Kattleksaker.

2014-01-30 @ 15:41:40 - Kategori: Allmänt
Nu är Lasse glad över leksakerna han fick idag men Jessie leker inte så mycket numera utan hon kan putta till lite och sen gå 

Så nu har dom massa leksaker hemma som dom kan leka med men har mer hemma men detta är de nyaste dom fått så nu har dom massor :) 
Man måste ha massa leksaker till djuren så dom har något att göra på dagarna och så dom slipper ha tråkigt. 

Sen är de roligt att ge leksaker till dom då dom blir så glada och leker direkt med de och så känner man sig lyckad :) 

Men Åh!!

2014-01-30 @ 13:03:23 - Kategori: Allmänt
Ja detta med katter är ju underart!
Speciellt då man har en liten grabb som är väldigt imuplsiv och stökar ner och inte tänker sig för men han har ju sina ljusa stunder han med, men blir rätt less att städa efter dom men jag får skylla mig själv då man skaffar katt men just han är 7-8 månader så han är ju bara en bebis än och stora katten Jessie är 7 år så :)
 
Har duschat så tänker nog inte fixa håret då jag bara ska vara innne hela dagen men om jag ska ut få jag ha mössa på mig eller något :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska äta idag men det blir väll något lätt tänker jag för jag orkar inte fixa något att äta men får se vad det blir helt enkelt :)
 
På måndag sa jag börja jobbet igen efter 3 veckors sjukskrivning så får jag se om dom fattar att man inte kan anstränga sig men det är tveksamt att dom gör men man tycker ju det med tanke på vad man jobbar med också för annars så vet jag inte vad jag ska ta mig till om dom inte fattar det..
 
Ska kanske se på en film på VHS och ta mig lite mera kaffe och bara njuta ett tag av tillvaron och vädret ute är inte så fint. 
 
Imorgon får jag nog min surfplatta som inte är så speciellt dyr utan fick den på köpet så ska först testa den i två veckor så får se om jag blir nöjd med den för den skickades idag från Borås så får den nog inte för än imorgon så får jag ta och gå för att hämta ut den så får jag leka lite sen imorgon då :)

Firstcamp.

2014-01-30 @ 11:34:26 - Kategori: Allmänt
Ja det är ju snart sommar och då är det ju camping som gäller stortsett och det finns ju flera olika slags campingar små som stora och mellan men just att väla en med omsorg.
Har man barna med sig eller barnbarn till och med eller om man bara vill vara ensam eller med sina bästa vän eller den man är tillsammans med, det spelar ingen roll utan det finns allt för alla och vad du än söker så finner du det på just en bra camping.
 
Jag har själv bott i en camping en sommar då jag var och åkte ned en på lastbil och då bodde vi på en camping som hans chef hade, och jag tyckte att det var mysigt just då men ändå tråkigt då det inte fanns så mycket att göra än att se på tv och sånt då det inte vad något stort.
 
Men jag skulle mer än gärna vilja skaffa mig en husbil eller husvagn och fara och campa på en fin campingplats där man kan göra mycket aktiviteter och skratta tillsammans, ska vara nära en sjö eller havet så man kan bada och fiska samt sola så klart.
 
Campingar finns ju överallt men just att hitta en som är det man söker som jag vill med mycket aktiviteter men ändå lugnt så man inte behöver blir irriterad på kvällar då man ska sova men man ser ju på tvn hur det kan va och det vill jag göra också :)
 
 
Så gå in hit http://firstcamp.se så får ni se mer för jag ska det iallafall och jag vart så sugen på sommaren!! :)

Rolig bild!

2014-01-29 @ 16:55:29 - Kategori: Allmänt
Denna bild såg jag och fick ett leende och tyckte att den va små rolig ;) 

Undra vem som har gjort de egentligen? 
Väldigt roligt gjort :) 

Ska nog fixa lite med disken och sen se film och koka te :) 

No more pain PLEASE!!

2014-01-29 @ 12:11:36 - Kategori: Allmänt
Sitter här som andra dagen med smärta i armen men nästan upp till axeln och det gör så ont och jag kan inte göra något heller åt det än att bara vila! SUCK!!
Pain in the as!!
 
Känner också att jag kommer tappa tålamodet totalt snart om inte smärta vill ens försvinna för jag är ur balans just nu och då tyckte jag att denna låt passade väldigt bra just nu!
Jag ska snacka med en läkare sen och höra men om man kan få jobba halv tid ett tag så får man kanske bli bra på axeln snart så man inte jobbar och inte sen kan jobba då det gör så ont tillslut.
 
