Miicha

Mitt liv som jag.

Katt kärlek!

Allmänt Permalink0
Min två hjärtan är så snälla och underbara men mot varandra är dom helt annorlunda för då kan dom bråka och Jessie morrar och dom busar och ha sig och så ser man att dom ligger bredvid varandra så blir hjärtat stort och man blir så glad och så klart så tar man fram kameran och fotar :)
 
 
Visst är dom fina tillsammans? :)
Är så glad att jag har mina två hjärtan hos mig för annars så hade jag svårt att leva ensam då jag kommer få leva ensam ett bra tag till och utan dom hade det inte gått för då skulle jag gå under totalt om jag inte hade dom i mitt liv, ensamheten för mig är väldigt svår och jag söker mig till trygghet och närhet men det är svårt då man vet var den är men inte får den.
 
 

Born to be in hell?

Allmänt Permalink0
Jag vet inte om jag lever eller om jag är levande död.
Känner att allt står på samma punkt i livet som det har gjort ett tag nu och vet inte hur jag ska komma från denna otäcka bubbla som jag går och bär på.
Det svider och blöder från hjärtat och vet inte hur det ska någonsin gå över, gråten finns där hela tiden och väntar att rinna längst min kind, tårar som väntar att bli synliga och bevisa att jag verkligen mår dåligt för andra som inte se min inre smärta som jag dagligen bär på för jag orkar snart inte hålla allt inne för mig själv längre.
 
Några säger att jag ska dumpa killen men jag säger nej då känslorna är för stor och att säga allt om igen för en annan kille känns bara onödigt och då får man vänta 4 år till som singel innan man hittar en annan, men jag ska hålla mig fast i det förhållande jag redan har då det har gått så pass lång tid men bara där känns som att allt står still då det inte har gått till nästa steg i förhållandet, men det får bli som det blir.
 
Vad ska man egentligen göra för att må bra igen och blir den glada personen som man en gång var?
Bli den person man vill vara?
Jag orkar inte ha denna smärta mer och orkar inte kämpa för något heller då jag har kämpat tillräcklgit i mitt liv för att bli den person jag är nu och jag måste ha hjälp just nu av mina nära och kära men ibland får man kanske kämpa själv för att det ska bli något positivt av det.

Värdelöst!

Allmänt Permalink0
Just idag har jag haft en rätt bra dag på jobbet men just att när jag kom hem för att fixa min iPhone så känner jag mig så värdelös och då så känns allt värdelöst och framför allt jag.
Känner mig så dålig person just nu och vet inte vad jag ska göra..
 
Sen på tisdag så har jag inte druckit alkohol på 2 månader och det känns väldigt bra men just ändå så känner man sig så värdelös som person och är så dålig på allt som det känns just nu och vet inte vem man kan prata med för att få mer positiva tankar men då är bara funderingen om vem det som kan ge mig positiva tankar just nu..
 
Jag vill dricka alkohol men viljan står i vägen för mig och jag vill inte men sjukt sugen men vill inte bryta dom snart 2 månader utan det och vill inte ha problem med det än vad jag har, så jag ska stå emot det mycket längre men suget börjar blir större som det känns och därför vill jag ha något att göra på min fritid men vad kan det vara är frågan, jag vill börja köra som folk race eller något liknande men då är det ju så dyrt då det är fordon men att köra är inget problem för det får jag mycket beröm för och det är kul, bygga modeller (bilar, lastbilar) kan bli för mycket av och det är piller göra och inget man kan hålla på så mycket med för då ha man ju hela huset fullt med modeller, jag vill bara ha en hobby på min fritid som är kul och inte kosta så mycket pengar men jag vet bara inte vad jag kan hitta på med just nu..
 
Men ändå vad jag än gör så blir allt fel, jag vet att jag inte ska skruva i något för skruven går nästan alltid sönder men jag vill lära mig att skruva i mina egna bilar men just att jag inte kan det själv men gamla bilen kan jag ju skruva bäst jag vill för henne kör jag ju inte med just nu men jag vill kunna göra så mycket men allt blir ju bara fel det jag gör.
Förhållandet mitt med min kille vet jag inte om det håller då det är distans och jag kämpar nog för mycket för att det ska hålla och så har jag nog för höga förväntningar på hur det kan vara och då blir allt fel där också och jag vet inte hur jag ska göra för att allt ska bli bra igen..
 
Mår verkligen inte bra just nu och vill bara skriva hur mycket som helst om mina problem men då skulle det nog bli för mycket.
 
Till top