Miicha

Mitt liv som jag.

Kul kul..

Allmänt Permalink0
Ja då har man sjukskrivit mig med tanke på hur man mår och så tog jag Jessie (katten) till killen och är hos honom medans man mår dåligt så kan man bli omhändertagen av honom, känns väll inte så bra då man missa jobbet men måste ju då man mår som man mår också och så glömde jag somn medicinen hemma så de är ju inte så smart direkt.
 
Jessie väckte oss vid halv 4 i natt och jamade väldigt mycket och galen det vart man men tillslut så blev hon tyst :)
 
Idag har jag killen och hans pappa ätit lunch på Tatung i Skellefte och det va väldigt gott och de var ju buffé så det satt fint i en tom mage, så om ni har vägarna förbi där så rekomendera jag starkt att ni gå in dit :)
Runt 80 kr för en lunch buffé kosta det så det är de värt och så får man ju äta hur mycket man vill :)
 
Så ikväll blir det nog massa mys och så vill jag poppa popcorn så man kan se på en bra film (rysare,skräck) och eventuellt tända ljus :)
 
Puss och Kram!! :D

Smart!!

Allmänt Permalink0
Hämta ut min bilstereo nyss och de funkar as bra och få bättre bas men högtalarna är as dåliga så får byta ut dom sen då jag ha råd, men nu som jag inte kan med den stereon är att stänga av den och manualen förstår jag inget skit på. Yeeeey!!.. hmm.
 
Sen vägra killen svara mig då jag skicka sms så man blir orolig som vanligt och må ännu sämre över det och skit varmt är det ute så man kan inte göra något som är nå och jag vill till killen nu men han vill inte ha katt i sin lägenhet, Jessie som är så ren av sig.
 
Ja då är det bara att hämta mer kaffe och deppa lite så går nog de bra det med och vänta tills exet kommer hem så kan han hjälpa mig och visa hur man stänger av stereon då instruktionsboken inte står på svenska men engelska kan jag ju men de står inget om hur man stänger av. Lalalala!!! Bored.
 
 

Candy Crush.

Allmänt Permalink0
Förstår inte vad jag gör för fel och har fastna på level 29, men kan liksom inte sluta spela heller för det är rätt kul men inte direkt då man fastna men det är en svår level tydligen.
Jag har fått som tips att man ska få bort så mycket som möjligt nerifrån och sen upp men det ha funkat till en viss del men just det att man har 60 drag och det är mycket men ändå så klarar jag inte banan än, men envis som jag är så ska jag inte ge upp ;) Det är bara ett spel.
 
Sen spelar jag Hay Day och den funkar bara på mobilen så det är nackdelen med det spelet tycker jag men jag har ju en sån mobiln så man kan ju spela det och dom flesta har ju det förutom min pappa då för han har en gammal Nokia 3310 som jag hade som första mobil ;) HAHA!
 
Idag så fyller min älskade pojkvän 25 år så synd bara att man inte kan vara hos han än att vara hemma och må dåligt och knappt kan prata just idag, men jag ska ju dit på tordag direkt efter arbetet så ska jag direkt dit med mina nya byxor som är så sköna :)
 
Efter lunch så ska jag hämta min bilstereo som är på OK och väntar så fint på mig så ska jag installera in den och se hur det funkar då den ha Blåtand och USB men USB vet jag hur det funkar då extet har en sån bilstereo men Blåtand måste jag kolla på :) Spännande :)
 
 
Till top