Ser just nu på Top Gear på kanal9 och det tycker jag är rätt bra ändå men just att dom jämnför med olika saker  men det är så kul ändå att se på och galen skaperna dom hittar på och denna gång är det i England men galningarna men annars ser jag på Amerika där dom har Top Gear och det är minst lika bra men inte lika bra som det är i England direkt men bra är det.
Såg en nunna köra en MonsterTruck och det såg väldigt coolt ut och hon bad till Gud flera gånger då hon körde.. :) Hehe!!.
 
 

Handyink.com

2014-01-29 @ 10:36:51 - Kategori: Allmänt
Detta med bläckpatroner till era skrivare kan va lite dyrt att få tag i men just att man hittat en väldigt bra sida då det gäller det.
Jag har ingen skrivare men jag fundera på att jag ska skaffa en men jag har haft en och den va helt upp i varvt galen då bläcket gick hela tiden så jag gav upp då dels hade jag inte råd med att köpa bläckpatroner just då men jag har stora funderingar till att köpa mig en liten skrivare som jag ska ha då jag behöver en skrivare hemma ibland.
 
Sen så tycker jag att när man köper på nätet som jag är skeptisk över än idag är ju att man ska lita på att man får och denna sida kan man göra det och jag tycker att dom har rimligt pris på patroner och så finns det minnes kort och foto papper som dels jag ska köpa då jag skaffa mig en foto skrivare men just att jag vill ha stora foton som inte man kan ta med en vanlig skrivare men man kan få A4 pappers foton iallafall så det är huvudsaken.
Det finns alla slags skrivare och patroner och det är bra att denna sida finns för det finns allt till just din skrivare och tillbehör för jag ska då beställa därifrån!!
 
Jag ska då köpa mig en skrivare och beställa därifrån för det är bra priser och det passar liksom mig ändå så jag tycker att man kan ge det en chans och det ska jag göra också.
Gå in på någon av länkarna och sök efter just din skrivare eller om du vill ha fotopapper så är det bara att beställa för bra pris! :)
 

Mysigt!!

2014-01-28 @ 23:02:27 - Kategori: Allmänt
Detta har jag lagt till i vardagsrummet vid fönstret, en rosa lampa :) snyggt tyckte jag att de blev!! 

Så nu har jag två lampor där och lila fina båda två! 
Sen när man se det utifrån så ser det väldigt mysigt ut :) 

Ska fixa lite till hemma sen så det blir ännu finare inne och mer hemma och framför allt mera mig! :) 

Talk Dirty. :)

2014-01-28 @ 20:44:32 - Kategori: Allmänt
Ja jag var på jobbet nu ikväll på syjuntan och hann inte klar för än min skjuts hem hade så bråttom så jag hann inte göra klar så får jag se om jag får hjälp sen då man inte riktigt kan detta än med hälen då man ska sticka sockar men det kommer nog snart :)
 
Har spelat lite GTA idag men det gick åt fanders det också men ska försöka igen med det då jag orkar.
Nu blir det att fixa mackor och ska nog he på en film eller se film på tv som går men vet inte riktigt än vad man ska se på om man ska se på tv6 eller kanal9 men mest troligt på tv6 men även om man har den filmen så är det rätt okej ändå men eller får man he på en film som man har hemma :)
 
Denna låt tycker jag är väldigt bra och just refrängen älskar jag och så måste man ju ha bra ljud som dom flesta har vill säga ;)
Lyssna och njut.. :) 

GTA.

2014-01-27 @ 22:15:27 - Kategori: Allmänt
Har köpt GTA Liberty City Stories och jag har fastnat på ett uppdrag som jag har spelat om och om igen och blir så irriterad, behöver hjälp men ska nog ändå komma på hur man gör imorgon då jag har lugna ner nerverna lite :)
Men ändå kul spel trots att grafiken inte är den bästa men nöjd är jag ändå men just att man ha fastnat är mindre kul.
 
Jag ska nämligen hämta några som ha fastnat i trubbel med polisen och köra tillbaka dom där man får uppdragen och jag kommer aldrig från polisen då dom är som nå jäkla hökar på en och kör på mig hela tiden så jag kommer inte därifrån riktigt och tänkte köra till spray butiken och göra om bilen så man lura dom men kommer inte så pass långt ännu då polisen är på en hela tiden och sen dör jag eller åker fast.
 
Så det ska jag nog klara av imorgon då nerverna är återhämtade över natten.
 
