bevisa att jag verkligen mår dåligt för andra som inte se min inre smärta som jag dagligen bär på för jag orkar snart inte hålla allt inne för mig själv längre.
 
Några säger att jag ska dumpa killen men jag säger nej då känslorna är för stor och att säga allt om igen för en annan kille känns bara onödigt och då får man vänta 4 år till som singel innan man hittar en annan, men jag ska hålla mig fast i det förhållande jag redan har då det har gått så pass lång tid men bara där känns som att allt står still då det inte har gått till nästa steg i förhållandet, men det får bli som det blir.
 
Vad ska man egentligen göra för att må bra igen och blir den glada personen som man en gång var?
Bli den person man vill vara?
Jag orkar inte ha denna smärta mer och orkar inte kämpa för något heller då jag har kämpat tillräcklgit i mitt liv för att bli den person jag är nu och jag måste ha hjälp just nu av mina nära och kära men ibland får man kanske kämpa själv för att det ska bli något positivt av det.

Värdelöst!

2014-03-28 @ 20:43:15 - Kategori: Allmänt
Just idag har jag haft en rätt bra dag på jobbet men just att när jag kom hem för att fixa min iPhone så känner jag mig så värdelös och då så känns allt värdelöst och framför allt jag.
Känner mig så dålig person just nu och vet inte vad jag ska göra..
 
Sen på tisdag så har jag inte druckit alkohol på 2 månader och det känns väldigt bra men just ändå så känner man sig så värdelös som person och är så dålig på allt som det känns just nu och vet inte vem man kan prata med för att få mer positiva tankar men då är bara funderingen om vem det som kan ge mig positiva tankar just nu..
 
Jag vill dricka alkohol men viljan står i vägen för mig och jag vill inte men sjukt sugen men vill inte bryta dom snart 2 månader utan det och vill inte ha problem med det än vad jag har, så jag ska stå emot det mycket längre men suget börjar blir större som det känns och därför vill jag ha något att göra på min fritid men vad kan det vara är frågan, jag vill börja köra som folk race eller något liknande men då är det ju så dyrt då det är fordon men att köra är inget problem för det får jag mycket beröm för och det är kul, bygga modeller (bilar, lastbilar) kan bli för mycket av och det är piller göra och inget man kan hålla på så mycket med för då ha man ju hela huset fullt med modeller, jag vill bara ha en hobby på min fritid som är kul och inte kosta så mycket pengar men jag vet bara inte vad jag kan hitta på med just nu..
 
Men ändå vad jag än gör så blir allt fel, jag vet att jag inte ska skruva i något för skruven går nästan alltid sönder men jag vill lära mig att skruva i mina egna bilar men just att jag inte kan det själv men gamla bilen kan jag ju skruva bäst jag vill för henne kör jag ju inte med just nu men jag vill kunna göra så mycket men allt blir ju bara fel det jag gör.
Förhållandet mitt med min kille vet jag inte om det håller då det är distans och jag kämpar nog för mycket för att det ska hålla och så har jag nog för höga förväntningar på hur det kan vara och då blir allt fel där också och jag vet inte hur jag ska göra för att allt ska bli bra igen..
 
Mår verkligen inte bra just nu och vill bara skriva hur mycket som helst om mina problem men då skulle det nog bli för mycket.
 

Snabb..

2014-03-27 @ 06:37:00 - Kategori: Allmänt
Tänkte ta och snabb blogga lite för snart ska jag iväg till jobbet igen..
 
Har bråkat lite med killen igår och det känns inte alls bra men det hoppas jag att vi någongång kan lösa än att bråka jämt eller att man kan gå åt två olika håll och hitta en annan kärlek men det känns inget för mig då jag har svårt att hitta en ny kärlek då jag är ingen känslo människa men ändå är jag det.
 
Kaffet står och väntar på mig då jag ska hälla upp de i termosen för jag är för snål att fylla på kaffe nyckel på jobbet då jag kan ta med mig mitt eget kaffe till jobbet då mitt är mycket godare än vad som finns där för där går det nästan inte att dricka. ;)
 
När jag känner hem senare måste jag skärpa mig! Jag måste ta tag i städningen och ringa ett viktigt samtal som jag har dragit mig på så nu måste jag bara göra det men jag har inte mått nå bra sista tiden så därför har jag inte orkat men allt annat orka jag men knappt det. Knäppt, jag tror att de är all bråk som ställer till det för mig att jag inte orkar med att göra något hemma för den drar massa energi som jag behöver.
 