Men i övrigt är det rätt kul då man klarar av och så har man något att göra också än att bara glo på tv eller på någon film.. :)

Måndag..

2014-01-27 @ 13:20:35 - Kategori: Allmänt
Sitter här och lite små frusen och halv deppig, som alla dagar kanske? ;)
Nä men snart ska jag gå till sjukgymnasten men som tur är så är det inte så kallt ute så man fryser inte så mycket då man ska gå och det tar ungefär 9 min att gå dit som det gjorde sist så 10 då :)
 
Efter det ska jag nog till Ica och handla lite det jag kan bära eller så kanske jag kan vänta tills senare då man kan fara ner med en kompis/grannen som kanske ska dit så man slipper bära men jag ska nog gå in dit ändå då jag ändå är nere på byn så går det nog lika bra och så slipper jag massa folk sen så det går snabbare att gå hem :)
 
Sen så snöar det rätt mycket här också och solen vill titta fram då och då och det är en helt mysig vinterdag!! :)
 
Har fått GTA spelet idag och har spelat lite men jag förstår liksom inte så mycket om det men jag ska nog spela lite igen ikväll så jag får se hur det är som mer och så var det inte GB på minneskortet utan MB så det är inte så mycket eller rättare sagt inget om man ska säga så om minnet men ja man får se ändå :)
 
Kanske man till och med ser på eb film ikväll också på VHS som jag har och till er som inte vet va det är det är det som kom före DVD filmerna ;) Hihi, jag har dom filmerna kvar sen jag var liten så dom går väldigt bra att se på än då man ha spelaren till det för det funkar ju som sagt inte på en DVD-spelare eller något utan man måste ha VHS-spelare :)
 
Ha det gott och hoppas ingen fryser som jag utan jag ska klä på mig och göra mig redo att gå :)

:) yeeeey! :)

2014-01-26 @ 16:19:00 - Kategori: Allmänt


Häromdagen så vart hon väldigt sugen på det jag hade på mackan och det var skinka så fotade då hon slickade sig om munnen och ser allmänt frestad ut ;) 


Igår så åt jag detta :) 
Avokado med skagenröra och det var så gott!! 
Om jag är små hungrig ikväll så blir det en avokado till :) 
Lasse åt lite avokado också men det var det lilla han åt men han verka tycka att det var helt okej :) 

Nu ska jag fortsätta med städningen en stund till så det blir klart eller ja lite bättre blir det :) 

Oj oj!!

2014-01-26 @ 14:26:50 - Kategori: Allmänt
Igår hade jag så ont i axeln så jag visste inte var jag skulle ta vägen riktigt för det gjorde så ont men idag är det lite bättre som det känns men inte riktigt bra heller för jag känner av det lite men.
 
Täntke att jag ska dammtorka lite runt hela lägenheten men det går snabbt som tur är och så har jag dammsugit men det får jag göra igen och he in tvätten i garderoben och ja lite smått och gott tänkte jag göra innan det är för sent ;)
 
Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen och göra en akupunktur igen hur det nu stavas men de hjälper inte riktigt för mig med inflammationen men får se ändå :)
 
Bilen är ju sönder så kan inte komma någon vart med henne nu för drivaxeln är sönder så det är inget driv på den just nu men har beställt drivaxeln få får jag se i slutet av veckan så får jag he in bilen så hon får tina av lite och sen byta axel så får man se om hon går fram, men i övrigt så går hon super bra och går som en klocka :)
 
Sen så på tisdag får jag nog det jag har beställt från CDON och det är minneskort på 16GB och GTA spel men det är till mitt playstation 2 för jag har itne skaffat en nyare men ska spara ihop lite pengar så jag kan köpa mig en annan tv istället för min tjocka som jag har och sen kan jag skaffa mig ett nyare tv-spel så jag är nöjd med tvåan ;)
 
Nu ska jag upp och hoppa lite och lyssna på musik och fixa lite hemma :)

Spotify..!!

2014-01-24 @ 22:27:05 - Kategori: Allmänt
Denna är min av två listor :)
Är rätt nöjd faktiskt... :) 
Lyssna och njut!!
 
Min lista!!
 
Sen har jag också en annan lista men det är mer Metal och sånnt men det är inte alla som gillar det men denna lista som jag delat av mig är trance, dance, hiphop och sånt blandat så får ni se om ni gillar och så är det rätt gamla låtar som jag verkligen gillar fortfarande så det skäms jag inte över heller längre för förut så gjorde jag det av min stil av musik.
 
Man ska aldrig skämas över det man gillar för de finns många yngre som gillar opera och sånt men de tål inte jag att lyssna på men jag är mer blandat men för några år sen så sa jag "Lyssna på nästan allt utom opera och hårdrock" opera håller jag med nu men hårdrock är de bästa jag vet nästan nu för om man är på taskigt humör så hörs det då jag lyssna på det och då jag är på bra humör så lyssna jag på den listan jag delat av mig nu :)
 
Men som sagt!!
Lyssna och se om det är något ni gillar! :)

Brr.!!

2014-01-23 @ 15:42:14 - Kategori: Allmänt
Det var soligt och fint under dagen idag och riktig härlig vinterdag men just att jag skulle gå på en prommis var rätt uteslutet då jag kom på att jag skulle tvätta och fixa hemma istället ;)
 
Sitter nu och små fryser om fossingarna och ska gå ner till tvätten och he på en maskin till då det va bara tre idag och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra för dels så vill killen garanterat inte prata med mig idag så får ta och gilla läget och se på någon dålig film och somna på soffan ;) Nä då!! :D
 
Börja bli mer som en tjej nu känner jag för jag vill piffa upp håret så mycket så måste köpa ny hårspray för jag tycker det är kul att piffa upp mig lite nu och känna som mig eller mer som mig kan man säga lite mer rock stilen men ändå den fin klädda, lite blandat som man säger kanske ;)
 
Nä nu ska jag inte tråka ut någon så ska till tvätten!
 
Tjiiiiing!! :)

Torsdag!! :)

2014-01-23 @ 11:30:21 - Kategori: Allmänt


Igår va det Lasse framför kameran ;) 


Denna bild tycker jag är cool!! ;) 

Sen måste jag köpa mera katt leksaker så Lasse har mycket mera för han leker med mina tamponger och tycker det är kul, även om jag gömmer förpackningen så hittar han dom för man hittar på golvet. 

Men just det att han är inte rädd för dammsugaren för han är med och dammsuger hela tiden och till och med står i vägen ;) 

Idag är det en sån fin vinterdag ute och vart sugen på att gå en promenad men ska också se om det finns en tvättid innan helgen :) 


Kärlek..

2014-01-22 @ 11:54:55 - Kategori: Allmänt
Har skrivit om kärlek och förhållande förut och känner att jag behöver det igen och skriva av mig lite så där.
 
Detta med kärlek var så lätt då man var liten och då var det inte så känslomässigt men min första kärlek va när jag hade stortsett fyllt 15 men va kär i många innan men mi första pojkvän så var jag 15 år men min största kärlek var det när jag nästan fyllt 24 år och är fortfarande galet kär i honom men det är lite jobbigt då det är distans och ingen kan flytta.
 
Jag har mitt jobb här uppe och han har sitt där han bor, jag kan inte sluta jobbet för att flytta men om det vore så lätt att få jobb i nu läget skulle jag det direkt så var det ingen snack om saken om man säger så men just nu är det så komplicerat med det då jag inte vet hur det kommer funka som och om jag verkligen kan lita på honom, jag har väldigt svårt att lita på personer i övrigt så dom får vinna det förtroendet hos mig men det finns dom som inte förstår det riktigt.
 
Jag vill va med honom som jag är tillsammans med men jag tror inte att han vill det då han inte säger något som är nå till mig och förstärka mina känslor och låta mig känna mig så kär och nykär då vi träffas som man bara springer mot varann och kramas så hårt så man nästan ramlar, så vill jag ha det som att man blir så överlycklig då man ses så tårarna faller nästan som en flod nerför kinderna men så är det inte utan det är så att känslorna går upp och ner, och just det hur man ska göra som för att det ska funka då det ligger på hal is just nu så vet jag inte vad jag ska göra som för att plåstra alla såren som bland annat jag skapat..
 
Så då sitter man och fundera på om man ska ta praktik där uppe han bor men då vill jag att han ska hjälpa mig med det och tipsa så man kan flytta upp sen och att han framför allt skaffa jobb och flytta till en större lägenhet så man kan flytta pö on pö sen..
 
Detta med kärlek då man va liten var inte så komplicerat men när man är vuxen så är det jätte jobbigt och riktig kärlek väcker tårar och jag har gråtit hela natten över detta.