 Usch fy och blä säger jag till allt!

bio och hp.

2014-03-26 @ 20:20:26 - Kategori: Allmänt
Dagen började ju så klart men arbete till 11 och sen hem och fixa till sig lite och sen till min arbetskamrat och köpte en dator av henne så nu har man en annan dator som är större för den andra som jag har är 10.1" och denne som jag skriver med nu är 15.4" så det är en stor skillnad så det är en HP dator så klart för det är dom som jag går mest efter då det gäller datorer och efter HP så är det DELL som är andra favoriten.
 
Efter data köpet så gick vi på jobbet så for dom flesta från jobbet på bio och så klart var jag där med och denna gång bjöd dom oss på "Hundra åringen som klev ut genom fönstret och försvann" men som jag tror är att jag måste se den en gång till för att jag ska förstå allt som är kul men en väldigt bra film var det så jag kommer nog se den fler gånger så klart och jag skrattade men vissa sener förstod jag inte så mycket på men jag kanske är dum eller så ;)
 
Men denna dator är jag väldigt nöjd men och nu kan jag skriva utan att se på tangenterna också så då har man anpassat sig väldigt bra tycker jag så man slipper se då man skriver då man kan ändra det på en gång och känna på fingrarna var alla bokstäver är och så har man ju hållt på med datorer och skriva ett tag så det är en vana så då går det ju rätt snabbt ;)

Gårdagen.

2014-03-24 @ 16:09:43 - Kategori: Allmänt
Tänkte i fredags att jag skulle till killen och jag for dit, kände mig bra men sen på kvällen så kom förskyldningen och mådde dåligt hela helgen men tur var att man var hos killen ändå även om han tyckte att det var nog jobbigt att ta hand om en som var sjuk.
Inte nog med det så for jag ju hem igår, började med att det haglade väldigt mycket och så sen ca 3 mil ovanför Lycksele så fick jag punktering på bilen och ringde en kompis och sa det och det tog mig 20 min att byta till reserven och så tappade jag killen telefon i marken så den gick sönder (grrrrr) så hade telefonen avstängd och tänkte att jag måste få tag i en telefon, så när jag kom till Lycksele gick jag in på OK för att köpa kaffe och frågade snällt om en telefon så ringde till min kompis och sa som det var och sen for jag hem dom ca 15 milen i 80 km/h.
 
När jag kom hem så sa min kompis att killen va orolig och det förstod jag att han skulle vara då min telefon var stängd (eller killens telefon) så jag bytte till en gammal Sony Ericsson W200i och laddade den och så ringde jag han och förklarade så han vart lugn.
Usch vilken dag det var igår!!
Svetten rann och mådde dåligt så det var en tidig kväll för mig och sov som en prinsessa hela natten och vaknade imorse och fixade kaffe och for till jobbet även att jag var lite snorig och lite nåk så gjorde jag mitt arbete ändå :)
 
Så även om man är sjuk så måste man ha ansvar ändå då man är vuxen så då finns det inget hinder då det gäller arbete för det är bara att bita ihop och gå ändå även om man ha ont eller sovit kasst så måste man bita ihop även om det inte är så kul alla gånger.

biltur.

2014-03-16 @ 15:04:59 - Kategori: Allmänt
Tänkte att jag skulle testa hur Lasse reagera i bilen då han aldrig åkt och han tyckte nog om det för han va väldigt tyst och va mest nyfiken vad de va som hände.


sen så gick han till mig och satt sig på passagerar sätet men de tod jag ingen bild på då han satte sig hos mig sen och la sig under pedalerna så jag inte kunde växla så fick ta bort han därifrån
Men han va snäll och nyfiken :)

katt med leksak.

2014-03-13 @ 14:27:11 - Kategori: Allmänt


Lasse tycker om nä älskar denna leksak för han bär på den och drar den övetallt och fånga min uppmärksamhet när han sött har den i munnen :)

Ishockey.

2014-03-12 @ 18:50:47 - Kategori: Allmänt
Ikväll som är nu så ska jag se på ishockey och med spända ögon och förhoppning av att mitt kära hjärte lag ska vinna och till det så har jag fått ihop en fusk morotskaka som jag höll på att tappa ner på golvet men räddade den :)
Det är inte ofta jag se på hockey men just när man får tillfälle till det så pang på direkt och då det är mitt lag som spela så klart annars är det inte så kul att se ;)
 
Tidigare idag så såg jag en sån äcklig spindel så fotade och la upp den på instagram och de va två som kommentera att de va äckligt men de tyckte jag med så, hövva! :)

Le samt.