Atlantica - Båtförsäkring

2014-01-22 @ 10:18:00 - Kategori: Allmänt
Båtar ja det gilalr jag verkligen mycket då jag va ute i havs en helg när jag var liten och det var så mysigt att ligga i båten och den va en segelbåt, sen så vakna och äta frukost på däck och se bara vatten vid hamnen där vi var och höra det klunka då man ska sova det tyckte jag väldigt mycket om och då somnade jag rätt snabbt, men nu känner jag mig bara yr och halv dåsig då jag är på en segel eller motor båt då det gungar :)
 
Jag har sett hur man tar upp en segelbåt och tar ner en segelbåt några gånger och det sköttes sig av en kranoch vissa gånger en slipvagn så den åker ner sakta, det tycker jagär intressant att se på.
 
Men just att man måste ha en väldigt bra försäkring på en sådan också och det finns väldigt bra försäkringar om man hittar en bra bolag.
 
Sen måste man tänka på när man köper en båt om vad man ska ha den till som att bara ute och njuta eller bara fara och kolla på olika ställen eller sånt, vissa är mer för motorbåt och andra segelbåt.
Som jag vill ha en dyr yach men dom är ju dyr men just att man måste tänka på hur mycket dom kosta och sen måste man ha den någonstans också och ta reda på det för vissa ställen så kanske den inte får plats där man hade tänkt så det kan va en bit dit också, det är rätt mycket men måste göra innan man skaffa båt men just det att det är så härligt att vara ute på vattnet och som tex. fiska :)

:)

2014-01-21 @ 22:25:26 - Kategori: Allmänt
Har varit på jobbet på syjuntan som vi har på tisdagar och det var hur roligt som helst :)
Håller ju på med mina sockar som jag har kommit en liten bit på så snart så börjar man med hälen som jag inte kan så då får jag hjälp, så det ska jag göra till nästa gång tänkte jag :)

Håller nu på att se på en film som är rätt bra men tänkte göra kväll för vart trött och så prata med min älskling en stund innan han ska lägga sig för natten också :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll :)

Tjinng!!

2014-01-21 @ 16:40:16 - Kategori: Allmänt


Ja tog bilden från min tv då jag såg på filmen 2012 ;) 

Ikväll ska jag nog till jobbet och sticka en stund och umgås med mina kära arbetskamrater och ha det kul att tag med lite skratt :) 
Håller på att sticka sockar igen så får jag se hur dom blir för dom jag gjorde sist har gått sönder som jag måste laga så de inte går av någon maska :) 

Har ätit godast hamburgaren idag här med bacon som gjörs här också och den är väldigt god!! :) 

Så nu ska jag nog smälta maten lite och ta de lugnt innan jag ska till jobbet och ska vara där vid 18,tiden :) yeeeeeey!! 

Film kväll.

2014-01-20 @ 20:52:03 - Kategori: Allmänt
Ikväll som är nu så tänkte jag se på en film och 2012 va på listan denna gång ;)
 
Igår kväll såg jag på Black Swan och det kan jag starkt rekomendera för den va jätte bra och jag kunde inte låta bli att inte titta då de var så bra men ibland fick man lov att tänka lite men så bra var den ändå :) 
Den filmen tänker jag nog skaffa mig. 
 
Så dom filmerna som jag vill se är JärnLadyn och War Horse men ska se hur mycket dom kosta så ska jag nog skaffa dom då jag tror det är bra filmer :)
 
Var hos sjukgymnasten idag och han sa "Du är en jobbig kvinna" då han höll på med min arm om var jag hade ont då vissa rörelser skulle göra one egentligen men inte gjorde så ont men andra som inte borde göra on gjorde ont, det tyckte han va konstigt och så skratta vi för det var så klockrent det han sa :)
 
Så hoppas ni får en bra kväll för det ska jag nog ha :)

Five Finger Death Punch.

2014-01-19 @ 20:39:23 - Kategori: Allmänt
Denna är inte en favorit låt än så länge av denna grupp men jag hittade inte just den eller jo det gjorde jag men man kunde inte dela med sig av den så det vart denna och den är väldigt bra den också :)
Den jag ville dela med mig hette Burn MF och den är väldigt bra så när jag får igång ljudet på bilen så hörs det då jag kommer kan jag säga ;)
 
Lyssna och njut och sjung till om ni ens vågar ;)
 
 

Söndag!!

2014-01-19 @ 17:40:38 - Kategori: Allmänt
Som vanligt är söndagar så tråkiga och på tvn är det ännu värre så med tanke på att söndagar är tråkiga så kanske man kan göra något åt det, men hur?
Tvn är bara tråkig just nu och dom gör det inte bättre för då tycker jag att man kan ha mera filmer på söndagar än lördagar för då är dom mesta ungdommarna uta och festa eller vad man gör nu mera och så umgås om man gör det nu det vet jag inte men så jag skulle göra, men på lördagar är det rätt bra på tv ändå ibland vill säga.
 
Man får helt enkelt se på en bra film på DVD eller VHS istället så tiden går lite snabbare ;)
 
Jag tänkte lägga upp en bra låt här också men jag har nog en jätte bra låt i huvudet som jag gillar så den ska jag he upp snart. :)
 
Så tvn tycker jag ska va roligare på söndagar så man kan få sig lite skratt innan man börja jobba eller börja skola vad man nu gör :)

Ishockey

2014-01-19 @ 13:45:33 - Kategori: Allmänt


Är det helt galet att heja på två lag? 
Mitt hjärte lag är Modo och sen hejar jag på saik alltså Skellefteå AIK, eller är jag helt fel ute som hejar på två lag? 

Om båda dom lagen möts så är de mitt hjärte lag Modo som jag hejar på men blir jätte glad då saik vinner om dom inte möter Modo så klart och så är ju saik etta i tabellen men de räknas snart inte med poängen då de blir slutspel. 

Men kommer alltid att ha mitt Modo närmare hjärtat och de är mitt lag men sen kommer Skellefteå AIK med :) 

Ishockey tycker jag är väldigt kul att se på och se så klart mer än gärna då mitt lag spelar sen är det inte så kul men blir inte så rastlös när jag ser på ishockey än vad jag blir med fotboll som är så tråkigt att se på ;) hihi!! 


Galen katt!

2014-01-18 @ 13:06:34 - Kategori: Allmänt


Detta ställe alltså i köket i diskhon är Lasses ena favorit ställe ;)
Han ser så söt ut då han ligger där och se oskyldig ut och njuter av att det är lite blött och lite svalt så det är nog därför han ligger där :)

Nu ligger Lasse på soffan och små pratar med sig själv och så tittar han på mig sen som att jag ska svara vad han sa och sen vill han komma upp i min famn och då han inte få som han vill så hoppar han ner från soffan och lägger sig på golvet med ett duns ;) 

Jessie är som sagt lite svår att få bild på men ibland får man väldigt fina bilder på min tös som blir 7 år i år tror jag och Lasse är 6 månader snart 7 månader :) 
Tiden går väldigt snabbt!! 

Nu ska jag nog fixa lite kaffe så jag blir på bättre humör! 

Puss och kram!! :) 

Sur tant..

2014-01-16 @ 19:11:13 - Kategori: Allmänt
Jag vet inte vad det är med mig idag men idag så känner jag mig smått sur men det kan också vara så att jag har så ont i axeln och inte tala om magen för jag har varit så illamående nästan hela dagen men det kan va därför att jag varit lite sur idag..
 
sen har jag skottat utanför mig då dom som ska skotta kan inte skotta för dom tar då inte ens hänsyn till hur man vill ha det utan dom ha en hel snöhög där man inte vill ha det så jag ska nog skotta själv härdan efter trots att det gör ont men jag har fått hjälp dom senaste gångerna men idag gjorde jag det själv då jag inte hade så mycket att göra just då..
 
Ikväll tänkte jag se på film och jag har sett på nästan dom jag köpte som jag fick idag så har tyo 40 min kvar på den sista filmen då jag fick besök och så tog jag en paus så den ska jag se klart och sen ska jag se på andra filmer hade jag tänkt eller om jag ska se på den filmen jag tänkte på tv6 kl 21 för den tror jag är bra :)
 
Har stora problem om vad jag ska se på för något men det blir bra ändå ;)
 
 

Katt tjejen!

2014-01-16 @ 10:56:05 - Kategori: Allmänt


Äntligen fick jag en fin bild på min Jessie igår!! 
Jag lagade mat så låg hon där på stolen och höll mig sällskap :) 

Har beställt en film så jag kommer nog få den idag som jag hoppas och så vill jag beställa en till film men den ska jag kolla upp hur mycket den kosta för den vill jag ha ;) 

Idag snöa de lite men de är lite blå himmel så en fin vinterdag kan man säga ;) 
Är det vinter så är det vinter och samma gamla kaos och tjat på vägarna och tv ;) haha!! 

Ska se till att få lite mat i magen så ska göra mig en macka och dricka kaffe så ska jag se om min film har kommit så blir det nog att se på den eller det va två filmer i en så då har jag två filmer att se på :) 

Dagens middag.