2014-03-12 @ 13:08:31 - Kategori: Allmänt
Blir så less på vissa människor som bara tro en massa saker att speciellt jag skyller på att jag inte sova om nätterna då jag vaknar mitt i natten med värsta krämpor i magen och att jag ljuger, va är det för fel på vissa?
Ta och lyssna och förstå istället för alla är vi människor som bor på samma planet så då måste man ju lyssna på varandra så det inte blir missförstånd.
Grrr!! Le samt till tusen är det.
När man säger som det är så är det bara fel och att man skyller ifrån sig men kan då säga att dom har helt fel och att dom är ute och cykla totalt. :)
 
Idag så har jag varit och gjort cellkoll och det gick bra och trodde att det skulle göra ont men det kändes knappt något så det var skönt så nu är det bara att vänta på besked på posten :)
 
Har även jobbat i typ nästan 3 timmar och et gick bra men ensamt är det men det är nog smällar man får ta men som dom säger att ensam är stark men det har jag väldigt svårt att tro på då jag inte känner mig så speciellt stark just nu då allt är på väg att sjunka i världens botten av all strul och påståenden.
Ska man alltid slå näven i bordet för att man menar allvar med en sak?
Varför ska alla vända sig om och gå då man frågar en simpel sak?
 
Dessa frågor får man nog grubbla på ett tag till.

Indian bild.

2014-03-06 @ 13:19:09 - Kategori: Allmänt
Jag vet inte vad det är med bilderna men jag blir så lugn då jag ser det och så glad på något vi då jag se på indian bilder och speciellt då det är vargar med eller hästar för dom hade ju ett visst band tillsammans då det var den tiden men jag bara älskar bilderna och kan bara titta på det i timtal.
 
Fast just denna kanske inte är just den indian bild ni kanske tänker på men just att denna är så fin enligt mig men det finns väldigt många och jag tänkte att jag skulle he upp några här ibland som jag tycker är fina och så är det så inspererande enligt mig också :)
 
Just detta med bilder att det kan göra så mycket för en själv och just att man tänker på ett annat sätt då man ser bilden och så drömmer man sig bort en stund och blir glad, men ändå så kan man bli ledsen och besviken på sig själv då man ser en viss bild också genom att man inte kan göra så mycket mera än att se än att verkligen göra just en sak men vill göra, men denna bild tycker jag får mig att känna en viss frihet.
 

Onsdag.

2014-03-05 @ 14:53:52 - Kategori: Allmänt
Har varit bra att jobba dom här tre dagarna som har gått och det har funkat bra men känner mig lite ensam men det är ändå skönt på samma gång.
Har väldigt ont i magen efter medicinerna och känns att katarren har kommit tillbaka för det käns precis som det gjorde då jag hade det, usch!!
 
Tror att jag fick beröm av min personalledare igår men jag är inte säker men jag har jobbat bra men hur resultatet är det vet jag inte för än dom testar det men hoppas det är bra för snart har jag gjort 300 som jag blir klar och så är det bra många hundra kvar som jag ska göra men det går bra ändå som jag tycker :)
 
Så kaffe det kan jag inte dricka av för då får jag otroligt ont men det får man dämpa ner lite men jag tycker det är så jobbigt att ha ont just i magen för det tar en på krafterna rejält men det får nog funka ändå men jobbar det gör jag ändå så gott jag kan och så blodtrycket vill inte som jag vill heller.
 
Ikväll så tänkte jag se på Greys Anatomy på kanal5 kl 21 för missade förra veckan då det var om pojken som vart påkörd i Kramfors så ville se det mer än det andra.
 
Nu tänkte jag ta det lungt innan man ska försöka att he i sig lite mat så får jag se hur det går men tror det ska gå bra men inte säkert heller.
 
(Tråkig blogg jag har)

kattunge.

2014-03-03 @ 21:30:26 - Kategori: Allmänt
Min lilla tunga kattunge Lasse och han väger kanske 3 kg snart och är typ 8-9 månader.
Han är bara för genom snäll och man kan göra allt med han och han bara växer och växer.