2014-01-15 @ 21:02:34 - Kategori: Allmänt


Ja precis ja!! 
Ugnspankaka men prinskorv, rödlök och tomat! :) 
Det var väldigt gott kan jag säga men va rätt skeptiskt först men när jag lagade den maten så vart det väldigt gott så tur man ha mer så man kan äta det sen också! :) 

Har varit hos sjukgymnasten idag och det gick bra men fick ont senare under kvällen, gjorde ont då jag for till jobbet och stickade mina sockar som jag håller på med nu men det gick bra ändå :) 

Ska bara ta de lugnt resten av kvällen och se på tv och bara vila :) 

Sovrummet!!

2014-01-14 @ 17:57:06 - Kategori: Allmänt


Igår så hängde jag upp vita panel gardiner och förut hängde jag upp ljus slingan så nu är jag nöjd i sovrummet i fönster så nu är de resten som ska fixas så man känner sig lugn då man ska in i sovrummet och mer personligt :) 
Jag börja gilla det där med inredning och så man känner sig mera hemma och att de är efter mina villkor som bor i lägenheten ;) 

Va tycker ni? :) 

Besttransport

2014-01-13 @ 13:39:54 - Kategori: Allmänt
Detta med budfirmor har jag lite svårt för ändå för man vill ju kunna lita på personen i fråga som kör transporten som man har beställt men det finns många där ute som man kan lita på när det gäller bud firmor :)
Sen så har jag inte så mycket erfarenhet på budfirmor eller budbilar men den dagen kommer då jag måste leja en så vill man att det ska vara ett företag man kan ha med att göra också och som är bra samt god kundförmåga och har hittat en bra sida för denna kategori :)
 
Om man ska flytta eller om man bara ska ha en bokhylla eller liknande så är dom väldigt bra för de är bara att lyfta luren de så fixas allt och till rimligt pris, för jag har några som har ringt och det är väldigt bra och jag kommer nog framöver ringa och säga att jag behöver firman :)
 
Dels så är det ju bra att det är hela Sverige så man kan boka transport var man än bor och olika firmor och det är lokalt så dom kör inte som från Stockholm till Luleå till exempel utan som det finns där du bor och där du behöver just det också så jag ska höra av mig till dom då jag ska flytta för jag vart så inspererad då jag läste på hemsidan så gör det ni också!!
 
För denna typer av sida finns det inte så mycket av så gå in och kolla så får ni lika insperation som jag fick om ni verkligen behöver en budfirma nära dig! :)
 
 

Baslåda! :)

2014-01-13 @ 10:48:35 - Kategori: Allmänt


Igår fick jag denna fula baslåda av min älskade syster och så väntar jag på att få ett slutsteg också så jag kan börja lyssna så nu är det bara nya högtalare som fattas! Alltså i bilen :) 

Det har varit -20 då jag klev upp imorse men det blir varmare fram mot dagen :) 

Sen så måste jag ner till Apoteket och hämta medicin!! Suck!! Hatar att ta medicin men de är ett måste! 

Önskar att min pojkvän va här och tog hand om mig en stund :) 

Sööööt!!!

2014-01-12 @ 19:52:57 - Kategori: Allmänt


Åter igen så är det Lasse som gör de!! 
Idag va han i skurhinken och myste på och så fotade jag :) 
Han är bara för söt!! :) 

Städningen tar fart men ännu inte klar med den så håller på så gott jag kan men slutar då de gör ont i axeln och idag har jag haft ont och vart skakis så då är det bara att ta de lugnt och vila men de är svårt. 

Ikväll gott folk ska jag se på "hur många lingon finns det i världen" för den är väldigt bra och visas på TV4 tyvärr och börja kl 21 och så är de ju nyheter sen så. 

Kramar från mig!! :) 

Latmask!

2014-01-11 @ 20:36:26 - Kategori: Allmänt

Här är de en riktig latmask!! 
Medan jag städa köket så låg Lasse och lata sig :) 
Jessie lata sig hon med men de är svårt att få bild på tösen. 

Köket vart rent och snyggt så hallen håller jag på med nu och sen tänkte jag sovrum och vardagsrum och sen toan och sist klädkammaren :) 
Man kan passa på att göra hemmet fint när man är sjukskriven ;) 

Bakade kladdkaka idag och det ska jag nog inte göra mer på ett tag för så mätt jag vart och illamående efter jag åt de trots jag fick hjälp av en kompis samt en hund att äta lite men sen vart jag sugen på kvällen och åt upp resten men de va typ två bitar kvar och så mätt!! Blir inte på ett tag jag gör de igen ;) 

Jag ser på Harry Potter på sjuan medan jag städar på reklamen! :) 

Duscha!

2014-01-11 @ 15:19:07 - Kategori: Allmänt


Ja det är inte ofta kan jag säga att jag duschar en grill till bilen inte ;) 
Jag fick denna av en väldigt snäll arbetskamrat då min gamla GTI grill förstördes så då fick jag denna GTI grillen :) 
Tur att lyserna på min gamla funkar och inte gick sönder så ska jag föra över dom på denne som bilden visar :) 

Är nu sjukskriven 3 veckor! Usch vad jobbigt och dumma axel som inte vill bli bra för mig då jag har så ont! 

Hoppas ni får en bra lördag! 
Pussis :) 

Trettondagsafton.

2014-01-05 @ 17:49:11 - Kategori: Allmänt
Redan det idag eller är jag helt ute och cyklar?
 
Idag har jag inte gjort så mycket än att fixa till lite hemma och lyssna på musik och lagt till musik på ena av mina listor på Spotify och hämta sakerna hos mina kompisars lägenhet som dom ska flytta från tyvärr.
 
Ser nu på en film Volcano en gammal film men rätt bra faktiskt :)
 
Lasse är så rolig (kattungen som vart stor) så fort jag ropar på han så kommer han springandes som blixten själv direkt till mig som en hund och sen då han ska fånga min uppmärksamhet så hämtar han sin råtta och sitter bredvid mig och stirra väldigt intensivt med råttan i munnen tills jag tittar så släpper han den och då kasta jag den och sekunden senare är han tillbaka.. Lite roligt och gulligt är det men jag har inte fått en bild på hand då han bär på råttan i munnen för det är så gulligt!! :D
Sen en katt som älskar att leka apport är väldigt sött också tyck ja :)
 
Ikväll senare så ska jag steka lite pilgrimsmusslor till mig och katterna så blir vi alla bortskämda en liten stund men det va extra pris på pilgrimsmusslorna så det kan vi gott äta lite ikväll tycker ja för det är vi tre värld då killen och jag egentligen skulle äta det men det vart inte så :)
 
Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag nog försöka att ha ;) Kram!!

Mys!!

2014-01-04 @ 19:45:16 - Kategori: Allmänt


Jessien och jag myste lite nu ikväll och se är rätt sällan hon vill gosa en stund men nu passade hon på :) 

Såg på text tv att de har varit värsta snö stormen i USA, inte så speciellt kul och hoppas inte att de kommer hit för då går ja under eller ja typ, undra om de värde skulle komma hit om man måste jobba ändå även om man inte kan komma till jobbet? En fundering men de tror ja inte att man måste. :) 

På tisdag börjar jag jobba igen efter sjukskrivningen som egentligen inte gav något och orka inte jobba då jag inte kan göra de jag gör men får försöka och bita ihop :) 

Hoppas ni få en bra kväll!! :) kram på er!! 

Åter ensam.

2014-01-03 @ 19:44:10 - Kategori: Allmänt
Idag så åkte killen hem till sitt och jag ensam i mitt igen och kan säga att det är väldigt tomt även om jag har katterna men har ingen att prata med eller så men det blir nog bra till slut med den biten kan jag nog kanske säga.
 
Julen och nyår har varit väldigt mysig då jag och killen va med min lillasyster och hennes familj på jul och åt väldigt god julmiddag och massa mys och så på nyår firade med mina vänner men tyvärr så mins jag inte så mycket av slutet men kul från början va det och massa god mat! :)
Men började året med att he sönder bilen men inga allvarliga skador som tur är och kylaren klarade sig och de va väldigt tur men måste skaffa en ny front och kofångare som de heter eller kallas för annars är de stötfångare för de är knäckt så jag kör utan sånt och det är inte snyggt och skämmes lite över att köra den just nu.. ;)
 
Men i övrigt ha det varit väldigt bra så nu börja snart den vanliga vardagen igen på tisdag så börja man jobba igen och se hur mycket man kan klara av på den biten då jag ha ont i axeln fortfarande men inte lika mycket som de känns men jag har inte ansträngt den så mycket då killen har varit här för han ha gjort de mesta sakerna som jag inte klara av så jag ha nog mest tagit de lugnt de lilla ja ha försökt ;)
Jag har lite svårt att sitta still för det ska nästan vara rörelse hela tiden för min del för att jag ska trivas :)
 
Då får jag se då killen kommer nästa gång och jag längtar smått dit då han bestämmer sig för att komma tillbaka till mig, men som tur är så glömde han två t-shirts som jag kan ha på mig ibland ;) Höhö!!